Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 21. 7. 2006 22:27

Moon
♥♥-----

Malování

Ahoj, pokud ti nevadí že jsem muž, tak ti mohu poradit aspon s dotazy a s tím co vím a co umím, pokud chceš...

...i muž to nemá lehké...

Není tady

#2 27. 7. 2006 15:41

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Malování

Ahoj Mio, zkus tzv. lidove skoly umeni, delavaji kurzy i pro dospele, urcite se moc neplati...smile A jakym stylem chces malovat? Ja maluji oleje, hlavne krajinky - specialita - pristavy smile

Není tady

#3 1. 8. 2006 13:54

rauche pause
♥------

Znám vynikající učitelku, ale je to v satelitním pražském městečku.

Není tady

#4 1. 8. 2006 18:45

rauche pause
♥------

Mija napsal(a):

Ahoj, prozradíš mi v jakém je to satelitním městečku? Podle toho, jak reaguješ na příspěvky, tak se úplně bojím:-))))). Ne, vážně - já jsem naprostý začátečník (snad ani to ne) a nevím, zda by se mnou vynikající učitelka chtěla ztrácet čas (aby to pí. učitelka vydržela:-)))).

Mio napiš vše, co potřebuješ do mejlu, zobrazí se ti, když klikneš na ikonu vlevo. Nebudu uvádět městečko ani žádné podrobnosti na tyto stránky, z pochopitelných důvodů zachování anonymity. Strach neměj, za zkoušku nic nedáš.
Příští týden odpovím, teď jedu pryč.

Není tady

#5 2. 9. 2006 20:41

tora
♥♥♥♥---

for Saksa .... ty obrázky jsou pěkný smile

Není tady

#6 2. 9. 2006 23:33

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Taky jsem začala kreslit jen tak pro zábavu, hlavně pro odreagování se (rozvod dá člověku zabrat smile ) , prostě jsem pořád zkoušela, kreslila co  vidím a cítím a teď kreslím všude kde to je jen možné. Kreslím hlavně lidi a zvířata a pouze tužkou. Teď zkouším kreslit barevnýma pastelkama, ale tak nějak více tíhnu k černobílé kresbě, líbí se mi více stejně jako černobílá fotografie.
Můžeš se kouknout na galerii http://kresbytuzkou.net  Hodně štěstí a pevnou ruku smile

Není tady

#7 4. 9. 2006 19:26

tora
♥♥♥♥---

Ahoj Kamčitko, vidím to úplně stejně. Taky maluju tužkou, zkoušela jsem i úhel, ale ta tužka mě víc baví....taky maluju zvířata a lidi...., ale ty zvířátka mě zkrátka berou smile
A ty obrázky máš pěkný smile , nenech se odradit smile 
Jo a nad těma pastelkama jsem už taky přemýšlela, ale nakonec jsem si při nákupu synových věcí do školy odskočila koupit zase jenom tužky smile    a co...mě se to tak líbí

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí