|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
pavli...víš to určitě že každý jednou tu pravou lásku pozná??? Já na to hledám pořád odpověď
Vím jak jsi to myslela, že pokud člověk opravdu miluje,nepotřebuje bokovky ani úlety, nevěru...je spokojený sám se sebou a s partnerem.
byla jsem v obdobý kdy jsem byla šíleně zamilovaná a nepadl mi na mysl partnera podvést...ale pak se to stalo, v období kdy jsme vzta oba chladily, nebo jak to napsat...no spolu už nejsme, ale i po té době si opravdu živě dovedu představit ty nádherný pocity kdy jsem byla zamilovaná a i ty pocity kdy jsem podvedla...ů.následně kdy jsem podvedená byla...a to už bych zažít nechtěla...ani moji a ni jeho nevěru, není to k žití ... trochu se ted srovnávám a dělám si ve všem pořádek...
tobě bych Karetko poradilo, aby jsi to zabalila.Důvod?Myslím že těch jsi napsala sama dost.
pa
:pusa:
Upravil(a) adra (14. 6. 2006 10:25)
Není tady
Karetko, kašli na něj, on prostě na nějaký románek bokem není ( závidím jeho ženě), no a ty se jen budeš nervovat a zbytečně jemu, či i sobě zakládat na průs..
Chápu, že jsi nemyslela nijak "zvlášť velkou nevěru", ale prostě jestliže on nechce - a to viditelně, protože si možná pouze rád zaharaší.....
Spíš bádej, proč ty chceš? Co ti "doma" chybí?A to řeš!
Není tady

Ja si tiež myslím, že týmto vzťahom-nevzťahom môžeš viac stratiť ako získať... Spokojnosť určite nezískaš.
Není tady
Holky, proč ty naši M nejsou tak rozumní jako my? 
Není tady

Lebo sú to CHLAPI. Čím by sme sa trápili, keby ich nebolo?
Není tady
Selima napsal(a):
Lebo sú to CHLAPI. Čím by sme sa trápili, keby ich nebolo?
¨
Selimo, ale někdy nám tou svou hloupostí pěkně ubližují.
Není tady
já myslím, že určitě každý :-) nemusí to být v mládí, někteří k tomu už musí mít něco odžito ( třebas já) ale určitě to přijde. taky jsem měla období, kdy jsem si myslela, že jsem ve vztahu spokojená a přesto jsem zahnula, později jsem zjistila, že jsem spokojená nebyla, žila jsem se špatným člověkem, nedával mi co jsem potřebovala...
adra napsal(a):
pavli...víš to určitě že každý jednou tu pravou lásku pozná??? Já na to hledám pořád odpověď
Vím jak jsi to myslela, že pokud člověk opravdu miluje,nepotřebuje bokovky ani úlety, nevěru...je spokojený sám se sebou a s partnerem.
byla jsem v obdobý kdy jsem byla šíleně zamilovaná a nepadl mi na mysl partnera podvést...ale pak se to stalo, v období kdy jsme vzta oba chladily, nebo jak to napsat...no spolu už nejsme, ale i po té době si opravdu živě dovedu představit ty nádherný pocity kdy jsem byla zamilovaná a i ty pocity kdy jsem podvedla...ů.následně kdy jsem podvedená byla...a to už bych zažít nechtěla...ani moji a ni jeho nevěru, není to k žití ... trochu se ted srovnávám a dělám si ve všem pořádek...
tobě bych Karetko poradilo, aby jsi to zabalila.Důvod?Myslím že těch jsi napsala sama dost.
pa:pusa:
Není tady
oni jsou rozumní, ale jinak :-) pokud pominu ty doopravdy k ničemu, ostatní můžou být báječní, pokud mají opravdu co chtějí...
Daniela02 napsal(a):
Holky, proč ty naši M nejsou tak rozumní jako my?
Není tady

No, možno niekedy aj my trápime mužov, a to nehovorím o tom, ako vieme úúúžasne trápiť samy seba (a myslím, že aj chlapi sa vedia poriadne potrápiť, hlavne nevedia s citmi väčšinou narábať tak ako ženy, sú sami zo seba zmätení, robia koniny, tie ich potom mrzia, tak narobia ešte väčšie koniny, no). Najhoršie je, keď nás trápia chlapi, ktorí nás vôbec trápiť nechcú, ktorí nám vlastne chcú dobre, ale.... doplňme každá podľa seba. To by potom človek zaplakal.
Není tady
Miso II, jak dopadla oslava narozenin? Dost by mne to zajimalo.
Mam neco takoveho za sebou, ale ona tam tehdy neprisla. Trosku jsem toho litovala, m. se k ni totiz jeste nepriznal (tedy jen mne, ale pred kamarady to taji).
Není tady
Karetko: hledej vztah, který TEBE plně uspokojuje, nehledej něco bokem na pracovišti, kde už vidíš ze začátku samé problémy!!!(nehledě na to, že pán je již zadaný), ale sama vidíš, že to nemá nejen budoucnost( o to si neusilovala), ale vůbec jakýkoliv průběh, jen by jsi byla smutná či naštvaná, kdyby prošel opět kolem tebe se slovy: ach, zase nemáme na sebe čas....vyprdni se na něj, na chudáka!!!!!řeknu to sprostě: chtělo by se mu harašit, ale nemá na to!!!
Není tady
ida06 napsal(a):
Miso II, jak dopadla oslava narozenin? Dost by mne to zajimalo.
Mam neco takoveho za sebou, ale ona tam tehdy neprisla. Trosku jsem toho litovala, m. se k ni totiz jeste nepriznal (tedy jen mne, ale pred kamarady to taji).
No, u nás taky nepřišla, ale jinak to bylo dost zajímavé. Mě všichni lichotili , jak mi to sluší / mám - 12kg od ledna, ten pocit po 10 letech byl úžasný /, ten můj tam šel sám za sebe a zpočátku hrál chudinku / dokonce mi jeden kámoš říká, vem ho zpátky, je hotovej /.
V 11 večer mě pozval na panáka a jestli by nemohl přespat na chatě, že se mu oslava moc líbí. Já byla holky tvrdá !!!, řekla že ne , ale sehnala jsem mu tam nocleh u jenoho známého / no, trochu jsem povolila/.
Pak se strašně opil, na parketu se začal líbat s oslavencovou ženou / mimochodem, další kamarádka, která si s ním prý nesedne k jednomu stolu/
Oslavenec vystartoval, ten můj dostal na budku a pak ho z oslavy " vyprovodili".
A holky, JÁ TO USTÁLA. Seděla jsem u stolu, naprosto v klidu, a povídala si, nekometovala to a ani se nešla podívat na rvačku .
Dobrý ne?
Pozn: U nás změna v tom, že ten můj nemá čas zajít k právníkovi, ale papíry co jsem mu dala dal " pipince", ta je asi xeroxla a už na oslavě mi pár lidí citovalo z obsahu a prý se to řeší v hospodě na chalupě. Jasně jsem mu řekla, že si tohle nepřeju a dámy pozor: Ona taková není, já a všichni ostatní si vymýšlíme! Jinak další informace, byl na večeři s milenkou a její sestrou + manžel, prý je to pravda, ale o nic nejde, dětem vysvětlil / včera 13.6./ že já se chci rozvést, nemám je prý ráda tolik jako on, chci je připravit o otce , protože on se rozvádět nechce a chce zpátky domů. Ale byl aspoň natolik upřímný ,že přiznal i jim, že jí se nevzdá. A vyřešte si to s maminkou, protože ona není schopna jí tolerovat,
žije tak přeci většina rodin, tak proč z toho dělat tragédii. Dobrý ne???

