|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Setkání v Praze.
Není tady
to bych brala
ale ještě lepší by to bylo v Benešově, jenže tam asi nikdo nepojede 

Není tady
Jsem pro!!! Ráda bych poznala pražandy, které jsou na stejné lodi...
Není tady
Pražské babinetky se určitě scházejí.Píšou si pod " Hledám kamarádku"
KALIK napsal(a):
Setkání v Praze.
Není tady

To víš Kotě, já se s tím neseru jako někdo 
Není tady

Promiň Nety, stejnak nejsi Moderátor 
Oprava, já se s tím nepářu jak někdo 
Není tady
Jestli bude setkání v Praze, tak prosím prosím až tak za čtrnáct dní... 
Není tady
A kdy je výplata????
Není tady
Ahoj, hrozně ráda bych se přidala. Co třeba jít do divadla a pak na sklenku vína? Ale nevím, zda jsem tu správně a jestli to není uzavřený klub?
Učím se i s počítačem / a to na něm pracuju neustále / a občas se dostanu tam kam nemám ! Je to asi blbý , ale jak tam dáváte ty krásný
obrázky? Ale moc ráda bych se s Vámi poznala. M.
Ahoj holky 

,
přejděte na stránku hledám kamarádku "babinet Praha" a mrkněte. Už nějaký čas se snažím to v Praze trochu rozproudit...
Prý už asi před rokem, dvěma nějaké to setkání proběhlo. Jay, to je sympatická Čechokanaďanka, uspořádala první babinetí setkání na Florenci. Bylo nás tam sice málo, ale vyměnily jsme si mailadresy a poznaly se. Právě teď Jay připravuje nějakou zprávičku, co nového se chystá, ale vůbec by nebylo od věci, kdyby kterákoliv z vás něco navrhla, a aspoň pár dalších se přidalo. Iniciativě se meze nekladou a já ráda organizačně vypomůžu i se ráda přidám.
Pražským babinetkám ZDAR! 

Upravil(a) evababinet (8. 9. 2006 20:06)
Není tady