27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj vem,
zajímalo by mě, jaké časopisy si pravidelně nebo občas kupujete?
Není tady
LauraK. napsal(a):
Ahoj vem,
zajímalo by mě, jaké časopisy si pravidelně nebo občas kupujete?
Ahoj, já kupuju Puls, teda ted asi půl roku ne.
Předtím asi 8 let...
Není tady
Epocha, ale i nějaké pro eny a o zahradě a o vaření. Manel odebírá odborné k profesi a já také.
Není tady
Meduňka,Phoenix,Někdy regenerece,spirit,ena a ivot
Není tady
Napsáno ivotem, Čas na lásku, Zdraví.
Není tady
Instinkt, skvělé rozhovory a reportání fotografie. Není to nic extra náročného, ale není to plitké čtení. Jsou tam dobré postřehy.
Upravil(a) Májajája (4. 6. 2006 19:48)
Není tady
Katka,Tina,Dieta,Puls, Spy, Blesk pro eny,ena a ivot, Chvilka pro tebe.. ani sama nevím jak to stačím přečíst.
Není tady
Svět eny,vychází jednou za měsíc,za 12 kaček.
Není tady
Marianne a Svět eny. Od té doby, co jsem pravidelně na netu jiné časopisy nekupuji.
Není tady
Blesk pro eny a Cosmopolitan
Není tady
ena a ivot, Home a Můj dům
Není tady
Kupuju nebo si půjčuju v knihovně Epochu, 21. století a 100+1, ale ráda si přečtu i drby ze společnosti take Jackie, Spy, ena a ivot, Květy, Vlasta, Ring. Časopisy nakupuju v samoobsluze, take pokadý nejdřív prolistuju, abych věděla, jestli mě tam z toho čtení bude něco zajímat. Tahle monost je super, nekupuju zajíce v pytli.
Není tady
Asi jsem největí blázen, ale kupuju si pravidelně Style, Harpers Bazaar, Elle a teď jsem začala s Fashion Club
Není tady
Pro děti odebírám Sluníčko, doporučuji pro předkolní věk a prvňáky.
Dle mého názoru nejlepí na trhu pro tuto kategorii.
A pro sebe dvouměsíčník Tvořívý Ámos, baví mě ruční práce. Občas meduňku - zajímám se o bylinky.
Není tady
Rhea napsal(a):
Pro děti odebírám Sluníčko, doporučuji pro předkolní věk a prvňáky.
Dle mého názoru nejlepí na trhu pro tuto kategorii.
A pro sebe dvouměsíčník Tvořívý Ámos, baví mě ruční práce. Občas meduňku - zajímám se o bylinky.
Se Sluníčkem 100% souhlas. Synovi je 8 let a Sluníčko stále vyaduje. Pomalu ho převádím na Mateřídouku, ta je taky pěkná.
Není tady
Koktejl, Premiere, ena a ivot, Katka, Tina, Juicy, Chip. Ve v rámci moností pravidelně
Není tady
tak jsem asi blázen,ale já kupuju Cosmopolitan, Harper´s bazaar, Style, Juicy, také občas Joy, Lucky, Story, JIma a Spy..:-)))
Není tady
sme 4 sestry + mama, take to máme rozdelené. kadá nejaký kúpi a posúva sa to od jednej k druhej. tak sa uetrí a aj vetko čítame. inak, mňa ohromne baví číta časáky.
Není tady
Leheno nejsi, mám to podobné. Zná Fashion club? Doporučuju. Podle skladby časopisů, které si kupuje se ti bude určitě líbit
Není tady
Kdy se bavíme o těch časopisech.co říkáte na Tinu ?Léta jsem ji odebírala ale ji rok je celá nová sice jen za 10kc ale u to není ono.Radi si kupuji Claudii.
Není tady