6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Setkání v Plzni.
Není tady
KALIK napsal(a):
Setkání v Plzni.
Tak to by šlo
Není tady
a kde jseš?
Není tady
Chodí sem někdo z Plzeňáků??
Není tady
Salen, ty jsi z Plzně????? Já taky.....
Není tady
Tady je spousta Plzeňáků
Není tady
Lucy kousek od Plzně. Kaliku - tak kdo ještě?
Není tady
Já jsem taky z Plzně.
Není tady
třeba Nety
Není tady
Také vás ráda uvidím. Jsem též z Plzně.
Není tady
Není tady
I když poněkud opožděně, hlásím se k Plzeňákům, lidi, nás tu je, to nestačím zírat Tak kdyby někdy něco, dejte vědět
Není tady
Tak navrhuji 21. 11. 2007 v 17:00 bychom mohli někam v Plzni zajít. Může být třeba Mansfeld nebo podobně. Dáme si pivko nebo kafčo a pokecáme. Tak kdo má zájem, ať se ozve
Není tady
jej a to já jsem taky skoro z Plzně ale nemůžu
Není tady
tady taky plzen:-))
Není tady
To jako že se hlásíš?
Není tady
Ahojky
Já se taky hlásím,ale mám prcka,takže jsem závislá na sehnání hlídání tak to u mě to není na sto procent,každopádně by to pro mě bylo poprvé od porodu,co bych se dostala mezi lidi a to bych moc ráda
tak páá
Není tady
Hyoscyamusi však na můj odkaz koukat nemusíš pokud vím jde tu hlavně o sraz Plzeňských návštěvníků Babinetu,odkaz nad mým metříkem je určen především maminkám, se kterými se tu scházím,což je celkem běžná záležitost... až se budu scházet s cynikama, co svatby iritují pak si tam zcela jistě nějaký ten odkaz na príma funusový stránky zaručeně hodím
snad s tebou u pivka bude lepší řeč
Není tady
Štarmiku, určitě přijď, budu se na tebe těšit
Není tady
Takže srazík se koná?? I když je účast nevalná? Jen abych tam nejela zbytečně....já bych doraztila až po šestý,v šest mi to jede z Touškova..a Mansfeld je u náměstí,že?
Není tady
Jěště by mě zajímalo jak vás tam všechny poznám,když vás vlastně neznám? bude tam rezervace na BABINET ???
Není tady