Možná blbá poznámka, ale někdy mám pocit že sním !
Jinak včera jsme se sešli v praze -pár babinetek, dakotu bych potřebovala mít doma jako zdroj energie!
Misa II - to je náhoda, já to v kritických dobách také slyšela - Nevěry je plný svět a ty z toho naděláš. Tak jsem mu odpověděla, že možná je, ale proč to tahá i k nám do rodiny. Je to už dávno, ale myslím si, že je to dodnes jeho černá můra. Jinak Míšo přes Tvůj lehký optimistický náhled vím, že to není až tak jednoduché, ale jsi dobrá, že to takhle ustáváš. Člověk časem pochopí, že slunce pro jedno kvítí nesvítí, ale chvilku to trvá než si to ten mozek přebere :-)
Není tady
jo a taky je moc zajímavé že druhému poradit dokážu říkám si já bych ho hnala zmetka...a sama se v tom plácám ale to asi každý/á z nás.druhému se to vždycky radí líp no ne??
achch jooooo :-(((((
Není tady
Pěkné dopoledne všem zúčastněným!
Chci poděkovat za reakci na můj "problémek". Přerušit veškeré kontakty samozřejmě chci, není to ale tak jednoduchý, neb jsme a 1 "domě" kterému se říká pracoviště a tam chodíme denně, celkem často se bohužel potkáváme.
Nevím jak to máte vy všechny, ale já stále řeším proč se ten chlap tak zachoval, co vlastně chtěl a jak mu to v hlavě běhá atd. Jasně, nesnáším se za to, že o tom tak přemýšlím, protože to nemá smysl, vyřešení nedostanu. Je mi je z toho smutno a dá se říct, že i nerada prohrávám. Když už jsme se podruhé dali dokupy a teď je na 120% po všem, tak bych chtěla aspoň zůstat ne jako odvržená, nevím co s tím dělat. Pravda je, že jsme si neřekli-teda on-konec, už se nemůžeme vídat, protože bla bla. To neřekl, ale asi si to myslí. Tak nevím, jestli to mám udělat já nebo to nechat JAKO ŽE TEDA KONEC pouze myšlený, leč nevyřčený zcela zřetelně. Prostě a jednoduše, taky bych mu to chtěla dát sežrat, ale ne tak zákeřně, zle, to nee, spíš tak, jak to zkušené ženy umí a tak, aby si uvědomil...
Co radíte?
Jo a koupila jsem si přívěsek na klíče s nápisem Mám ráda jednoduché věci-například muže
Není tady
Misa II napsal(a):
Jinak včera jsme se sešli v praze -pár babinetek, dakotu bych potřebovala mít doma jako zdroj energie!
Nebyly jste někde na Petrském náměstí? Měla jsem jít taky na sraz , ale nemohla jsem.
Není tady
Kareto,
myslím si, že zkušené ženy nedávají nic sežrat.
Není tady
Kareto,
a co být nad věcí a tvářit se, že se nic nedílo a brát ho jako spolupracovníka, jako ty ostatní - prostě zapomenout, že něco mohlo být jinak....co bys mu dávala "sežrat",? že se nerozhoupal, že byl bojácný, že zjistil, že mu nějaký románek nestojí za to? že "prostě jenom zaharašil?"tak to ber taky tak a už o tom nebádej!
Není tady
ten přívěšek je dobrej 
Není tady
Misa II napsal(a):
Tak kdy se mám nastěhovat....? A bude to i se stravou, jó? Prosim, prosim. A já toho tvýho tak vydusím, že nebude vědět, čí je!! Tjamtadááá, už se usmívám, ta moje fantazie!! 
Není tady
Jo,jo, přesně tam jsme byly. Přišel na chvíli i Jura, mrkni se na babinetí setkání Praha!

Karetko, prostě jsi prohrála a tím to končí, netrap se tím, myslím, že je to tak dobře. co on chtěl? je to úplně snadný - chtěl si prostě jen užít, jen sex, ne vztah, ne starosti. jakmile hrozilo prozrazení, dal ruce pryč. proč? aby neublížil své rodině, ženě, kterou má rád, aby ji neohrozil. byla jsi mu pouze příjemným rozptýlením. pokud se tím budeš nadále zabývat ublížíš víc sobě než jemu, co se stalo, nejde odestát, každý občas prohráváme, tak se s tím smiř...
Není tady
Dakoto, už objednávám stěhovák, máš to se stravou , ale bez snídaně / ty mě nebaví /.
Jinak máte holky pravdu, tak moc dobře mi není, dnes zas nějaká slza ukápla ,ale po půl hodině na babinetu je to fajn, mé myšlenky jsou opět optimistické- amimochodem, jak jsem byla včera pryč tak byl tady v mé kanceláři a založil si svůj nový email , to mi nevadí, ale teĎ MU JDU VOLAT, AŤ MI VRÁTÍ KLÍČE . Tyhle maličkosti mi nějak nedochází.
MisoII, tak to jsou nějaký erekce na Slunci , já taky dneska dopolka plakala, ale teď už je všechno OK, ale začnu asi léčit závislost na Babinetu!! Držím palce u klíčování.
Není tady