|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Masule, Slvinko..děkuju
Potěšili jste mě
Proto sem na Babinet taky chodím,ne ?? 
Ne vážně...díky Vám za Vaše příspěvky.....teď už jsem klidnější. Pár lidím nám říkalo, že je to na pohodu, ale jiní zase, že nic neseženem...takže, co člověk, to názor !! I když je pravda, že jedeme zrovna, když jsou u nás ty dva svátky a jestli si to takhle naplánuje půl republiky....tak potěš... 
Holky a co cena ??? Myslíte, že za 4 lůžkový apartmán blízko moře se vlezeme okolo 60-70euro/ noc ????
Není tady
Pinky napsal(a):
Masule, Slvinko..děkuju
Potěšili jste mě
Proto sem na Babinet taky chodím,ne ??
Ne vážně...díky Vám za Vaše příspěvky.....teď už jsem klidnější. Pár lidím nám říkalo, že je to na pohodu, ale jiní zase, že nic neseženem...takže, co člověk, to názor !! I když je pravda, že jedeme zrovna, když jsou u nás ty dva svátky a jestli si to takhle naplánuje půl republiky....tak potěš...
Holky a co cena ??? Myslíte, že za 4 lůžkový apartmán blízko moře se vlezeme okolo 60-70euro/ noc ????
Ahoj Pinky!
Rozhodne se neboj nic, do Chorvatska se da vazne v klidu jet na blind.
My jezdime kousek pod Omis, a mame tam sice dopredu zarezervovany apartman, ale to mame kvuli tomu, ze splnuje nase narocna kriteria :-)
V okoli je vzdycky plno volnych "kuč" :-)
Jen pro tvoji informaci, my mame apartman pro dva (loznice + kuchynka a soc. zar., terasa s vyhledem na more, ktere je 50 m od domu) a platime 25€ za noc, takze se do 60 € vejdete zcela urcite...
Není tady

Děkuju Bibi...taky chceme sjet z dálnice u Omiše a tam někde se začít dívat po něčem vhodném. Budeme dvě rodiny ( 2x2 ) ale na jednom baráku si netrváme 
Takže říkáš, že Omiš je dobrý ???? Mediči a Duče je taky tam někde, že ??? Bylo nám to doporučeno 
No jsem na nás zvědavá..jsme taky celkem nároční
Chceme být blízko moře ( nejvíc tak 100m ), manžel by rád klimatizaci, gril a dvě ložnice pro dvě osoby ( ne kuchyň s rozkladuškou ) a taky aby byl poblíž
obchod- hlavně pečivo a taky restaurace, protože já nenchci kromě grilování nic vařit... 
Jednoduše řečeno..raději si připlatíme 
Upravil(a) Pinky (13. 6. 2006 10:10)
Není tady

Pinky napsal(a):
Děkuju Bibi...taky chceme sjet z dálnice u Omiše a tam někde se začít dívat po něčem vhodném. Budeme dvě rodiny ( 2x2 ) ale na jednom baráku si netrváme
Takže říkáš, že Omiš je dobrý ???? Mediči a Duče je taky tam někde, že ??? Bylo nám to doporučeno
No jsem na nás zvědavá..jsme taky celkem náročníChceme být blízko moře ( nejvíc tak 100m ), manžel by rád klimatizaci, gril a dvě ložnice pro dvě osoby ( ne kuchyň s rozkladuškou ) a taky aby byl poblíž
obchod- hlavně pečivo a taky restaurace, protože já nenchci kromě grilování nic vařit...
Jednoduše řečeno..raději si připlatíme
Ahoj Pinky,
na 100 % něco najdete, do 60 Eur se taky vejdete. Chorvati se roztrhají pro ty, kteří něco shánějí, takže se neboj, určitě najdete něco, co vám všem bude vyhovovat. Omiš je hezký, ale ještě hezčí je Baška Voda - tam jedeme za necelé 3 týdny !!! 
Není tady

Luciášku, tak to jedeme asi stejně.... my vyrážíme 30.6. hned brzo ráno..okolo 3hodiny..ať jsme do večera
v Chorvatsku.
V Bašce jsme ještě nebyli..jen na Brele ( ale to je kousíček, dalo se do Bašky dojít pěšky přes promenádu ) a taky jsme byli přímo v Makarské a v Tučepech..... Makarská - šíleně přelidněno a Tučepy paráda..ale už dost daleko....
No uvidíme jak to dopadne
Děkuju za info... 
Není tady

My jedeme taky 30.6. kolem 14,00 hod., prý se bude sjíždět celá Evropa, tak ať tam jsme brzo ráno v sobotu, ubytování máme od soboty odpoledne na pokojích, tak ať to taky stíháme. Takže ti přeji krásnou dovolenou a snad vyjde i počasíčko
. Užij si to. Já se strašně mooooooc těším. 
Není tady

Luciášku.my jsme vždycky jezdili poslední týden v červnu a to mi připadlo, že se opravdu sjíždí celá Evropa 
každý chtěl jet mimo sezónu a nakonec bylo na silnicích narváno. naši jeli týden po nás a jeli v pohodě.
Pamatuju si, že jednou naši jeli první týden v srpnu a to prý bylo hrozný !!!
To začínají jezdit Taliáni a ještě někdo...
Takže taky dobře doražte a třeba se tam potkáme 

Není tady
Ahoj holky, tak koukám tady se dovolenkuje, tak já taky přidám. Pojedem též do Chorvat, též jezdíme do oblasti kolem Omiše a Makarské. Loni jsem nám našla na netu ubytování v Pisaku, kousíček do Bašky a kousek do Omiše. Je to tam super, malá vesnička, málo lidí, dají se tam najít i menší plážičky, kde "zamilovaný pár" nikdo neruší, no nádhera. 1 Krámek + 3 menší restaurace na večeři - klid, a za kulturou do rušnější Bašky asi 5km. Toho ubytování na "blind" bych se nebála, každé ráno chodili domácí na horu na magistrálu lapat lidi, a když jsme zaparkovali v Omiši hned k nám přiběhl chlápek, jestli nechceme ubytovat. Tak letos to řešíme tak, že pojedem a kde se nám to bude líbit, tak tam zůstanem, mám představu někam dál pod Makarskou. "Dovolené zdar!" Moje láska byla v sobotu v dobré náladě a nějak se jí nechce čekat až do vánoc, tak jak to tak vypadá u nás vypukne snaženíčko dříve. Hezký slunečný den holky....
Není tady

Náno..díky za příspěvěk...hltám to tady..ráda čtu zkušenosti těch druhých..hlavně ty dobré...
Jinak přeji úspěšné snažení

Není tady

Pinky napsal(a):
Luciášku.my jsme vždycky jezdili poslední týden v červnu a to mi připadlo, že se opravdu sjíždí celá Evropa
každý chtěl jet mimo sezónu a nakonec bylo na silnicích narváno. naši jeli týden po nás a jeli v pohodě.
Pamatuju si, že jednou naši jeli první týden v srpnu a to prý bylo hrozný !!!To začínají jezdit Taliáni a ještě někdo...
Takže taky dobře doražte a třeba se tam potkáme
Třeba jo!!! 
Není tady
Ahoj holky, tak já jedu na maltu a zlaté písky
Holt chceme mít pěkné bydleníčko, tak nemůžeme vrážet penízky za dovolenou. Snad se dostaneme alespoň někde na víkend. pa
Není tady
Zuzina...z toho si nic nedělej,my taky jedeme do... prostě nikam:-) předělával se byt a dělala nová kuchyň,takže na dovolenou už bezbylo,le zase máme byt docela v kupě....to stojí za to obětovat jeden rok dovolenou,příští rok si to vynahradíme:-)....měj se
Není tady
Hooooolky, nějak se nám zasekla diskuze - že by se všechny snažily a byly již ve snažilkovské diskuzi????
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Pailo, tak to super zpráva
![]()
![]()
. Stačí už jen potvrdit u doktora a hup do těhulek
Tak to byl planý poplach, test byl nejasný a k doktorovi jsem se ještě nedostala. 
Není tady
Nejasný??? To zn. že čárečka byla slabounká? Pokud ano, tak slabá čárečka, taky čárečka, takhle to píšou i na testech, takže nic není ztraceno 
Není tady
Dannylla napsal(a):
Nejasný??? To zn. že čárečka byla slabounká? Pokud ano, tak slabá čárečka, taky čárečka, takhle to píšou i na testech, takže nic není ztraceno
Ano, čárečka byla velmi slabouká. 
Není tady
Ahojky,
já hlásím, že se ještě nesnažíme. Ale neustále příteli připomínám, že moje snahy o miminko pořád trvají. 

Jak zvládáte tahle horka??
Pailo, i malá čárečka je čárečka. Určitě se budeš moct brzo přesunout do jiné diskuze!
Jinak do Chorvatska se chystáme taky, ale až v srpnu, páč v řervenci se bv práci připravujeme na veledůležitou návštěvu. Ještě nevíme kam konkrétně, byli jsme vloni u Novihogradu, ale na muj vkus to tam bylo všechno moc vyschlé, tak bychom chtěli tentokrát zůstat o něco výš nebo popojet víc na jih. 
Upravil(a) Zuzi79 (20. 6. 2006 8:52)
Není tady