6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blue, přesně tak. Kdy jsem si ahala do pár kombinací (a nejen do Polskej) a vyndala jsem si tu přenosnou taku, tak jsem v prostoru hlavičky naahala z kadé strany trouby. Docela jsem byla v oku. Prostě chci prostornej, bezpečnej a nejlépe českej kočárek Sedačka přijde později a ten hluboký aspoň bude připravený pro druhý mimi
Není tady
Ahoj, já měla trojku po ségře a u bych do toho nela, myslím do pouitého kočáru. Brzy se odlámaly brzdy a po roce a půl , kdyjsem z něj měla sporták, tak mi H. vypadnul hlavičkou na beton - odlomila se packa, která drela madlo, za které se H. chytil. Kíry v tom kočáru nebyly, tak jsme vyjeli bez nich a hned bylo netěstí hotovo. A nejen to, pořád bylo něco. Je fakt, e to nebyl ádnej značkovej kočár.
Ted jsem rozhodnutá si znovu pořídit trojku, hlavně aby byla prostorná, budu koukat na rozměry lůka a délku na záda vsedě- H. je velkej jako 3 a1/2 leté děti, take kdy jsem viděla např. inglesinu sporták, tak by si chudák ani neopřel hlavičku + ty ostatní věci, co u psaly holky nahoře jsou taky důleitý.
Není tady
A a bude starí, tak si pořídím klasický golfky.
Jak píe Mona, koukni, jestli tam nečouhaj u hlavičky rouby, já je u kočáru měla taky a samozřejmě se na ně napichoval.
Není tady
Quinny je moc pekny kocar, ale bohuzel taky dost drahy a komu se nelibi trojkolky, tak by si ho nevybral, ono je ted tech kocaru tolik, ze jsem rada ze uz mam koupeny, jinak by to byla havarka neco vybrat:-)
Není tady
makca - a jaký má?
Není tady
Jesi - no já právě nevím, jestli nemáme radi si třeba půjčit nějakou korunu a investovat do draího kočárku, vzhedem k tomu e to bude nae první a rozhodně né poslední mimi tak by se to moná vyplatilo... Jen se mi ty trojkombinace nějak moc nelíbí :-(
Není tady
Blue, golfky jsou vhodné a kdy mimčo začne samo sedět, co je indivindi, ale cca okolo 8. měsíce. Ale je důleité aby to byli polohovací golfky. Takové ty golfky co je jen kus hadru na konstrukci a dítko je tom zkroucené jako paragraf je dobré mít jen pro větí dítko kdy chce někam rychle dojít ( např na zastávku MHD).
Jinak z mého pohledu jsou golfky peg perego a inglesina ty nejlepí. Ale samozřejmě e není pro hooodně velké děti, je to to samé jako klasický kočárek. Pro drobnějí holčičky paráda, pro velké baculaté kluky katastrofa..
Není tady
no ja mam prave ing.magnum, ale ja ji mela vybranou uz dlouho, proste mi padla do oka jako prvni varianta a pak uz jsem sice koukala i na jine, ale uvnitr jsem byla rozhodnuta :-) my chteli ze zacatku zvlast hluboky a sportak, ale jsou dost drahe, je to skoro stejna cena za jeden jako za kombinaci, to v nasem rozhodovani pak rozhodlo pro kombinovany
Není tady
BLUE napsal(a):
Týýý jo, je toho teda mraky..... ale asi nejdřív zkusíme obejít nějaký ty bazary, ono je tam toho opravdu spousta. A kdy by se tak měl kupovat kočárek?
Kdo je pověrčivý, tak těsně před porodem nebo si nějaký vyhlédnout a pak po porodu poslat manela.
Jinak je to úplně jedno. Kdy se ti namane nějaká dobrá nabídka, tak ji ber a kočár třeba schovej u rodičů.
Není tady
Blue, a co takhle od FREE LINE - DRIVER 3XL (trojkolka) nebo 4 XL (čtyřkolka) příp. DONNA od té samé firmy. Kočárky stojí kolem 10 tis. a v ceně je hluboká vanička + sportovní korba (stačí jen odepnout, vyměnit a připnout). Navíc u těch novějích verzí dělají u i u čtyřkolek otáčecí přední kola, kt. jsou nafukovací.
Není tady
ROUBY??!! No to jsem dost v oku, to jsem vůbec netuila e se můe stát. Díky, a budu přítě vybírat kočár, tak na to dam pozor
Není tady
HOlky díky moc za rady a tipy......vechno si to píu a snad se mi povede dobře vybrat :-)
Není tady
Blue, určitě není to pravé ořechové kupovat ten nejlevnějí kočárek v akci v nějakém supermarketu, ale kupoat kočárek za nějakých 20 tisíc je pro ty co na to mají, ale v podstatě zbytečná investice.
Dost se řeily kočárky Tako, někdo je s ním naprosto spokojený, někdo je natvaný. Dost lidí si chválí Deltim, jsou dost veliké a cenově rozumné.
Pokud chce radu od odborníka, doporučuji Ti udělat si výlet k Bulovce. Je tam také bazar kočárků, a prodávají samozřejmě i nové. Současně pan majitel opravuje kočárky, take ti i nejlépe poradí co nejvíce spravuje.
Je to Gron Václav
Krejčího 4, Praha 8
www.bazarnakocarky.cz
Jo a je tam u toho bazar dětského oblečení a tam mívají sunečníky na kočárky za 150 Kč. A spoustu jiných věcí.
Není tady
Ahojky my jsme koupili takovou tu trojkombinaci v ceně 7000,- , značka Kidds.Je to poměrně veliký kočárek, jen na to převáení to je katastrofa, váí 16kg já ne ho zvednu a dám do kufru, tak mi v zádech praská.Jinak na to jezdění a cestu dopravou to je fajn kočárek je i odpruený co si myslím jsou teď vechny.
Není tady
NO mě se zatím nejvíc líbí asi značky Iglesina, Deltim a Chico, ale to je dost drahé
Není tady
Blue, mě se Deltim nezdá drahý. Koukni do těch dvou obchodů co jsem ti dala odkazy na net. určitě jsou pod 10. tisíc a větinou k výbavě patří i taka, plátěnka atd...
Není tady
Mono, ty chces cesky kocar? Ja ho mam a zatim si nestezuju.
www.patron-bohemia.cz
Není tady
Tak zatím vede Iglesina Magnum , Deltim Fokus a teď jsem koukala mooc se mi líbí Driver 4XL Sport
joo a co takhle obyčejné neznačkové kočárky? brát nebo nebrat :-)
Není tady
jééé a teď koukám na patron bohemia a tam se mi i docela líbí ten model Zephyr...i kdy je to kombinace :-)
Není tady
Blue, Zephyr bych brala hned, ale kdyz ja kupovala kocar, tak jeste nebyl na trhu a dokonce i ted ho jeste v Brne nemaji, pry az od poloviny cervna. Ale fakt se mi taky libi, ja mam model Apolon Alux.
Maji vyhodu, ze jsou lehke, coz je pro moje zada dost potreba :-))
Upravil(a) Romana (5. 6. 2006 13:44)
Není tady
Romana - no mě by se hodilo za prvé aby byl lehký (nemáme auto take budu jezdit hlavně MHD) a taky aby se dal rozumně sloit do výtahu, protoe bydlíme ve třetím patře a výtah je velkej asi tak 80x80cm :-(
Není tady
Blue, mně se právě z těchto důvodů líbí ta magnumka - bydlíme v 7.patře a máme malé auto (peugeot 205), tak tam potřebuju sloit celý kočár a inglesina váí kolem13 kg - zkus si zadat do vyhledávače...
ale dívala jsem se teď i na ty patrony a celkem hezké, ale na můj vkus jsou u hodně sportovní - ale kdybych nekupovala pak inglesinu, tak bych asi la do tohoto...
Není tady
Tak na ten vytah pozor! U nas v panelaku taktak, ze se tam vlezu a u kamosky vubec. Takze zmerit vytah a pak kocar :-)) Jo a v MHD se nevlezou dva kocarky vedle sebe, ale to neni jen u Patronu. Spis by meli delat sirsi prostor na kocary, mnohdy by stacilo i 5 cm :-))
Není tady
Blue, já má kočárek herqueles raptor3, najde ho na www.babyexpert.cz Je to trojkolky, ale dělají i čtyřkolku a estikolku- golfové kolečka vepředu.
Není tady