29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky!
Já jsem přišla do Prahy v září a taky se mi ještě nepodařilo najít kamarádku, se kterou bych občas zašla ven, když na mě přítel nemá čas. Je mi 21, tak když budeš mít chuť.....ozvi se Pa
Není tady
Devcata, podivejte se na BABINET PRAHA, jestli mate zajem poznat dalsi babinetky.
Není tady
Sfings napsal(a):
nice.Nani napsal(a):
Ahojky!
Já jsem přišla do Prahy v září a taky se mi ještě nepodařilo najít kamarádku, se kterou bych občas zašla ven, když na mě přítel nemá čas. Je mi 21, tak když budeš mít chuť.....ozvi se Paahojky, jasně, že budu mít zájem.
Moc to tu neovládám, tak uvidíme, co se teď stane.
Tak to jsme dvě, taky to tu moc neovládám....
....ale myslím, že se učíme rychle, jsme holky šikovný
Není tady
Tak se k nám holky zítra přidejte jdeme si sednout do pizzerie a trošku se poznat
Není tady
luckies napsal(a):
Tak se k nám holky zítra přidejte
jdeme si sednout do pizzerie a trošku se poznat
Byla jsem včera mimo Prahu, takže jsem se nemohla dostavit.....
Sfings, ty jsi tam byla?
Není tady
Ahoj holky, je mi 21 a skoro 9 měsíců bydlím v Praze s přítelem a nově i s kocourkem. Tak se mi ozvěte, ráda bych zašla třeba na skleničku a tak různě...luckies, pamatuješ si na mě, tenkrát jsme si psali ohledně aqua aero..ještě chodíte?zatim pa....
Není tady
Lehena napsal(a):
Ahoj holky, je mi 21 a skoro 9 měsíců bydlím v Praze s přítelem a nově i s kocourkem. Tak se mi ozvěte, ráda bych zašla třeba na skleničku a tak různě...luckies, pamatuješ si na mě, tenkrát jsme si psali ohledně aqua aero..ještě chodíte?zatim pa....
Ahoj Lehena... už nechodíme, došla permice. Možná se domluvíme zase v září, ale to je jen návrh. Zatím Takže jestli budeš mít zájem, můžeme Tě vzít do "party"
Jinak chodíme občas tady s babinetkama někam posedět, tak se klidně můžeš přidat. Jukni do Pražské Babinetky...
Není tady