6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kdybyste někdo věděl o někom kdo daruje nebo levně prodá (do 2000 Kč) fenečku bišonka, tak bych Vám byla mooooc vděčná ráda si pro štěňátko dojedu kamkoliv v ČR. Mohu zaručit že bude ve velmi dobrých rukou. Mockrát díky
Upravil(a) Andrejka.. (5. 6. 2006 14:57)
Není tady
www.ifauna.cz - psi -inzeráty a můžeš tam hledat i podle plemena
Není tady
Anebo www.inzeruj.cz rubrika Planeta zvířat, rovněž v tištěné podobě.
Jinak pochybuji, že v takové cenové relaci čubinku této rasy seženeš, obojí se s PP pohybuje 8-15tisíc, bez PP cca o polovinu méně
Není tady
na obou inzertních stránkách jsem už hledala..ale moc děkujju! no tak tedy měním cenu ze 2000 na 4000 Kč.. to už by se snad dalo něco sehnat ne?
Upravil(a) Andrejka.. (6. 6. 2006 7:56)
Není tady
Jojo andrejko, myslím, že bez PP koupíš. A na obou inzercích nic nebylo? To je divné. Pak bývá hodně inzerátů v blesku
Není tady
Tak si tam dej sama inzerát do Koupím!
Není tady
už sem obvolala spousty a spousty inzerátů a podala jsem si i inzeráty že koupím, jenže všichni nabízej fenku nejmín za 6000 a ty co nabídly do těch 4000 tak už maj bud prodáno nebo bydlej šííííííííleně daleko ode mě
Není tady
Andrejko, narazila jsem na inzerát ze včerejška a ta cena je úžasná (sama mám boloňáčka a nemohla jsem ho pod 5000,- sehnat). Zkus třeba i obvolat veterináře, jestli nevědí o štěňatech - tak jsem naší princeznu sehnala já
prodám kluky a holku boloňáčka bez PP, odčervena a očkovaná. mez. očkovací průkaz.
cena 3500,-
Osobní udaje si prosím zasílejte přs soukromé zpravy. Děkuji za pochopení.
Upravil(a) Maya.82 (26. 9. 2007 19:51)
Není tady
Jája napsal(a):
Andrejko, narazila jsem na inzerát ze včerejška a ta cena je úžasná (sama mám boloňáčka a nemohla jsem ho pod 5000,- sehnat). Zkus třeba i obvolat veterináře, jestli nevědí o štěňatech - tak jsem naší princeznu sehnala já
prodám kluky a holku boloňáčka bez PP, odčervena a očkovaná. mez. očkovací průkaz.
cena 3500,-
Osobní udaje si prosím zasílejte přes soukromé zprávy. Děkuji za pochopení. (12:28)
Jájo díky strašně moc!!!!!
Není tady
Už dlouho scháním štěnátko (pejska) bišonka.Všechny adresy jsem prohledala a zatím nic nenašla už jsem z toho zoufalá.Mohli by jste mi třeba poradit na jakou adresu se mám podívat?Martina7
Není tady
Dívala jsi se na tu ifaunu? http://www.ifauna.cz/rubriky/?r=7 a můžeš tam dát i sama inzerát koupím, jinak zkus zadat přímo chovatelské stanice a tam si najdeš jestli mají štěňata na prodej, zadej do hledáčku bichon nebo bichon prodej a vyjede ti spousta, nebo bichon štěňata
Není tady