Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 28. 7. 2006 15:31

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se chová opuštěná milenka?

Jája napsal(a):

já vim chce to čas
jdu už domu, tak krásnej víkend
a fakt kdybys cokoliv chtěla tak se ozvi - sem stejně celej víkend sama doma

Já už jdu taky domů a jsem celý víkend doma s ním hjarta a zítra se mi vrátí brouček z tábora. Holky krásný víkend!!!!!!!!!!!!!!

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#152 28. 7. 2006 16:19

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Daniela 2 napsala:
"Důvěřuj, ale prověřuj je v téhle chvíli u mne ve formě - zatím nevěřím, doufám že uvěřím, ale na pozoru už asi budu do konce svého života"
Tak já už dvěřuju, ale prověřuju 4 měsíce...., ale s vědomím, že jsem někde dál, a že bych "případné"cosi  v klidu a s nadhledem přežila( no, nechci se rouhat)
takže jsem taky toho názoru neřešit, stejně nic neovlivním a užívat si každého dne...

Není tady

#153 30. 7. 2006 7:50

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Michaela.43 napsal(a):

Daniela 2 napsala:
"Důvěřuj, ale prověřuj je v téhle chvíli u mne ve formě - zatím nevěřím, doufám že uvěřím, ale na pozoru už asi budu do konce svého života"
Tak já už dvěřuju, ale prověřuju 4 měsíce...., ale s vědomím, že jsem někde dál, a že bych "případné"cosi  v klidu a s nadhledem přežila( no, nechci se rouhat)
takže jsem taky toho názoru neřešit, stejně nic neovlivním a užívat si každého dne...

Michaelko, myslím, že další "případné" cosi bych já už nezvládla a ze vztahu vycouvala (i když nikdy neříkej nikdy......). Hluboce doufám, věřím a přeji si, aby už nikdy další "případné" cosi nepřišlo. pussa

Upravil(a) Daniela02 (30. 7. 2006 7:54)

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#154 30. 7. 2006 15:07

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Danielo O2,
věř, že i já  doufám, že již vše bude ok, na jednu stranu si říkám, že člověk musí být vždy na nejhorší připraven, ale je mi jasné, že kdyby něco, tak by mě to taky zdrblo, ne, že ne....
takže opravdu nezbývá než ýít dneškem a plně  využívat( já tedy teď zrovna žiju prací...., no, taky jistě dobře
pa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí