Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 8. 6. 2006 13:54

Evelina
♥♥-----

Re: Jak se chová opuštěná milenka?

Daniela 02, drž se ale měj na paměti, že Ti dokázal 5 let zapírat, mlžit, předstírat atd. Hlavně aby ze zvyku zase nespadl - pro svůj klid - k těmto praktikám. Ale jinak Ti fandím a držím palečky.

Není tady

#52 8. 6. 2006 15:09

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

iva napsal(a):

Tak jsem se zase po dlouhé době rozhodla ozvat se a podělit se o své prožitky ze života po nevěře.Můj mužíček se ke mne už asi pomalu vrací,ale protože se svojí ,,kamarádkou,,se stále vidí v práci,tak se tak nějak pořád vyrovnávám s tím,že ho to asi jenom tak nepřejde.Tomu,že spolu nic fyzicky nemají musím věřit,protože to už bych s ním nedokázala tak dlouho být.On ten svůj stav nazývá:doznívající poblouznění.No a teď k věci.Neodpustila jsem si občas poznámku když šel do práce ať ji pozdravuje a že bych s ní zašla povykládat n a kafe.Pozn.-já ji totiž vůbec neznám a viděla jsem ji jenom na fotce.Včera mi manžel domluvil,když prý mi o to tak jde,schůzku s ní.A já tam šla.Zjistila jsem,což jsem už tušila,že je to žena podobná hodně mně,probrali jsme,jak jde život,co děti,co rodiče,co v práci ,no nevím co by na to říkal pan Plzák.Klidně bychom mohly být kamarádky.Vylily jsme spolu 7vína,o nevěře jsme jenom tak opatrně,o mém muži jenom okrajově,jako bychom měly obě obavu.....z čeho?Každopádně jsme si řekly co bylo,bylo a můžeme se sejít příště zas.Dneska ráno z toho mám smíšené pocity a vlastně nevím,co mi to přineslo.Tak tak zmatečně vám tady po ránu píšu.A pokud máte ty svoje zlobivé mužíčky rády a jde vám to jim odpustit,tak to asi zkuste.

Já jsem zkusila něco podobného, ale moc mi to nepomohlo.

Není tady

#53 8. 6. 2006 15:29

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Já bych byla bývala zkusila co Iva(popovídat si s milenkou....ale ona nechtěla.......:-)))

Danielo, to ti napsala jednu sms, nebo ti píše častěji? Mně ta naše taky jednou napsala sms ( to když se to dozvěděl její muž a zřejmě dělal doma dusno) , no a v té sms mě žádala, ať se jí nepletu do života...ha, ha, no, nevím,kdo začal....na sms jsem jí neodpověděla, nicméně po jejím manželovi vzkázala, že si zřejmě při  psaní sms spletla tel. číslo moje s tel. č. mého muže, hihi...

Není tady

#54 8. 6. 2006 15:37

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Michaela.43 napsal(a):

Já bych byla bývala zkusila co Iva(popovídat si s milenkou....ale ona nechtěla.......:-)))

Danielo, to ti napsala jednu sms, nebo ti píše častěji? Mně ta naše taky jednou napsala sms ( to když se to dozvěděl její muž a zřejmě dělal doma dusno) , no a v té sms mě žádala, ať se jí nepletu do života...ha, ha, no, nevím,kdo začal....na sms jsem jí neodpověděla, nicméně po jejím manželovi vzkázala, že si zřejmě při  psaní sms spletla tel. číslo moje s tel. č. mého muže, hihi...

Michaelko.43: napsala mi, po odeslané sms, že je konec, že s tím nepočítala, že chce aby jí to M řekl do očí, že to dítě je také jeho, že svého otce miluje atd................

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#55 8. 6. 2006 15:49

SOFI
♥♥♥♥---

Mišo,
to je dobré, takhle si splést úúúplněě spléést číslo.

Tak ta naše mi přímo zavolala a vyhrožovala, že pošle na mého syna a tchýni policii a sváděla vše na m. Že ona za nic nemůže, že to on.Podle ni neumím vychovávat děti a co prý jsem za člověka. Kupodivu jediné co právě m celou dobu tvrdil bylo, že jsem sice dobrá matka, ale ...... No ten její slavný telefonát, nějakým zvláštním řízením osudu slyšel a zbytek vlastně znáte. No ubohá chudinka. Ostatně podle m byla: potřebovala se zotavit po už před léééty prodělaném rozvodu, několika vztazích, kdy ji partneři opustili ( zjistila švagrová a tchýně) a taky protože její jediný již dospělý syn se s ní odmítá stýkat.No tak přeci potřebovala ještě jednu dovolenou, tak co by jsme ji nesponzorovali. A hlavně dokázala přesvědčit m, že bych mohla naši firmu okrást a zruinovat. Takže mne zbavil pravomocí, které mi pak honem vracel zpět, když zjistil, co všechno moje práce obnáší a co musí dělat.

Není tady

#56 8. 6. 2006 15:58

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Sofi,
je stejně zajímavé, že člověk, který tě zná, 10,15,20 let, najednou "změní názor" a uvěří milence, co ona mu napovídá o jeho ženě....fakt  to nemyslí mozkem, ale tím něčím jiným...

Není tady

#57 8. 6. 2006 16:08

sisa70
♥♥♥♥♥--

Jo holky, nevěru jako takovou jsem byla schopná rozdejchat a vlastně i pochopit, ale ty některý názory mého muže, člověk má najednou pocit, že mluví vlastně s někým úplně cizím...s kým asi???

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#58 8. 6. 2006 16:30

SOFI
♥♥♥♥---

Mišo,
celkem dobrý článek je v nynějším časopise Svět ženy. Je o druhé míze a o tom jak ji muži prožívají. Včera jsem si to četla a m jen nakukoval co čtu a tvářil se, že nutně musí dělat večeři.Hi, hi. Ohřát hrachovku a dát to na talíře.

Není tady

#59 8. 6. 2006 21:06

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Sofi,
to si určitě přečtu, díky...

Siso,
vidím to stejně: nevěru jsem již rozdejchala a beru to nejen jako nutné zlo( abychom my cele pochopily svět), ale asi někdy i (užitečnou) věc, která pomůže opět  pochopit, že soužití dvou lidí není jen žití vedle sebe, ale i tolerance, láska,ohleduplnost.... a já nevím, co ještě...
ale dobu, kdy naše rodina byla nevěrou zasažena beru jako dobu TEMNA, kdy opravdu manžel  nemluvil SÁM za sebe svými slovy, ale pokud došlo k nějakému dialogu, vždy jsem slyšela JEJÍ názory a JEJÍ  řeči - ano, je to tak...já měla tu výhodu, že jsem " svého nepřítele" znala v podstatě dokonale(byla to má kamarádka) - ale kdybych svého nepřítele znala 100% dokonale,asi bych se chovala jinak v jednání se svoji kamarádkou, určitě bych jí tolik nedůvěřovala, nesvěřovala se, čehož ona pak  prostě jen využila....

Není tady

#60 8. 6. 2006 22:56

x21365
Host

Michaela.43 napsal(a):

Sofi,
to si určitě přečtu, díky...

Siso,
vidím to stejně: nevěru jsem již rozdejchala a beru to nejen jako nutné zlo( abychom my cele pochopily svět), ale asi někdy i (užitečnou) věc, která pomůže opět  pochopit, že soužití dvou lidí není jen žití vedle sebe, ale i tolerance, láska,ohleduplnost.... a já nevím, co ještě...
ale dobu, kdy naše rodina byla nevěrou zasažena beru jako dobu TEMNA, kdy opravdu manžel  nemluvil SÁM za sebe svými slovy, ale pokud došlo k nějakému dialogu, vždy jsem slyšela JEJÍ názory a JEJÍ  řeči - ano, je to tak...já měla tu výhodu, že jsem " svého nepřítele" znala v podstatě dokonale(byla to má kamarádka) - ale kdybych svého nepřítele znala 100% dokonale,asi bych se chovala jinak v jednání se svoji kamarádkou, určitě bych jí tolik nedůvěřovala, nesvěřovala se, čehož ona pak  prostě jen využila....

To je naprosto přesný, já ji v loni v srpnu vařila borůvkové knedlíky / beruška je na dietě, má velký zadek a já jsem úžasná a ona nechápe, jak mu můžu dělat denně teplé večeře,proč prý se tak obětuji a  blabla bla.../, já před 2 roky kvůli ní volala na linku důvěry / její muž jí dal pár dost ošklivých facek, dnes už vím že proto, že se provalilo něco s někým.../ . Léčila jsem se na agorafobii po druhém porodu / dost hrůza,máte strach ze všeho, jak se píše v jedné knize ... z otevřených i uzavřených prostor, moc lidí, málo lidí , nakonec jen sedíte doma/ a samozřejmě se svěřovala.
A období temna prožívám / i když už je 14 dní u rodičů/ . Prý jsme děti málo bili  a to jako fyzickými tresty " to jsem myslela, že je pod drogama",
přece normální lidi se domluví  / trojka je přece normální , když jde o děti , nebo ne?/  a jak zde někdo napsal dotaz, je to úplně jiný člověk , je to normální? Po pěti měsících , ano , je to normální.dumbom
A já s ním žila 14 let, a nyní mi jeho chování - asi to napíšu velmi ostře- připomíná na jednu stranu 17.letého pubertáka, který se poprvé zamiloval, schozofrenika ,který absolutně nechápe důsledky " jde přeci o jeho duši" ale na děti najednou nemyslí, zbabělce - neví co má dělat, odejít nechce ,chce být doma ,ale ji má rád a jak to vidíš ty/ je to přeci na mě , jak já rozhodnu/ -a charaktera z telenovel - já jsem to skončil, ale její muž je hrozný psychopat, dělá jí scény a ona je sama a hrozně nešťasná, není jí dobře, kdo jí pomůže  a ty bys to skutečně nemohla tolerovat?
A Michaelo43, jak dlouho to období temna trvá ? Já mu dala svobodu, už volá,má 2 měsíce , aby sám v sobě našel jistotu, co chce.
Ale naše " zhrzená milenka chce jeho" , prý je její životní láska a tak jim dnes už i díky Vám můžu pořát hodně štěstí / a nemyslete si , že se netrápím/.  A obdivuju Vás všechny, které jste tomu dali mnohem více času , já to peklo, kdy nemůžete jíst, spát , chce se vám brečet a nevíte proč, máte chuť to vzdát mám asi tak z poloviny za sebou. A doufám, že do budoucna to ustojíme všechny.gloriahjartalol

#61 9. 6. 2006 8:10

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

MisoII - doba Temna zřejmě trvá různě dlouho....u nás skončila odstěhováním milenky....( museli opustit s manželem  domek, protože ho v restituci dostali zpět jeho majitelé, nechápe, že tentokrát to trvalo tak dlouho, já se takhle stěhovala již před 12 lety, ale tihleti se tu drželi jako klíšťata, a to nebyli menšina)Takže  díky tomuto je konec.Já tedy  dělala celou dobu mrtvého brouka, pro rychlejší vyčištění situace je asi hned říct, buď já nebo ona, ale v našem případě bych si musela sbalit kufry já( žijeme v domku manž. rodičů), no, to bych jí vyklidila pole - takže to  tedy v rámci "hry" nepřicházelo v úvahu.....
Je to už 3 měsíce za mnou, vedle sebe  mám opravdu zase toho svého starého ....se svými názory, klidného atd...prostě člověka, kterého jsem znala předtím a ne ovlivněného názory někoho jiného.....
Vzdát to či nevzdat- to je otázka a fakt záleží na jednotlivých situacích a i na osobách- každý jsme jiný a každý skousneme cosi jiného.
Manž. má bratra, ten manželku a 2 malé děti, bydlí nad námi.No a ten bratr  před 5 lety se rozešel s dívkou, která byla velmi fajn, doslova již v rodině...kolikrát jsem si v "době temna" říkala, že ONA to vyhrála, když odsud vypadla....protože on jí předtím cca půl roku podváděl- prostě chodil i s tou nynější manželkou - ta to pak a to je na posouzení :vyhrála či prohrála: neboť  se vzali(já si dělám  z toho  už legraci, že jí zůstal žolík do příští hry- ostatně to mně taky, hi, hi).....no a ten svagr je taky povedený kvítko....ale to je další dlouhá historie

Není tady

#62 9. 6. 2006 8:14

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Míši, ty to tak dobře bereš s nadhledem.
Nevíte, co je s Evou 36, že nepíše ? Bylo jí tu vždycky plno. Já jsem byla ten týden pryč , tak nevím.

Není tady

#63 9. 6. 2006 9:06

ida06
♥♥-----

ahoj všichni/tedy spíš všechny. Náhodou jsem kdysi našla tyto stránky a musím říct, že mi dost pomáhají - aspoň pro ten pocit, že člověk nemusí být na svoje problémy sám.
Já taky zažívám dobu TEMNA už od ledna, po 25 letech manželství se objevila "kamarádka", mladší, rozvedená se 2 dětmi a najednou je vše jinak - M chce kvůli ní stavět dům (nemá na něj), protože ona má maličký byt a k ní tedy nemůže. Takže M je doma, studuje reality a pro mne a děti je ten pohled někdy dost náročný. A já taky dělám mrtvého brouka, všichni radí - nikam nechoď a nechej to vyšumět...
jen se mi zdá, že ve většině případů tady se ti muži aspoň snažli tvářit, že vztah ukončí a budou doma - ten můj je sice "doma", ale tváří se, že to chce ukončit doma. A milenka? Ta ho prostě strašně miluje!!!

Není tady

#64 9. 6. 2006 9:18

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Ido, můj muž se nikdy netvářil, že chce vztah ukončit. O to víc mě to bolelo a bolí, vlastně nevím, co je lepší, lhát nebo mluvit tu jejich blbou krutou pravdu.

Není tady

#65 9. 6. 2006 9:42

ida06
♥♥-----

Tedy asi to nebylo přesný - on chce odejít "na úrovni", vyzkoušet to a "když to nevyjde", tak se možná prý vrátí.
Jako jsem četla včera v tom článku - nic neřešit, mít dva fungující světy a ještě si představuje, že si s tou jeho dám v klidu kafe. Prostě fakt zamilovaný puberťák, zatemněný mozek a harémové myšlení. Ale už to trvá tak dlouho, že si na všechno zvykám (můžu jíst, můžu většinou spát, prostě funguju..).
Jen fakt nevím, jestli to vyhrotit nebo čekat, jestli vychladne.

Není tady

#66 9. 6. 2006 9:50

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Nevím, mám za sebou úplně to samé. Trvá to tři roky, já to vím od října. Čekala jsem půl roku, nikam to nevedlo, naopak přestal se s tím tajit, teď už mě vůbec nešetří, píše sms přede mnou a já jen čekám, až se odstěhuje. Tváří se jako šťastný puberťák a nehledí vpravo ani vlevo.

Není tady

#67 9. 6. 2006 10:04

SOFI
♥♥♥♥---

Ido,
všude stejné. Můj m si po přiznání ( podotýkám nevynuceném) vzdychal, že je velká škoda, že neexistuje u nás mnohoženství, jak by to bylo jednoduché. A taky jsem si musela vyslechnout, že ona je chudáček státní zaměstnanec a tak Já se musím přizpůsobit její pracovní době. To znamenalo, že s úderem padla její prac. doby se m vždy honem sebral a běžel za ní. No a samozřejmě polední přestávky.Takže když měla ona úřední hodiny, tak byl k "dispozici" doma, ale jinak ne. Ježííš, když si na to teď vzpomenu, tak si říkám, jak jsem byla schopna to vůbec snášet.

Není tady

#68 9. 6. 2006 10:05

SOFI
♥♥♥♥---

Aevi,
možná je to divadlo pro Tebe.

Není tady

#69 9. 6. 2006 10:20

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

SOFI napsal(a):

Ido,
všude stejné. Můj m si po přiznání ( podotýkám nevynuceném) vzdychal, že je velká škoda, že neexistuje u nás mnohoženství, jak by to bylo jednoduché. A taky jsem si musela vyslechnout, že ona je chudáček státní zaměstnanec a tak Já se musím přizpůsobit její pracovní době. To znamenalo, že s úderem padla její prac. doby se m vždy honem sebral a běžel za ní. No a samozřejmě polední přestávky.Takže když měla ona úřední hodiny, tak byl k "dispozici" doma, ale jinak ne. Ježííš, když si na to teď vzpomenu, tak si říkám, jak jsem byla schopna to vůbec snášet.

Sofi, vzpomínám na starém babinetu, jaks řešila tu kontrolu s ní. Mě by asi odvezli. Naštěstí jsi to ve zdraví přežila.

Není tady

#70 9. 6. 2006 10:21

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Sofi, divadlo to není, už jsem pochopila, že je neskutečný sobec. Ale že mi to trvalo.

Není tady

#71 9. 6. 2006 10:31

SOFI
♥♥♥♥---

Aevi,
HEURÉÉÉKA!!! Sice ti to trvalo "trošičku" dýl, ale zase to víš alespoň s jistotou a pochyby o Tvých rozhodnutím co a jak udělat jsou tím pádem neotřesitelné.
Uvidíš, že teď už bude jen líp. Představ si, že v září - období krásného babího léta - už budeš volně dýchat a i když budeš mít chvilkami pocit "prázdnoty", tak to bude přeci jen lepší, bez sms, bez jeho patických připomínek, ¨prostě budeš jen volně dýchat a spát a žít a radovat se a mít radost ze života.
Sakra, že neumím dávat smajlíky, to bych Ti jich tady nasázela.

Není tady

#72 9. 6. 2006 10:32

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Až budeš psát zprávu, tak dole je smajlík - dej zapnuto - a můžeš smajlíkovat do zblbnutí. storstark

Není tady

#73 9. 6. 2006 11:09

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Aevo - včera jsem si taky uvědomila, že Eva 36 tu dlouho nebyla( možná má zkoušky), snad se ozve...
Jinak nadhled....ono je to fakt nutný, abych JÁ byla v pohodě, ale stálo mě to trochu úsilí si to pěkně vsugerovat!!!!

Ido,
je pravda, že manžel  mlžil, nic nepřiznával, když šel na"rande", tak pak ještě zaběhl do hospody, takže se vlastně vracel z hospody...no, já podle množství vypitého alkoholu  v podsattě mohla uhádnout jak byl kdy dlouho, nicméně mlžil, takže jsem mohla dělat mrtvého brouka.Jemu to vyhovovalo, doma klid, milenka po ruce a když už ona byla nepříjemná, tak  šel na jedno dřív....(šacovala jsem sms, abych věděla, jak si na tom neřpítelkyně stojí - mooooc hezké počteníčko mnohdy-kdy to nebyly sms typu miluji tě a nemohu bez tebe žít, ale že jí všechno se.., nic nevychází, všichni jsou bl...a vyčítala m., že nechce nic řešit.....)

Aevo,
je to sobec, takže staň se vůči němu sobcem taky....

Není tady

#74 9. 6. 2006 12:00

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Milá Aevo,

Sleduji tu po očku Tvůj příběh, stejně tak jako některých jiných zdejších úžasných dam.
Chtěla jsem Ti říci, že Ti velmi držím palce. Jsi velmi statečná, zvládáš to s noblesou a jak to vidím díky Tvému přístupu Ti nehrozí zahořknutí.

Nevím proč, ale při čtení cítím tu svobodu, sílu, nádherný pocit nových dosud netušených možností, volnost, dobrodružství, objevování, sebeobjevování...
Když vidím jaká jsi, jsem si jistá, že vstupuješ do nového nádherného světa laskavosti, nadhledu, humoru, lásky a přátelství. Protože Tvůj vnitřní vesmír to přitáhne. Podle pravidla - svůj k svému.

Přeji Ti to nejlepší, jakož i všem ostatním dámám zde.

Není tady

#75 9. 6. 2006 12:35

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Ale to je pravda! Evo 36, kde tě máme???                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Aevko, drž se!!

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí