Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 9. 6. 2006 13:05

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Spanelsko
Web

Re: Budoucí snažilky

Tak to te muzu spolehlive potesit, je tu krasne. 27 stupnu ve stinu u nas na ostrove na pevnine maji jeste vic.  Bila domu rozhodne nepojedes.

Není tady

#77 9. 6. 2006 13:09

Evice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Západ

Cizinka napsal(a):

Tak to te muzu spolehlive potesit, je tu krasne. 27 stupnu ve stinu u nas na ostrove na pevnine maji jeste vic.  Bila domu rozhodne nepojedes.

Děkuju!!! smile Fída chce do Barcelony, tak jeden den se může klidně zatáhnout. Prozraď mi, který je to ostrov.

Není tady

#78 9. 6. 2006 13:52

nána
♥♥-----

Jéééééé, holky vy básníte o dovče a my jedem až poslední týden v srpnu, no to si ještě počkám, taky už chci teplíčko. Původně jsme se měli začít snažit na dovo, ale ještě jsme to odložili právě na ty vánoce. Tak ať si Evicko, přivezeš domů maličkýho španěláčka v bříšku.

Není tady

#79 9. 6. 2006 13:53

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy
Web

My jedeme na dovolenou 30.6., strašně se už těším na sluníčko, tuleníčko, pláž, moře  reta tummenupp. Třeba si odveze chorvaťáčka lol dudlik hjarta

Není tady

#80 9. 6. 2006 14:00

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ja ziju na Mallorce. Barcelona je krasny mesta, me se tam vzdycky moc libilo. Holky kdo nejedete na dovolenou nesmutnete, na internetu jsem cetla, ze uz i k vam se chystaji tropicka vedra!!!!

Není tady

#81 9. 6. 2006 14:20

Evice
♥♥♥♥♥♥-

Už se na ně těším..na ty vedra v Čechách. Já se měla narodit někde na rovníku, jak není alespoň 28, tak mrznu. cool Jedem pá pá až 16.-tého, tak si to stihnu užít.
Cizinka :  Na Mallorku se taky chystáme už dlouho. Byli sme na Ibize 2001 a je tam krásně, a Mallorka bude asi podobná. Tak to tam pěkně opatrujte, ať my blázniví turisti máme nad čím hýkat. lol lol

Není tady

#82 9. 6. 2006 14:24

Evice
♥♥♥♥♥♥-

nána napsal(a):

Jéééééé, holky vy básníte o dovče a my jedem až poslední týden v srpnu, no to si ještě počkám, taky už chci teplíčko. Původně jsme se měli začít snažit na dovo, ale ještě jsme to odložili právě na ty vánoce. Tak ať si Evicko, přivezeš domů maličkýho španěláčka v bříšku.

smile Bylo by to super, ale nebudu o tom radši snít. Zatím počítam s tím, že se stihnu vrátit než přijede ta moje rudá armáda. dumbom

Není tady

#83 9. 6. 2006 15:47

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo ja vam to tu opatruju nebojte. Jinak Ibiza je opravdu podobna co se tyce prirody a more. Mallorka je vetsi a ma jeste navic krasny hory, ktere spadaji az do more, uchvatny vyhled. To vypada jako bych delel reklamu co, chi chi...no jde poznat ze delam v cestovce.

Není tady

#84 9. 6. 2006 16:21

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Evice odkud jsi z Karlovarska? Ja jsem z Novych Hamru, teda pred Spanelskem :-))

Není tady

#85 9. 6. 2006 17:07

Paila
♥♥♥♥---

tak uprimne nevim, jestli jsem jeste snazilka anebo uz tehu big_smile puvodne jsme chteli s manzelem mimi dudlik az tak za rok a pul, ale vypada to, ze je mimi uz na ceste a prinese nam ho uz Valentyn. big_smile Tak nevim, nevim  rodna

Upravil(a) Paila (10. 6. 2006 14:10)

Není tady

#86 11. 6. 2006 10:14

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky Pailo, tak to moc mooc gratuluji.  Nechceš nás taky nakazit smile

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#87 12. 6. 2006 7:46

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pailo, tak to super zpráva tummenupp dudlik tummenupp. Stačí už jen potvrdit u doktora a hup do těhulek godlike

Není tady

#88 12. 6. 2006 7:52

Evice
♥♥♥♥♥♥-

Cizinka napsal(a):

Evice odkud jsi z Karlovarska? Ja jsem z Novych Hamru, teda pred Spanelskem :-))

Dobré ránko, do Hamrů jsme chodívali na lyže. smile a známí tam mají chatu. Nepocházím tady odtud, ale teď bydlím v Lokti. Děláš v místní cestovce?

Není tady

#89 12. 6. 2006 11:23

Bibi_30
♥♥-----

Ahoj,
prosim pridejte me na nastenku, je mi 30, manzelovi 29, a planujeme do toho prastit po dovolene v cervenci.
Bohuzel do toho rekonstruujeme byt a je to spousta starosti, stresu, hadek o penize a kompromisy :-) a v neposledni rade i fyzicka namaha, takze neni ani nalada na nejake to pocinani wink Takze drzte palce, at se hodime do pohody, vsechno nam jde od ruky a at se zadari i nas "maly projekt" :-)
Diky ...

http://bd.lilypie.com/FQvFp2/.png

Není tady

#90 12. 6. 2006 11:26

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bibi_30 napsal(a):

Ahoj,
prosim pridejte me na nastenku, je mi 30, manzelovi 29, a planujeme do toho prastit po dovolene v cervenci.
Bohuzel do toho rekonstruujeme byt a je to spousta starosti, stresu, hadek o penize a kompromisy :-) a v neposledni rade i fyzicka namaha, takze neni ani nalada na nejake to pocinani wink Takze drzte palce, at se hodime do pohody, vsechno nam jde od ruky a at se zadari i nas "maly projekt" :-)
Diky ...

Tak Bibi, jsi tam, vítáme tě tady. Doufám, že budete v červenci úspěšní dudlik

Není tady

#91 12. 6. 2006 13:15

Bibi_30
♥♥-----

luciasek12 napsal(a):

Luciasku diky moc :-)
Kam jedete na dovolenou?
My jedem do stareho dobreho Hrvatska :-) Uz se moc tesim. Jsem vlastne  rada, ze mi nevysly plodne dny zrovna na tu dovolenou, protoze tam aspon muzu ochutnavat mistni vina plna slunce a radit jak zamlada wink

Jinak si pribaluju kyselinu listovou a vitamin E. To ecko jeste budu ordinovat manzelovi.

Není tady

#92 12. 6. 2006 13:20

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bibi_30 napsal(a):

luciasek12 napsal(a):

Kam jedete na dovolenou?
My jedem do stareho dobreho Hrvatska :-) Uz se moc tesim. Jsem vlastne  rada, ze mi nevysly plodne dny zrovna na tu dovolenou, protoze tam aspon muzu ochutnavat mistni vina plna slunce a radit jak zamlada wink

Jinak si pribaluju kyselinu listovou a vitamin E. To ecko jeste budu ordinovat manzelovi.

My jedeme taky do Chorvatska - do Bašky Vody smile a strašně moooooc se těším. Já už kyselinu listovou užívám 3 týdny, měla by se prý začít užívat 2-3 měsíce před plánovaným otěhotněním, tak už jsem začala, i když možná už pozdě, když jsme na to vlítli dříve než jsem čekala ... ups...big_smile.
Kam jedete vy?

Není tady

#93 12. 6. 2006 13:30

Bibi_30
♥♥-----

luciasek12 napsal(a):

Bibi_30 napsal(a):

luciasek12 napsal(a):

Kam jedete na dovolenou?

My jedeme taky do Chorvatska - do Bašky Vody smile a strašně moooooc se těším. Já už kyselinu listovou užívám 3 týdny, měla by se prý začít užívat 2-3 měsíce před plánovaným otěhotněním, tak už jsem začala, i když možná už pozdě, když jsme na to vlítli dříve než jsem čekala ... ups...big_smile.
Kam jedete vy?

My jedem trochu niz, do Omise, nebo kousicek za Omis. Mam zpravy, ze uz je tam krasne teplo, slunicko pali a more se ohriva :-)
Jinak Chorvatsko miluju i proto, ze se tam da jet i s malym ditetem, neni to daleko, je to tam takove domacke a pohodlne a cloveku je tam dobre smile

S tou kyselinou mas pravdu, ale ja si stejne nemyslim, ze by to klaplo hned (i kdyz to neznamena, ze bych byla pesimista!). Jen se nechci stresovat nejakym merenim teplot a casovanim, tak si myslim, ze se treba hned netrefime do toho vhodneho okamziku. Aspon ziskame cas na to srovnani zivotospravy a tak smile

Není tady

#94 12. 6. 2006 13:34

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bibi_30 napsal(a):

luciasek12 napsal(a):

Bibi_30 napsal(a):

Kam jedete na dovolenou?

Kam jedete vy?

My jedem trochu niz, do Omise, nebo kousicek za Omis. Mam zpravy, ze uz je tam krasne teplo, slunicko pali a more se ohriva :-)
Jinak Chorvatsko miluju i proto, ze se tam da jet i s malym ditetem, neni to daleko, je to tam takove domacke a pohodlne a cloveku je tam dobre smile

S tou kyselinou mas pravdu, ale ja si stejne nemyslim, ze by to klaplo hned (i kdyz to neznamena, ze bych byla pesimista!). Jen se nechci stresovat nejakym merenim teplot a casovanim, tak si myslim, ze se treba hned netrefime do toho vhodneho okamziku. Aspon ziskame cas na to srovnani zivotospravy a tak smile

To máš naprostou pravdu, já taky neměřím a nečasuju, nechávám tomu volný průběh, až se zadaří, tak to bude ne? vissla dudlik Až se budeme snažit jak tady holky (půl roku a déle), tak pak třeba přehodnotíme situaci. Zatím to nějak neřeším, ta psychika pak dělá divy ... dudlik
Třeba to klapne na dovolené a já pak budu nejšťastnější člověk na světě rodna (teda jestli to neklaplo už dříve).....

Není tady

#95 12. 6. 2006 13:46

Amálka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

luciasek12 napsal(a):

Bibi_30 napsal(a):

luciasek12 napsal(a):

Kam jedete vy?

To máš naprostou pravdu, já taky neměřím a nečasuju, nechávám tomu volný průběh, až se zadaří, tak to bude ne? vissla dudlik Až se budeme snažit jak tady holky (půl roku a déle), tak pak třeba přehodnotíme situaci. Zatím to nějak neřeším, ta psychika pak dělá divy ... dudlik
Třeba to klapne na dovolené a já pak budu nejšťastnější člověk na světě rodna (teda jestli to neklaplo už dříve).....

Ahoj holky,
taky jsem si ze zacatku rikala, az to klapne, tak to bude. Jenze ona sance 1x za mesic je dost dlouha a tak jsem uz nervozni. Clovek si rika, jeste tenhle mesic ne, az pristi, a az po dovce a .... a pak si mysli, ze to bude hned a ono ne. smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10729;101/st/20070326/n/Nase+zlata+Terezka/dt/6/k/254f/age.png
                             Krč 26.3.2007 v 17:08

Není tady

#96 12. 6. 2006 13:57

Bibi_30
♥♥-----

Amálka napsal(a):

Ahoj holky,
taky jsem si ze zacatku rikala, az to klapne, tak to bude. Jenze ona sance 1x za mesic je dost dlouha a tak jsem uz nervozni. Clovek si rika, jeste tenhle mesic ne, az pristi, a az po dovce a .... a pak si mysli, ze to bude hned a ono ne. smile

Ahoj Amalko,
no jasne ze mesic je dlouhy a tudiz je to takovy neprijemny kdyz se nezadari.
Jenze me prijde, ze jakmile se clovek zacne moc sledovat a prvni co po ranu udela, je mereni teploty a pak cele dopoledne premysli proc ma o stupen min nez vcera, to prece neni normalni :-( Samozrejme si jsem vedoma, ze to jsou vsechno metody, ktere nam maji pomahat urcovat vhodny okamzik poceti, ale nerada bych se dostala do toho, ze mi to zacne urcovat cely zivot, naladu a dusevni zdravi... A prave psychika je hrozne dulezita.
Abych ale pravdu rekla, tak spoleham na to, ze je vetsinou vsechno v poradku a taky to, ze v nasi rodine nikdy zadne problemy s plodnosti nebyly, jsem hodne velka rodina :-) A vsechny zenske mame siroke panve a plnejsi boky, nemoci repr. ustr. jsem zadne (tuk tuk) neprodelala, tak proc by to neslo, rikam si...
Docela optimisticke na to, ze je mi tricet pryc co? :-))))

Není tady

#97 12. 6. 2006 18:48

Paila
♥♥♥♥---

luciasek12 napsal(a):

Pailo, tak to super zpráva tummenupp dudlik tummenupp. Stačí už jen potvrdit u doktora a hup do těhulek godlike

zatim se moc neraduju po predesle skusenosti, nechci byt zklamana a navic jeste to nemam potvrzene od doktrora, takze ...

Není tady

#98 12. 6. 2006 19:22

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Holky když tady plkáte o tom Chorvatsku..my tam jedeme 29.6. taky ale jen tak na blint....máte s tím některá zkušenost ??? hmm
Vždycky jsme měli něco zamluveného přes cestovku nebo agenturu, ale teď nás naočkovali známí..ať to zkusíme..jen tak.. Děcka už máme větší..tak to risknem... roll

Čím víc se to blíží..tím víc se toho začínám bát...jestli nic nenajdem, tak mě manžel sežere za živa..on byl jednoznačně proti neutral

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#99 12. 6. 2006 20:33

masule
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Choceň

ahoj Pinky,neboj se toho. Já takhle jela vloni s dětma a přítelem,měla jsem nervy a úplně zbytečně. Přítel sehnal ubytování celkem rychle,u prvních nepochodil,ale ty ho poslali na několik dalších adres a uspěl hned na té další....ještě se o vás poperou:-) uvidíš:-)... přeji krásnou a klidnou dovolenou

Není tady

#100 12. 6. 2006 21:34

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Pinky napsal(a):

Holky když tady plkáte o tom Chorvatsku..my tam jedeme 29.6. taky ale jen tak na blint....máte s tím některá zkušenost ??? hmm
Vždycky jsme měli něco zamluveného přes cestovku nebo agenturu, ale teď nás naočkovali známí..ať to zkusíme..jen tak.. Děcka už máme větší..tak to risknem... roll

Čím víc se to blíží..tím víc se toho začínám bát...jestli nic nenajdem, tak mě manžel sežere za živa..on byl jednoznačně proti neutral

Ahoj Pinky, musím se podělit o zkušenosti! My jsme tam takhle byli ještě s rodičema, dvakrát! V Bašce Vodě, tam je i agentura, která se takhle stará a sežene Ti ubytování! Většinou uměli česky nebo jim rozumíš! Myslím, že to takhle bude v každém letovisku! Nebojte se toho!!!

cool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí