Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 15. 6. 2006 13:39

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Re: Jak se chová opuštěná milenka?

Holky tak nevím erekce nebo erupce na slunci?Ale jinak se přidávám , taky mi dnes dopo nebylo nej.. nej..gloria

Není tady

#127 15. 6. 2006 15:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Romča napsal(a):

Holky tak nevím erekce nebo erupce na slunci?Ale jinak se přidávám , taky mi dnes dopo nebylo nej.. nej..gloria

big_smile Normálne sú asi erupcie, ale prečo by slniečko občas nemohlo mať aj erekciu(možno aj ejakuláciu wink ?

Upravil(a) Selima (15. 6. 2006 15:37)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#128 15. 6. 2006 15:39

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Selima napsal(a):

big_smile Normálne sú asi erupcie, ale prečo by slniečko občas nemohlo mať aj erekciu(možno aj ejakuláciu wink ?

Holky, sexuologická je o kousek výš a bývá tam i docela zábava big_smile big_smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#129 15. 6. 2006 15:57

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Erekce na slunci jsou ze Slunce, seno!!!! Nejsem tupoň, to byl pokus o vtip, Pelnáři...!  big_smile

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#130 15. 6. 2006 20:14

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Tak to jsem ještě ve filmu nezaregistrovala.No tak nic Blaženo,je večer tak jdeme počítat samyce.

dakota napsal(a):

Erekce na slunci jsou ze Slunce, seno!!!! Nejsem tupoň, to byl pokus o vtip, Pelnáři...!  big_smile

Není tady

#131 15. 6. 2006 21:24

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

:-))

Není tady

#132 18. 6. 2006 13:57

ida06
♥♥-----

probůh, ví tady někdo, za jak dlouho takový zamilovaný 50 může "vychladnout"? Doma se tváří, že se nic neděje, plno práce atd., odstěhuje se, až sežene pořádné bydlení pro sebe i pro ni s jejími dětmi, což může být za několik měsíců i let, takže zas až takový velký spěch to není. Přitom se s ní vidí jen během dne (když se jí podaří někde odložit děti), takže žádné večery nebo noci.
Dnes to na mne zase tak dolehlo, i když je teď daleko na pánské jízdě na rybách (to vím jistě), že ani nemůžu doma nic dělat.
Řekněte mi někdo něco optimistického, prosím... A podařilo se někomu vyvolat žárlivost, která by zabrala?

Není tady

#133 18. 6. 2006 14:48

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

IDO,
no, nevím, jak by zamilovaný 50  mohl vychladnout, leda by ho ONA pustila k vodě...nebo TY bys ho vykopla( je to hnusné, jak to píšu, já vím), on by musel škemrat u ní a to by zajisté nebylo ani pro jednoho ono, tak by se třeba s bučkou vrátil....ale jen třeba......a vybodni se zbytečně vyvolávat žárlivost - protože v takovémhle případě myslím opravdu zbytečně, kdy jestliže  chlap je myšlenkami někde jinde, tak vedle tebe "neuvidí ani 30 letého mladíka....protože mu to v mozečku nesepne.Takže je to vše buď a nebo - a jde o tvé já a tvůj pocit, že? Takže  zapřemýšlej nezávisle na chování toho svýho  a uvědom si co sama chceš - budešli dělat mrtvého brouka, třeba vše odejde do ztracena a časem navážete, kde jste přestali - ale ty musíš být v poho.... nebo mu dej ultimatum, že žít s ním, co on vede dvojí život, tak ať si sbalí fidlátka hned....protože proč on by se jinak měl tvářit, že se něco děje? vždy´t se vlastně nic strašnýho neděje - pro něj pochiopitelně, naopak jemu je teď hej...má dvě, , no, a chlapi na rybách mu to jistě záviděj!

Není tady

#134 18. 6. 2006 14:57

blanch2006_1
♥♥♥----

Ido, vychladne určitě, ale za jak dlouho, to ti nikdo neřekne. Ale každá zamilovanost jednou přechází do běžného života s nádechem stereotypu a obvykle pak tito hříšníci zjistí, že to za čím odešli se zdaleka nevyrovná tomu, co měli doma. A nebo je to nastejno a pak se ptají proč vlastně odecházeli.  A s tou žárlivostí to je také nebezpečné. Buď jeho ego dostane zásah, že i o Tebe má někdo zájem a probudí se v něm pocit vlastnictví a strach, že by tě mohl ztratit, ale už mám i zkušenost a zrovna jsme se vrátili z "půlky" bývalého manželství, že manžel když zjistil, resp. si myslel, že i jeho žena někoho má, tak řekl, že si jsou fifty fifty a není si co vyčítat a odešel. Ale v Tvém případě, tedy čtu jen poslední příspěvek, když nespěchá... tak to spíše vypadá, že ani nechce odcházet. Možná to chce spíše trpělivost - něco jako Michaela, to je zářný příklad, kde se to vyplatilo. Já naopak udeřila a dala mu na vybranou a on zůstal a přestal. Bohužel neexistuje univerzální návod, i Ti naši miláíčkové jednají různě (zaplať panábůh, jinak by to byla nuda). Hele a co takhle jít ven. On je na pánské jízdě, tak ty jdi někam na zahrádku s kámoškou na kafíčko, nebo na Petřín, pokud jsi z Prahy, pokud ne, tak určitě nějaký park či přírodu okolo taky máte. Ido Hlavně neseď doma a nepřemýšlej. Zmobilizuj síly a dělej cokoliv jen nepřemýšlej nad nepřízní osudu. Však ony ty boží mlýny melou, neboj, mám to odzkoušené...:-)

Není tady

#135 18. 6. 2006 15:00

blanch2006_1
♥♥♥----

Míšo zdravím, v červenci jsme na dovče, ale domlouvám odskočení si na hory. Myslím, že tento týden si to ujasníme, myslím my dvě, resp. naše zdravé jádro směřijící do hor.

Není tady

#136 18. 6. 2006 15:01

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

ida06 napsal(a):

probůh, ví tady někdo, za jak dlouho takový zamilovaný 50 může "vychladnout"? Doma se tváří, že se nic neděje, plno práce atd., odstěhuje se, až sežene pořádné bydlení pro sebe i pro ni s jejími dětmi, což může být za několik měsíců i let, takže zas až takový velký spěch to není. Přitom se s ní vidí jen během dne (když se jí podaří někde odložit děti), takže žádné večery nebo noci.
Dnes to na mne zase tak dolehlo, i když je teď daleko na pánské jízdě na rybách (to vím jistě), že ani nemůžu doma nic dělat.
Řekněte mi někdo něco optimistického, prosím... A podařilo se někomu vyvolat žárlivost, která by zabrala?

Ahoj Ido, mám optimistickou zprávu: konečně jsem domyla auto. Ne, promiň.
Někdy nevychladnou nikdy. Je dobré být na to připravená, tak na nic nečekej a zkus se pomaličku učit žít i bez něho. Až to uděláš, tak za prvé zase najdeš sama sebe a za druhé pro svého partnera /ať tohoto nebo třeba i budoucího/ budeš přitažlivá ženská. Teď už se mi to mluví, ale takové stavy, že nemůžeš nic dělat mám už za sebou. Ale trápím se ještě, trápím.
Žárlivost by u nás fungovala stoprocentně. Ale já jsem ztratila chuť s pánem se kterým bydlím hrát divadýlko. A tak, když mě občas nějaký kamarád hodí domů, tak si nechám zastavit padesát metrů od baráku , aby to nevěděl. Možná to dělám celé špatně, ale mně už nezaleží na tom, aby žárlil. A ani bych už nechtěla, aby jsme spolu žili. Tak. To ti nepomohlo, že ?
Ale Ido, nevěřím , že by se tvůj m. hnal do nějakého vztahu s dětmi. Na to jsou většinou chlapi pohodlní - viz ten můj. taky je na pánské jízdě a milenka s dětmi čeká na sms. smile

Není tady

#137 18. 6. 2006 15:05

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Holky, my jsme tady trojka - jak vzorkovník. Míši zůstal, Blanka dala na výběr a přestal a my se rozvádíme. Ach jo

Není tady

#138 18. 6. 2006 17:01

ida06
♥♥-----

no to jste mi tedy pomohly smile) co si z toho mám vybrat??
Už jsem se trošku dala dohromady, tak jsem na zahrádce. Vyhodit ho není možné, dům je jeho (ale chce mi ho nechat). Snažím se žít po svém (už začínáme plánovat s kamarádkama cestu do světa), existenční problémy nemám (zatím) a tak problémy budou čekat jeho, pokud odejde (vychovávat cizí malé děti - i když naše děti, když byly malé, měl moc rád). Tedy má i teď...
Jen mi teď naboural moji představu o tom, co bude za rok, za dva... ale asi to muselo přijít, taky jsem dělala chyby - právě to ho štvalo, že jsem nezávislá, "žiju si po svém" atd. Až když se to zhroutilo jsem zjistila, jak moc jsem vlastně závislá.

Není tady

#139 18. 6. 2006 17:59

blanch2006_1
♥♥♥----

No právě. Ivo já jsem taky taková "svá", nezávislá. Oni potřebují slepičky, které padají údivem a neustále jim zdůrazňují jak jsou úžasní, chytří, a bez nich by ony samy na to nikdy nepřišly atd. Vždyť to znáš. Mně je tohle trochu proti srsti, protože to že můj muž na něco stojí to mu nemusím po dvaceti letech říkat stále dokola. Proto jsem si ho vzala a proto s ním žiju. No a o té závislosti na něm, to je taky pravda. Nedovedla jsem si představit najednou žít bez něj. A taky jsem si ještě daleko více uvědomila, jak je důležité mít to zázemí. Pro klid v duši, pro úspěch v práci, pro výchovu dětí pro všechno je nutné mít zázemí (a to myslím oboustranně).

Není tady

#140 18. 6. 2006 18:35

ida06
♥♥-----

to je fakt... Ona vpodstatě dělá to, co já tak před 15 lety, ale navíc s nadšením puberťáka. A z člověka, který se vysmíval romantickým filmům, co blbnou ženským hlavu, je najednou hlavní romantický hrdina.
Ale když na mne tuhle čekal kamarád, a bylo vidět, jak moc velkou radost má, když mne vidí, tak mne to sakra taky "rozhodilo".
jenže toho svýho mám prostě pořád ráda, vážím si ho, a ta nezávislost (pokud k ní bude muset dojít) bude strašně dlouho jenom póza. Možná doživotně. "vyřešená minulost" je nesmysl.

Není tady

#141 18. 6. 2006 22:32

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Ido,
troufnu si tvrdit, neodcházej, zůstaň bydlet a on taky zůstane....sice to bude mít určitě trochu delší trvání ale jestli chceš, tak bys to mohla ustát jako já( zatím, hihi, protože člověk nikdy neví, ale už jsem na tom tak , že se tomu prostě směju)....Chce to čas, klidně si naplánuj cestu do světa, ať vidí, že nejsi na něm závislá - víš ono je to sporrný, jestliže jsi závislá, chlap hledá na chvíli nějakou nezávislačku a naopak....a teď jde o to co mu nakonec víc bude vyhovovat.

Já jsem kliďas, vše řešit s úsměvem, nikomu neubližovat, naše milenka byla naopak pruďas, křik, řev, neustále něčím naštvaná a neustále byl nějaký problém - to ovšem jako můj muž měl řešit...no a problém, doma nebylo co k řešení, tak se řešilo jinde...ona byla chudák a já s úsměvem na rtech bych měla zvládnout vše.....ale nebudu říkat, že tudy cesta nevede, protože jinde to může být obráceně a muž hlavně hledá změnu-jenže chvilkovou - nakonec taky sáhne do stejného( mnohdy horšího- hi, hi- pytle no a nechť si pak pomůže......

A přesně, jak píše Blanch: potřebují slepičky, které padají údivem...tak je mi jasné, kdy se to "pohnojilo" u nás: když jsem si začala stěžovat své kamarádce -pozdější milence mého muže, že on chodí do hospody, pije, rodině se až tak nevěnuje atd....no a on ajako správná "kamarádka"  chodila litovat jeho, co to má doma za furii, že nemůže ani do hospody.....no a pak zjišťovala, že kolikrát místo na rande spíše zaplul do místní putyky, tak obrátila a nechala ho plavat(řečeno ve zkratce) - ale tady je princip v tom údivu.. a to funguje....

No, Blanch a celým příspěvkem mi mluvíš ze srdce, proto jsem zůstala tam kde jsem...a dnes ještě toho nelituju :-))

Ido,
drž se!

Není tady

#142 19. 6. 2006 1:38

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

aeva1 napsal(a):

Holky, my jsme tady trojka - jak vzorkovník. Míši zůstal, Blanka dala na výběr a přestal a my se rozvádíme. Ach jo

Evi, a klokan se nerozvádí, zůstal, na výběr kašle a do toho všeho blbne - a docela hezky...... big_smile Taky fajn, ne?? big_smile To je tuto noc poslední zpráva, abys zas neřekla, že nespím... wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#143 16. 7. 2006 7:16

Hana1
♥♥♥----

Jatanerka napsal(a):

Já netuším jak by se měla chovat opuštěná milenka a po pravdě jsem byla milenkou a jak jsem se chovala?Nijak,nechala jsem ho jít,protože jsem si ho vážila právě proto,že cítil takovou zodpovědnost vůči dětem a ženě.Trvalo to krátce,bylo to hezké,ale nesmírně bolavé.Takže moje poučení je:Už nikdy NECHCI být milenkou.A rada pro opuštěné milenky ode mne je:Nechte ho jít... Žádná sebevražda,ani vydírání Vám ho nevrátí,jen se zbytečně trápíte všichni.

Kdyby bylo takových milenek víc, nemuselo by se hodně lidí trápit a být nakonec tolik rozvodů.Samozřejmě to nebylo jen její rozhodnutí, ale i partnera.

Není tady

#144 28. 7. 2006 13:29

lady ZP
♥♥♥----

kklarkaa napsal(a):

Asi máte pravdu holky, není asi úplně v pohodě...to by byl asi kdyby to neprasklo...jak dlouho by tak žil..pořád..?Jen z něj mám pocit, že to jedna psychicky nezvládne a pošle ho definitivně do háje.Zatím si asi obě myslí, že miluje je.(viz. danielce to říká, milence to píše)
Já se jen ptám:Myslíte, že je možné někoho donutit psát SMS typu..Miluji Tě..?Bere jako ohledy na dítě, kek kterému nemá vztah, jak tvrdí..?Nebo jen hraje hru na obě strany..a vyčkává???
Někomu bude ublíženo v každém případě!!!

dumbom Tak jsi uhodila hřebíček na hlavičku. Co takhle Danielo, ať ti manžel tu kartu dá a slib mu, že denně za něj pošleš jedno vzorné vyznání a ujištění lásky. Přece si nebude dělat násilí, tak to za něj vezmeš s radostí sama, a ujisti ho, že opravdu nebudeš psát žádné hlouposti v tom směru, že bys prozradila, jak to ve skutečnosti je. sova

Žít a nechat žít

Není tady

#145 28. 7. 2006 13:55

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

lady ZP napsal(a):

kklarkaa napsal(a):

Asi máte pravdu holky, není asi úplně v pohodě...to by byl asi kdyby to neprasklo...jak dlouho by tak žil..pořád..?Jen z něj mám pocit, že to jedna psychicky nezvládne a pošle ho definitivně do háje.Zatím si asi obě myslí, že miluje je.(viz. danielce to říká, milence to píše)
Já se jen ptám:Myslíte, že je možné někoho donutit psát SMS typu..Miluji Tě..?Bere jako ohledy na dítě, kek kterému nemá vztah, jak tvrdí..?Nebo jen hraje hru na obě strany..a vyčkává???
Někomu bude ublíženo v každém případě!!!

dumbom Tak jsi uhodila hřebíček na hlavičku. Co takhle Danielo, ať ti manžel tu kartu dá a slib mu, že denně za něj pošleš jedno vzorné vyznání a ujištění lásky. Přece si nebude dělat násilí, tak to za něj vezmeš s radostí sama, a ujisti ho, že opravdu nebudeš psát žádné hlouposti v tom směru, že bys prozradila, jak to ve skutečnosti je. sova

LadyZP: my už jsme se posunuli a jsme kus dál. Kartu mi vážně dal a má jinou s novým číslem, s milenkou to ukončil a snaží se být hodný manžel, říká mi, že mne miluje a posíláme si zamilované sms ráno, když jsem já i on v práci a večer, kdy je v práci on. Snažím se zase věřit, že je vážně s milenkou konec. Byli jsme na dovolené (sami dva)  a vypadá to, že jí vážně už nepíše, nikam za ní nechodí, je pořád se mnou, telefon už nenosí na WC. Vážně bych si moc přála, aby mu to vydrželo a aby jsme byli zase šťastní. Snad to všechno utrpení mu bylo ponaučením. Jen se s tím musím srovnat ještě vnitřně já a na všechno zapomenout. Doufám, že čas pomůže.

Upravil(a) Daniela02 (28. 7. 2006 13:55)

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#146 28. 7. 2006 15:08

lady ZP
♥♥♥----

Všechno spraví čas, jenže my jsme bytosti, které chtějí všechno hned, že je to tak, a jak už tady všude bylo nesčetněkrát řečeno : CO TĚ NEZABIJE - TO TĚ POSÍLÍ", ale to člověk začne říkat až po tom, co je z průseru venku a může se směle za sebe ohlédnout. Teď nemám čas na nic jiného než na tohle moudro a je vidět, že už si se vyhrabala a začínáš se rozhlížet, ale buď ostražitá - důvěřuj ale prověřuj (to neznamená šmíruj).

Žít a nechat žít

Není tady

#147 28. 7. 2006 15:13

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

lady ZP napsal(a):

Všechno spraví čas, jenže my jsme bytosti, které chtějí všechno hned, že je to tak, a jak už tady všude bylo nesčetněkrát řečeno : CO TĚ NEZABIJE - TO TĚ POSÍLÍ", ale to člověk začne říkat až po tom, co je z průseru venku a může se směle za sebe ohlédnout. Teď nemám čas na nic jiného než na tohle moudro a je vidět, že už si se vyhrabala a začínáš se rozhlížet, ale buď ostražitá - důvěřuj ale prověřuj (to neznamená šmíruj).

Důvěřuj, ale prověřuj je v téhle chvíli u mne ve formě - zatím nevěřím, doufám že uvěřím, ale na pozoru už asi budu do konce svého života

Není tady

#148 28. 7. 2006 15:17

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Danielko - musim reagovat, já bych ti spíš poradila "neřeš to" a nech to plavat, případnejch signálů si stejně teď už všimneš ať budeš chtít anebo ne.
žij jen pro tenhle okamžik, zkus to
kdyby ti bylo smutno nebo si potřebovala se vymluvit nebo třeba vypadnout na chvíli z domova - tak se klidně ozvi a můžem třeba na skleničku

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#149 28. 7. 2006 15:24

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

Danielko - musim reagovat, já bych ti spíš poradila "neřeš to" a nech to plavat, případnejch signálů si stejně teď už všimneš ať budeš chtít anebo ne.
žij jen pro tenhle okamžik, zkus to
kdyby ti bylo smutno nebo si potřebovala se vymluvit nebo třeba vypadnout na chvíli z domova - tak se klidně ozvi a můžem třeba na skleničku

Jáji, já jsem tak ráda, že Tě mám tak blízko.......pussa a jinak to ostatní, jsem na začátku, začínám to teprve řešit, takže za nějaký čas uvidíme, jak to všechno v sobě zpracuji................ale začínám na tom pracovat!!!!

Není tady

#150 28. 7. 2006 15:25

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

já vim chce to čas
jdu už domu, tak krásnej víkend
a fakt kdybys cokoliv chtěla tak se ozvi - sem stejně celej víkend sama doma

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí