|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahojte budoucí snažilky,
otevírám nové téma
. My s manželem do toho chceme praštit na dovolené začátkem července, tak hledám nějaké dušičky, které jsou na tom podobně 
A tady máme menší seznámek čekatelek na 
Bibi_30 - 30 let, snaženíčko o první dítko od července
Cizinka - 30 let, snaženíčko o první dítko od srpna, bydliště Španělsko
Dannylla - 22 let, snaženíčko o první dítko od srpna, bydliště Olomouc
Evice - 31 let, 1 dítě 10 let, snaženíčko o druhé dítko od června, bydliště Karlovarsko
Luciasek12 - 27 let, snaženíčko o první dítko od června, bydliště Prachatice
Marfuša - 30 let, 2 děti - 10 let a 4 roky, snaženíčko o třetí dítko od srpna
Nána - 33 let, 1 dítě 10 let, snaženíčko o druhé dítko po vánocích
Ruzenkka - 40 let, 1 dítě 17 let, snaženíčko o druhé dítko od června
tina - 25 let, 1 dítě 22 měsíců, snaženíčko o druhé dítko od srpna, bydliště Brno
Zuzi79 - 26 let, snaženíčko o první dítko příští rok, bydliště Brno
Zuzina - 22 let, snaženíčko o první dítko od června, bydliště Opava
Upravil(a) luciasek12 (12. 6. 2006 11:26)
Není tady
Ahoj, tak to my s přítelem se začnem snažit až po vánocích, tak máme ještě nějaký čas. Zatím beru HA, teď v červenci si nechám napsat poslední 3 platíčka, a od listopadu to necháme osudu. Tak hezkou a úspěšnou dovolenou.
Není tady
Ahoj holky, my zacneme tak v srpnu. Prasky uz neberu od prosince a zatim si davame tzv.pozor. Menstruaci mam jakztakz pravidelnou, tak doufam ze nebudeme cekat dlouho. Ted mi bylo 30, tak uz nema cenu otalet.
Není tady

nána napsal(a):
Ahoj, tak to my s přítelem se začnem snažit až po vánocích, tak máme ještě nějaký čas. Zatím beru HA, teď v červenci si nechám napsat poslední 3 platíčka, a od listopadu to necháme osudu. Tak hezkou a úspěšnou dovolenou.
Tak to ještě máte móře času
. Užívej si zatím pohody, pak začneš teprve stresovat
, jako já už stresuju teď, jestli se to povede nebo ne 
Není tady

Cizinka napsal(a):
Ahoj holky, my zacneme tak v srpnu. Prasky uz neberu od prosince a zatim si davame tzv.pozor. Menstruaci mam jakztakz pravidelnou, tak doufam ze nebudeme cekat dlouho. Ted mi bylo 30, tak uz nema cenu otalet.
To už teda neotálej, mě bude za měsíc 27 let a zdá se mi, že je to tak akorát. Můžeme si pak psát, co a jak jo? 
Není tady
Luciasku, nestresuj se, přijde to když to nejmíň čekáš, už mám tu zkušenost. Bude mi 33 a mám 10 -ti letý dítko, a cítím se dost mladě (tak na 18let) no a tak jsme si řekli do 35 určitě druhý, takže začnem na zimu a žádný tlaky buď jo a nebo ne (nebudu nic měřit, nic testovat). Buď se zdaří hned na poprvé nebo za dva měsíce uvidíme. Jen beru HA Cerazette a nemám menzes, takže vůbec nevím jak to bude vypadat až vysadím. Předtím jsem to měla přesně na den a pomalu na hodinu, brala jsem Diane35, tu jsem ze zdravotních důvodů vysadila na rok, a pak mi Dr. doporučila tuhle, tak uvidím v listopadu. Prý bych to měla dostat do 4 týdnů. Ještě jedna maličkost, mám kamarádku, jí doktor řekl, že se svým mužem těžko otěhotní, protože on má málo mrštný spermie (mršky lín), šla tedy na umělé oplodnění, bohužel se nezdařilo. Řekla kašlu na to, už jedno dítko mám tak to přežijem, no a co se nestalo, najednou byla těhu a nevím vůbec jak je to možný a doktor povídá i taková je příroda holt se našla jedna (spermie) která to dokázala.Tak si myslím čím víc to dítě chtěli, tím víc jim to nešlo, no a pak už ani nechtěli a mají nádherný mimčo.
Není tady
Holky ještě něco, na http://www.vybersiantikoncepci.cz, jsou chytré výpočty a úplně dole je menstruační kalkulátor. Moje kamarádka říkala, že prý se jí (PC) trefil do plodných dnů, že zrovna v tý době (od -do) otěhotněla, tak je třeba to zkusit, třeba se zadaří, ale já čekám až na zimu. Povídala, že to zkusili hned ten první den co jí to ukázalo, manžel jí pak odjel a služebku a bylo .......
Není tady

nána napsal(a):
Holky ještě něco, na http://www.vybersiantikoncepci.cz, jsou chytré výpočty a úplně dole je menstruační kalkulátor. Moje kamarádka říkala, že prý se jí (PC) trefil do plodných dnů, že zrovna v tý době (od -do) otěhotněla, tak je třeba to zkusit, třeba se zadaří, ale já čekám až na zimu. Povídala, že to zkusili hned ten první den co jí to ukázalo, manžel jí pak odjel a služebku a bylo .......
No tak to kdyby zafungovalo, to by bylo něco ....
. Hned tam zabruslím
Není tady

tina napsal(a):
tak to jdu k vám -chceme se začít snažit o druhé mimčo tak v srpnu - a to z toho důvodu, že studuju, a chci tak akorát zvládnout školu... takže kdvěten - červen už jsou v pohodě
Tak to ti přeju hodně úspěchů, teď to určitě zvládnete 
Není tady
luciasek12 napsal(a):
tina napsal(a):
tak to jdu k vám -chceme se začít snažit o druhé mimčo tak v srpnu - a to z toho důvodu, že studuju, a chci tak akorát zvládnout školu... takže kdvěten - červen už jsou v pohodě
Tak to ti přeju hodně úspěchů, teď to určitě zvládnete
snad jo - už první státnice jsem dělala s devítiměsíčním bříškem - a pohoda, tak to chci i podruhé 
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Ahojte budoucí snažilky,
otevírám nové téma. My s manželem do toho chceme praštit na dovolené začátkem července, tak hledám nějaké dušičky, které jsou na tom podobně
My se snažíme už od soboty 
Není tady
Ahoj, já se určitě přidám. Metřík mám nezměněný od posledního snaženíčka. o mimi se chceme pokusit tak srpen - září. Už teď jsem dost natěšená, tak snad to brzy vyjde bez nějakých dalších problémů.
Není tady

ruzenkka napsal(a):
luciasek12 napsal(a):
Ahojte budoucí snažilky,
otevírám nové téma. My s manželem do toho chceme praštit na dovolené začátkem července, tak hledám nějaké dušičky, které jsou na tom podobně
My se snažíme už od soboty
No tak to je paráda, takže se budeme alespoň dovídat průběžně novinky o snažení že? 
Není tady

Dannylla napsal(a):
Ahoj, já se určitě přidám. Metřík mám nezměněný od posledního snaženíčka. o mimi se chceme pokusit tak srpen - září. Už teď jsem dost natěšená, tak snad to brzy vyjde bez nějakých dalších problémů.
Tak to si natěšená stejně jako já
, my se na to chceme "vrhnout" za 3 týdny. Už se nemůžu dočkat 
Není tady
Luci, máš to tam, teď už je to na Tobě
hodně štěstíčka 
Není tady

lenulka napsal(a):
Luci, máš to tam, teď už je to na Tobě
hodně štěstíčka
Jo díky, až bude více času, zkusím to
. Moooooooc děkuju za pomoc. Papa 
Není tady
Tak to já jdu asi taky k vám. Sice už na tom pracujeme tento měsíc, ale vzhledem k cyklu jsem vlastně ještě předsnažilka.
,že? Je mi 31 a vlastně už není na co čekat. Tak : zdar a sílu! Vám všem 
Není tady

Ahojky všechny budoucí snažilky, dole jsem vytvořila nástěnku nás budoucích snažilek, tak kdo bude chtít připsat, popř.upravit data, tak mi je pošlete. Zatím papa 
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Dannylla napsal(a):
Tak to si natěšená stejně jako já
, my se na to chceme "vrhnout" za 3 týdny. Už se nemůžu dočkat
Já bych taky začla hned, jen ještě s přítelem sháníme bydlení, tak pak hned....
Není tady
mě je 22 let, bydlím v Olomouci. Poprvé jsme se snažili minulý měsíc - nevyšlo, tak teď menší pauzička a srpen - září je ideální - mimi se narodí na jaře. Jen aby to vyšlo. Byla bych ráda, ikdyby se to mělo narodit třeba v lednu, hlavně ať je zdravoučké....Doufám, že se přidají i nějaké mladší maminky, ať tu nejsem tak samotinká
Není tady
luciasek12 napsal(a):
Ahojte budoucí snažilky,
A tady máme menší seznámek:
Cizinka - první snaženíčko od srpna
Dannylla - první snaženíčko od srpna
Evice - 31 let, 1 dítě 10 let, snaženíčko o druhého mimíska od června
Luciasek12 - věk 27 let, snaženíčko o první dítko od srpna 2006, bydliště Prachatice
Nána - 33 let, 1 dítě 10 let, snaženíčko o druhého mimíska po vánocích
Ruzenkka - první snaženíčko od 3.6.2006
Tina - 1 dítě 22 měsíců, snaženíčko o druhého mimíska od srpna
jsem zapoměla uvést ,že mám skoro 17 letou dceru
Není tady
Dannylla napsal(a):
mě je 22 let, bydlím v Olomouci. Poprvé jsme se snažili minulý měsíc - nevyšlo, tak teď menší pauzička a srpen - září je ideální - mimi se narodí na jaře. Jen aby to vyšlo. Byla bych ráda, ikdyby se to mělo narodit třeba v lednu, hlavně ať je zdravoučké....Doufám, že se přidají i nějaké mladší maminky, ať tu nejsem tak samotinká
sama samotinká?
hele já se cítím na dvacet 
Není tady

Evice napsal(a):
Dannylla napsal(a):
sama samotinká?
![]()
hele já se cítím na dvacet
To já se taky cítím na dvacet
. Někdy ale taky na padesát
, záleží na konkrétní situaci. Už se těším na dovolenou, tak budeme pracovat na mimísku 
Není tady

ruzenkka napsal(a):
luciasek12 napsal(a):
Ahojte budoucí snažilky,
A tady máme menší seznámek:
Cizinka - první snaženíčko od srpna
Dannylla - první snaženíčko od srpna
Evice - 31 let, 1 dítě 10 let, snaženíčko o druhého mimíska od června
Luciasek12 - věk 27 let, snaženíčko o první dítko od srpna 2006, bydliště Prachatice
Nána - 33 let, 1 dítě 10 let, snaženíčko o druhého mimíska po vánocích
Ruzenkka - první snaženíčko od 3.6.2006
Tina - 1 dítě 22 měsíců, snaženíčko o druhého mimíska od srpnajsem zapoměla uvést ,že mám skoro 17 letou dceru
Zapomínáš na ni často?
Dělám si legraci... vím, že teď máš asi plnou hlavu
, že jo?
Není tady