Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 6. 2006 9:38

nice.Nani
♥------
Místo: Praha

Hledám fajn kámošku - Praha

Ahojky!
Já jsem přišla do Prahy v září a taky se mi ještě nepodařilo najít kamarádku, se kterou bych občas zašla ven, když na mě přítel nemá čas. Je mi 21, tak když budeš mít chuť.....ozvi se Pa

Není tady

#2 9. 6. 2006 16:44

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Re: Hledám fajn kámošku - Praha

Devcata, podivejte se na BABINET PRAHA, jestli mate zajem poznat dalsi babinetky.

Není tady

#3 12. 6. 2006 12:11

nice.Nani
♥------

Sfings napsal(a):

nice.Nani napsal(a):

Ahojky!
Já jsem přišla do Prahy v září a taky se mi ještě nepodařilo najít kamarádku, se kterou bych občas zašla ven, když na mě přítel nemá čas. Je mi 21, tak když budeš mít chuť.....ozvi se Pa

ahojky, jasně, že budu mít zájem. big_smile Moc to tu neovládám, tak uvidíme, co se teď stane. yikes

Tak to jsme dvě, taky to tu moc neovládám....

....ale myslím, že se učíme rychle, jsme holky šikovnýsmile

Není tady

#4 13. 6. 2006 16:07

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Tak se k nám holky zítra přidejte smile jdeme si sednout do pizzerie a trošku se poznat smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#5 15. 6. 2006 8:51

nice.Nani
♥------

luckies napsal(a):

Tak se k nám holky zítra přidejte smile jdeme si sednout do pizzerie a trošku se poznat smile

Byla jsem včera mimo Prahu, takže jsem se nemohla dostavit.....

Sfings, ty jsi tam byla?

Není tady

#6 18. 7. 2006 14:04

Lehena
♥♥-----

Ahoj holky, je mi 21 a skoro 9 měsíců bydlím v Praze s přítelem a nově i s kocourkem. Tak se mi ozvěte, ráda bych zašla třeba na skleničku a tak různě...luckies, pamatuješ si na mě, tenkrát jsme si psali ohledně aqua aero..ještě chodíte?zatim pa....

Není tady

#7 18. 7. 2006 14:29

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Lehena napsal(a):

Ahoj holky, je mi 21 a skoro 9 měsíců bydlím v Praze s přítelem a nově i s kocourkem. Tak se mi ozvěte, ráda bych zašla třeba na skleničku a tak různě...luckies, pamatuješ si na mě, tenkrát jsme si psali ohledně aqua aero..ještě chodíte?zatim pa....

Ahoj Lehena... už nechodíme, došla permice. Možná se domluvíme zase v září, ale to je jen návrh. Zatím smile Takže jestli budeš mít zájem, můžeme Tě vzít do "party" big_smile
Jinak chodíme občas tady s babinetkama někam posedět, tak se klidně můžeš přidat. Jukni do Pražské Babinetky... smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí