29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
moji rodiče mají vnoučky páreček skoro tříletou princeznu a našeho dvouletýho raracha - a byl to u nás v rodině první kluk - taky nám to nikdo nevěřil, že se podařilo...
ale druhý bych chtěla holčičku - ne za každou cenu, samozřejmě, ale chci taky doma princezničku - tak snad příští rok
Není tady
evule 2 napsal(a):
Ahoj všichni já už mám doma dvě holky a ted jsme si to říct nenechali ,ale nějak to cítím že to bude zase holčička . Možná proto ,že si od začátku holku přeji . Tak jsem zvědavá .
jé, Evule, ty jsi moje krevní skupina. Takže taky doma pěknej babinec a plný šňůry kalhotek? Taky jsem si tu holku přála a skoro jsem nepochybovala, že to holka bude. Jak máš holky starý? Já Katku 7,5 roku a Lucinku 5 let.
Mám doma schovaný po holkách šatičky a halenečky a těším se, že to zase všechno využiju. Jenom na ranní česání budu muset stávat o půl hodiny dřív. Obě moje holky mají dlouhý vlasy a třetí samozřejmě nechám narůst taky.
Prostě to budou tři princezny.
Není tady
Rheo stím česáním jsme na tom podobně, ale mi už to skončilo protože holky už mám velké . Lucie má 18 a Tereza má 13 . Takže už samostatné jednotky a proto se na třetí princeznu tolik těším . Máme i pejska a taky je to fenka . Takže opravdu pěknej babinec .
Není tady
evule 2 napsal(a):
Rheo stím česáním jsme na tom podobně, ale mi už to skončilo protože holky už mám velké . Lucie má 18 a Tereza má 13 . Takže už samostatné jednotky a proto se na třetí princeznu tolik těším . Máme i pejska a taky je to fenka . Takže opravdu pěknej babinec .
Já už jsem to tady někde psala, takže se opakuju. My máme k tomu všemu ještě dvě holčičí kočky a dvě holčičí morčata. Jsme ve velké přesile. Manžel teda jezdí přes týden za prací pryč a tam je zase mezi samýma chlapama. Tak se zatím domů těší.
Není tady
Fíha, niektoré tu čakáte už tretie bábätká a dokonca zase dievčatká?:)kolko mate rokov babeny?
Rhea-ja mam pocit že mam plodne dni stale, davali sme si pozor cez plodne dni a aha co sa aj tak stalo:))kiež by vyslo dievcatko
Není tady
Miss, já mám 30. A tu holčičku, co čekám, jsme neměli v plánu. Asi mám také plodné dny stále. Manžel říkal, že kdyby to býval tušil, že by si dal víc záležet (nevím sice jak), aby z toho byl konečně ten kluk.
Já jsem ráda, že to takhle vyšlo, protože by klukovi akorát nadržoval a jak by k tomu holky přišly.
Není tady
Rhea-viac zaležat?))co modlilby sa pri tom?:)niektorí mužimam pocit aspon co pozorujem z okolia su schopní plodit len to jedno a iste pohlavie dookola:))
Evule-tretie a plánované?ja sa bojim ci budem chciet vobec druhe, už teraz sa bojim ako to financne zvládnene, zatužila si po malom drobcovi?ake je to mat viac deti?
Není tady
Já se strašně těším ,ale možná proto že už mám holky velké . Kdyby byly holky malé ,tak asi další neplánujem . Ale ted už bych musela pracovat až do důchodu a to je hrozná představa tak jsme se rozhodli pro miminko . Ato si piš, že si to vychutnám .
Není tady
Miss: prý by dodal víc materiálu na toho camprdlika
A souhlasím s tím, že někteří chlapy prostě plodí jenom jeden "druh", manžel má ještě dceru z prvního manželství, takže ve mně to nebude. Taky jsem slyšela, že holky mají sportovci a chlapi, co těžce pracují a ti, co jim chutná pivo a další a další výmysly. To je prostě příroda a genetika. Tchánova babička byla z devíti holek. To je prostě vrozený.
Jinak i já už jsem se smířila s tím, že budu mít velkou rodinu a těším se na to.
Upravil(a) Rhea (8. 6. 2006 13:00)
Není tady
Parada babeny ženy vladnu svetom:) Nasa rodinná znama ma 4 deti a od nich sa dockala 8 vnukov, ani jeden pár nesplodil ženu, tam musí byt nieco dedicne. Hm,potom ked tak rozmýslam moj muž ma brata, sestra sa tiež nepodarila:))a ja mam 3 nevlastných bratov, takže na chlapcov je to viac naklonene:( Ja mam 23 rokov a nemam žiadnu skusenost s detmi, tak som teraz zo vsetkeho pekne vyhúkaná:)no snad to zvladnemci už to bude dievča,alebo chlapec:)
Není tady
Ona je v tom určitá rovnováha, třeba právě proto tě čeká holka.
Manžel je ze dvou kluků a jeho otec ze třech kluků. Matka měla jenom jednoho bráchy.
Já jsem ze dvou holek a můj otec ze třech kluků a má jednu sestru a moje matka má dva bráchy. Když to sečtu tak 10 kluků a jenom 4 holky. Těch kluků v té naší rodině z obou stran bylo tolik, že my jsme to museli vyrovnat.
Není tady
Vidíš, tak dúfam, že aj u nás bude rovnováha:) to, že cez ovu sa rodia viac chlapci a pred dievcatka celkom verim,len ked ja neviem kedy sa to mohlo stat,ked pred aj cez sme si davali pozor:))musím asi vyskusat tu metodu s tým prstienkom co tu baby pisali, že treba zavesit na snurku a zistis podla toto ako sa ti bude kyvat, na druhej strane to môžu byt len take 50 na 50 machinerie:) v ktorom týždni mi môžu najskor zistit pohlavie?asi v cca 18-20 až, však?Dievčatko chcem aj kôli tomu, že sama ako žena asi viac budem chápať dievča, jeho problemy a potreby, chlapec bude mat uplne ine zaujmy, pojde to mimo mna, chcem radsej dievca co bude so mnou prepadávať obchodné centrá)
Není tady
Taky jsem chtěla holku. Byla jsem ta starší sestra. A s holkama jsem to uměla. Když se sestra narodila bylo mně 6 let. Měla jsem panenku a všechno, co dělala mamka se sestřičkou jsem aplikovala na té panence. Perfektní rodičovská výchova.
Není tady
Rhea - ty si teraz doma na pnke?že tiež možes tolko pisat:)Ja som doma s chrípkou a príšerne sa nudím, ešteže je vonku zima, inak by ma ťahalo von.
Není tady
Já jsem dneska sama v práci a je tady strašná nuda. Ale už končím, protože mi padla.
Zítra tady zase všichni budou takže nevím, nevím.
Není tady
Ahá to poznám tiež mavam niekedy v praci taký veget že si pisem aj pol dna na nete, tak pekný zvysok dna tebe aj dievcatku:)
Není tady
račice napsal(a):
Všem mým kamarádkám se letos rodí oproti minulému roku, kdy to byly vesměs jen kluci, holčičky.Zatím holky vedou 7:1.
U nás je to teď taky tak! Poslední dva roky to byli samí kluci a tenhle rok to vypadá všude na holky!
Dokonce asi i my budem mít holku. A já bych radši kluka.. Jinak máme doma taky dvě feniny..
A já jsem sama, moje máma ze 3 holek, otec nevim, přítel má ségru a ta 2 kluky.A rodičové jsou ze dvou kluků a ženský.
Není tady
Tak vám musím taky napsat... V mém okolí se teď narodili další tři kluci, dva Kubíci a jeden Matěj... To je strašný, kam ty holčičky mizej? Třeba budou na skladě tak za dva roky, až se začnu snažit i já !
Není tady