27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Setkání v Brně.
Není tady
My dvě ? Kdy a kde ?
Není tady
Ahooooooj Fe
S tebou kdykoliv
Není tady
NO, TAK CO TEDA BUDE ???
Znojmo odpadlo tak co to Brno. hmm?
Není tady
A Tys tam chtěla přijet, Fe?? es nic neřekla..
Není tady
Já zítra nastupuji do koly ale říkali jsme si, e by jsme to z Brna vzali na to vinobraní ) ovem to nebylo jisté.
Proto jsem nic neřekla... tenkrát mi to Brno uteklo, protoe jsem leela se zápalem plic
Tak doufám, e to někdy zopakujete - ani nevím vlastně jaké to bylo a kdo tam byl ale také bych se ráda s některými lidmi seznámila osobně
Není tady
Take, co je to tady ??? Kdy se uvidíme v tom Brně
Není tady
Otázka zní, jestli jetě letos, nebo a v lednu... A jestli by to domlouvání nebylo efektivnějí, kdyby se i nadále odehrávalo tam, kde zcela spontánně vzniklo
Hmm - tak tu máme leden u ani nevím, kde to spontánně vzniklo, ale zde to asi stejně tak zanilo, take to je asi jedno !
Není tady
hm, aj ja by som chcela vedie kde to spontánne vzniklo? Nech sa tam kuknem KUKUK a vhupnem UP a dohovoríme sa na stretku.... CMUK. Som zvedavka zvedavá na vás lidičky!
Není tady
Jejej, já jsem to teď nala a ono je to nějaké "prolé"...
Není tady
Andromeda napsal(a):
Domluvit se dá dycinky
Co je k tomu potřeba?
Není tady
Začít tu ideu ířit i do jiných diskuzí? Nevím, někdy se to prostě domluví, e se lidi ozvou třeba sem a někdy není zájem... Případně můe dojet do Černoic, tam se sleze hodně lidí
Upravil(a) Andromeda (25. 5. 2007 7:25)
Není tady
Ví co, hodně lidí je i tady, na Lesné, ale babineáky jaksi ne a ne poznat....
Upravil(a) LViktorka (25. 5. 2007 8:34)
Není tady
Tak jestli sem někdo z Brna zabloudí včas, summit Babinet Brno zítra, 27.5. v 16.30 hod. zahrádka Pivovar, Mendlák? Pozn.zn. velké B
Upravil(a) LViktorka (26. 5. 2007 20:51)
Není tady
Jé, ahoj, no, na Lesné.
Já to taky nemám daleko.
My jsme se u některé viděly,
myslím, e se i scházejí, byly v kině, píou si. Jsem ráda, jestli jsem to rozpohybovala
a chtěla bych moc a moc lidiček,
aby jsme jednou měly trička,
suvenýry,
a dělaly blbosti a blbosti...
Ahojky!!!
Upravil(a) LViktorka (11. 6. 2007 1:05)
Není tady