Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 6. 2006 16:31

Marsella
♥------

Dorůstání tuku po liposukci-jak je to?

Nevíte někdo, prosím, jestli po liposukci dorůstá tuk v odoperovaných oblastech zpátky?  Dík

Není tady

#2 6. 6. 2006 21:43

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Re: Dorůstání tuku po liposukci-jak je to?

Osobní zkušenost nemám, ale podle zkušeností mé známé vím, že  na místo upravené liposukcí zůstává stejné, ale ten tuk se objeví někde jinde. Takže se člověk stejně musí hodně držet.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#3 10. 6. 2006 1:15

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Jo jo, nech si to odsat z boku a vyroste ti to na zadku tummenupp big_smile

Není tady

#4 12. 6. 2006 9:50

Venus
Host

Marsella napsal(a):

Nevíte někdo, prosím, jestli po liposukci dorůstá tuk v odoperovaných oblastech zpátky?  Dík

Vyčetla jsem:Asi do 3 let se vytvoří u člověka konečný a neměnný počet tukových buněk, které mají tu schopnost , že při tloustnutí se prostě naplňují tukem a jaksi se
"nafukují", při zhubnutí se naopak splasknou do jakési "prázdné šupinky".¨Takže když tlustý 100 kg člověk zhubne přirozenou cestou na 60 kg, má pořád STEJNÝ počet svých tukových buněk. Po liposukci se  tuk. buňky odsají a prostě pak nejsou , ale zbylé se při dalším tloustnutí prostě více "nafouknou" a já mám obavu, aby skutečně pak nevznikaly tuk. nánosy někde více jinde na těle a to nebylo pak jěště více zdeformováno... Proto po liposukci je nutno cvičit a držet váhu napořád...

#5 12. 6. 2006 18:28

Renča2
♥♥♥----

Já byla na lipce boků před 2roky a jsem spokojená,tuk se mi nikde jinde neukládá a to nedržím žádné diety a sportu taky moc nedám.

Není tady

#6 5. 7. 2006 22:08

diana theory
♥------

Renča2 napsal(a):

Já byla na lipce boků před 2roky a jsem spokojená,tuk se mi nikde jinde neukládá a to nedržím žádné diety a sportu taky moc nedám.

renco prosim vas a jak je to s tou celulitidou po liposukci? zmizi nebo zustavaji hrbolky?

Není tady

#7 7. 7. 2006 13:17

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Venus ma pravdu. Proto je liposukce vhodna jenom pro ty, kteri maji svou idealni vahu , kterou si jiz leta udrzuji a nemaji tendenci tloustnout.  Obycejne zdedime po predcich nejaky "tvar" ktery neni ovlivnen tim, ze jsme stihle. Jedna-li se jenom o jednu cast tela ktera neni v souladu s jinak peknym tvarem, je liposukce uspesna na mnoho let do budoucna.

Není tady

#8 7. 7. 2006 20:51

Renča2
♥♥♥----

diana theory napsal(a):

Renča2 napsal(a):

renco prosim vas a jak je to s tou celulitidou po liposukci? zmizi nebo zustavaji hrbolky?

Po lipce celulitida nezmizí,jen je o něco lepší.smile

Není tady

#9 8. 7. 2006 1:16

Mizuki
♥------

kde jste si sliposukci nechaly delat? kolik to tak stoji?

Není tady

#10 8. 7. 2006 10:31

Renča2
♥♥♥----

Já byla v Praze  a boky mě stály 17500kč i s kompresem a pokojem na 1 noc.

Není tady

#11 8. 7. 2006 15:31

Mizuki
♥------

Renča2 napsal(a):

A na jake klinice?

Není tady

#12 10. 7. 2006 18:06

diana theory
♥------

Mizuki napsal(a):

Renča2 napsal(a):

A na jake klinice?

dekuji rence za odpoved, strasi me vsichni ze po liposukci jsou hrbolky jeste vetsi, a slysela jsem ze jeden z nejlepsich doktoru je pan hlava z karlovych varu, delal mi zvetseni prsou, a provedl to uplne supr, kliniku ma ve varech v bulharske ulici

Není tady

#13 10. 7. 2006 20:30

BEBEA
♥------

diana theory napsal(a):

Mizuki napsal(a):

Renča2 napsal(a):

A na jake klinice?

dekuji rence za odpoved, strasi me vsichni ze po liposukci jsou hrbolky jeste vetsi, a slysela jsem ze jeden z nejlepsich doktoru je pan hlava z karlovych varu, delal mi zvetseni prsou, a provedl to uplne supr, kliniku ma ve varech v bulharske ulici

Doktor Hlava dělá dobře prsa a obličeje,ale na liposukce má zkostnatělý názor i metodu.Dělá to nasucho v celkové narkoze,co už v dnešní ere tumescentní metody absolutně neobstojí.Tam na liposukci nechodte.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí