Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 6. 2006 11:32

Teru
♥♥♥♥---

Knihy - velká pomoc hledajícího

Zdravím všechny diskutující rock ,

v poslední době to u mne doma začíná vypadat spíše jako v městské knihovně, nadšeně "skupuju" všechny knihy, které mne zaujmou, čímž úspěšně rujnuju domácí rozpočet... ne všechny jsou tak kvalitní, jak se na první pohled zdá, a i když jsem zastáncem teorie, že není tak špatná kniha, aby si z ní člověk nic neodnesl, věřím, že těch kvalitních je tolik, že je zbytečné plýtvat časem na ty "špatné".
Co takhle, kdybychom zde všichni představili naše nejoblíbenější knihy a třeba k nim ještě něco málo dopsali, čím nás zaujali atp... ????
Mohlo by to být inspirující ;o)

Pěkný den
Teru

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#2 6. 6. 2006 9:59

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Knihy - velká pomoc hledajícího

Ahojky Teru,
   a co kdyby jsi třeba začala, třeba se ostatní připojí.     rock

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#3 6. 6. 2006 12:57

Teru
♥♥♥♥---

bublinka napsal(a):

Ahojky Teru,
   a co kdyby jsi třeba začala, třeba se ostatní připojí.     rock

Ahoj,
právě se o něco takového pokouším tady http://groups.msn.com/DuhovaZahrada/vtejte.msnw

...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#4 11. 6. 2006 21:41

Petr I.
♥♥-----

:

Teru napsal(a):

v poslední době to u mne doma začíná vypadat spíše jako v městské knihovně, nadšeně "skupuju" všechny knihy, které mne zaujmou, čímž úspěšně rujnuju domácí rozpočet... ne všechny jsou tak kvalitní, jak se na první pohled zdá, a i když jsem zastáncem teorie, že není tak špatná kniha, aby si z ní člověk nic neodnesl, věřím, že těch kvalitních je tolik, že je zbytečné plýtvat časem na ty "špatné".
Co takhle, kdybychom zde všichni představili naše nejoblíbenější knihy a třeba k nim ještě něco málo dopsali, čím nás zaujali atp... ????

Pěkný den
Teru

Na Tvé cestě hledání se Ti dveře otevřou postupně, jak budeš připravená. To je známe věc všech, kteří se na tutu cestu vydali. Všechny informace se k Tobě dostanou sami a setkáš se právě s těmi, kteří Tě duševně obohatí. Nepospíchej, jen jdi...smile

Není tady

#5 12. 6. 2006 8:20

Teru
♥♥♥♥---

Petr I. napsal(a):

:

Teru napsal(a):

Pěkný den
Teru

Na Tvé cestě hledání se Ti dveře otevřou postupně, jak budeš připravená. To je známe věc všech, kteří se na tutu cestu vydali. Všechny informace se k Tobě dostanou sami a setkáš se právě s těmi, kteří Tě duševně obohatí. Nepospíchej, jen jdi...smile

To se lehko povídá, ale hůř dělá ;o) Nevím, jak bych to přesně vysvětlila, ale zjistila jsem, že jsem v totální nerovnováze a žiju zcela "špatně", jestli se to tak dá říct. Knihy o čakrách, józe a podobně mi dávají naději na nalezení harmonie, bez které se mi žije opravdu zle. Vím, že nic se nedá uspěchat, ale taky vím, že už takhle žít nemůžu, tak teď babo raď dumbom
Teru

...

Není tady

#6 12. 6. 2006 11:38

Petr I.
♥♥-----

Teru, možná se zajímáš o vše současně a přitom nic neděláš důkladně. Žij jen tak, jak se má a dělej věci prospěšné všem, ne jen myslet na sebe. Žádné dobro se neztratí, jen chvíli trvá, než se vrátí a ukáže Ti cestu.

Není tady

#7 12. 6. 2006 11:55

Teru
♥♥♥♥---

Petr I. napsal(a):

Teru, možná se zajímáš o vše současně a přitom nic neděláš důkladně. Žij jen tak, jak se má a dělej věci prospěšné všem, ne jen myslet na sebe. Žádné dobro se neztratí, jen chvíli trvá, než se vrátí a ukáže Ti cestu.

Já vím, jak to myslíš, jenže já mám v sobě "bordel" a když nedokážu dělat pro sebe věci prospěšné, nevím, jak bych mohla pro ostatní. I když za sobce se nepovažuji. Připdám si, že vždy udělám dva kroky dopředu a tři zpátky.
Ale děkuji, je to povzbuzující, co jsi napsal.

...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí