27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Setkání v Plzni.
Není tady
KALIK napsal(a):
Setkání v Plzni.
Tak to by lo
Není tady
a kde jse?
Není tady
Chodí sem někdo z Plzeňáků??
Není tady
Salen, ty jsi z Plzně????? Já taky.....
Není tady
Tady je spousta Plzeňáků
Není tady
Lucy kousek od Plzně. Kaliku - tak kdo jetě?
Není tady
Já jsem taky z Plzně.
Není tady
třeba Nety
Není tady
Také vás ráda uvidím. Jsem té z Plzně.
Není tady
Není tady
I kdy poněkud opoděně, hlásím se k Plzeňákům, lidi, nás tu je, to nestačím zírat Tak kdyby někdy něco, dejte vědět
Není tady
Tak navrhuji 21. 11. 2007 v 17:00 bychom mohli někam v Plzni zajít. Můe být třeba Mansfeld nebo podobně. Dáme si pivko nebo kafčo a pokecáme. Tak kdo má zájem, a se ozve
Není tady
jej a to já jsem taky skoro z Plzně ale nemůu
Není tady
tady taky plzen:-))
Není tady
To jako e se hlásí?
Není tady
Ahojky
Já se taky hlásím,ale mám prcka,take jsem závislá na sehnání hlídání tak to u mě to není na sto procent,kadopádně by to pro mě bylo poprvé od porodu,co bych se dostala mezi lidi
a to bych moc ráda
tak páá
Není tady
Hyoscyamusi vak na můj odkaz koukat nemusí pokud vím jde tu hlavně o sraz Plzeňských návtěvníků Babinetu,odkaz nad mým metříkem je určen předevím maminkám, se kterými se tu scházím,co je celkem běná záleitost... a se budu scházet s cynikama, co svatby iritují pak si tam zcela jistě nějaký ten odkaz na príma funusový stránky zaručeně hodím
snad s tebou u pivka bude lepí řeč
Není tady
tarmiku, určitě přijď, budu se na tebe těit
Není tady
Take srazík se koná?? I kdy je účast nevalná? Jen abych tam nejela zbytečně....já bych doraztila a po estý,v est mi to jede z Toukova..a Mansfeld je u náměstí,e?
Není tady
Jětě by mě zajímalo jak vás tam vechny poznám,kdy vás vlastně neznám? bude tam rezervace na BABINET ???
Není tady