Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 6. 2006 14:42

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Jak se chová opuštěná milenka?

Ahoj lidi, byla bych ráda, kdybyste se se mnou podělili o své zkušenosti, jak se chovala Vaše opuštěná (zhrzená) milenka?

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#2 5. 6. 2006 15:12

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se chová opuštěná milenka?

Danielo,
myslím na tebe, abys to ve zdraví ustála. Jenom to jsem ti chtěla napsat.
Zkušenosti s opuštěnou milenkou nemám. "naše" milenka je asi chytrá holka a m. do ničeho netlačí. Jak to tak vidím, tak je milá, tolerantní a prostě to s ním umí. A protože jí asi o nic nejde, tak má mého m. naprosto jistého. Dokonce jí nevadí, že bydlí se mnou, prostě s ním asi chce jen spát. Pro m. naprosto ideální stav, pro mě konečná.

Není tady

#3 5. 6. 2006 15:17

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

aeva1 napsal(a):

Danielo,
myslím na tebe, abys to ve zdraví ustála. Jenom to jsem ti chtěla napsat.
Zkušenosti s opuštěnou milenkou nemám. "naše" milenka je asi chytrá holka a m. do ničeho netlačí. Jak to tak vidím, tak je milá, tolerantní a prostě to s ním umí. A protože jí asi o nic nejde, tak má mého m. naprosto jistého. Dokonce jí nevadí, že bydlí se mnou, prostě s ním asi chce jen spát. Pro m. naprosto ideální stav, pro mě konečná.

Aevo1: posílám pusu za to, že na mne myslíš. Víš, jsem pořád rozhodnutá, že nám tu šanci dám, že to zkusím. Trochu mne ale zrazuje pomyšlení na to, co vyvede naše milenka příště a jak se zachová můj M, případně jak to ustojí.....butter

Není tady

#4 5. 6. 2006 15:22

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Upřimně, Danielo,
z toho co píšeš /hlavně dřív/, nemyslím si o tvém m. nic moc dobrého, ale jen ty víš, jaký je doopravdy. Asi bych teď na tvém místě ale taky vydržela a zkusila to znovu. Časem se ukáže. A milenku nelituj, ona na tebe taky nemyslí.

Není tady

#5 5. 6. 2006 15:37

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Danielo: záleží, kdo je opuštěn, jestli se jedná o opuštěnou milenku, či opuštěného milence, pak ještě jsou "opuštěni"obě, to když jsou "rozejiti" ne z vlastní vůle či z vůle aspoň jednoho z nich a to je nejhorší, protože to si obe milenci myslí o co vlastně přichází, jsou naštvaní na okolí atd...

Já mám tu "zkušenost" - tedy aspoň dle výkladu Mého muže - v období, kdy jsem na nevěru přišla (přes mobil- protože jinak měl moji plnou důvěru a nějak mě ani nenapadlo, že by moje  teď už bývalá kamarádka...), tak samozřejmě ihned mlžil, a ať se do ničeho nemíchám, proč jsem se už míchala, že ON to chtěl skončit-no, samozřejmě, že jsem věřila - tenkrát, že ale nemůže to ihned skončit, protože ona je nervově labilní, na práškách, co kdyby si něco udělala, a nesmíme ji naštvat, aby nám třeba nerozbila okna....Věříš, že já takovýmhle cancům věřila a ještě ho pomalu litovala, proč si nenašel nějakou nervově stabilní milenku?!?!
Takže nepřiznával, vše hrál do ztracena, mobil  byl pro mne tabu-chodil s ním i na záchod - no, když se ale opil, tak  mu v mobilu mohl lustrovat i slon - no, přiznám se, že mě ty zprávičky spíš dodávaly nějaký zvrácený optimismus, neb co jsem četla, tak o vyznání to nebylo, ano dávali si spicha, chodili spolu na kafe....ale  v těch sms byl neustále nějaký problém -asi se snad více potřebovali za vrby( i když nepochybuju, že se vším všudy), nakonec ona to utla, neb se odstěhovala i s rodinou. A protože měla dříve zájem zřejmě muže vyměnit, ale zjistila, že tady se asi nedočká, a to mě dokázala dobře pomlouvat, tak se stáhla( doufejme, že  má již někde novou hračku...- i když to nikomu nepřeju).

Není tady

#6 5. 6. 2006 15:44

sisa70
♥♥♥♥♥--

Danielo, nepoužiju oslovení naše milenka, protože já bych si takovou opravdu nevybrala smile Tak teda manž. milenka po rozchodu plakala a plakala, požádala o rozvod, donutila svou  dceru, aby zavolala mého manž. a řekla mu, že už na něj bude hodná a nebude mu dělat naschvály a napsala manž. dopis, ve kterém se vyznala ze svých citů k němu s tím, že  na něj bude stále čekat, že on je jediný smysl jejího života (spolu s její dcerou) a že si přeje aby se vrátil... a že ví, že to udělá, i když to bude třeba trvat několik let.... (o tom dopise mi manž. řekl, i když toho pak litoval) ... tak to byl její přístup k rozchodu. Snažila jsem se vcítit do jejích pocitů (znám jí, je to naše známá-tedy už bývalá) a přišla jsem na jedno. Jestliže chce ona změnit svůj nepovedený život (její slova), musí začít u sebe a nečekat, až jí ho změní někdo jiný. Víš, je mi jí líto. Pokud si nezačne věřit a bude takto žebrat o city, nikdy se jí nepovede mít chlapa tzv. na plný úvazek. Ona se vpasovala do role ublížené chudinky, protože si asi někde přečetla, že to na chlapi zabírá....jenže toho ten můj holoubek začal mít v jednu chvíli asi dost.
K tomu chci jen dodat, že naše manželství nevěra dost změnila a posunula k lepšímu. Stát se to asi muselo, protože naše manželství za poslední dobu jaksi "ztratilo šťávu". To, co následovalo poté, to bych raději zapomněla, ale snad to spraví čas.

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#7 5. 6. 2006 15:47

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Míšo,
nervově stabilní milenka, to je krásné.

Není tady

#8 5. 6. 2006 16:01

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Danielo, asi to zní divně.. možná podobně, jak by ses chovala ty na jejím místě.  hjarta
To není ve zlém, doufám, že jsi v pohodě... smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#9 5. 6. 2006 17:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Všetko závisí od toho, o čo jej ide, povedala by som. Ja som ako milenka bývala v phohode, nikdy som od M. nič nechcela, a keď začal nariekať, že má problém (doma, s deťmi, so mnou), poslala som ho rovno domov - prípadne som sa sama stiahla. Problémov som mala dosť vlastných, nepotrebovala som ešte k tomu cudzie.
Ale naša milenka(teda milenka BM, ja by som si ju tiež nevybrala ani na stráženie psa) bola odhodlaná zavesiť sa na BM a vytrieskať z neho peniaze a v konečnom dôsledku sa jej to aj podarilo. Druhá vec je, že ja som v istej fáze prestala bojovať, lebo som si povedala, že tento boj je teda pod moju úroveň. Jej zbrane išli úplne mimo môj arzenál, k niečomu takému by som sa nikdy nebola bývala znížila... Je milenka a MILENKA, aj táto kategória môže zahŕňať najrozličnejšie dámy. Držím palce, aby tá vaša bola OK.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 5. 6. 2006 18:18

Carla
♥♥-----

S odstupem casu muzu rict, ze z tech tri – milenky, manzela (nyni BM) a nasi spolecne kamaradky, ktera jim pujcovala byt – se nejlip zachovala milenka.
Vztah ukoncila milenka – pote, co zjistila, ze ji muj manzel lhal o nasem rozvodu a jejich svatbe – ja nemela ani tuseni, ze se udajne rozvadime, zrovna se nam narodilo planovane miminko….
Milenka mi sdelila strucne (ale zasadni) informace o jejich vztahu, behem nekolika mesicu se vdala za nekoho uplne jineho, kdo byl k mani, manzela nechtela ani videt, v praci dala vypoved a ja jsem ji uz nikdy nepotkala.
Nase spolecna kamaradka me podrobne informovala, jak casto se ti dva schazeli, co na me vymysleli, abych na nic neprisla a co se povidalo v praci a dalsi drby.
Muj manzel ze sebe doslova “vyblil” veskere informace o tom, kdy poprve, jak casto a na jaky zpusob soulozili, jak ona to prozivala, kam jezdili na vylety, kdy byli u nas doma a kde jsem byla v tu dobu ja, (napriklad ja v porodnici, oni spolu) …jak  on ji miluje a jaky on je chudacek, ze to s ni skoncilo a jak ted on ma bez ni zit…..? Doma brecel  a brecel a brecel a chtel, abych ho utesovala, ze to bude dobry……
Jo, a nezapomnel dodat to, co nevernici obvykle dodavaji -  ze za to vse muzu jen a jen ja….

Není tady

#11 5. 6. 2006 19:25

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Po nasilném ukončení jejich vztahu se milenka postavila do role chápající kamarádky a to trvá dodnes.Po 6 měsících je situace stejná a já začínám opět přehodnocovat náš vztah.I když z M srany je všechno v pořádku,
už mně jeho neschopnost to úplně ukončit vadí a pravděpodobně to nedobne dobře.Já už jsem udělala z mé strany maximum, kterého jsem schopná a nyní opouštím bojiště a nebudu jim bránit ve štěstí.

Není tady

#12 5. 6. 2006 23:43

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Ivana*M, tak bojiště opouštět, nevím, to opravdu nevím, někdy to opravdu asi je jediná možnost, pokud za to partner nestojí... Co se týká té opouštěné nebo opuštěné milenky, tak jste asi čekaly(i), že se tu ozvou muži, takže odpovídám - nechci to nějak paušalizovat, každý člověk je jiný, jen z toho, co znám, tak opouštěná milenka (ty moje nikoliv, já totiž beru jen ty inteligentní.. wink big_smile big_smile ) reagovala velice hystericky, hrozby sebevraždou, řeči "ty jsi ale hajzl", vyhrožování prozrazením manželce, dětem, rodičům... atakdále... Znám jen jeden jediný případ, kdy to všechno proběhlo v klidu, tichým rozchodem a zachováním úcty.. Ty ostatní rozchody byly dost "na nože".. Tak si to přeberte.. smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#13 6. 6. 2006 7:00

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

Ivana*M, tak bojiště opouštět, nevím, to opravdu nevím, někdy to opravdu asi je jediná možnost, pokud za to partner nestojí... Co se týká té opouštěné nebo opuštěné milenky, tak jste asi čekaly(i), že se tu ozvou muži, takže odpovídám - nechci to nějak paušalizovat, každý člověk je jiný, jen z toho, co znám, tak opouštěná milenka (ty moje nikoliv, já totiž beru jen ty inteligentní.. wink big_smile big_smile ) reagovala velice hystericky, hrozby sebevraždou, řeči "ty jsi ale hajzl", vyhrožování prozrazením manželce, dětem, rodičům... atakdále... Znám jen jeden jediný případ, kdy to všechno proběhlo v klidu, tichým rozchodem a zachováním úcty.. Ty ostatní rozchody byly dost "na nože".. Tak si to přeberte.. smile

Tak takhle se chová přesně naše milenka...... hroutí se, údajně se pokusila o sebevraždu, za 4 dny zhubla 15 kg. Pak přijel za mým manželem do práce její švagr, všechno mu to řekl, dokonce mu přivezl předplacenou simkartu a řekl aby jí alespoň občas napsal, že jest-li se jí něco stane, neví kdo se bude starat o jejich dítě. A jsme v tom znovu................................................... grater

Není tady

#14 6. 6. 2006 7:19

meya
♥♥♥♥---

Daniela02 napsal(a):

klokan napsal(a):

neví kdo se bude starat o JEJICH dítě. A jsme v tom znovu................................................... grater

Ale ta ODPOVĚĎ je vlastně jednoduchá.
Myslím, že je to i odpověď na moji minulou poznámku: a to je to, oč tu běží...

Není tady

#15 6. 6. 2006 7:29

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

meya napsal(a):

Daniela02 napsal(a):

klokan napsal(a):

neví kdo se bude starat o JEJICH dítě. A jsme v tom znovu................................................... grater

meya: co jsi tím myslela, prosím?

Není tady

#16 6. 6. 2006 7:48

meya
♥♥♥♥---

Daniela02 napsal(a):

meya napsal(a):

Daniela02 napsal(a):

Podívej se Danielko, 
já se neumím moc dobře vyjadřovat a to, co jsem tehdy napsala byla spíš intuice.
Měla jsem pocit, že pokud nebude vyřešen vztah dítě otec, musí se to prostě vrátit. Rozumíš?
To dítě za nic nemůže, je to určitě miláček, zlatíčko, radost.
Tvůj muž i ty máte jedinečnou šanci být šťastní. Je to přece otec toho dítěte a zdá se mi přirozené, aby mu věnoval péči a pozornost, kterou mu věnovat může.
Já bych si ho vážila za to, kdyby se tak k tomu postavil.

Není tady

#17 6. 6. 2006 7:57

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

meya napsal(a):

Daniela02 napsal(a):

meya napsal(a):

Podívej se Danielko, 
já se neumím moc dobře vyjadřovat a to, co jsem tehdy napsala byla spíš intuice.
Měla jsem pocit, že pokud nebude vyřešen vztah dítě otec, musí se to prostě vrátit. Rozumíš?
To dítě za nic nemůže, je to určitě miláček, zlatíčko, radost.
Tvůj muž i ty máte jedinečnou šanci být šťastní. Je to přece otec toho dítěte a zdá se mi přirozené, aby mu věnoval péči a pozornost, kterou mu věnovat může.
Já bych si ho vážila za to, kdyby se tak k tomu postavil.

Meya: on tvrdí, že si k malému skutečně žádný otcovský vztah nevytvořil, že to dítě ani nechtěl (podle mne si připadá podvedený naší milenkou, protože mu tvrdila, že bere prášky a  pak mu řekla že otěhotněla i přes prášky a že už na interupci jít nemůže). Jinak k naší dceři se vážně chová jako ten nejbáječnější otec.

Není tady

#18 6. 6. 2006 9:40

kklarkaa
♥♥♥----

Danielko, nedá mi to, nereagovat...Napadlo Tě, že se bojí ztratit kteroukoliv z vás, že jeho syn je stejně jeho dítě, jako vaše dcera???Že všechno, co víš je to, co ti řekl tvůj muž?Že skutečnost není trochu jiná a on neví jak dál????Jsem milenka a byla jsem i odváděná, takže si to dokážu představit z obou stran...Možná bys měla zjistit (netuším jak), jak se ty věci mají opravdu..Možná s tou SIM kartou to je úplně jinak, pořídil si jí sám, protože mu kontakt se synem(i s ní) chybí??Nedalo se to usoudit z obsahu SMS?

Rázem, jakoby nebylo proč se znova nadechnout........

Není tady

#19 6. 6. 2006 10:46

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

asi bychom měli rozlišovat milenky, které si "taky" chtějí jen užít a hledají povyražení - to pak když  protistrana  schůzky ukončí, tak ji to mrzí, ale vcelku se nice neděje( jistě i opačně).Horší ( tedy pro  souč. manželku) je když m. potká milenku, které o něco jde, prahne po spol. budoucnosti, v mnoha případech i po miminku , a dělá pro to první poslední, vnucuje se, muž , aby měl pokoj a ji po vůli, tak naslibuje co se dá i nedá, společně osočují manželku, takže ve finále( ať už to dopadne jak chce - v té milence zbude jen zloba na souč,. manželku..
a když je ještě  nakonec milenka odsunuta, tak pak teprve chudák prožívá celé peklo, neb se jí plán nevyvedl, dále nasazuje, sama se hroutí, aby svého milence přilákala.....divadlo hadr....

otázka: Proč tedy milenky nemohou do svého vztahu vstupovat  s cílem pobavení sebe i toho kterého muže, proč očekávají více?Od mužů, kteří vyhledávají porozumění a špás jinde než v rodině? proč samy nemyslí tedy na zadní kolečka, že jim se to nakonec taky může stát....
nakonec muž se mnohdy rád vrací domů do svého klidného přístavu( když manželka nebouří) a naopak je znechucen rozlícenou milenkou....

Samozřejmě, že jsou i vyjímky

Není tady

#20 6. 6. 2006 10:52

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

kklarkoo,
obávám se, že milencům na kontaktu s dětmi nezáleží, těm záleží hlavně  na kontaktu s milenkami ( zase nechci všechny házet do jednoho pytle), nakonec v případě Danieli   - píše, že o dítě nestál - proč taky, copak potřeboval 2 domácnosti? Milenky se snad pořizují  kvůli něčemu jinému, ne?

Není tady

#21 6. 6. 2006 11:04

kklarkaa
♥♥♥----

Michaelo, víš, mě tady někdy příjde, že všichni přesně vědí, oč šlo milence i manželovi(milenci).Víš, možná sám neví, jak dál..Ona Danielka tlumočí jen to , co on poví.Možná je její muž z těch, co se bojí říct pravdu.Jsem teď milenka, nikdy jsem na přítele netlačila, on byl ten první, který začal mluvit o společném soužití..zatím odejít nedokázal a já ani nevěřím, že dokáže, ale není to pak tak, že nejsou lotři milenky, ale manželé? Danielka neví, zda je to tak jí manžel říká..třeba milence říká totéž..třeba k nim oběma něco cítí..neomlouvám ho ani neodsuzuji. Nevím, proč si milenku našel a ani nevím, jestli je pravda to celé kolem..s podrazem s antikoncepcí a následnpou nemožností jít na interupci..Co když je to všechno úplně jinak..co když to dítě chtěli oba a možná měli pocit, že je to někam posune??Neznám ani danileku a ani jejího muže..jen vím, jak těžé jsou odchody..jak těžké je říct někomu..odcházím, protože tě už nemiluju..

