Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 6. 2006 16:37

Sandra07
♥♥-----

Sny!?!

Ahoj lidičky!!
Taky se vám zdávají drsné sny? Nebo co vy a sny tak všeobecně?
No já včera měla asi 5 snů najednou. Nevím co s tím dělat, ale asi nic. Vždycko to jsou takové etapy, kdy se mi zdají a někdy kdy se mi nezdají vůbec. Poslední dobou se mi zdává o tom, že svého kluka vídím ve snech pokaždé s jinou a strašně žárlím. Nebo jsem se nedávno dívala na horor a dneska se mi o něj zdálo a budila jsem se spocena a vyděšená. Vždycky je to tak živé, že se pak probudím a musím se zamyslet, jestli je to pravda nebo ne....no děs....hlavně ty sny s mým klukem mě děsí, ale vím že mi je věrný. Už mu to raději neříkám, protože si pak připadám trapně. Říkala jsem mu je docela často, když se mi něco zdálo, tak už raději jsem zticha....nechci aby se mi zdály!!!!je to fakt hnus, nedá se z nich vůbec utéct.....
Nevíte čím to může být.....mám teď před zkouškama, tak třeba tím??že by??
Díky za příspěvky!smile Sandra

Není tady

#2 7. 6. 2006 13:34

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Re: Sny!?!

Problém je ta žárlivost. Je to pro tebe učební materiál zprostředkovaný duší. Přestaň žárlit a sny o podvádění zmizí.
Na horory se nedívej. Většinou zobrazují ty nejspodnější astrální vrstvy a tam není příjemně. Něco podobného čeká málo pokročilé "zlé" lidi po smrti. Navíc, sledováním hororů ti bují představivost, která tě pak napojuje na tyto vrstvy. Výsledkem je oslabení aury a možná infiltrace diskarnáty.

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#3 13. 6. 2006 8:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

já mám taky příšerné sny...denně tedy každou noc smile  neznám bezesné noci...někde jsem měla netovou adresu na výklad snů, tuším www.svitluny.cz ale to už nefunguje, nevíte někdo adresu na výklad snů??Dnes se mi zdálo že jsem zvracela krev, je to hnusný vím, seznámila jsem se s moc milým klukem a než se stačilo něco rozběhnout zvracela jsem a dokonce měla i střevní potíže a byla tam se mnou sestra, pak i ten kluk a utíkali jsme před nějakýma příšerkama ... no jak říkám blázinec smile ale sny nám chtějí něco říct to vím jen v nich neumím číst :-((

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#4 13. 6. 2006 13:42

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Na výklad snů podle snářů nevěřím. Jedna a ta samá věc může totiž mít pro každého jiný význam podle jeho zkušeností, povahy. Lepší než hledat ve snáři je ptát se sám sebe, co ten sen znamenal, co mi měl říct, jaký pocit z něj mám. Taky je dobré si sny psát, časem člověk třeba zjistí, že se mu určité věci ve snech opakují a může přijít na to, proč.

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#5 13. 6. 2006 14:02

Honey
♥♥♥♥---

Já ve sny věřím,ale každý musí podle sebe ,jak napsala bublinka.Ještě vám můžu doporučit stránky www.medo.cz.Není to typický snář,ale podle mě hodně zajímavý.Hodně jsem se do něho koukala,když jsem si řešila jeden vztah a pořád se mě zdálo o vodě nebo zase jednu dobu jsem měla zase sny,který se odehrávaly jen ve tmě.Teď si vzpomínám na krásnej sen,kdy jsem pozorovala noční oblohu a na ní běželi koně a zářili jako hvězdy.

Není tady

#6 13. 6. 2006 14:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

bublinka napsal(a):

Na výklad snů podle snářů nevěřím. Jedna a ta samá věc může totiž mít pro každého jiný význam podle jeho zkušeností, povahy. Lepší než hledat ve snáři je ptát se sám sebe, co ten sen znamenal, co mi měl říct, jaký pocit z něj mám. Taky je dobré si sny psát, časem člověk třeba zjistí, že se mu určité věci ve snech opakují a může přijít na to, proč.

na snář taky nespoléhám není přesný respektive chce určitou dávku intuice nebo jak to napsat, něco jako chytrému napověz....ta netová stránka jak jsem psala mě mrzí že nejde zobrazit tam to bylo teda přesný a ve snech js em měla jasněji.

Sny se mi i často opakují a není čas je psát to bych se upsla a jietě by to stálo za zkoušku:-)))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#7 12. 8. 2006 10:29

x256987
Host

Při troše pozornosti dokáže snad každý rozlišit, kdy jsou sny jen jakýmsi "úklidem na harddisku", přehráváním a pořádáním útržků, které přes den přehlédl, a kdy skrze sen promlouvá něco většího, dejme tomu duše - to jsou sny, které člověk cítí jako významné. Někde jsem četla, že pro naši mysl je to, co si prožijeme ve snu, stejně reálné jako náš bdělý život, a že tedy někdy si něco odžíváme tímto způsobem místo v hmotném světě. To by mohla být útěcha pro ty, které sny děsí. Osobně je mi nejbližší chápání: to, jak se vidíš ve snu, je tvůj opravdový stav, který si třeba nechceš připustit.

Sny jsou vyslyšeníhodný rádce, se kterým se musí poradit každý sám. Určitý návod k obecnému chápání základních symbolů poskytuje třeba kniha Ernsta Aeppliho Psychologie snu.

Někdy je sen prostě jen úžasná zábava, která nám připomíná, že jsme příliš v zajetí svých vyšlapaných cestiček - někdy sen nabídne takovou kombinaci osob, prostředí a jednání, že si člověk prostě jen říká: něco takového by mě v životě nenapadlo (mně se například kdysi dávno zdál kratičký sen, že mě Ozzy Osbourne učí házet oštěpem - u nás v kuchyni...).

#8 20. 9. 2006 15:27

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Po delsi dobe, co se mi nezdaly sny nebo jsem si je nepamatovala, se mi zase zdaji docela vyzivne sny.  big_smile

Na dnesek jsem mela divny sen, byl o nejake zpevacce, zpivala nejakou arii a na konci se ji na temeni hlavy objevila skvrnka krve, pak ta krev zacala z temene jeji hlavy proudit spolu s nejakou tmavou hmotou, stekala ji po tele a jelikoz zpevacka byla oblecena do bilych satu, tak ty saty mela cele prosakle krvi a tou hmotou. Zhroutila se na zem a pomalu umirala. Nejaci lide ji drzeli v naruci a ja jsem se snazila vytocit telefonni cislo na zachranku, ale neslo to. A pak celkem rychle umrela.

Omlouvam se vsem, co jsou prave po obede. big_smile

Nechcete mi to nekdo vylozit? Nejak si s tim snem nevim rady. roll

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#9 21. 9. 2006 7:07

meya
♥♥♥♥---

Bublinko, výraz "výživné sny" mě pobavil, taky se mi po nějaké době znovu vrací smile
Měla jsem pře nějakou dobou celkem dlouhé "snové" období a nevěděla, co s tím. Tak jsem si je začala psát, bez pocitů, jen fakta. Nakonec jsem zjistila, že se v nich opakoval jeden obraz, který v tom snu vlastně vůbec nevynikal a to dům.
Tak teď zase píši, uvidíme, co se z toho "vyklube".

Upravil(a) meya (22. 9. 2006 6:32)

Není tady

#10 21. 9. 2006 7:32

janica
♥♥♥♥♥♥-

Mně se zdávají příšerné sny. Nejsou to žádné hororové scény, ale taková myšmaš věcí, které spolu vůbec nesouvisí, nejsou vůbec reálné, jsou to nesmysly na entou. Blbé je to, že některé s těch snů nemůžu vypudit z hlavy, ač se mi zdály kdysi a třeba jen jednou.
Na druhou stranu mám ale i hezké sny. Např. lítám smile
A to co napsala Judita: "Někde jsem četla, že pro naši mysl je to, co si prožijeme ve snu, stejně reálné jako náš bdělý život, a že tedy někdy si něco odžíváme tímto způsobem místo v hmotném světě."  mě přivedlo na zajímavou myšlenku. Občas ve snu prožívám zajímavou rozkoš, která je způsobená třeba jen očekáváním něčeho, dotykem, polibkem, kterou jsem v životě nikdy neprožila. Odehrává se to většinou s mým přítelem, ale ve skutečnosti jsem něco takového nikdy necítila, tak si z toho asi musím odvodit, že to můžu zažívat jen ve snu roll .... tak bych si z toho asi měla vzít, že můžu být ráda aspoň za ten sen wink

Není tady

#11 21. 9. 2006 17:46

x256987
Host

Bublinka: Při čtení tvého snu se mi vybavil příběh Oscara Wilda o slavíkovi a růži. Dovršení něčeho krásného, co stálo hodně sil, končí to a ty bys to chtěla zadržet, což ale nejde.

#12 21. 9. 2006 18:45

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, mě se zdají sny každou noc a opakuje se mi takový, ve kterém jdu mně úplně známým místem a najednou za rohem poznávám, že jsem někde úplně jinde. Řeknu si - nepanikař, vrátíš se a tam to znáš. Ale to známé místo už není. Tak chodím, nepanikařím a snažím se najít cestu. Ještě jsem ji nenašla. Vždy se vzbudím. Další občas se opakující sen je o tom, že se mám vdávat, všichni připravují svatbu, ale mě se nikdo neptá, každému říkám, že já se vdávat nechci, ale nikdo mě neslyší. Taky se z toho vždy vzbudím. Taky někdy létám. Nebo spíš je to jako bych měla v botech nějaká velká péra, která mě nadnesou a já pak plavu ve vzduchu. ale to už se mi dlouho nezdálo.
Faktem je, že několik dní před náhlou operací, která mi zachránila život, se mi zdálo o tom, že jsem šla těsně po břehu rozlitého a velice kalného jezera, byly nějaké záplavy a pršelo. Když jsem to pak přidala v práci k dobrému, moje kolegyně mi velice vážně řekla, že to znamená nějakou nemoc. Tenkrát jsem se jí vysmála a za pár dní jsem jela...

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#13 22. 9. 2006 7:49

janica
♥♥♥♥♥♥-

Mě občas ty sny tak vysilují, že se ráno probudím jka zpráskanej pes. Stává se vám to taky? Například dnes butter
Nechápu, proč se mi zdá sen, kde jsme nejdřív na nějakém setkání v bílých šatech, potom cestou potkáme nějakého kluka a někdo mu říká, ať tu srnu připraví, že on jde lovit.....a když dorazím domů, u mě v pokoji na koberci leží hlava srny a jsou tam krvavé skvrny a já furt nadávám, proč si pod to nedal aspoň tác a opakuju pořád jen to je debil to je debil, pak hystericky řvu a pak mě probudí budík....to jsou zážitky, já bych to někdy přála někomu, kdo si stěžuje, že se mu nikdy nic nezdá. grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí