|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Cizinka napsal(a):
Tak to te muzu spolehlive potesit, je tu krasne. 27 stupnu ve stinu u nas na ostrove na pevnine maji jeste vic. Bila domu rozhodne nepojedes.
Děkuju!!!
Fída chce do Barcelony, tak jeden den se může klidně zatáhnout. Prozraď mi, který je to ostrov.
Není tady
Jéééééé, holky vy básníte o dovče a my jedem až poslední týden v srpnu, no to si ještě počkám, taky už chci teplíčko. Původně jsme se měli začít snažit na dovo, ale ještě jsme to odložili právě na ty vánoce. Tak ať si Evicko, přivezeš domů maličkýho španěláčka v bříšku.
Není tady

My jedeme na dovolenou 30.6., strašně se už těším na sluníčko, tuleníčko, pláž, moře
. Třeba si odveze chorvaťáčka

Není tady
Ja ziju na Mallorce. Barcelona je krasny mesta, me se tam vzdycky moc libilo. Holky kdo nejedete na dovolenou nesmutnete, na internetu jsem cetla, ze uz i k vam se chystaji tropicka vedra!!!!
Není tady
Už se na ně těším..na ty vedra v Čechách. Já se měla narodit někde na rovníku, jak není alespoň 28, tak mrznu.
Jedem pá pá až 16.-tého, tak si to stihnu užít.
Cizinka : Na Mallorku se taky chystáme už dlouho. Byli sme na Ibize 2001 a je tam krásně, a Mallorka bude asi podobná. Tak to tam pěkně opatrujte, ať my blázniví turisti máme nad čím hýkat.

Není tady
nána napsal(a):
Jéééééé, holky vy básníte o dovče a my jedem až poslední týden v srpnu, no to si ještě počkám, taky už chci teplíčko. Původně jsme se měli začít snažit na dovo, ale ještě jsme to odložili právě na ty vánoce. Tak ať si Evicko, přivezeš domů maličkýho španěláčka v bříšku.
Bylo by to super, ale nebudu o tom radši snít. Zatím počítam s tím, že se stihnu vrátit než přijede ta moje rudá armáda. 
Není tady
Jo ja vam to tu opatruju nebojte. Jinak Ibiza je opravdu podobna co se tyce prirody a more. Mallorka je vetsi a ma jeste navic krasny hory, ktere spadaji az do more, uchvatny vyhled. To vypada jako bych delel reklamu co, chi chi...no jde poznat ze delam v cestovce.
Není tady
tak uprimne nevim, jestli jsem jeste snazilka anebo uz tehu
puvodne jsme chteli s manzelem mimi
az tak za rok a pul, ale vypada to, ze je mimi uz na ceste a prinese nam ho uz Valentyn.
Tak nevim, nevim 
Upravil(a) Paila (10. 6. 2006 14:10)
Není tady

Pailo, tak to super zpráva
. Stačí už jen potvrdit u doktora a hup do těhulek 
Není tady
Cizinka napsal(a):
Evice odkud jsi z Karlovarska? Ja jsem z Novych Hamru, teda pred Spanelskem :-))
Dobré ránko, do Hamrů jsme chodívali na lyže.
a známí tam mají chatu. Nepocházím tady odtud, ale teď bydlím v Lokti. Děláš v místní cestovce?
Není tady
Ahoj,
prosim pridejte me na nastenku, je mi 30, manzelovi 29, a planujeme do toho prastit po dovolene v cervenci.
Bohuzel do toho rekonstruujeme byt a je to spousta starosti, stresu, hadek o penize a kompromisy :-) a v neposledni rade i fyzicka namaha, takze neni ani nalada na nejake to pocinani
Takze drzte palce, at se hodime do pohody, vsechno nam jde od ruky a at se zadari i nas "maly projekt" :-)
Diky ...
Není tady

Bibi_30 napsal(a):
Ahoj,
prosim pridejte me na nastenku, je mi 30, manzelovi 29, a planujeme do toho prastit po dovolene v cervenci.
Bohuzel do toho rekonstruujeme byt a je to spousta starosti, stresu, hadek o penize a kompromisy :-) a v neposledni rade i fyzicka namaha, takze neni ani nalada na nejake to pocinaniTakze drzte palce, at se hodime do pohody, vsechno nam jde od ruky a at se zadari i nas "maly projekt" :-)
Diky ...
Tak Bibi, jsi tam, vítáme tě tady. Doufám, že budete v červenci úspěšní 
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Luciasku diky moc :-)
Kam jedete na dovolenou?
My jedem do stareho dobreho Hrvatska :-) Uz se moc tesim. Jsem vlastne rada, ze mi nevysly plodne dny zrovna na tu dovolenou, protoze tam aspon muzu ochutnavat mistni vina plna slunce a radit jak zamlada 
Jinak si pribaluju kyselinu listovou a vitamin E. To ecko jeste budu ordinovat manzelovi.
Není tady

Bibi_30 napsal(a):
luciasek12 napsal(a):
Kam jedete na dovolenou?
My jedem do stareho dobreho Hrvatska :-) Uz se moc tesim. Jsem vlastne rada, ze mi nevysly plodne dny zrovna na tu dovolenou, protoze tam aspon muzu ochutnavat mistni vina plna slunce a radit jak zamlada
Jinak si pribaluju kyselinu listovou a vitamin E. To ecko jeste budu ordinovat manzelovi.
My jedeme taky do Chorvatska - do Bašky Vody
a strašně moooooc se těším. Já už kyselinu listovou užívám 3 týdny, měla by se prý začít užívat 2-3 měsíce před plánovaným otěhotněním, tak už jsem začala, i když možná už pozdě, když jsme na to vlítli dříve než jsem čekala ... ups...
.
Kam jedete vy?
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Bibi_30 napsal(a):
luciasek12 napsal(a):
Kam jedete na dovolenou?
Jinak si pribaluju kyselinu listovou a vitamin E. To ecko jeste budu ordinovat manzelovi.My jedeme taky do Chorvatska - do Bašky Vody
a strašně moooooc se těším. Já už kyselinu listovou užívám 3 týdny, měla by se prý začít užívat 2-3 měsíce před plánovaným otěhotněním, tak už jsem začala, i když možná už pozdě, když jsme na to vlítli dříve než jsem čekala ... ups...
.
Kam jedete vy?
My jedem trochu niz, do Omise, nebo kousicek za Omis. Mam zpravy, ze uz je tam krasne teplo, slunicko pali a more se ohriva :-)
Jinak Chorvatsko miluju i proto, ze se tam da jet i s malym ditetem, neni to daleko, je to tam takove domacke a pohodlne a cloveku je tam dobre 
S tou kyselinou mas pravdu, ale ja si stejne nemyslim, ze by to klaplo hned (i kdyz to neznamena, ze bych byla pesimista!). Jen se nechci stresovat nejakym merenim teplot a casovanim, tak si myslim, ze se treba hned netrefime do toho vhodneho okamziku. Aspon ziskame cas na to srovnani zivotospravy a tak 
Není tady