Není tady

#22 6. 6. 2006 11:09

Jana22
♥♥-----

Ako rada by som bola, keby milenka môjho muža bola hysterka, alebo na neho tlačila. Možno by to inak dopadlo. Jeho milenka však od začiatku tvrdila, že nič nechce, len byť s ním, pretože sa milujú. Na druhej strane sa však do pol roka rozviedla so svojím nezamestnaným mužom (+ 2 deti v predškolskom veku). Môj manžel bol podnikateľ, ktorému sa darilo a stále veril, že že ide o nezištnú lásku. Neskôr mi zdôvodňoval, že sa s ňou nemôže rozísť, pretože ona chudinka si už veľa vytrpela (ja asi nie). A tak, aj keď vlastne "ona nič nechcela", myslím, že dosiahla všetko.

Není tady

#23 6. 6. 2006 11:26

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

kklarkaa napsal(a):

Michaelo, víš, mě tady někdy příjde, že všichni přesně vědí, oč šlo milence i manželovi(milenci).Víš, možná sám neví, jak dál..Ona Danielka tlumočí jen to , co on poví.Možná je její muž z těch, co se bojí říct pravdu.Jsem teď milenka, nikdy jsem na přítele netlačila, on byl ten první, který začal mluvit o společném soužití..zatím odejít nedokázal a já ani nevěřím, že dokáže, ale není to pak tak, že nejsou lotři milenky, ale manželé? Danielka neví, zda je to tak jí manžel říká..třeba milence říká totéž..třeba k nim oběma něco cítí..neomlouvám ho ani neodsuzuji. Nevím, proč si milenku našel a ani nevím, jestli je pravda to celé kolem..s podrazem s antikoncepcí a následnpou nemožností jít na interupci..Co když je to všechno úplně jinak..co když to dítě chtěli oba a možná měli pocit, že je to někam posune??Neznám ani danileku a ani jejího muže..jen vím, jak těžé jsou odchody..jak těžké je říct někomu..odcházím, protože tě už nemiluju..

Klárko, zkus si přečíst příspěvky v diskusi na téma Dlouholetá nevěra. Pochopíš, že skutečně nejsem ta naivní ...........

Není tady

#24 6. 6. 2006 11:35

pavli
♥♥♥♥♥--
Místo: Valmez

Danielo, ono tím, že spolu mají dítě, není jen "milenka", víš? je to matka jeho dítěte a ať už k tomu přišel jakkoli (že ona sama vysadila prášky?) tvůj muž je otec. a sluší se, aby se tak choval. aby se staral o své děti, aby si k nim vytvořil otcovský vztah, aby je živil, protože děti za nic nemohou. jinak by nebyl správný chlap...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;104/st/20070315/n/Karin/dt/-6/k/8568/age.png

Není tady

#25 6. 6. 2006 11:41

kklarkaa
♥♥♥----

Danielko, já je četla..Právě proto si myslím, že kdyby to bylo tak jednoznačné, jak ti manžel říká, dávno by na něj slečna nečekala...PROČ PROBOHA? Proto jsem napadla to s tou SIM kartou, kterou mu měl kdosi darovat. Myslím, že si ji koupil sám. Že to byly dva paralelní životy..a on neví, jak dál. Jinak by to přece ukončil, když ani není jisté, zda je otec..když nemá vztah k synovi,nemyslíš? On dobře ví, čí to dítko je.A pokud by ho někdo nutil(myslím to byl někdo z její rodiny), tak pokud by byl rozhodnut pro definitivní konec, nenechal by snad s sebou takhle manipulovat. Nedokážu si představit, že by někdo, kvůli něčemu na čem mu nezáleží takhle riskoval.Ž e by psal někomu "miluju tě" protože ho o to někdo požádal?Proto jsem pochybovala..a zamyslela bych se nad obsahem, Tebou zachycených SMS...Ty znáš  Tvého muže nejlíp..Já jen dedukuju....A přeju Ti hodně štěstíčka a síly...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí