6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lenulka - no a do výtahu se vleze s celým kočárem nebo musí před výtahem rozloit a pak zase sloit?
Romana - no právě z toho já mám nervy, protoe chci na jednu stranu kočár prostorný aby tam bylo mimču pohodně i v zimním fusaku ale na druhou stranu máme mini výtah tak nevím :-(
Není tady
Romi, výtah mám ověřený - viděla jsem jednu paní z vedlějího paneláku s Inglesinou (mají úplně stjné výtahy jak my ). A vím, e nebydlí v přízemí...
Není tady
Blue, stačí tam jen ohnout tu rukoje (jak se dá polohvat), ale moná by se veel celý... ale horí bude to, jak se tam vejdu já, protoe drobek opravdu nejsu
Není tady
Spunti, do te prenosne tasky se vejde mimi i ve fusaku?? Premyslim, ze si koupim Teutoniu sportak a k tomu tasku s nanoznikem jako hluboky. Ale nevim jestli kdyz budu mit mimi v rijnu tak jestli se mi vleze do tasky a fusaku jeste v breznu (kdyz bude takova zima jako tento rok)
Není tady
Babu, původní kočárek jsem měla Tako, taky má taku, Tadeáek je listopadový a za 3 měsíce se mi tam s fusákem neveel.......
Není tady
Madlicko ja si to prave myslela, ze to tak dopadne ta taska je dobra tak na leto, ale mimino, fusak to uz nemuze klapnout.
Není tady
Blue, jak koukám, diskuze kolem kočárků docela běí... Psala jsi e se ti líbí Deltim Fokus. právě tenhle kočárek je mým favoritem.:supr:Jiný prostě "nechci" , jenom nevím jestli délka kočárku 82 je na zimní období dostačující, kdy vezmu e se nám malé narodí v září a přes zimu musí být ve fusaku... i kdy jsem koukala na míry ostatních kočárků, tak je to vechno skoro stejný...Výhodná je u fokusu i cena, má hlubokou korbu+sportovní nástavbu+autosedačku.U nás v Jičíně kupříkladu stojí 9990,- ale na internetu jsem nala i ceny kolem8500,- A tím bych se chtěla zeptat ostatních babinetek, jestli nemáte někdo zkuenost s koupí kočárku přes internet.díky
Není tady
Taky u začínám pokukovat po kočárcích a na první pohled se mi líbila Inglesina Magnum. Ale cena mi přila celkem divoká a výbava v ceně nulová. Chceme určitě jetě dalí mimi, take rozhodně chceme nový kočárek. Teď jsem objevila Deltim Skippy a moc se mi líbí. I ta cena:supr: je bezva. Ale zatím jsem ho viděla jen na obrázku. Jsem zvědavá, jaký bude v reálu. Nevíte čí je to výroba? Nikde jsem to nenala...
Není tady
lenulka - no mě to povídej, já mám 85 kg a to jsem těhu tak sotva měsíc krom toho e jsme byla oplácaná vdycky tak jsem přibrala 10 kilo co jsem přestala kouřit ....obávám se e budu muset lapat do třetího patra i s kočárem - alespoň zhubnu :-)
Není tady
sudina - no já budu mít asi ledňáčka, take by s tou délkou neměl být problém - teda doufám :-) ale fakt se mi líbí, je takovej akurát :-)
Není tady
Ahojky, taky jsme řeili kočárek, ale u je vybráno - je to zephyr - na netu je i pod 7 tisíc a je stejně dobrý jako alux nebo athos (ve jsou patron-bohemia - bývalá liberta) Jsou to největí kočárky na trhu, mají nafukovací kola a jsou lehký a kromě toho - mně se líbí. Nejdřív jsem měla taky vybraný Deltim, ale slyela jsem, e není a tak dobrý - je polský a navíc je prý těký a vre - ale co mamina, to názor
Není tady
dezy - ten zephyr není patnej, taky se mi docela líbí, ale jetě snad ani není na trhu take ani není odzkouenej jak bude nebo nebude praktickej a skladnej - z toho mám největí strach e se mi nevleze do výtahu
Není tady
Jé, tak teď jsem v háji. Polský kočárek asi nebude moc kvalitní, e? ach jo, a mě se tak líbil. No nic, času dost...jen pite pitě, a mám inspiraci.
Není tady
Ja si budu muset vybrat hlavne podle vahy, teda az kdyz to bude aktualni, protoze bydlime ve druhem patre v baraku bez vytahu To abych uz zacala posilovat
Není tady
petrelka - ádnej stres, ono je to různý, co mamina to názor :-) já jsem zase o tom Deltimu slyela e není patnej a hlavně je přijatelnej cenově, to ty Iglesiny, Peg Perega, Chica a spol. zrovna moc nejsou, tam má kočárek tak od 12ti tisíc vej a to se mi zdá docela moc - teda na ná rozpočet
Není tady
sillwan - no nazdar, tak holka to ti teda nazávidím ani trochu....i kdy já asi dopadnu podobně protoe jsem ve třetím patře s výtahem tak malým e se do něj horkotěko vejdem dva dospělí
Není tady
sakra,sakra..Kdy já ten deltim fakt chci....já vím e to bude :dudlik:jedno v čem se vozí,ale mě se fakt líbí!!!! Maminy jaký máte zkuenosti s deltimem???????Já myslím, e záleí na co natrefíte ne?ale myslím si e ty levnějí kočárky asi za nic nestojí, teda alespon podle zkueností kamarádek...
Není tady
sudina - jasný, mě se taky líbí....a hlavně je za rozumnou cenu....nemůeme dát za kočár 15.000,- to bychom si museli vzít hypotéku
Není tady
Taky by mě zajímal názor nějaký zkuený maminy, co má Deltim. Sudino, jestli něco vyzjistí, dej určo vědět, ju?
Není tady
Holčiny, já jetě nezačala ani vybírat!?! Vůbec se mi do toho nechce, právě proto, e je velký výběr a já nevím, který. U se vidím, e nějaký koupíme a druhý den uvidím lepí nebo hezčí.... S manelem přemýlíme o tom, e bychom zatím koupili hluboký kočár v bazaru, přeci jen mimi se narodí v červenci a tak do března bude jezdit v hlubokém a na jaře bysme koupili nějaký sportovní kočárek. Ale vae postřehy si beru k srdci. Díky.
Není tady
Reny - já jsem to původně taky chtěla takhle - my zase budeme mít lednový mimčo, take do léta by jezdilo v hlubokým a pak na léto bychom koupili sporák, ale fakt je e je to nae první tak chceme nový kočárek a nechat si ho na druhé mimčo... take asi nakonec stejně zvítězí nějaká ta kombinace
Není tady
http://www.chiccocz.cz/index.php?level= … ;kod=60417
Mně se straně líbí tenhle od Chicca, dá se sehnat za cca 17 tis., co si myslím, e je dobrý, kdy je tam i autosedačka i sporák, ale ne já budu mít děti, tak ho u vyrábět asi nebudou !
Není tady
Ale je fakt, e já tomu zas tak nerozumím, jen se mi prostě straně líbí !
Není tady
Není tady
Nala jsem stránky, jak vybírat kočárek, třeba tam najdete rady a tipy http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/index.php/kocarky
Není tady