|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Me, četla jsem jen začátek a konec,ale
,
Není tady
Me napsal(a):
Ahoj,tak jsem si tady pročetla vaše příspěvky a uvědomila si pár věcí:tak například,že opráším své koníčky,na které jsem kvůli příteli neměla čas..za druhé:že pokud on chce,tak si někoho místo mě může najít stejně-dříve nebo později,klidně i někde v práci atd.To chození po hospodách je sice zbytečné vyhledávání příležitostí,ale tak pokud o mě opravdu stojí,tak mě nepodvede..pokud by mě podvedl,tak mi za to nejspíš nestojí/i když bych se to asi nedozvěděla že../..za třetí:ted jsem úmyslně strávila pár dní bez něho,když chtěl být se mnou,tak jsem odmítla,že si musím něco vyřešit sama..zpočátku to bylo hustý,stýskalo se mi atd.,ale zakázala jsem si myšlenky typu:co tak asi ted dělá,a soustředila jsem se na sebe a ná své pocity..a uvědomila jsem si,že já jsem také ráda se svými přáteli,i bez něho..takže na sobě pracuju..když to ve mě začne hlodat,tak si řeknu dost!Soustřed se na sebe a svůj život..!Já ho mám sice ve skrytu duše pořád ráda a pořád bych s ním chtěla být,ale asi to opravdu není dobré pro ten vztah..uvidím časem,jak to dopadne..každopádně jste mi pomohli,díky..
Výborně, nabíráš správný směr! 
Není tady
Ahoj, tak choď s ním, ne?
Není tady
Možná ještě jedna věc k tématu by mě zajímala:posezení s kámošem teda ok,ale co říkáte,kdyby si váš přítel šel občas někam sednout s kamarádkou?Ten můj se mě na to zeptal,jak bych se na to dívala,já teda nevím,protože si pamatuju,jak mi kdysi říkal, že kamarádství mezi klukem a holkou neexistuje, že to ví z vlastní zkušenosti,že s každou holkou,co měl jako kamarádku,tam něco aspon trochu bylo-byt jen platonicky..,tak jsem mu to připomněla,a on na to,že myslel spíš známé-třeba bývalá spolužačka ze střední a tak..já si teda myslím,že by nemusel,krom toho jsem viděla fotky ze střední,a tak se se svýma kamarádkama a spolužačkama objímal apod.A jemu moji kamarádi vadí,aspon nekteri,a to jsou vlastne jen mí bývalí kamaradi,obcas si s nima napisu,ale nikam s nima posedet nechodím,od te doby,co mam jeho..
Není tady

Ja mám dvoch kamošov, s jendým sa stretávam v spoločnosti jeho ženy(lebo je fajn a porozumeli sme si aj my, nie že by ho nepustila, dokonc apoznám aj ich rodiny, bola som im na svadbe, atď.) a s druhým aj, aj (aj s jeho frajerkou, aj bez nej), ale to sú fakt úplne enškodné vzťahy a keby mi ich priateľ chcel zakázať,, tak ostane "znepriatelený". A ani ja ho nedržím, keď ide do Čiech na víkend k rodine jednej kamošky(ona tam má priateľa). Občas si zažiarlim, raz osm mu tuším aj niečo povedala, keď som videla fotky so samými ženskými, ale otočíme to vždy na srandu, no a je. Lenže my sme obaja trošku starší, tak už aj tie kamarátstva sú snáď iné, a hlavne náš vzťah je iný než tie, čo som mala v dvadsiatke...
Tak ale na kávu by snáď mohol občas ísť, nie? Aj s kamoškou...
Není tady
Mno ja tohle musim vzit i z ty opacny strany... Delala jsem takovej neskodnej testik na zadany kluky ktery se chodi s kamosema pobavit bez svych pritelkyn/manzelek. A zjistila jsem ze kazdy z nich podlehne kdyz se holka jenom trochu snazi... Zarlivost je v tomhle pripade teda na miste ale bohuzel ti nepomuze, pac chlapi budou pansky jizdy na diskotekach a v barech poradat porad :-)
Není tady

prepáč, Rebelka, ale neviem, aká veľká bola tvoja "prieskumná vzorka", ale ak to oblo viac ako 30 ľudí, tak si sa pýtala buď nesprávnej vekovej kategórie, alebo nesprávnych ľudí. Ja mám okolo seba dosť reprezentatívnu vzorku, a po občasných diskusiách na túto tému môžem povedať: Stáva sa to, ale nie tak často, aby bolo nutné vôbec sa tým zaoberať. A stáva sa to aj ženám, inak by to tí chlapi asi nemali s kým robiť(asi to nerobia so zvieratami, že).
Není tady
Tak asi zalezi i na spolecnosti no ale jako vekova kategorie byla mezi 20-50 lety
Není tady
Holky, to že se ten můj nekouká po jiných je asi vitězství, že?
Ale můžu Vám říct, že mě neskutečně dostávají slečny, které se tak úpo*ně snaží mého milého sbalit. Mají holky smůlu, on na to nijak nereaguje, ale místo toho, abych si říkala, že já jsem ta vítězka, jsem z toho jejich trapnýho snažení děsně otrávená...