Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 8. 6. 2006 10:44

Evice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Západ

Re: Budoucí snažilky

luciasek12 napsal(a):

Evice: jo jo, snad bude brzy hotovo, ale jak to tady pročítám, moc jednoduché to asi nebude grater. A co ty? Už zaděláváte?  dudlik tummenupp

Zaděláváme a zatím nás to i baví gloria
U syna ani nemám tušení,jak dlouho nám trval ten výrobní proces. smile
Bylo mi dvacet a byla jsem úúúúplně blbá. Však posuďte sami : s tehdy manželem sme si řekli,že tomu necháme volný průběh(jediné co si pamatuju,že to bylo v zimě), chodím si tak do práce a normálně funguju, a pak mi začalo být špatně od žaludku, no nevolnosti hrozný! Tak si říkám, asi zkažený žaludek,nebo viróza, když to nepřecházelo, plná strachu,že snad vředy!! jsem se dobelhala k praktické lékařce, ta mě prohlídla, předepsala mi prášky na žaludek, že asi nějaký bacil, napsala neschopenku a šla jsem. Až při čtení příbalového letáku, kde bylo napsáno: neužívat při těhotenství a kojení mi to cvaklo!!! Jestli já náhodou nejsem v očekávání. hmm Tak volám doktorce, že kdyby náhodou, zda brát, či nebrat. Ona,že v žádném případě nebrat a mazat na gyndu. Počítám, že kroutila hlavou ještě do večera, že nějaká trubka ani neví, jakže to má s tou menstruací. Jdu na gyndu-no a byl tam, ten bacil yikesyikesyikes Teď mu je deset a chtěl by brášku...to ještě neví, že my vyrábíme ségru vissla

Není tady

#52 8. 6. 2006 12:18

ruzenkka
♥♥♥----

Evice napsal(a):

luciasek12 napsal(a):

Evice: jo jo, snad bude brzy hotovo, ale jak to tady pročítám, moc jednoduché to asi nebude grater. A co ty? Už zaděláváte?  dudlik tummenupp

Bylo mi dvacet a byla jsem úúúúplně blbá. Však posuďte sami : s tehdy manželem sme si řekli,že tomu necháme volný průběh(jediné co si pamatuju,že to bylo v zimě), chodím si tak do práce a normálně funguju, a pak mi začalo být špatně od žaludku, no nevolnosti hrozný! Tak si říkám, asi zkažený žaludek,nebo viróza, když to nepřecházelo, plná strachu,že snad vředy!! jsem se dobelhala k praktické lékařce, ta mě prohlídla, předepsala mi prášky na žaludek, že asi nějaký bacil, napsala neschopenku a šla jsem. Až při čtení příbalového letáku, kde bylo napsáno: neužívat při těhotenství a kojení mi to cvaklo!!! Jestli já náhodou nejsem v očekávání. hmm Tak volám doktorce, že kdyby náhodou, zda brát, či nebrat. Ona,že v žádném případě nebrat a mazat na gyndu. Počítám, že kroutila hlavou ještě do večera, že nějaká trubka ani neví, jakže to má s tou menstruací. Jdu na gyndu-no a byl tam, ten bacil yikesyikesyikes Teď mu je deset a chtěl by brášku...to ještě neví, že my vyrábíme ségru vissla

Byla jsem na tom podobně-také mi začalo najednou být blbě a zjistili ,že jsem ve druhém měsící a bylo mi 22 let big_smile

Není tady

#53 8. 6. 2006 12:42

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy
Web

Marfuša napsal(a):

Tak já se taky přidávám,,v srpnu by jsme se měli stěhovat do svého a hned na to vlítneme, doufám!!!!! Je mi,tedy bude mi za 18 dní 30,bééééééé. Mám dvě slečny 10 a 4 roky. Doufám,že nebude žádný problém!!!!

Vítej mezi nás budoucí snažilky .... i když já bych už asi měla zabruslit mezi snažilky lol

Není tady

#54 8. 6. 2006 13:22

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

ruzenkka napsal(a):

Evice napsal(a):

luciasek12 napsal(a):

Byla jsem na tom podobně-také mi začalo najednou být blbě a zjistili ,že jsem ve druhém měsící a bylo mi 22 let big_smile

Jo kéž by se to poštěstilo i měgloria- jen s tím rozdílem, že mě bude za měsíc 27 let.

Není tady

#55 8. 6. 2006 13:24

ruzenkka
♥♥♥----

luciasek12 napsal(a):

ruzenkka napsal(a):

Evice napsal(a):

Jo kéž by se to poštěstilo i měgloria- jen s tím rozdílem, že mě bude za měsíc 27 let.

neboj ,podaří se až tě z mimi bude hlava bolet až začne chodit:D

Není tady

#56 8. 6. 2006 13:27

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ruzenkka - jo já vím že jo, ale když máš nějaké přání, tak to chceš hned cool. Uvidíme rodna vissla dudlik tummenupp hjarta

Není tady

#57 8. 6. 2006 15:08

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Spanelsko
Web

Holky a mate taky nedky pochybnosti jestli uz teda zacit a nebo treba pockat jeste rok? Ja to tak mam porad, jenze ted uz mi je 30 let a priroda se oblbnout neda. Na jednu stranu se na miminko desne tesim na druhou stranu je mi jasny, ze konci bezstarostny zivot a cestovani jak se nam zachce... Manzel je o rok mladsi a klidne by jeste pockal, ale ja uz jsem stanovila termin od srpna tomu nechame volny prubeh a uvidime (HA uz neberu od prosince). Ja bydlim ve Spanelsku a tady se prvni deti rodi kolem 33 let, ale to uz mi prijde opravdu nejvyssi cas. Mate taky nekdo pochybnosti jako ja, jeden den na stopro ano a druhy den si nejsem jista.
:-))

Není tady

#58 8. 6. 2006 17:07

Zuzi79
♥♥♥♥---
Místo: Brno

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? vissla

Je mi 26 a taky na mě nějak dolehly ty miminkovské pocity a nálady. Škoda jen, že přítel zatím moje nadšení nesdílí, ale je fakt, že během měsíce změnil termín na začátek snažení ze dvou let na jeden rok. Nejraději bych ho umluvila už teď na podzim. Uvidíme. Rýsuje se mi nová práce, tak to bych asi sama ještě ten rok chtěla počkat, ale kdyby záleželo opravdu na mě, tak začnu třeba hned. smile Kamarádka je zrovna ve druhým měsíci a já jí jen tiše závidím. grater

Jak tak koukám na ten rozpis, mimi plánujete všechny už celkem v dohledné době, ale třeba tu je i někdo, kdo je na tom podobně jako já.

Tak zatím, Zuzi

Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

#59 9. 6. 2006 8:35

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Cizinka napsal(a):

Holky a mate taky nedky pochybnosti jestli uz teda zacit a nebo treba pockat jeste rok? Ja to tak mam porad, jenze ted uz mi je 30 let a priroda se oblbnout neda. Na jednu stranu se na miminko desne tesim na druhou stranu je mi jasny, ze konci bezstarostny zivot a cestovani jak se nam zachce... Manzel je o rok mladsi a klidne by jeste pockal, ale ja uz jsem stanovila termin od srpna tomu nechame volny prubeh a uvidime (HA uz neberu od prosince). Ja bydlim ve Spanelsku a tady se prvni deti rodi kolem 33 let, ale to uz mi prijde opravdu nejvyssi cas. Mate taky nekdo pochybnosti jako ja, jeden den na stopro ano a druhy den si nejsem jista.

Já osobně se na dudlik strašně těším, i když jsou taky někdy dny, kdy si říkám, že bych mohla ještě chviličku počkat vissla. Ve 30-ti letech bych asi první dítě nechtěla, ale to je každého věc. Záleží na tom, jak se momentálně cítíš, jestli více převažují ty mateřské pudy:par:. Mě je 27 let a myslím si, že je to tak akorát. Jen jsem zvědavá, kdy to klapne dudlikhjartadudlik

Není tady

#60 9. 6. 2006 8:39

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zuzi79 napsal(a):

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? vissla

Je mi 26 a taky na mě nějak dolehly ty miminkovské pocity a nálady. Škoda jen, že přítel zatím moje nadšení nesdílí, ale je fakt, že během měsíce změnil termín na začátek snažení ze dvou let na jeden rok. Nejraději bych ho umluvila už teď na podzim. Uvidíme. Rýsuje se mi nová práce, tak to bych asi sama ještě ten rok chtěla počkat, ale kdyby záleželo opravdu na mě, tak začnu třeba hned. smile Kamarádka je zrovna ve druhým měsíci a já jí jen tiše závidím. grater

Jak tak koukám na ten rozpis, mimi plánujete všechny už celkem v dohledné době, ale třeba tu je i někdo, kdo je na tom podobně jako já.

Tak zatím, Zuzi

Ahojky Zuzi, vítám tě mezi námi budoucími snažilkami storstark. Už jsem tě připsala na seznámek. Jsme asi stejně staré - mě bude za měsíc 27 let a už to na mě přišlo. Práci mám celkem dobrou, manžel se o mě hezky stará hjarta, ale ještě mi k životu něco chybí dudlik. Chtěli jsme se začít snažit až od příštího měsíce, kdy jedeme na dovolenou, ale nějak jsme to tento měsíc nevydrželi a snažíme se už teď par. Chlapi dospívají o trošku později než my, ale třeba by to chtělo jen rozhovor mezi čtyřma očima, ať víš na čem jsi.

Není tady

#61 9. 6. 2006 9:26

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ono zase tech 30 a 27 let neni takovy rozdil to mi ver. Sice  30 zni mozna hur, ale ja teda zadny rozdil necitim. Na mimino se samozrejme taky moc tesim, ale taky mam proste ty pochyby, to musim byt uprimna a priznat to. A to jsem se chtela prave zeptat i vas, jestli jste proste presvedcene na stopro a nebo taky obcas mate ty pochyby. Asi to bude jiny i tou zemi, moje kamaradky v Cechach uz maji mimco skoro vsechny, ale tady proste ne. Lidi maji vic penez a tak si sobecky uzivaji a je jasny, ze se do materstvi nezenou. Jo a materska tu je jen 4 mesice, pak maminy supajdi do prace a na radu prijdou babicky, chuvy a nebo jesle. Ja se budu snazit byt doma aspon do jednoho roku miminka, ale vic to asi nepujde sad tak z toho prameni ty obavy....

Není tady

#62 9. 6. 2006 9:31

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Cizinka napsal(a):

Ono zase tech 30 a 27 let neni takovy rozdil to mi ver. Sice  30 zni mozna hur, ale ja teda zadny rozdil necitim. Na mimino se samozrejme taky moc tesim, ale taky mam proste ty pochyby, to musim byt uprimna a priznat to. A to jsem se chtela prave zeptat i vas, jestli jste proste presvedcene na stopro a nebo taky obcas mate ty pochyby. Asi to bude jiny i tou zemi, moje kamaradky v Cechach uz maji mimco skoro vsechny, ale tady proste ne. Lidi maji vic penez a tak si sobecky uzivaji a je jasny, ze se do materstvi nezenou. Jo a materska tu je jen 4 mesice, pak maminy supajdi do prace a na radu prijdou babicky, chuvy a nebo jesle. Ja se budu snazit byt doma aspon do jednoho roku miminka, ale vic to asi nepujde sad tak z toho prameni ty obavy....

Tak to tě docela chápu - opravdu platí pořekadlo - jiný kraj, jiný mrav. Já bych asi od mimíska za 4 měsíce odejít nedokázala, to musí být hrozné. grater
Jinak se neboj, pochybnosti má asi většina z nás, jestli jo nebo ne, ale podle mě převažují spíš ty mateřské city gloria

Není tady

#63 9. 6. 2006 9:39

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo ty matersky city uz mam asi deset let, mam strasne rada miminka a maly deti. Kdyz mi bylo 13 let narodil se mi braska a je to spis moje dite nez mamky, dneska mu je 17 a meri skoro 2 metry a me pripada jako vcera, kdy jsem mu cetla pohadky bobankovi :-))

Není tady

#64 9. 6. 2006 9:50

nána
♥♥-----

No, mě když bylo 22, tak jsem strašně mimi chtěla a tak jsem si ho pořídila a já byla šťastná, že ho mám, nepřišlo mi, že jsem mladá (užívat si můžeš i s mimčem, záleží na tom jak si to zařídíš). Po porodu (měla jsem hodně těžký porod) jsem už žádný další nechtěla (malej se budil po třech hodinách skoro do dvou let), takže jsem byla rozhodnutá, že žádný už nechci (pořád se mi dítko zdálo maličký, jenže teď je mu najednou 10...), no prostě se přehoupla 30 a já najednou začla toužit po mimi. Teď jsem úplně blázen, že si říkám ještě jedno no a tak až mu budou dva roky chtěla bych ještě jedno, ale to u nás neprojde, protože přítel má ještě další dvě z předchozího manželství, tak se budu muset spokojit s tím jedním. A spíš tak přemýšlím nad tím, jestli nejsem ve 33 letech stará, a kdybych ještě jedno no tak to by bylo ve 37 ???. ...uvidíme, jedno je schválený určitě!!!!

Není tady

#65 9. 6. 2006 9:50

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, tak já se taky hlásím k vám. Je mi 22 let, jsem z Opavy. Ha neberu od února. Zatím to neberu tragicky, ale od tohoto měsíce se začnem snažit na plné pecky wink

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#66 9. 6. 2006 9:59

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nana urcite nejsi stara, moje mamka mela brachu ve 39 letech a vychutnala si to a cela rodina s ni. Je to nas benjaminek, byl desne hodny miminko. A jak uz jsem psala dneska uz je na intru :-)) A asi i tim jak jsem videla co je s miminkem prace jsem to odsouvala a hlavne taky nebyl poradnej chlap :-)) Tak ted kdyz uz ho mam (asi pet let) zacneme od srpna pracovat na miminku pochyby nepochyby, je mi jasny ze ted je opravdu uz cas :-))

Není tady

#67 9. 6. 2006 10:02

ruzenkka
♥♥♥----

Cizinka napsal(a):

Nana urcite nejsi stara, moje mamka mela brachu ve 39 letech a vychutnala si to a cela rodina s ni. Je to nas benjaminek, byl desne hodny miminko. A jak uz jsem psala dneska uz je na intru :-)) A asi i tim jak jsem videla co je s miminkem prace jsem to odsouvala a hlavne taky nebyl poradnej chlap :-)) Tak ted kdyz uz ho mam (asi pet let) zacneme od srpna pracovat na miminku pochyby nepochyby, je mi jasny ze ted je opravdu uz cas :-))

takže ještě můžu  mít mimi jka vidímbig_smile

Není tady

#68 9. 6. 2006 10:27

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zuzina napsal(a):

Ahoj holky, tak já se taky hlásím k vám. Je mi 22 let, jsem z Opavy. Ha neberu od února. Zatím to neberu tragicky, ale od tohoto měsíce se začnem snažit na plné pecky wink

Ahojky Zuzino, vítej mezi nás. Doufám, že se budete snažit pořádně a pak se sejdeme někde v těhulkách vissla hjarta dudlik tummenupp

Není tady

#69 9. 6. 2006 10:29

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

Cizinka napsal(a):

Jo ty matersky city uz mam asi deset let, mam strasne rada miminka a maly deti. Kdyz mi bylo 13 let narodil se mi braska a je to spis moje dite nez mamky, dneska mu je 17 a meri skoro 2 metry a me pripada jako vcera, kdy jsem mu cetla pohadky bobankovi :-))

Pak už záleží jen na tobě, jestli to do toho "prásknete" hned nebo ještě chviličku počkáš. Myslím si, že by ses ale neměla nechat ovlivňovat ostatními a řídila se hjarta

Není tady

#70 9. 6. 2006 10:30

luciasek12
♥♥♥♥♥♥-
Web

ruzenkka napsal(a):

Cizinka napsal(a):

To víš, že můžeš mít dudlik i v tvém věku. Pokud se na to cítíš a tělo je připraveno, tak vzhůru do toho pussa

Není tady

#71 9. 6. 2006 10:31

nána
♥♥-----

Marfuško, jak jsi to dokázala, ten můj má takovou panickou hrůzu, když jeho bejvalka má pořád málo peněz a chce pořád víc a víc, že prý když budem mít další "dvě", tak to finančně neutáhnem. S tím jedním mimčem nenamítá nic, ale to další????, Když jsem mu řekla, že bych s ním chtěla dvě děti, úplně se zděsil. Taky spolu žijem už pět let, tak jsme si řekli, že do toho půjdem a to "naše první" si uděláme po vánocích....

Není tady

#72 9. 6. 2006 10:34

ruzenkka
♥♥♥----

luciasek12 napsal(a):

ruzenkka napsal(a):

Cizinka napsal(a):

To víš, že můžeš mít dudlik i v tvém věku. Pokud se na to cítíš a tělo je připraveno, tak vzhůru do toho pussa

no tělo vypadá ,že je připraveno ,ikdyž semnou žertuje teplota už 4 den 37,no jen s  e bojím,že jsem už starší a jestli na to budu mít nervy-a bojím s e že dalšího potomka budu rozmazlovat,což by mi dcera neodpustila ,nebo´t jsem byla přísná až teď co je starší jsem mírnější smile

Není tady

#73 9. 6. 2006 10:43

Evice
♥♥♥♥♥♥-

Cizinka napsal(a):

Cizinko, ty pochyby tu budou vždycky. K prvnímu dítěti jsem přišla, ani nevím jak, byla jsem mlaďoučká a hloupoučká ale je to můj největší poklad. A i když nejsem taková ta"pravá" šílená matka, která se od dítěte nehne ani na krok, vím, že mi naplnil život. A teď? S přítelem to spolu táhneme už sedmý rok. Vždycky jsem věděla,že on vlastní dítě jednou bude chtít.(Mimochodem,Fídu má moc rád) Šlo jenom o to se rozhodnout, kdy. Nejdřív jsme čekali, jak nám to bude klapat, pak jsem získala skvělou práci, pak jsme koupili auto na splátky, pak zase, že si budeme užívat cestování, když je Fída už velký, no a tak to šlo pořád dokolečka a ak sme si uvědomili,že je nám oběma přes třicet, a že takhle by sme to mohli odsouvat klidně až do důchodu. Filip si sourozence moc přeje, vždycky mi říká, že se mám, že mám tři bratry smile Práci mám takovou,že to snad budu zvládat i s miminkem, a když bude větší a všechno bude v pořádku,holt půjde mezi dětičky do jeslí. A kdyby bylo nejhůř a já musela zůstat doma, tak si říkáme, že "peníze budou a my nebudem" a dětský úsměv a šťastná tvářička nám prostě bude příjemnější,než plné konto v důchodu. smile Takže tak, pochybnosti jsou a vím, že budou i když už budu ječet v porodnici(jestli se teda zadaří).    A jenom TY Cizinko SAMA VÍŠ jestli už nastal ten správný čas.

Není tady

#74 9. 6. 2006 12:32

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Teda Evice, ted jsi me skoro rozbrecela, jak jsi to hezky napsala. To jsem presne potrebovala slyset, ze ty pochybnosti budou vzdycky, ale ta moudra priroda to zaridila tak, ze az budeme mit ten uzlicek v naruci, vsechny odplavou a je nad slunce jasny, ze prave tenhle maly clobrdicek bylo to, co nam chybelo :-))

Není tady

#75 9. 6. 2006 13:00

Evice
♥♥♥♥♥♥-

Cizinka napsal(a):

Teda Evice, ted jsi me skoro rozbrecela, jak jsi to hezky napsala. To jsem presne potrebovala slyset, ze ty pochybnosti budou vzdycky, ale ta moudra priroda to zaridila tak, ze az budeme mit ten uzlicek v naruci, vsechny odplavou a je nad slunce jasny, ze prave tenhle maly clobrdicek bylo to, co nam chybelo :-))

Jo jo to staré otřepané " krev z tvé krve " bude platit navždy. Naštěstí smile

Prosím tě potěš mě a napiš,že ve Španělsku je hezké počasí. kapitulation  Jedeme tam příští týden na dovču.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí