|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jak se chová opuštěná milenka?....myslím, že odpoveď stejně nenajdeš, je to individuální, každý je jiný, jiná je situace ve které se nachází.
Z vlastní zkušenosti milenky...nikdy jsem na nic netlačila, nikam ženáče nenutila, nikdy by mě nenapadlo jakýmkoliv způsobem kontaktovat manželku..., ale já sama měla přítele, takže už ta situace pro mě byla složitá a sama jsem se v tom plácala. Těžko říct, jak bych se chovala, kdyby to bylo jinak.....
ale z tvýho příběhu mám pocit, že tvůj manžel nejedná fér...myslím, že pořád sám nemá jasno, a není to schopen s ní ukončit. Ale realita samozřejmě může být úplně jiná...je to jenom pocit zvenčí...
Není tady
Spino, přesně ten stejný (těžce definovatelný) pocit z toho mám já...myslím, že manžel Danielky nehraje fér hru...váhá a nechává si zadní vrátka....a to k oběma...
Není tady
Ahojky, jak se chová opuštěná milenka je vážně individuální, záleží na povaze, každý je originál. Zkus být přísnější k manželovi, možná by neškodila přímá konfrontace vás všech, tak zjistíš jestli si manžel opravdu nehává zadní vrátka a maže ti med kolem pusy nebo je to tak jak říká. Věřím, že si nemusel vytvořit k dítěti vztah, to nejde na povel, jestli mu lhala tím spíš, přítel byl v té samé situaci, i když dnes se s malým vídáme, nebere ho jako své dítě, prostě to tak necítí. Prožil jednu noc s dívkou, která také tvrrdila, že je chráněná a pak že otěhotněla přes antikoncepci. Dodnes (už jsou to 3 roky) mě nenávidí, dělala nám neustále scény, dokonce mi napsala, že za ní přítel chodí, že chce být s ní a s dítětem, že je má rád. Dojížděla jsem za přítelem zdaleka, mohla to být pravda, řekla jsem mu to, šel změnil si tel. číslo, potkali jsem ji na ulici řekl jí, at se ke mně nepřibližuje a pokud se ještě jednou pokusí dělat nám problémy, udělá jí velké zle, že nechce jí ani dítě, že jí to řekl už tisíckrát, taky pak dělala scény že si vezme prášky, přítel jí řekl, že je to její problém, tak zkusila vydírat zkrz dítě, pak řekla nikdy ho neuvidíš na to jí přítel odpověděl no a? Od té doby jsme měli klid, než utekla od malého, proto jsem za ním pak šli, její matka mi ale řekla že mě ona stále nenávidí. Nemohu to pochopit, jak si po jedné jediné noc mohla myslet, že si jí přítel vezme? Proč mě nenávidí, když já ho potkala dva měsíce po jejich noci? Bylo to jako když ji opouští po 10 letech. Takže jak říkám, záleží na povaze, ale tvůj M by se neměl nechat zmanipulovat ani ty. Vidíš, že když je ta ženská prostě mimo stačí i jediná noc, že byla jediná vím i od ní, přítel by si to mohl přibarvit, ale ona mi to sama řekla, že mají spolu rodinu a závazek díky té noci která je spojila jednou a na celý život, ach jo co na to říct? Akorát jí nedošlo, že rodina znamená něco jiného, takhle to spíš je, že ona má dítě jehož je otcem můj přítel, ale o rodině nemůže být řeč. Tuhle samou hysterii pak předvedla zase jinému, zadanému, to chtěla peníze na interupci a ani enbyla těhotná, taky papala prášky a envím co všechno, mají to prostě v sobě, je mi takových žen líto, nemají žádnou sebeúctu.
Danielko moc moc ti držím palečky, vážně myslím že to chce nějaký radikální řez.
Není tady
kklarkoo,
samozřejmě, že lotři nejsou jen milenky - nakonec ty bývají bez závazků ( nebo naopak závazek v podobě dítka mají a hledají třeba tatínka) - lotři jsou i muži, co si milenky pořizují s jakýmkoliv příslibem do budoucnosti - protože v globálu sami muži od svých žen neodchází, jim nejlépe vyhovuje mít doma klidný přístav a milenku pro povyražení.Pak se to manželka domákne, udělá bugr a manžílek se stěhuje k milence - nebo taky ne, a milenka se nedočká...Samotných pánů. rozhodnutých k rozvodu, protože jejich manželka je opravdu lítá bestie a již x- let s ní nic nemají( jak rádi tvrdí milenkám- je opravdu málo
...jasně, Daniela zná pouze JEHO variantu, ale ruku na srdce: ty, kdyby za tebou milene přišel se slovy:pojď budeme mít miminko, já sice se starou už dítě mám, ale mě to už neba,miluju tebe a jakmile se to narodí, požádám o rozvod, abych si mohl vzít tebe, protože se chci starat o naše dítě....no, tak nevím, zda by toto nebylo utažené za vlasy, nebo červená knihovna.
...je ovšem možné, že to tak bylo, a danielin muž tímto chtěl řešit svůj problém- problém, že měl rád obě ženy a v podstatě chtěl nechat rozhodnutí na nich, jak si poradí s nastávající situací-jestli daniela zkousne levobočka-OK, zůstane doma, ale dveře za dítkem otevřené, jestli ne, bude se ona chtít rozvést, nicméně dvířka k domovu díky dcerce taky otevřené, no, a co tomu chlapovi chybí???v obou případech!!NIC, docílil svého, ale že manželka je z toho smutná, milenka v nemocnici .....
Jinak chápu, když jsou ve vztahu 3 lidi, je to problém....pro všechny
Jano 22
ano, horší milenky(pro nás manželky) jsou ty, které sedí v koutě a vzdychají, protože když se z ní stané lítá milenka a věčně nasr., že není po jejím, pak ona spláče nad výdělkem - tady záleží, která z těch 2 má silnější nervy
Není tady
Michaelko, já si vůbec nemyslím, že manželky jsou saně a muži chudinky...naopak, poud přítel na tohle zavede řeč, utnu to hned zpočátku, je to jeho věc a já nejsem utěšitelka.Tohle si musí vyřešit sám.Pokud s ní žít nechce ať s ní není. Jsem opravdu v jiné situaci, děti mám velké a nepotřebuju pro ně tatínka.Přítele miluju, ale nejsem naivní a řeči typu nic s ní nemám, neposlouchám..proto myslím, že i v případě Daniely je to obdobné, jako všude..tady nešlo o hahodilou známost, ale o trvalý vztah...taky nevěřím, že by milenka byla tak hloupá a chtěla svého přítele utáhnout na dítě,to mi příjde jako červená knihovna...spíš si myslím, že to jen tak nevyšlo..možná si řekli, nějak to dopadne..neví, neznám je..jen usuzuji..ale v Danilečině případě bych asi taky stála o konfrontaci..vždyť jde o celý její život i její dcery..protože manželovi tak jak si psala může vyhovovat i tohle...a má obě...a tohle není k žití...
Není tady
kklarko - jasně, že nelze všechny házet do jednoho pytle...
v případě Daniely je tady nasnadš, že ten"chcípák" je ten muž, protože tedy ať se zachová tak či onak, vždy špatně, buď mohl opustit manželku a dcerku, nebo tedy nebude kámošit s milenkou a synkem.Takže v podstatě zál na obou z těch žen, která mu otevře dveře s úsměvem, aby se buď vrátil, nebo šel dopředu.Daniela otevřela dveře návratu,on toho využil.Samozřejmě, že Daniela chce situaci překousnout, myslí ve svůj prospěch a v prospěch svého dítěte( úplná rodina)a protože se muž vrátil, cítí se zde líp,... proto se vrátil.Kdyby se lépe cítil u milenky, resp. kdyby ho Daniela vyhnala, pak by mu nezbývalo, než sídlit u své druhé rodiny.
Není tady
Michaelko, snažím se rozumět Danielce, možná je to jen jeho phohodlí a jistota, jak píšeš ty, jinými slovy, milenka možná bydlí u rodičů..takže žádné soukromí, kdežto doma už má zbudovaný svůj klídek a pohodu..je mi líto asi obou (včetně dětí).A čím dál víc si myslím, že on je naprosto v pohodě..
Není tady

No, podľa mňa v pohode nie je, ale vzhľadom na to, že ON je vlastne hnacím strojom a pravou príčinou celej situácie, tak mám dojem, že tie ženy sa tárpia oveľa viac ako on... a v konečnom dôsledku si to najviac odnesú tí úplne nevinní(deti). Nie je život niekedy sviňa?
Není tady
souhlas se Selimou.....
Není tady
Asi máte pravdu holky, není asi úplně v pohodě...to by byl asi kdyby to neprasklo...jak dlouho by tak žil..pořád..?Jen z něj mám pocit, že to jedna psychicky nezvládne a pošle ho definitivně do háje.Zatím si asi obě myslí, že miluje je.(viz. danielce to říká, milence to píše)
Já se jen ptám:Myslíte, že je možné někoho donutit psát SMS typu..Miluji Tě..?Bere jako ohledy na dítě, kek kterému nemá vztah, jak tvrdí..?Nebo jen hraje hru na obě strany..a vyčkává???
Někomu bude ublíženo v každém případě!!!
Není tady
Obavám se, že hraje na obě strany, minimálně chce milenku "uchlácholit ".....třeba zase jí tvrdí,že jeho žena to "nese špatně " atd bla bla bla...čert aby se v tom vyznal
Není tady
Michaelko, právě tohle jsem měla na mysli...neznáme názory a vyjádření milenky..třeba jí tvrdí, že žena je labilní...nemůže ji opustit, protože by ji to složilo a co pak s dcerou....Proto mylsím, že by Danielky měla jít dál ,než jen číst SMS a poslouchat co jí tvrdí..protože sám nikdy nepřiznal nic...vždy se na to nějak došlo...a i pak se ještě pokoušel zapírat...nebo alespoň neříct všechno....
Není tady
Já bych asi na pozici Danielky( v případě, že bych si chtěla udržet toho muže - sice chcípáka - promiň Danielo nic ve zlým), ale prostě je můj - teď se asi ohradí ti, co si mysli a ví, že manžel či manželka není majetek----což pochopitelně není...)
taky prostě kopala za svého muže, k nějakým jiným podnětům ohledně možného dítěte byla slepá a hluchá...nakonec ať řeší on
Někteří nevěrníci rádi přendavají problémy na své partnerky(ry) , např. můj manžel uváděl sice v podnapilém stavu, rozhovor na téma on,milenka a já....slovy: máme problém!...Omyl, sice mi srdce bušilo, ale v klidu jsem mu řekla, že problém my nemáme, nanejvýš má nějaký problém on, tak ať si ho vyřeší a šla jsem si lehnout....- protože opět náznak toho, že muž má problém a CHCE, aby to za něj řešila JEHO žena...a všichni (manžel a milenka) doufají, že manželku situace nas... a bude řešit - rozchod! rozvod!, chudinka mužík má poslední a jedinečnou šanci uchytit se u milenky(ta už mnohdy pochybuje, o to napínavější).....
Není tady
Tak jsem se zase po dlouhé době rozhodla ozvat se a podělit se o své prožitky ze života po nevěře.Můj mužíček se ke mne už asi pomalu vrací,ale protože se svojí ,,kamarádkou,,se stále vidí v práci,tak se tak nějak pořád vyrovnávám s tím,že ho to asi jenom tak nepřejde.Tomu,že spolu nic fyzicky nemají musím věřit,protože to už bych s ním nedokázala tak dlouho být.On ten svůj stav nazývá:doznívající poblouznění.No a teď k věci.Neodpustila jsem si občas poznámku když šel do práce ať ji pozdravuje a že bych s ní zašla povykládat n a kafe.Pozn.-já ji totiž vůbec neznám a viděla jsem ji jenom na fotce.Včera mi manžel domluvil,když prý mi o to tak jde,schůzku s ní.A já tam šla.Zjistila jsem,což jsem už tušila,že je to žena podobná hodně mně,probrali jsme,jak jde život,co děti,co rodiče,co v práci ,no nevím co by na to říkal pan Plzák.Klidně bychom mohly být kamarádky.Vylily jsme spolu 7vína,o nevěře jsme jenom tak opatrně,o mém muži jenom okrajově,jako bychom měly obě obavu.....z čeho?Každopádně jsme si řekly co bylo,bylo a můžeme se sejít příště zas.Dneska ráno z toho mám smíšené pocity a vlastně nevím,co mi to přineslo.Tak tak zmatečně vám tady po ránu píšu.A pokud máte ty svoje zlobivé mužíčky rády a jde vám to jim odpustit,tak to asi zkuste.
Není tady
Oprava textu-to víno jsme vypily a ne vylily,Cha,cha.
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
kklarko - jasně, že nelze všechny házet do jednoho pytle...
v případě Daniely je tady nasnadš, že ten"chcípák" je ten muž, protože tedy ať se zachová tak či onak, vždy špatně, buď mohl opustit manželku a dcerku, nebo tedy nebude kámošit s milenkou a synkem.Takže v podstatě zál na obou z těch žen, která mu otevře dveře s úsměvem, aby se buď vrátil, nebo šel dopředu.Daniela otevřela dveře návratu,on toho využil.Samozřejmě, že Daniela chce situaci překousnout, myslí ve svůj prospěch a v prospěch svého dítěte( úplná rodina)a protože se muž vrátil, cítí se zde líp,... proto se vrátil.Kdyby se lépe cítil u milenky, resp. kdyby ho Daniela vyhnala, pak by mu nezbývalo, než sídlit u své druhé rodiny.
Michaelko, M řekl, že i kdybych ho vyhodila, bydlet by k ní ani s ní nešel.
Není tady
Danielo,
ale on aby se mohla nakvartýrovat k němu... a chudáka ho obtěžovat"kdyby byl volný"
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Danielo,
ale on aby se mohla nakvartýrovat k němu... a chudáka ho obtěžovat"kdyby byl volný"
Michaelko, asi máš pravdu. A ona se vážně vzdát nechce.....viz moje druhá diskuse
Není tady
Danielo,
toho se právě bpjím, že ona se vzdát nechce..nakonec ať bude dělat, co bude dalt, ona nemá co ztratit, pouze nabýt( náklonnost tvého muže)...tady každá rada drahá...samozřejmě, že nejlepší by bylo, kdyby se jemu znechutila svými intrikami( teď se jiště někdo ozve jakéže intriky, když je tam jeho dítě...)ale já tady řeším nevěru a ne, jestli ze semínka něco nevykvetlo
No, a ona asi nevypadá, že by se mohla na tvého muže za "jeho chování" urazit a nevopruzovat
Takže sice ty teď držíš trumfy v ruce, ale bacha, ona ti je bude chtít ukrást.
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Danielo,
toho se právě bpjím, že ona se vzdát nechce..nakonec ať bude dělat, co bude dalt, ona nemá co ztratit, pouze nabýt( náklonnost tvého muže)...tady každá rada drahá...samozřejmě, že nejlepší by bylo, kdyby se jemu znechutila svými intrikami( teď se jiště někdo ozve jakéže intriky, když je tam jeho dítě...)ale já tady řeším nevěru a ne, jestli ze semínka něco nevykvetlo
No, a ona asi nevypadá, že by se mohla na tvého muže za "jeho chování" urazit a nevopruzovat
Takže sice ty teď držíš trumfy v ruce, ale bacha, ona ti je bude chtít ukrást.
Michaelko, právě o to si myslím, že se bude snažit. Ona bude pořád dál hrát tu hodnou, usměvavou, pořad připravenou
, neunavenou, krásnou, upravenou atd. bez starostí, která po něm nebude nic chtít (třeba umýt nádobí) ......... a je to, ne? 
Není tady
Danielko, hrát sice může..ale hrát se nedá pořád..Víš, ať uděláš co uděláš, tohle je jen na něm...Ona bude asi teda bojovat, dokonce si mylsím, že ani není tak hloupá, jen chce to stejné co Ty...LÁSKU TVÉHO MUŽE, KTEROU JÍ SLÍBIL.Teda já mám na ty chlapi nenapravitelné děsný vztek...Nezaslouží si NIKOHO
Není tady
kklarkaa napsal(a):
Danielko, hrát sice může..ale hrát se nedá pořád..Víš, ať uděláš co uděláš, tohle je jen na něm...Ona bude asi teda bojovat, dokonce si mylsím, že ani není tak hloupá, jen chce to stejné co Ty...LÁSKU TVÉHO MUŽE, KTEROU JÍ SLÍBIL.Teda já mám na ty chlapi nenapravitelné děsný vztek...Nezaslouží si NIKOHO
Holky, já nevím co by mi musel slibovat, abych to vydržela tak dlouho, vlastně většinou sama a takhle mladá.
Není tady
Danielo,
lepší je nevědět co ji sliboval. Muži jsou v těhle věcech opravdu hodně vynalézaví a pravdu se stejně nikdy nedovíš. Ten můj prý taky sliboval a sliboval. Taky mi to tehdy hodně vrtalo v hlavě, co asi, ale dneska už mne to nezajímá. Byl to jeho problém.
Není tady

Vôbec enzáleží na tom ,čo by ti sľuboval, ale keby si mala pocit, že PRÁVE ON je dopoveďou na tovje otázky a že PRÁVE ON ti dá všetko, čoho sa ti nedostáva, tak by si sa možno chodila tých 5 rokov naňho len zbožne dívať cez okná továrne(kancelárie) alebo aj bytu, a opakovala by si si "On mi za to stojí, naňho sa oplatí počkať". Nehovorím z vlastnej skúsenosti, ale vidím toho veľa okolo seba. Mimochodom, mňa z lásky (opravujem môjho prvého zamilovania do ženatého) k zadanému vyliečilo, keď som videla, ako funguje v rodine - a v podstate som sa skamarátila s jeho ženou. S ním som absolvovala predtým len jendo opité bozkávanie, ale už-už som sa doňho zamilovala, keď tu vtom: Videla som, aký je to malý rodinný tyran a feudál, nediskutuje o sovjich rozhodnutiach, a navyše som pochopila, že ja som vlastne kópia jeho ženy, len mladšia, bezdetná, plná ilúzií a naivných ideálov... No o jeden som práve vtedy prišla. A pochopila, že pre muža je ľahšie prísť inam na hotové, ako boriť sa a pracne budovať doma... Nehnevaj sa, Danielka, ale stále mi pripadá, že riešiš zbytočnosti_ako sa zachová milenka - namiesto, aby si riešila ako sa zachoval a zachová tvoj muž a hlavne ako si sa zachovala(a predovšetkým ako sa ešte zachováš) ty.
Ja rozumiem, že keď ste sa rozhodli ponechať si ich(m), tak musíte veriť, že oni sú len nevinné(alebo blbé, zblúdilé, omylné) obete, ale prečo musíte očierňovať tie druhé? Dobre, po piatich rokoch musela tušiť, že je zadaný, ale čo ty vieš, čo jej tvrdil spočiatku, kým sa zamilovala? Ja som sa stala milenkou, ani neviem ako: trištvrte roka sa ON zaprisahával(doslova), že je voľný, a zrazu bum! Telefonát, prúser, ja že: kto volal? On: Manželka... a bolo "vymalováno"... Lenže ja som už vtedy bola buchnutá ako somár do kopy sena, a síce som súdna a nemám s ním dieťa ani dnes už, chválabohu, nič spoločné; ale stačilo málo a tiež som tu mohla vyplakávať, trebárs v inej rubrike. Michaela má čiastočne pravdu- nemusíš riešiť jeho mimomanželské dieťa, ale potom láskavo nerieš ani mamičku dieťaťa, ani to, ako sa ona správa.... Rieš seba, svoj vzťah k mužovi, k sebe, k dcérke, ku svetu, svoje sebavedomie, svoje klady a zápory, svoje predstavy a očakávania, svoje strachy, svoje odhodlanie... Ale určite nie JU - lebo tam nevyriešiš nič.
Není tady
Selima napsal(a):
Vôbec enzáleží na tom ,čo by ti sľuboval, ale keby si mala pocit, že PRÁVE ON je dopoveďou na tovje otázky a že PRÁVE ON ti dá všetko, čoho sa ti nedostáva, tak by si sa možno chodila tých 5 rokov naňho len zbožne dívať cez okná továrne(kancelárie) alebo aj bytu, a opakovala by si si "On mi za to stojí, naňho sa oplatí počkať". Nehovorím z vlastnej skúsenosti, ale vidím toho veľa okolo seba. Mimochodom, mňa z lásky (opravujem môjho prvého zamilovania do ženatého) k zadanému vyliečilo, keď som videla, ako funguje v rodine - a v podstate som sa skamarátila s jeho ženou. S ním som absolvovala predtým len jendo opité bozkávanie, ale už-už som sa doňho zamilovala, keď tu vtom: Videla som, aký je to malý rodinný tyran a feudál, nediskutuje o sovjich rozhodnutiach, a navyše som pochopila, že ja som vlastne kópia jeho ženy, len mladšia, bezdetná, plná ilúzií a naivných ideálov... No o jeden som práve vtedy prišla. A pochopila, že pre muža je ľahšie prísť inam na hotové, ako boriť sa a pracne budovať doma... Nehnevaj sa, Danielka, ale stále mi pripadá, že riešiš zbytočnosti_ako sa zachová milenka - namiesto, aby si riešila ako sa zachoval a zachová tvoj muž a hlavne ako si sa zachovala(a predovšetkým ako sa ešte zachováš) ty.
Ja rozumiem, že keď ste sa rozhodli ponechať si ich(m), tak musíte veriť, že oni sú len nevinné(alebo blbé, zblúdilé, omylné) obete, ale prečo musíte očierňovať tie druhé? Dobre, po piatich rokoch musela tušiť, že je zadaný, ale čo ty vieš, čo jej tvrdil spočiatku, kým sa zamilovala? Ja som sa stala milenkou, ani neviem ako: trištvrte roka sa ON zaprisahával(doslova), že je voľný, a zrazu bum! Telefonát, prúser, ja že: kto volal? On: Manželka... a bolo "vymalováno"... Lenže ja som už vtedy bola buchnutá ako somár do kopy sena, a síce som súdna a nemám s ním dieťa ani dnes už, chválabohu, nič spoločné; ale stačilo málo a tiež som tu mohla vyplakávať, trebárs v inej rubrike. Michaela má čiastočne pravdu- nemusíš riešiť jeho mimomanželské dieťa, ale potom láskavo nerieš ani mamičku dieťaťa, ani to, ako sa ona správa.... Rieš seba, svoj vzťah k mužovi, k sebe, k dcérke, ku svetu, svoje sebavedomie, svoje klady a zápory, svoje predstavy a očakávania, svoje strachy, svoje odhodlanie... Ale určite nie JU - lebo tam nevyriešiš nič.
Selimo, nechci jí očerňovat, ač to tak možná vyznělo, ale nemyslím to tak. Ale řešit jí musím, pokud ona mi posílá sms.
Není tady