27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak jsem holky zase narazila na akci a nejde to se nepodelit. Hraci koberec s hrazdickou co se da slozit na cesty za 600,- a spousta jinych věcí. Pro maminky co pouívají prsní vloky do podprdy, tak má Tesco 30ks za 36Kč /já u je měla a vyhovovaly. Posílám vám odkaz, kde je letak k nahlednuti.
http://www.itesco.cz/letaky platí od 7.6. je to ten druhý letak zleva.
Není tady
Mikaa napsal(a):
Tak jsem holky zase narazila na akci a nejde to se nepodelit. Hraci koberec s hrazdickou co se da slozit na cesty za 600,- a spousta jinych věcí. Pro maminky co pouívají prsní vloky do podprdy, tak má Tesco 30ks za 36Kč /já u je měla a vyhovovaly. Posílám vám odkaz, kde je letak k nahlednuti.
http://www.itesco.cz/letaky platí od 7.6. je to ten druhý letak zleva.
Není tady
HOlky, kdy u jsem u toho, kupujete někdo takovýhle věci kolem miminek takhle v Tescu? myslím neznačkový? třeba plínky Tesco nebo ubrousky nebo tak?!?!
Není tady
Já téměř celou dobu kupuju plínky Tesco (teda kromě začátku, kdy byl úplné miminko) a jsem s nimi nadmíru spokojená. Zaprvé cenou a za druhé kvalitou. Jetě nikdy se mi toti nestalo, e by malý protekl, co u Huggies a pod. se stávalo zcela běně. A co se týká uborusků Tesco, ty jsem taky měla, ale ty mi moc nevyhovovaly
Není tady
Já si vzdycky rikala, ze nic takovyho pouzivat nebudu az jsem jednou dostala ty plenky obyč. Hypernovácký, tak jsem si rikala, ze je spotrebuju a zjistila jsem, ze jsou dobrý. Jeste se mi mala neprocurala, nebo neprosrajdila. Stridam balik Huggies a balik tech obyc. a zadny problem nebyl.
Není tady
U prvniho kluka jsem kupovala zezacatku jen pampers a pak jsem zkusila taky fialovy tesco a byla jsem opravdu prekvapena, jsou super, rekla bych, ze lepsi nez pampers a levnejsi. Ted cekam druhy a uz mam do vybavy nakoupeny zase fialove tesco. Nikdy nam neprotekly, drzi, opravdu stoji za to vyzkouset. JInak ty ubrousky jsem na zadecek taky nepouzivala, ale ted je kupuju a utiram s nimi synovi ruce pred jidlem, kdyz jsme treba venku.
Není tady
A jeste k tem znackovym ubrouskum. V porodnici jsme dostaly balicek vlhcenych ubrousku Pampers /byly nejake nove v bílém obalu/ Byly strasne moc vlhky, takze mala mela uplne pak mokrej zadecek a byly dost parfemovany, tak me to moc neuchvátilo. Na druhou stranu kamaradka zase nepouzivá ádné jiné, ne tyhle
Není tady
BLUE napsal(a):
HOlky, kdy u jsem u toho, kupujete někdo takovýhle věci kolem miminek takhle v Tescu? myslím neznačkový? třeba plínky Tesco nebo ubrousky nebo tak?!?!
Tesco ubrousky mi přily suchý,ale plíny nám moc vyhovují.Ty fialový.A kdy si počká na akci,tak je balík za 200 korun.Super a ani jednou nám neprotekly.
Upravil(a) jitu (6. 6. 2006 11:33)
Není tady
jitu napsal(a):
BLUE napsal(a):
Tesco ubrousky mi přily suchý,ale plíny nám moc vyhovují.Ty fialový.A kdy si počká na akci,tak je balík za 200 korun.Super a ani jednou nám neprotekly.
Oni je tam ted Jíto zrovna za 200 mají.
Není tady
dík Mikoo,u pro ně posílám muíčka.
Není tady
jitu napsal(a):
dík Mikoo,u pro ně posílám muíčka.
akce je az od zítřka
Není tady
no dobře,tak já ho jetě nechám spát.
Není tady
Tak to jsem ráda :-) nejsme na tom sice nijak zle, ale kdy si představím, e z mého platu přejdu na mateřskou a co vechno budu muset pořídit na mimíska jetě ne se narodí tak mi jde hlava kolem. NO a nerada bych byla za krkavčí matku e nedopřeju mimčovi "kvalitní" plenky....
Ale jak tak slyím, je to stejné jako s jiným zboím....:-)
Není tady
Claire napsal(a):
Právě se mi Matylda "prosrala" a za krk s pamperskama...
Gratulujeme
Mimichodem Matylda ma nááádherný vlásky, tak jen doufám, e si nenaprděla a do nich
Není tady
Taky pouíváme fialový teskácký plíny a super .. Doufám, e ta akce bude od zítřka i u nás
..
Není tady
Tak jsem to nala, akce platí i u nás, u jsem tam vybrala hodně věcí pro Adu, to bude zas korunek
Není tady
tak ty tescove pliny jsem jeste nezkousela, ale diky za tip, Matylda je sikulka, to uz Agi dlouho neudelala, mame spis opacny problem:-(
Není tady
My taky pouíváme pleny s tesca ty fialové a jsem s nima spokojená moje segra kupuje ty bílý(igeliáky) a taky si je vychvaluje jene ona je musí kupovat dvojnásob tak holt kouká aby co nejvíc uetřila.
Není tady
Claire, Matylda je boí Okatá a vlasatá - hezká holčička...
Není tady
Tak nakoupeno, zásoby udělány .. Bylo tam lidí jak na pouti
..Měli i akci na dětský papáníčka, sice od uk.6měsíce,, ale to se schová a pak jak kdy se to najde
. V rosmannu měli prozměnu akci na jídla od Hippu
Není tady
Já pleny ne, ty nám nevyhovovaly ádné z těchto řetězců, to objednávám Cam Batuffi, no oborusky jsem měla i Tesco no jak říkám, máme citlivou pr... tak úplně nelo ani to ale třeba na pusu kdy někam jedeme tak v pohodě, nato není univerzální názor pač kadé dítě je jinak citlivé, třeba zkouet a přijde nato co vám vyhovuje
Není tady