21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
kdybyste někdo věděl o někom kdo daruje nebo levně prodá (do 2000 Kč) fenečku bionka, tak bych Vám byla mooooc vděčná ráda si pro těňátko dojedu kamkoliv v ČR. Mohu zaručit e bude ve velmi dobrých rukou. Mockrát díky
Upravil(a) Andrejka.. (5. 6. 2006 14:57)
Není tady
www.ifauna.cz - psi -inzeráty a můe tam hledat i podle plemena
Není tady
Anebo www.inzeruj.cz rubrika Planeta zvířat, rovně v titěné podobě.
Jinak pochybuji, e v takové cenové relaci čubinku této rasy seene, obojí se s PP pohybuje 8-15tisíc, bez PP cca o polovinu méně
Není tady
na obou inzertních stránkách jsem u hledala..ale moc děkujju! no tak tedy měním cenu ze 2000 na 4000 Kč.. to u by se snad dalo něco sehnat ne?
Upravil(a) Andrejka.. (6. 6. 2006 7:56)
Není tady
Jojo andrejko, myslím, e bez PP koupí. A na obou inzercích nic nebylo? To je divné. Pak bývá hodně inzerátů v blesku
Není tady
Tak si tam dej sama inzerát do Koupím!
Není tady
u sem obvolala spousty a spousty inzerátů a podala jsem si i inzeráty e koupím, jene vichni nabízej fenku nejmín za 6000 a ty co nabídly do těch 4000 tak u maj bud prodáno nebo bydlej ííííííííleně daleko ode mě
Není tady
Andrejko, narazila jsem na inzerát ze včerejka a ta cena je úasná (sama mám boloňáčka a nemohla jsem ho pod 5000,- sehnat). Zkus třeba i obvolat veterináře, jestli nevědí o těňatech - tak jsem naí princeznu sehnala já
prodám kluky a holku boloňáčka bez PP, odčervena a očkovaná. mez. očkovací průkaz.
cena 3500,-
Osobní udaje si prosím zasílejte přs soukromé zpravy. Děkuji za pochopení.
Upravil(a) Maya.82 (26. 9. 2007 19:51)
Není tady
Jája napsal(a):
Andrejko, narazila jsem na inzerát ze včerejka a ta cena je úasná (sama mám boloňáčka a nemohla jsem ho pod 5000,- sehnat). Zkus třeba i obvolat veterináře, jestli nevědí o těňatech - tak jsem naí princeznu sehnala já
prodám kluky a holku boloňáčka bez PP, odčervena a očkovaná. mez. očkovací průkaz.
cena 3500,-
Osobní udaje si prosím zasílejte přes soukromé zprávy. Děkuji za pochopení. (12:28)
Jájo díky straně moc!!!!!
Není tady
U dlouho scháním těnátko (pejska) bionka.Vechny adresy jsem prohledala a zatím nic nenala u jsem z toho zoufalá.Mohli by jste mi třeba poradit na jakou adresu se mám podívat?Martina7
Není tady
Dívala jsi se na tu ifaunu? http://www.ifauna.cz/rubriky/?r=7 a můe tam dát i sama inzerát koupím, jinak zkus zadat přímo chovatelské stanice a tam si najde jestli mají těňata na prodej, zadej do hledáčku bichon nebo bichon prodej a vyjede ti spousta, nebo bichon těňata
Není tady