Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 6. 2006 19:22

Me
♥♥♥♥♥♥-

žárlím

Ahoj,mám takový problém:můj partner/20/ si tak jednou až dvakrát do týdne chodí sednout večer s kámošem/a/do nějakého podniku,a to je s těma kámošema třeba i přes den..a já si nemůžu pomoct,ale hrozně žárlím, že tam třeba potká nějakou holku/nějaké holky,třeba se mu zalíbí,bude mít "něco v sobě"zkontaktuje se s ní nebo něco podobného,prostě mám z toho hrůzu a vždycky,když někam takhle jde s kámošem,šíleně trpím,představuju si,co tam asi dělá atd.Tak jsem vždycky,když má někam jít s kámošema,nepříjemná,a on je na mě naštvaný,já to vím,že chlap potřebuje svobodu,ale vždycky se děsně trápím celý večer,když je pryč,i brečím atd.No a nedávno mi řekl,že si domluvili nějakou akci s kámošema na týden v nějakém kempu..ani se mě nezetal na můj názor,prostě mi to oznámil jako fakt..když viděl,že jsem naštvaná,že tam pojede,začal, že ho nemůžu tahle omezovat atd.,že tam prostě pojede,i kdybych nechtěla,protože tam tak jezdí každý rok atd.Jenže ty roky předtím byl nezadaný..!Mám pocit,že to nepřežiju!!Vím,že tam budou mít spoustu pití atd.,co když se opije,najde si tam nějakou holku apod.??Já bych se o tom vůbec nedozvěděla,protože bude daleko..mám strach,už ted vím,jak celý ten týden budu mít šílené nervy..nevím,co mám dělat,mám ho ráda,ale nechci se takhle trápit..hmm

Není tady

#2 5. 6. 2006 19:54

x-niki
♥------

Re: žárlím

Ahoj, to mi pripomina me samotnou pred par lety.Nesnesla jsem pocit, ze pritel pujde nekam beze me,Kdyz mel nejakou akci, nejdriv jsem byla nastvana, pak jsem doma brecela a potom jsem jeste nejaky cas trucovala.Nastesti muj ted uz manzel chodi nekam sednout tak jednou za mesic.Vyresila jsem to tak, ze jsem zacla taky chodit.Ale trvalo to dost dlouho, nez jsem si zvykla, ze jsem nekde bez nej.Jenom ze jinna cesta neni.Kdyz na chlapovi moc visis, zacne ho to obtezovat.Clovek se ve vnitr zmenit nemuze, ale aspon napovrh zkus delat, ze je ti to vlastne fuk a jen tak mimochodem prohod, ze jdes taky nekam zaparit.Ja jsem to tak delala, ale misto parby jsem se uzirala doma, az za nejaky cas jsem zvladla nekam jit bez nej a skutecne se bavit.

Není tady

#3 5. 6. 2006 20:05

Me
♥♥♥♥♥♥-

x-niki napsal(a):

Ahoj, to mi pripomina me samotnou pred par lety.Nesnesla jsem pocit, ze pritel pujde nekam beze me,Kdyz mel nejakou akci, nejdriv jsem byla nastvana, pak jsem doma brecela a potom jsem jeste nejaky cas trucovala.Nastesti muj ted uz manzel chodi nekam sednout tak jednou za mesic.Vyresila jsem to tak, ze jsem zacla taky chodit.Ale trvalo to dost dlouho, nez jsem si zvykla, ze jsem nekde bez nej.Jenom ze jinna cesta neni.Kdyz na chlapovi moc visis, zacne ho to obtezovat.Clovek se ve vnitr zmenit nemuze, ale aspon napovrh zkus delat, ze je ti to vlastne fuk a jen tak mimochodem prohod, ze jdes taky nekam zaparit.Ja jsem to tak delala, ale misto parby jsem se uzirala doma, az za nejaky cas jsem zvladla nekam jit bez nej a skutecne se bavit.

no to je presně o mě!Máš štěstí,že už ted to nedělá..jenže ten můj je dost mladý,myslím,že ho to jen tak nepřejde..taky brečím,trucuju,a on je naštvaný, zbytečně nám to kazí vztah,ale nechápu,proč se toho nemůže vzdát,nebo jen tak jednou za 14dní,za měsíc..já když někam jde,tak jdu též bez něho,problém je v tom,že si to neužiju,pořád na té své akci myslím,co asi dělá on atd.říkám si vůbec,jestli mu na mě záleží,protože kdyby jo,tak by podle mě nikam chodit nemusel,anebo ne 2krat tydne..a nejlepší je,že chodí pořád s jedním kámošem,co je nezadaný,ten kámoš mu pořád píše,at někam jdou,protože nikoho nemá,tak nemá co dělat..ale ten můj je zadaný,tak to je přece neco jiného..!!

Není tady

#4 5. 6. 2006 20:24

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Žárlivost asi pramení z nějaké vnitřní nejistoty.
Přeci když mu věříš, tak víš, že nic neudělá a pokud mu nevěříš, tak s ním nebuď. To by ses užírala zbytečně pořád... Holky jsou všude. S tím kamarádem to máš blbý... je to zbytečný vyhledávání příležitostí. Ale asi s tím nic nenaděláš...  je mu 20, ještě se asi nechce usadit, ne?
Má pravdu, nemůžeš ho přeci omezovat. Pokud někam jezdí každej rok, tak ať  jede. Naopak, za celý ty roky si tam holku nenašel, tak proč by to měl dělat teď, když už jednu má? Navíc tě asi nepotěším, ale když mu pořád dáváš najevo, jak na něj strašně žárlíš, tak mu strkáš hlavu do oprátky. Nakonec by tě asi podvedl nebo nechal. Já, kdyby mě někdo omezoval tímto způsobem, tak ho nechám, a to ani nejsem chlap...  smile
Co s těma pocitama. Možná si musíš uvědomit, že přítele miluješ, ale nemůžeš ho nikdy vlastnit?

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#5 5. 6. 2006 20:26

x-niki
♥------

No ten kamos, to je teda problem.Myslela jsem, ze jdou tak na pivo.Treba ja mam takovyho brachu. Ten ma kamosa od detsvi, bracha uz je zenatej, ma dvojcatka, a porad nekde trajda s tim svobodnym kamosem.Svagrova rikala, ze se kvuli tomu porad hadaji.Myslim, ze ted uz to zaslo tak daleko, ze uz ji to je docela jedno.Jenze brachovi nedomluvis.Proste jde s kamosem a hotovo.No tezko rict, abych ti blbe neporadila.Nejaky to pivo to bych jeste skousla, ale nejaky chozeni na disco nepo podob. to by me dost vadilo.A co jit s nema?

Není tady

#6 5. 6. 2006 21:17

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Jsi ještě mladá, vztah máš čerstvý, tohle je myslím úplně normální reakce. Chceš být co nejvíc s ním a užívat si ho. Pozor, aby ses tak o něj nepřipravila! Respektuj jeho volno od Tebe a vyber si je pro sebe od něj zase jindy. Můžeš jet s kámoškou na koncert a co já vím. Užíráním a výčitkami nezískáš vůbec, ale vůbec nic. Takovým přístupem jen ztratíš. Jestli se vezmete, za X let budeš ráda, když někam vypadne!

Není tady

#7 5. 6. 2006 21:47

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Ježíši, buď nad věcí, však ona Ti ho tam žádná neukousne.. A vůbec - napadlo Tě někdy, proč on se nebojí odjet od Tebe a nemá stejné obavy ? Není to tím, že na něm moc visíš a on Tě má jistou ? Na to se zaměř.

I kdyby to nebyla pravda, řekla bych mu, že má s tou svobodou pravdu a že jsem si taky už něco domluvila, pojedu s kámoškou a vlastně se těším.

Možná bys to měla i udělat a užít si to. Vždyť partneři k sobě přece nemusí být přirostlí

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#8 5. 6. 2006 21:50

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Me napsal(a):

Ahoj,mám takový problém:můj partner/20/ si tak jednou až dvakrát do týdne chodí sednout večer s kámošem/a/do nějakého podniku,a to je s těma kámošema třeba i přes den..a já si nemůžu pomoct,ale hrozně žárlím, že tam třeba potká nějakou holku/nějaké holky,třeba se mu zalíbí,bude mít "něco v sobě"zkontaktuje se s ní nebo něco podobného,prostě mám z toho hrůzu a vždycky,když někam takhle jde s kámošem,šíleně trpím,představuju si,co tam asi dělá atd.Tak jsem vždycky,když má někam jít s kámošema,nepříjemná,a on je na mě naštvaný,já to vím,že chlap potřebuje svobodu,ale vždycky se děsně trápím celý večer,když je pryč,i brečím atd.No a nedávno mi řekl,že si domluvili nějakou akci s kámošema na týden v nějakém kempu..ani se mě nezetal na můj názor,prostě mi to oznámil jako fakt..když viděl,že jsem naštvaná,že tam pojede,začal, že ho nemůžu tahle omezovat atd.,že tam prostě pojede,i kdybych nechtěla,protože tam tak jezdí každý rok atd.Jenže ty roky předtím byl nezadaný..!Mám pocit,že to nepřežiju!!Vím,že tam budou mít spoustu pití atd.,co když se opije,najde si tam nějakou holku apod.??Já bych se o tom vůbec nedozvěděla,protože bude daleko..mám strach,už ted vím,jak celý ten týden budu mít šílené nervy..nevím,co mám dělat,mám ho ráda,ale nechci se takhle trápit..hmm

Me,
ty jsi úplná "závislačka" na svém příteli!!To není dobře.On jede se svými přáteli, jeď ty taky někam s kámoškama, protože zůstat sama doma, to by ti lezlo jen na mozek...prostě nepodřizuj svému příteli celý svůj čas, to by ho stejně za chvíli omrzelo, jednej dle svýho, plánuj SVÉ výlety, či akce, třeba on časem projeví zájem a nakonec i on tebe pozve ,mezi své kamarády....

Není tady

#9 6. 6. 2006 7:12

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Me napsal(a):

Jééé, ale klid. Vůbec se neboj. Tohle chlapi dělávají. A upřímně, Ty bys s ním jela, kdybys věděla, že tam budeš jediná holka - něco jako jeho koule u nohy? Tak si holka, trošku věř a posílej ho na podobné akce s úsměvem.  Páni  se věnují sportu, chodí po hospůdkách, jezdí na různé sportovní akce a tak. Ale ty jsi jeho priorita. Tak to ber. A to se neměří ak, že mu řekneš buď týden s klukama nebo já. Kdyby tohle řekl chlap mně, taky by se mi to nelíbilo a i kdybych ani nechtěla jet, zrovínka pojedu. On přeci nechodí do hospody s klukama, aby lovili ženský. Myslíš, že tam je tolik příležitosti ? tak jdi schválně někdy s nima, abys ty rozumy a starosti slyšela, třeba by Tě to probralo vissla

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#10 6. 6. 2006 7:17

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

me, ak by si tam nejakú našiel, tak buď rada, že sa to stalo. keby nie tam, tak inokedy. a chlapy sú v krčme podľa mňa uplne kľudní

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#11 6. 6. 2006 9:45

Marioneta
♥♥-----

Ahoj Me.
Taky bych řekla, že jsi na příteli příliš závislá, což není moc dobře.Pánové potřebují svobodu a ne někoho, kdo by je mohl omezovat, mohla by jsi o něho s takovou brzo přijít. Postupem času se to jistě zlepší, až si na sebe více zvyknete, budete starší.. měla by jsi si najít taky nějaký aktivity, ať si není jistý, že na něho budeš pěkně po celou dobu jeho výjezdů vyčkávat, užívej si života jako on, jsi přece mladá ..něco podobného jsem v Tvém věku taky zažívala a k tomu dělala žárlivé scény, jen jsem se tím trápila a bylo to spíš k mému neprospěchu, než naopak..Bacha na to!

Není tady

#12 6. 6. 2006 9:52

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Me píšeš, že nechápeš, proč se toho nemůže vzdát ? Proč by měl ? Je přece úplně normální, že se chodí bavit...tedy to co dělá on, je normální, to jak to prožíváš ty už tak normální není, není normální celý večer probrečet, protože partner šel s kamarády na pivo. Myslím, že bude zásadní si uvědomit, že problém je především v tobě a začít s tím něco dělat...buď se s tím můžeš zkusit poprat sama, začít se taky chodit bavit, učit se toleranci, radši se kousnout do jazyk než ztropit další žárlivou scénu a nebo, pokud to nepůjde, se obrátit na psychologa.

Uvědom si, že tohle tvůj přítel dlouho nevydrží, trpí za nic.

Není tady

#13 6. 6. 2006 10:43

faf
♥♥♥♥♥♥-

No, ale mne by napriklad tiez vadilo, keby isiel niekam na dovolenku trebars bezo mna.... Ale je to individualne, niekomu to vadi a niekomu nie. To co ale citis ty Me, je trochu chore, nic v zlom, ale strasne si zbytocne ublizujes. Nesmies sa takto nicit, ani nicit vas vztah....

POzri, ak chces mat chlapa, ktory sa od teba ani nepohne, budes si musiet najst takeho. Ale nebude ta to az tak bavit, uvidis. Takze pozbieraj svoje poslapane sebavedomie, povol priatelovi "retaz" a presmeruj svoje myslenie. Nech sa on obava, ze by ta mohol stratit, a nie aby si sa tym vecne zozierala ty. Nemozes niekoho nutit, aby robil to co nechce, pretoze to chces ty, ale mozes sa podla toho zariadit. A mozno ty stretnes niekoho kto ti bude vyhovovat trebars viac.

Kazdopadne, toto cele je tvoj problem, nie jeho.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#14 6. 6. 2006 14:21

Lukas
♥♥♥----
Místo: Mělník

Me: castecne rozumim Tvym pocitum. Rikas ale "ted je zadany, predtim byl nezadany". Znamena to, ze tim, ze se zadal se ma vzdat vseho co do te doby delal a zacit zit uplne jinak? To ze chodi do skoly/do prace Ti nevadi? Vis kolik je tam prilezitosti? Posilas ho nekdy nakoupit samotneho? Nebo chodi sam k lekari? K pumpe pro benzin? Pokud bude chtit, prilezitosti bude mit spoustu a vsude.
On si driv nebo pozdeji uvedomi, ze se citis nesva, kdyz Te necha doma samotnou ... ale je treba mu to naznacit tak, aby sam dospel k zaveru, ze to je jeho napad to omezit a byt s Tebou (to bude tezky) - musis na to pouzit rafinovane zenske zbrane. Vytkami jen zivis pripadneho cervicka v nem, ktery mu pak bude naseptavat: "Tamta je tolerantnejsi ...".
Casem pochopis ...

Není tady

#15 6. 6. 2006 14:46

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

faf napsal(a):

No, ale mne by napriklad tiez vadilo, keby isiel niekam na dovolenku trebars bezo mna.... Ale je to individualne, niekomu to vadi a niekomu nie. To co ale citis ty Me, je trochu chore, nic v zlom, ale strasne si zbytocne ublizujes. Nesmies sa takto nicit, ani nicit vas vztah....

POzri, ak chces mat chlapa, ktory sa od teba ani nepohne, budes si musiet najst takeho. Ale nebude ta to az tak bavit, uvidis. Takze pozbieraj svoje poslapane sebavedomie, povol priatelovi "retaz" a presmeruj svoje myslenie. Nech sa on obava, ze by ta mohol stratit, a nie aby si sa tym vecne zozierala ty. Nemozes niekoho nutit, aby robil to co nechce, pretoze to chces ty, ale mozes sa podla toho zariadit. A mozno ty stretnes niekoho kto ti bude vyhovovat trebars viac.

No, tak to bych vám mohla vyprávět. Pokud bych byla dobrý blázen, mohla bych jet na dovolenou na kolech s partou partnerových kamarádů. Ale vzhledem k tomu, že opravdu každý den neujedu 130 km a více, tak nejedu. Jojo, pánská sportovní soustředěná dovolená, to se musí tolerovat. Zvláš´t, když to budu mít vynahrazeno hned po návratu. nesmíte na nich toliko visett, na těch pánech. I Plzák říká, že odpočinek od sebe krásně vylepšuje vztah ! Víš, jak se na sebe budete těšit a jak si budete nááádherně chybět a pak to shledání?! hjartahjartabig_smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#16 6. 6. 2006 18:16

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Me napsal(a):

no to je presně o mě!Máš štěstí,že už ted to nedělá..jenže ten můj je dost mladý,myslím,že ho to jen tak nepřejde..taky brečím,trucuju,a on je naštvaný, zbytečně nám to kazí vztah,ale nechápu,proč se toho nemůže vzdát,nebo jen tak jednou za 14dní,za měsíc..já když někam jde,tak jdu též bez něho,problém je v tom,že si to neužiju,pořád na té své akci myslím,co asi dělá on atd.říkám si vůbec,jestli mu na mě záleží,protože kdyby jo,tak by podle mě nikam chodit nemusel,anebo ne 2krat tydne..a nejlepší je,že chodí pořád s jedním kámošem,co je nezadaný,ten kámoš mu pořád píše,at někam jdou,protože nikoho nemá,tak nemá co dělat..ale ten můj je zadaný,tak to je přece neco jiného..!!

Holka, ty jsi tedy dobrá stíhačka. Nezlob se, ale jsi úplně mimo mísu. Tvoje říkám si vůbec,jestli mu na mě záleží,protože kdyby jo,tak by podle mě nikam chodit nemusel,anebo ne 2krat tydne.. jako znamená, že ty máš právo druhému určovat, co je podle tebe pro něj dobré? A kde jsi jako toto výsostné právo získala? roll

A tvoje ale ten můj je zadaný,tak to je přece neco jiného znamená, že když je chlap zadaný, tak musí v tom okamžení přestat dělat věci, které má rád? A na to jsi přišla jak? big_smile

Kočko, koukej rychle zařadit zpátečku a vzpamatovat se. Vůbec si nevěříš - a to je tvůj problém. Ne tvůj přítel a jeho zcela nevinné srazy s kámoši (všichni chlapi je mají - aspoň tedy ti, které za chlapy považuju já) jsou tvůj problém. Ty jsi tvůj problém. Ty a tvoje nízké sebevědomí. Zajdi si k psychologovi a opravdu se sebou začni něco dělat, protože s holkou jako ty se nedá vydržet. Moc držím palce, abys pochopila, že tvá hodnota není odvislá od tvého partnera, ale jen a jen od tebe. Pa pussa

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#17 6. 6. 2006 18:59

Petr I.
♥♥-----

Co je vlastně žárlivost? Co je to vlastně nemoc?
Existuje více homeopatických definic nemoci a mezi nejvystižnější patří následující od indického homeopata Rajana Sarkarana:
,,Nemocný je ten člověk, který k tomu, aby se cítil dobře, potřebuje mít splněny určité podmínky.,,
Takže například obyčejná žárlivost je již příznakem nemoci, protože žárlivostí nemocný obtěžuje své bližné a oni se necítí v jeho přítomností svobodně.

Není tady

#18 6. 6. 2006 22:16

Me
♥♥♥♥♥♥-

avalonka napsal(a):

A tvoje ale ten můj je zadaný,tak to je přece neco jiného znamená, že když je chlap zadaný, tak musí v tom okamžení přestat dělat věci, které má rád? A na to jsi přišla jak? big_smile

Kočko, koukej rychle zařadit zpátečku a vzpamatovat se. Vůbec si nevěříš - a to je tvůj problém. Ne tvůj přítel a jeho zcela nevinné srazy s kámoši (všichni chlapi je mají - aspoň tedy ti, které za chlapy považuju já) jsou tvůj problém. Ty jsi tvůj problém. Ty a tvoje nízké sebevědomí. Zajdi si k psychologovi a opravdu se sebou začni něco dělat, protože s holkou jako ty se nedá vydržet. Moc držím palce, abys pochopila, že tvá hodnota není odvislá od tvého partnera, ale jen a jen od tebe. Pa pussa

No mě se totiž už jednou stalo tohle:měla jsem kluka,odjela jsem na týden pryč,a když jsem se vrátila,měl už jinou,resp.se vrátil ke své bývalé..od té doby mám téměř panický strach,když někam jedu pryč,nebo můj kluk,že se tahle situace bude opakovat.tenkrát to pro mě byl šílený šok,absolutně jsem to nechápala,protože jsem neudělala nic špatně..prostě tu druhou miloval a mě ne/měl s ní před svatbou,pak se nějak pohádali,ona se s ním rozešla,pak byl 2 měsíce sám,pak si našel mě,a po měsíci mu ona zavolala,že se spletla,že ho stále chce,a on se k ní vrátil..ještě se se mnou rozešel takovým způsobem,že první mi vůbec nepsal atd.,a pak mi napsal sms,že se se mnou rozchází../..byla jsem tenkrát hodně mladá,ale nikdy nezapomenu,jak strašně jsem se tenkrát cítila,byl to jeden z nejhorších pocitů,co jsem v životě zažila,a pořád mám strach,že se tahle situace bude opakovat..snažím si říkat,že můj současný je jiný,že by tohle neudělal,ale co kdyby..u chlapů člověk nikdy neví..už nevěřím žádnému..

Není tady

#19 6. 6. 2006 22:18

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Me,
ta situace se bude opakovat...
Mas k tomu ty nejlepsi predpoklady.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#20 7. 6. 2006 8:31

faf
♥♥♥♥♥♥-

Nety napsal(a):

faf napsal(a):

No, tak to bych vám mohla vyprávět. Pokud bych byla dobrý blázen, mohla bych jet na dovolenou na kolech s partou partnerových kamarádů. Ale vzhledem k tomu, že opravdu každý den neujedu 130 km a více, tak nejedu. Jojo, pánská sportovní soustředěná dovolená, to se musí tolerovat. Zvláš´t, když to budu mít vynahrazeno hned po návratu. nesmíte na nich toliko visett, na těch pánech. I Plzák říká, že odpočinek od sebe krásně vylepšuje vztah ! Víš, jak se na sebe budete těšit a jak si budete nááádherně chybět a pak to shledání?! hjartahjartabig_smile

No to je fakt....:-)))) na druhej strane, keby milacik povedal, ze na tyzden sice ide s kamosmi na nejaku dovolenku, ale potom spolu pojdeme aj my dvaja, tak to nie je take zle. :-))))

Neviem si ale predstavit mat vztah, ze kazdy chodime na dovolenky s niekym inym a spolu nie. Viem, ze dost ludi takto funguje, ale mne by to jednoducho nevyhovovalo....

Tyyy jo, ja sa stale vlastne potykam s myslienkou, na co vlastne toho chlapa mam? Teda okrem postele. Toto nemyslim nejako negativisticky, teda ze by akoze bol nanic ten moj, ale tak, cisto teoreticky. Co vlastne od vztahu chcem a cakam? Zatial som prisla na to, ze hcem vela blizkosti a snazim sa o co najvacsi sulad. ( co mi vychadza tak na 10% asi. :-DDDD na druhej strane sa ale nenudim. )

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#21 7. 6. 2006 8:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ahoj, Me, to čo píšeš o svojom predchádzajúcom vzťahu, vysvetľuje tvoj čudný, až kŕčovitý postoj v tomto vzťahu. Lenže, moja, to je práve tá chyba, ktorú robíš! keď vedome aj podvedome očakávaš, že sa ti to stane znovu, priam si to privolávaš! Ty toho priateľa programuješ, aby si našiel inú. Ak mu stále opakuješ, že sa bojíš, aby si niekoho nenašiel, plačeš a robíš scény, tak on si jedného dňa môže povedať(a ja by som to chápala) keď mám mať žiarlivostné peklo na zemi, tak nech je to právom! A šup, už ti zahne... To je ako keby človek celý život strávil čakaním na smrť, každý deň si opakoval: Ja zomriem, preboha, ja zomriem! Jasné, že zomrieť musíme všetci(s tým zahýbaním alebo rozchodom to také jasné nie je), ale načo si kaziť ten život predtým rozmýšľaním o smrti? A mimochodom, to, že by si sa s ním jedného dňa mohla rozísť ty, toho sa nebojíš? Keď nezvládneš svoju žiarlivosť, alebo stretneš niekoho v čase, keď on bude trempovať s partiou... To ťa nemáta? Podľa mňa je to pravdepodobnejšie, ako že ťa okašle on... Lebo v tomto vzťahu si slabé ohnivko reťaze ty, cica, a nie tvoj priateľ. Skús sa nad sebou zamyslieť a prípadne zájsť za psychológom alebo niekým podobným. Aby si si nekazila pekné vzťahy blbými očakávaniami.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#22 7. 6. 2006 9:12

Chyara
♥♥-----

http://babinet.cz/zobraz.php?2371  Přečti si toto a buď v klidu..

Není tady

#23 7. 6. 2006 11:49

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Me napsal(a):

No mě se totiž už jednou stalo tohle:měla jsem kluka,odjela jsem na týden pryč,a když jsem se vrátila,měl už jinou,resp.se vrátil ke své bývalé..od té doby mám téměř panický strach,když někam jedu pryč,nebo můj kluk,že se tahle situace bude opakovat.tenkrát to pro mě byl šílený šok,absolutně jsem to nechápala,protože jsem neudělala nic špatně..prostě tu druhou miloval a mě ne/měl s ní před svatbou,pak se nějak pohádali,ona se s ním rozešla,pak byl 2 měsíce sám,pak si našel mě,a po měsíci mu ona zavolala,že se spletla,že ho stále chce,a on se k ní vrátil..ještě se se mnou rozešel takovým způsobem,že první mi vůbec nepsal atd.,a pak mi napsal sms,že se se mnou rozchází../..byla jsem tenkrát hodně mladá,ale nikdy nezapomenu,jak strašně jsem se tenkrát cítila,byl to jeden z nejhorších pocitů,co jsem v životě zažila,a pořád mám strach,že se tahle situace bude opakovat..snažím si říkat,že můj současný je jiný,že by tohle neudělal,ale co kdyby..u chlapů člověk nikdy neví..už nevěřím žádnému..

Me, píšeš už nevěřím žádnému. Jenže ty musíš nejprve uvěřit sama sobě. Uvěřit sama v sebe. Dokud totiž nevěříš sobě, nemůžeš logicky uvěřit druhému člověku. Tvůj problém začni rozplétat sama od sebe. Jakmile začneš věřit sama sobě, uvěříš i druhému. A nemyslím to tak, že mu budeš slepě důvěřovat. Myslím to tak, že nebudeš a priori očekávat, že tě druhý opustí. Což děláš právě teď a ocitla ses v začarovaném kruhu.

Chápu, že předchozí špatná zkušenost může způsobit, že v další "stejné" situaci očekáváš stejnou zradu. Jenže žádná situace není stejná jako ta předešlá. Ale my - bohužel - stále strkáme podobné (nepíšu "stejné") věci do stejné škatulky a jednáme tudíž podle předem daných starých mechanismů. Tak jsme vlastně uvízli v minulosti a negativních vzorcích myšlení a jednání.

Tak, jak to máš ty teď, nemůžeš dlouhodobě fungovat. Nejenže se ti rozpadne tenhle vztah, ale i každý další, protože druhý člověk okamžitě vycítí, že tě má v hrsti. A že uděláš všechno proto, aby tě neopustil. Začne toho zneužívat, protože to eso v rukávu má on. Sama jsi mu ho tam vsunula. To je nejlepší cesta k psychické závislosti, depresím. Proto znovu říkám, zamysli se nad tím, proč si myslíš, že jsi horší než ostatní holky a tudíž stačí týden tvé nepřítomnosti, aby tě partner vyměnil za jinou. To je totiž přesně tvůj - velmi negativní - předpoklad.

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#24 7. 6. 2006 20:22

dvounohá gazela
♥------

Ahoj ME,koukam,ze mame uplne stejny problem.A jak ti tady radej ostatni,nejlepsi by byl ten psycholog,taky se k nemu chystam,ale vzdy mi do toho neco skoci...

Toužíme být milováni brutto,nikoli netto.

Není tady

#25 7. 6. 2006 22:13

Me
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj,tak jsem si tady pročetla vaše příspěvky a uvědomila si pár věcí:tak například,že opráším své koníčky,na které jsem kvůli příteli neměla čas..za druhé:že pokud on chce,tak si někoho místo mě může najít stejně-dříve nebo později,klidně i někde v práci atd.To chození po hospodách je sice zbytečné vyhledávání příležitostí,ale tak pokud o mě opravdu stojí,tak mě nepodvede..pokud by mě podvedl,tak mi za to nejspíš nestojí/i když bych se to asi nedozvěděla že../..za třetí:ted jsem úmyslně strávila pár dní bez něho,když chtěl být se mnou,tak jsem odmítla,že si musím něco vyřešit sama..zpočátku to bylo hustý,stýskalo se mi atd.,ale zakázala jsem si myšlenky typu:co tak asi ted dělá,a soustředila jsem se na sebe a ná své pocity..a uvědomila jsem si,že já jsem také ráda se svými přáteli,i bez něho..takže na sobě pracuju..když to ve mě začne hlodat,tak si řeknu dost!Soustřed se na sebe a svůj život..!Já ho mám sice ve skrytu duše pořád ráda a pořád bych s ním chtěla být,ale asi to opravdu není dobré pro ten vztah..uvidím časem,jak to dopadne..každopádně jste mi pomohli,díky..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí