27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Anna napsal(a):
Tak já vychvaluju Jané Slalom. Je lehký, lehce skladovatelný, je do terénu, máme vekerou výbavu. Korbička je sice mení, ale brzy přejdeme na sporák a ten by měl být do 3 let.
http://lilypie.com/pic/060604/6gIZ.jpghttp://b1.lilypie.com/E6fWp2/.png
Tak ten je fakt moc pěknej!!!
Není tady
Já si teda nemůu pomoct, ale mě se tyhle moderní kočárky vechny zdají malé - kdy tam pak budu chtít ¨dát třeba půlroční mimčo v zimním fusaku tak nemá anci se tam pohodlně vejít .....
Co jsem zatím viděla tak asi vede Zephyr, Driver 4XL Sport a Deltim Fokus....
Není tady
No ale kdy koukám na ty rozměry, tak mají skoro vechny rozměry kolem 82 cm x 40 cm, take v tomhle jsou fakt vechny tak na stejno, ale jak říkám, já si zatím kočárek nekupuju, jen se mi líbil! Tak správnou ruku při koupi!!!
Není tady
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php … 2005061601
Upravil(a) Slvinka (5. 6. 2006 18:16)
Není tady
Renny, nechci tě strait, ale jestli nebudete mít drobnějí holčičku, tak ti ten hluboký kočárek 8 měsíců opravdu nevydrí.
U nás na sídliti jezdí spousta Deltimů a maminky jsou spokojené. Daleko více ne s Takem.
Není tady
Jojo spunte, já mám taky Deltim a jsem ráda. Taky jsem chtěla původně Takko, ale kdy vidím kolik jich je na kadém kroku, tak jsem hrozně ráda, e jsem si ho nekoupila. A navíc právě proto slyím kolik mamin je s Takkem nespokojeno. Malá má 6,5měsíce, cca 65cm a místa má v něm jetě habaděj, take tam zatím vlezou plyáky, peněenka, kolikrát flexi vodítka kdy mám psy na volno
Upravil(a) Kamčitka (5. 6. 2006 20:31)
Není tady
Kamci\muzu se zeptat ktery Deltim mas ? Ja mam Deltim Travel soft. Taky jsem chtela Takko,ale ma ho kde kdo a jsou takovy rozvrklany,alespon ty co jsem potkala.
Není tady
Hmmm, tak ja s Barcinou delkou asi brzo prejdu na golfac :-))
Jinak jsem minuly tyden koupila krosnu na noseni Barunky az budeme chodit v lete na vylety. Byla zlevnena z 1.500,- na 1.000,- Kc, tak jsem zvedava, jak se ji v tom bude libit .-)) http://www.a-zbaby.cz/good.php?goodId=1171
Upravil(a) Romana (5. 6. 2006 20:58)
Není tady
Blanka LBC napsal(a):
Kamci\muzu se zeptat ktery Deltim mas ? Ja mam Deltim Travel soft. Taky jsem chtela Takko,ale ma ho kde kdo a jsou takovy rozvrklany,alespon ty co jsem potkala.
Blani Deltim Voyager.
Není tady
Kamci, to je trochu podobny tomu Zephyrovi, co se mi libi.
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index … Y&l=cz
Není tady
bóóóe, tak já u zase nevím....zatím se mi ten Deltim asi líbí nejvíc, ale nejspí ten Fokus, vypadá nejvíc jako klasický kočárek. Na Zephyr jsem koukala, je moc hezkej, i cena je rozumná ale obávám se e bude velkej do toho naeho mini výtahu
Není tady
Blue někdo tady psal, e má athose nebo alux a ten zephyr má stejně velkou korbičku (tak ti můe změřit rozloený kočárek - nebo v obchodu), ale má o pár centimetrů mení rozvor kol - take má míň ne 60cm, tak by se měl vejít - ale to je asi tím, e jsem do něj zamilovaná
Není tady
dezy - co o to, to se ti ani nedivím, on je fakt pěknej :-) a hlavně mě fascinuje ta cena.....co tak koukám, tak sehnat dneska kvalitní a pěknej kočárek pod deset tisíc je docela problém.
Kadopádně pokud se vechno zadaří tak stejně budem kočár potřebovat a v lednu, take by mělo být dost času ten Zephyr vyzkouet i na krámě :-)
Není tady
No já ho snad budu mít u od října - tak pak podám zprávu Hlavně ho teď zaváděj a tak má i taku a některé dalí doplňky v ceně, no prostě ho koupíme!
Není tady
dezy - tak já si počkám a bude mi referovat :-)....já jsem si teda teď vyhlídla ten Deltim Fokus 2006 má klasickou korbičku, sportovní nástavbu, autosedačku a taku v ceně....9200,-
Akorát si nejsem jistá tím podvozkem, musela bych vyzkouet jak dalece je to odpruený a jak se s ním dá houpat - mamina říkala e na kočáru je nejdůleitějí jak snadno se dá sloit a hlavně jestli houpe
Není tady
Blue, neboj - ne porodí, třeba uvedou na trh jetě nějaký nový kočárek a to bude mít teprv zamotanou hlavu
Není tady
lenulka - to se z toho asi zcvoknu úplně :-) hlavně mezi námi, ono rozhodující bude stejně cena a pak skladnost (abychom se veli do výtahu) N2kdy si říkám e je to děnsý svinstvo jak výrobci a firmy útočí na city maminek a tatínků......chtějí v Tobě vyvolat pocit e svýmu mimču nedopřává to nejlepí a to je hnus :-(
Mě , bráchu i ségru máma odvozila v papundeklovým kočáře za 450,- a následně v látkových obyč golfkách a vůůůbec nic se nám nestalo :-)
Není tady
no vidí to já se raděj moc nedívám - prostě mám vybranou inglesinu a basta.. I kdy pořizovací cena je vyí, tak si říkám, e vzhledem k tomu, e chceme 3-4 děti, budem potřebovat nějaký, který nám nevybledne a fakt vydrí...
Není tady
jitka - no vidí, toho jsem si nevimla - já jsem taky prcek, tak to budu muset pak ozkouet v reálu jak mi bude vyhovovat. Ale jinak se mi hrozně líbí protoe je to Korbička, sporák, autosedačka i taka za 9200,- co se mi zdá super cena a je i moc hezkej :-)
lenulka - Iglesina je taky prima, jen v tý ceně nemá ádnou tu výbavu - hele a chce ten podvozek ergo bike nebo takovej ten allu - ten moderní?
Mě by toti zajímalo jestli se dá kočár na tom moderním podvozku taky houpat
Není tady
určitě Ergo, protoe, jak píe, ten druhý se nedá houpat a je i dost tvrdý - dost mamin psalo, e si napřed pro vzhled koupily ten modernějí a velice rychle dokupovaly ten druhý... krom toho se s tím allu hrozně blbě jezdí po nerovných cestách, kostkách a tak....
s tou výbavou mě to taky pěkně tvě - aspoň ta plátěnka a síka proti hmyzu by tam mohla být....
Jo a s výkou řeíme přesn opačný problém - já mám 178 a manel 187cm, take potřebujem kočárek, u kterého se nebudeme muset moc hrbit...
Není tady
lenulka - noo tak to my budem mít problémy veliký, protoe já mám 160cm a manel 190cm ale co, to se nějak zvládne....hlavní aby mimču tam bylo pohodlně. Jinak tohle houpání je právě to čeho se bojím u toho Deltimu, musím si to vyzkouet, protoe jestli se nehoupe tak ho nechci.
Jestě se mi docela líbí Free line Driver 4XL Sport ale ta cena ....a nemá ani autosedačku ani jinou výbavu :-(
Není tady
mám inglesinu magnum, super - do lesa stabilní, do aliny lehká a jetě dobře vypadá... a pak golfky zippy, taky si je nemůu vynachválit a vecky kámoky mi je závidí...
a navíc - kočár po 10 měsíccích denodenního jedění je jako nový, a golfky po více ne roce jakbysmet
Není tady
tina - no vida, take to zatím vypadá e Iglesina vede na vech frontách :-) a jak je to s tou variabilitou? vude píou e je to kombinace, ale nikde jsem neviděla tu sportovní verzi kočárku - to je sportovní korbička zvlá nebo se sloí z tý velký korbičky?
Není tady
BLUE napsal(a):
tina - no vida, take to zatím vypadá e Iglesina vede na vech frontách :-) a jak je to s tou variabilitou? vude píou e je to kombinace, ale nikde jsem neviděla tu sportovní verzi kočárku - to je sportovní korbička zvlá nebo se sloí z tý velký korbičky?
ono to nemá tu vanu - ale abych řekla pravdu, já to ani neřeila - do 8 měsíců byl malej v hlubokým, a pak el do golfek - byl duben, chtěl koukat a začali jsme víc jezdit, take ty golfky byly lepí...
Není tady