Bibi_30 napsal(a):
luciasek12 napsal(a):
Bibi_30 napsal(a):
Kam jedete na dovolenou?
Jinak si pribaluju kyselinu listovou a vitamin E. To ecko jeste budu ordinovat manzelovi.My jedeme taky do Chorvatska - do Bašky Vody
.
Kam jedete vy?My jedem trochu niz, do Omise, nebo kousicek za Omis. Mam zpravy, ze uz je tam krasne teplo, slunicko pali a more se ohriva :-)
Jinak Chorvatsko miluju i proto, ze se tam da jet i s malym ditetem, neni to daleko, je to tam takove domacke a pohodlne a cloveku je tam dobre
S tou kyselinou mas pravdu, ale ja si stejne nemyslim, ze by to klaplo hned (i kdyz to neznamena, ze bych byla pesimista!). Jen se nechci stresovat nejakym merenim teplot a casovanim, tak si myslim, ze se treba hned netrefime do toho vhodneho okamziku. Aspon ziskame cas na to srovnani zivotospravy a tak
To máš naprostou pravdu, já taky neměřím a nečasuju, nechávám tomu volný průběh, až se zadaří, tak to bude ne?
Až se budeme snažit jak tady holky (půl roku a déle), tak pak třeba přehodnotíme situaci. Zatím to nějak neřeším, ta psychika pak dělá divy ... 
Třeba to klapne na dovolené a já pak budu nejšťastnější člověk na světě
(teda jestli to neklaplo už dříve).....
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Bibi_30 napsal(a):
luciasek12 napsal(a):
My jedeme taky do Chorvatska - do Bašky Vodya strašně moooooc se těším. Já už kyselinu listovou užívám 3 týdny, měla by se prý začít užívat 2-3 měsíce před plánovaným otěhotněním, tak už jsem začala, i když možná už pozdě, když jsme na to vlítli dříve než jsem čekala ... ups...
.
Kam jedete vy?My jedem trochu niz, do Omise, nebo kousicek za Omis. Mam zpravy, ze uz je tam krasne teplo, slunicko pali a more se ohriva :-)
S tou kyselinou mas pravdu, ale ja si stejne nemyslim, ze by to klaplo hned (i kdyz to neznamena, ze bych byla pesimista!). Jen se nechci stresovat nejakym merenim teplot a casovanim, tak si myslim, ze se treba hned netrefime do toho vhodneho okamziku. Aspon ziskame cas na to srovnani zivotospravy a takTo máš naprostou pravdu, já taky neměřím a nečasuju, nechávám tomu volný průběh, až se zadaří, tak to bude ne?
![]()
Až se budeme snažit jak tady holky (půl roku a déle), tak pak třeba přehodnotíme situaci. Zatím to nějak neřeším, ta psychika pak dělá divy ...
Třeba to klapne na dovolené a já pak budu nejšťastnější člověk na světě(teda jestli to neklaplo už dříve).....
Ahoj holky,
taky jsem si ze zacatku rikala, az to klapne, tak to bude. Jenze ona sance 1x za mesic je dost dlouha a tak jsem uz nervozni. Clovek si rika, jeste tenhle mesic ne, az pristi, a az po dovce a .... a pak si mysli, ze to bude hned a ono ne. 
Není tady
Amálka napsal(a):
Ahoj holky,
taky jsem si ze zacatku rikala, az to klapne, tak to bude. Jenze ona sance 1x za mesic je dost dlouha a tak jsem uz nervozni. Clovek si rika, jeste tenhle mesic ne, az pristi, a az po dovce a .... a pak si mysli, ze to bude hned a ono ne.
Ahoj Amalko,
no jasne ze mesic je dlouhy a tudiz je to takovy neprijemny kdyz se nezadari.
Jenze me prijde, ze jakmile se clovek zacne moc sledovat a prvni co po ranu udela, je mereni teploty a pak cele dopoledne premysli proc ma o stupen min nez vcera, to prece neni normalni :-( Samozrejme si jsem vedoma, ze to jsou vsechno metody, ktere nam maji pomahat urcovat vhodny okamzik poceti, ale nerada bych se dostala do toho, ze mi to zacne urcovat cely zivot, naladu a dusevni zdravi... A prave psychika je hrozne dulezita.
Abych ale pravdu rekla, tak spoleham na to, ze je vetsinou vsechno v poradku a taky to, ze v nasi rodine nikdy zadne problemy s plodnosti nebyly, jsem hodne velka rodina :-) A vsechny zenske mame siroke panve a plnejsi boky, nemoci repr. ustr. jsem zadne (tuk tuk) neprodelala, tak proc by to neslo, rikam si...
Docela optimisticke na to, ze je mi tricet pryc co? :-))))
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Pailo, tak to super zpráva
![]()
![]()
. Stačí už jen potvrdit u doktora a hup do těhulek
zatim se moc neraduju po predesle skusenosti, nechci byt zklamana a navic jeste to nemam potvrzene od doktrora, takze ...
Není tady

Holky když tady plkáte o tom Chorvatsku..my tam jedeme 29.6. taky ale jen tak na blint....máte s tím některá zkušenost ??? 
Vždycky jsme měli něco zamluveného přes cestovku nebo agenturu, ale teď nás naočkovali známí..ať to zkusíme..jen tak.. Děcka už máme větší..tak to risknem... 
Čím víc se to blíží..tím víc se toho začínám bát...jestli nic nenajdem, tak mě manžel sežere za živa..on byl jednoznačně proti 
Není tady
ahoj Pinky,neboj se toho. Já takhle jela vloni s dětma a přítelem,měla jsem nervy a úplně zbytečně. Přítel sehnal ubytování celkem rychle,u prvních nepochodil,ale ty ho poslali na několik dalších adres a uspěl hned na té další....ještě se o vás poperou:-) uvidíš:-)... přeji krásnou a klidnou dovolenou
Není tady
Pinky napsal(a):
Holky když tady plkáte o tom Chorvatsku..my tam jedeme 29.6. taky ale jen tak na blint....máte s tím některá zkušenost ???
Vždycky jsme měli něco zamluveného přes cestovku nebo agenturu, ale teď nás naočkovali známí..ať to zkusíme..jen tak.. Děcka už máme větší..tak to risknem...
Čím víc se to blíží..tím víc se toho začínám bát...jestli nic nenajdem, tak mě manžel sežere za živa..on byl jednoznačně proti
Ahoj Pinky, musím se podělit o zkušenosti! My jsme tam takhle byli ještě s rodičema, dvakrát! V Bašce Vodě, tam je i agentura, která se takhle stará a sežene Ti ubytování! Většinou uměli česky nebo jim rozumíš! Myslím, že to takhle bude v každém letovisku! Nebojte se toho!!!

Není tady