18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bibi - tak to se ti nedivím, mě se ty moderní konstrukce taky líbí, ale dle zkueností větiny mamin je x-ko nepřekonatelné. Prostě holt houpání je houpání, to mají miminka nejradi
Jiank mě se mooc líbí Inglesina Magnum a Deltim Focus.....
http://www.detskyraj.cz/scripts/podrobn … p?IDZ=1321
http://www.detskyraj.cz/scripts/podrobn … p?IDZ=1484
Není tady
Akorát to holt je peněz jak za kozu
Není tady
BLUE napsal(a):
Akorát to holt je peněz jak za kozu
To je teda penez, ja vim :-) Bohuzel ne vzdy znamena astronomicka castka primo umernou kvalitu :-(
Nemam moc dobre reference na Inglesinu. Pry jsou brzy hodne rozvrzane a dve ze tri kamosek musely svarovat konstrukci, protoze jim normalne praskla
Ale treba to byly jen ojedinele pripady a nemuzu to zobecnovat.
Kazdopadne me pri koupi bude zajimat certifikat jakosti a atesty. A hlavne zkusenosti ostatnich....
Proto uvitam jakekoli vase postrehy.
Není tady
Bibi no tak to vidí, mě zas Ingelsinu doporučily enský odsud i z jiných diskuzí jako super značku - v tom aby se čert vyznal. Ono asi co mamina to názor. Deltim je zase prej polskej a taky nic moc....jene to je těký, to by si pak člověk fakt nevybral :-(
Ale jak říká, důleitý jsou atesty a pro mě taky skladnost, protoe máme malej výtah :-)
Není tady
BLUE napsal(a):
Bibi no tak to vidí, mě zas Ingelsinu doporučily enský odsud i z jiných diskuzí jako super značku - v tom aby se čert vyznal. Ono asi co mamina to názor. Deltim je zase prej polskej a taky nic moc....jene to je těký, to by si pak člověk fakt nevybral :-(
Ale jak říká, důleitý jsou atesty a pro mě taky skladnost, protoe máme malej výtah :-)
ten Deltim vypada moc hezky, ale zda se mi, ze ma tenkou konstrukci, dela na me trochu forovy dojem...
Jinak moje svagrova, (ktera svarovala i Inglesinu u prvniho ditete, i Knorr u druheho) by to asi neresila. Ona jako "zaslouzila matka", by dneska uz sla do levneho polskeho kocaru na prvnich par mesicu a pak do "ojeteho" kvalitniho sportaku.
Taky je asi treba prohlizet na to, do ktereho rocniho obdobi se mimino narodi.
Není tady
Bibi_30 napsal(a):
Ahoj, moc se mi libi tenhle:
http://www.detskyraj.cz/images/sklady/b … yle_at.jpg
Bohuzel je pro me znacka Bebecar neznama - nemate na ni nejake reference?
Kocarek ma nafukovaci kola, nastavitelnou rukojet, ma i sportovni sedacku s boudickou, da se k ni dokoupit autosedacka a volitelne jsou i treba golfky s mensimi koelcky namisto klasicke rukojeti a vetsimi koly (kvuli moznosti houpat bych ale volila vyobrazenou variantu).
Dale by me zajimalo, jestli je neco, co by vam na kocarku vadilo, uvitam jakekoli vase prakticke zkusenosti.
Koupe sice jeste neni aktualni, ale mam rada ve vecech jasno :-)
Diky!
na pohed se to zdá jako nějaká kopie inglesiny...
Není tady
Tak kadá mamča má nato jiný názor, prvorodičky často nevědí co vyuijou co ne, já mám teď druhé dítě a jsem rozhodně moudřejí ne před 4 lety. Kočárek s korbičkou můes klidně koupit i z bazáru, jestli má vhodnou ponuku, tam z něj dítko brzy vyroste take se nestihne opotřebovat, někdo kombinovaný nepřeferuje protoe se někdy stane, e kočár je třeba fajn ale nevyhovuje sedačka, co je v sadě a pak se dokupuje tak jako tak nová a u to nevyjde tak výhdodně, sportovní vyuije asi nejvíc take kdy investovat tak do něj, golfky jsou pak pro větí děti ale nejsou tak pevné, take někam na náronějí terény ne, spí tak do města. Já myslím, e kdy se porozhlédne po kočárcích Britax, Easywalker nebo Cam tak nelápne vedle, jestli plánuje jezdit i do náročnějích terénů tak zkus hledat nafukovací kola
Není tady