Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 5. 6. 2006 17:07

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Malá popelko - co se toho zneužívání mladistvých týká - to byla poslední Paroubkova předvolební křeč na téma "já jsem takový chudák, oni jsou na mě zlí" v těch materiálech, ze kterých je tato informace, je to formulované úplně jinak, nikdo tam Paroubka z pedofilie neobviňuje. Doporučuju přečíst, jsou k mání na www.izurnal.cz.

Další věc - ty ostatní skandály, Kubice a tak...jediné co Paroubek dokázal bylo ječet o tom, jak je sprosté tahat takové věci před volbami, ale nepadl žádný argument a žádný důkaz, že jsou ta obvinění falešná. POuze se, společně s komunisty, pokusil zabránit řádnému vyšetření co se vlastně stalo.

Ty daňové prázdniny jednou za 4 roky bych prosila vysvětlit. To má znamenant, že jednou za 4 roky neplatí daně ? A to jsi kde slyšela, to je totiž nehorázná blbost.

Podnikatel tu firmu založil, velmi pravděpodbně si na to vzal nějaký úvěr a většinou na úspěchu nebo neúspěchu stojí jeho existence. Narozdíl od zaměstnance, ten, když firma zkrachuje, prostě si najde jinou práci.

Pardon, ale když je někdo rok nebo víc na úřadu práce, asi to z jeho chutí pracovat nebude tak slavné. Navíc dobře, podporu dostává omezenou dobu, ale pak nastupují různé sociální dávky.

To by si zasloužili...proběhly tuším dokonce i nějaké populistické pokusy v tomto směru, ale skončilo to fraškou.

Jinak ad Paroubek - kdysi probíhala kampaň "stydím se za svého premiéra" to byl ještě v dobách Grosse, ale klidně bych byla za pokračování, protože to co ten člověk ve svém projevu řekl, nemá obdoby. Přirovnat svobodné volby k únoru 1948 to je opravdu nehoráznost. O agentech přisluhovačích nemluvě.

Já osobně tedy nechápu, jak může někdo s mozkem v hlavě volit ČSSD, ale budiž lidi jsou různí.

Není tady

 

#27 5. 6. 2006 17:16

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Tino, dańové prázdniny jednou za 4 roky byly jedním z populistických návrhů ODS. A neurážej, prosím, lidi, kteří mají jiný názor než Ty.  Nepřála bych Ti byt nezaměstnanou v oblasti, kde se práce těžko shání. Já sama naštěstí také nevím, co to je, ale pár takových lidí, co píše popelka,  znám. Ale jsou i tací, kteří soc. dávky zneužívají, to je pravda.
Také jsem četla o obvinění Paroubka z pedofilie a to v MF Dnes.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#28 5. 6. 2006 17:22

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Judyno tak nevím, dala jsem si tu práci a na webu ODS jsem si přečetla jejich program. O daňových prázdninách jednou za 4 roky jsem se nikde nedočetla, ale i kdyby, tak je to 1) jenom návrh 2) co ti brání začít taky podnikat, když se tedy podnikatelé mají tak dobře.

Co píše MF Dnes je jedna věc, co se píše v originálních dokumentech je věc jiná.

Co se těch urážek týká - tak pokud narážíš na tu poslední větu, to není urážka, ale konstatování faktu. A ti lidé co o nich píše Popelka opravdu věří tomu, že je Paroubek z těch sr... dostane ??????? To nevypovídá o jejich velké inteligenci, to se na mě nezlob.

Není tady

 

#29 5. 6. 2006 17:53

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12610

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Nety napsal(a):

Někdo tu psal, kolik špíny nakydala média na Paroubka...no, tak tak to co na sebe v sobotu večer vykydnul samotný pan Paroubek - říkáme mu doma Jirka - tak tomu říkám pěknej průser, lepší výraz nemám smile ´A ještě dodatek, že za tím stojí celá strana, to už je jen perlička, takový bonbónek rollroll  Skutečně trvám na tom, že tento projev jednou bude kolovat na CD stejně jako třeba slavný Jakešův singl v Hrádku u Plzně big_smile Samozřejmě je nechci srovnávat, lepší projev než-li měl Jakeš, slohem písemným počínaje a verbálním konče, má prodprůměrný student na střední škole big_smile

Také nechápu, co znamená to písmenko D ve zkratce ČSSD.

Nety, měli by jste mu říkat Jiří ....  lol


Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

 

#30 5. 6. 2006 17:58

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Beseda pamětníků Února s nejmladší generací Československé strany socialistické
ÚNOR ODKAZEM I VÝZVOU

KRÁL: ...nová stranická generace, která se nyní zapojuje ve stále větší míře do stranického a veřejného života, má na stranickou činnost daleko větší požadavky. Mimo jiné také proto, že socialismus je pro ní naprostou samozřejmostí, o které se už ani nemusíme bavit. Jednou z příčin, proč je tomu tak, je, že veškerý nᚠživot, výchova ve školách, je organizován na principech vědeckého socialismu a z tohoto hlediska také ke stranické činnosti přistupují. Jejich vztah k únoru 1948 tedy spočívá v tom, že ve straně hledají možnost pokračovat v jeho odkazu a dále - hledají prostřednictvím naší strany možnost předkládat a vyjadřovat kvalifikované podněty pro zlepšení našeho života v současnosti i v budoucnosti při rozvoji naší vlasti.

PAROUBEK: Ano. Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky. Nyní, 30 let po únoru 1948, jsou pro nás mladé ideje Února živou výzvou. Nutí nás především k zamyšlení, kolik toho pro stranu a společnost děláme a kolik jsme schopni udělat. V naší stranické práci je stále co zlepšovat. Stojíme před výročními členskými schůzemi a okresními konferencemi strany, bude třeba se zamýšlet nejen nad výběrem členů do výborů místních organizací, ale i nad celkovou koncepcí práce těchto organizací. Vždy ruku na srdce, kolik z těchto orgánů a organizací má důkladně rozpracovaný dvou až tříletý plán činnosti? Kolik z těchto místních organizací provádí například důkladnou přípravu kádrů? Stále nevyužívámě všech organizačních forem, které organizační řád předpokládá. Mám především na mysli možnost vytváření odborných komisí a to při okresních a krajských výborech strany. Vždy tak bychom daleko lépe a kvalifikovaněji a tedy i s větší vahou vystupovali v zastupitelských sborech, členských organizacích Národní fronty i na svých pracovištích.

Beseda se uskutečnila začátkem května 1978 a byla uveřejněna v deníku Svobodné slovo. O čtyři roky později, 12.2.1982, byl na VIII. konferenci ČSS bratr Jiří Paroubek zvolen do Ústředního výboru ČSS.

Oprava: Uvedený rozhovor byl uveřejněn v časopisu Socialistický směr.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#31 5. 6. 2006 18:02

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Bez nás si pánové z pravice ani neumyjí ruce
Datum vydání : 05.06.2006
Strana : 2
Rubrika : Zpravodajství
Autor : Naďa Adamičková


PREMIÉR A ŠÉF SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE JIŘÍ PAROUBEK PRO PRÁVO:

* Svým sobotním večerním prohlášením jste vyvolal zděšení nejen u ODS, prezidenta a dalších stran, ale také mezi vlastními členy. To byl vᚠosobní postoj? Podle našich informací vám prý ve vedení takové prohlášení rozmlouvali.

To není pravda. Myslím, že tady není podstatná razance vystoupení, ale to, co se stalo. Na to jsem chtěl upozornit. A sice - že jsem byl brutálním způsobem napaden v rámci akce, kterou zorganizovala ODS s plukovníkem Kubicem předložením tzv. zprávy bezpečnostnímu výboru Poslanecké sněmovny a ve které se tvrdí, že jsem pedofilní a že jsem se podílel na vraždě nějakého podnikatele. Tuto zprávu pak hrála některá média, což stálo soc. dem. hlasy. Upřímně řečeno, kdybych měl o jeden dva mandáty více, tak jsem premiérem. To je všechno. Nic víc jsem tím říci nechtěl.

* Říkáte, že na razanci tolik nezáleží, ale právě kvůli ní se ozvaly i některé vaše krajské organizace strany, které s ní nesouhlasí.

Hovořil jsem s nimi v neděli, oni nedokázali své stanovisko artikulovat. Také jsem řekl, že jestli jsem v posledních měsících dosáhl nějakého úspěchu, pak to bylo proto, že jsme si nevyměňovali názory přes noviny. A že předpokládám, že to bude pokračovat dál, a pokud ne, tak se budu zabývat nějakou jinou činností než politikou.

* Co říkáte námitce, že vaše vyjádření polarizuje společnost, což vytýkáte druhým?

Vždy společnost polarizovaná je. A pokud si pánové zODS mysleli, že skončí volby a já již nebudu hovořit o tom, že jsem byl kriminalizován naprosto účelově, tak se mýlí. O tom se prostě mluvit bude. Jestli si někdo myslí, i v rámci soc. dem., že snad připustím nějakou cestu k velké koalici, tak to prostě nepřipustím.

* Zmínil jste možnou žalobu na regulérnost voleb. Co si od ní slibujete? Spoléháte na to, že by pak mohlo eventuálně dojít k novým volbám?

Řekl jsem, že o ní budeme uvažovat, a tak to zůstává. Konec.

* Oznámil jste odchod do opozice. Jste si jistý, že udržíte všech vašich 74 poslanců na uzdě? Před volbami se vám podařilo stranu stmelit, mluví se o umlčení rebelů, ale půjde to v situaci, kdy budete v opozici?

Vy mně naznačujete, že v politice by mělo být něco jako korupce. Tomu nevěřím, že by byl někdo tak zkorumpován, že by za výhodnou nabídkou odešel na druhou stranu. Já jsem v tomto idealista.

* Takže jste ochoten dát za všechny vaše poslance ruku do ohně?

Ty lidi jsem nevybíral, nemohu za každého dávat ruku do ohně. Jen spoléhám na hodnoty, jako čest, svědomí, odpovědnost k voličům. Myslím, že odchod na druhou stranu je prakticky vyloučen. Pokud by si někdo něco takového dovolil, tak to poškodí nejen politickou stranu, ale také jeho samotného.

* Tak jako se spekuluje o přetahování vašich poslanců na druhou stranu, stejné platí i naopak. Že se budete snažit získat někoho od zelených. Je to tak?

Pan Bursík se tváří velmi sebevědomě, tak se ho jděte zeptat. Nevím o tom, že by s nimi někdo jednal.

* Nespoléháte tedy na to, že byste mohli na svou stranu někoho získat?

Myslím, že za čtrnáct dní se ukáže, čeho jsou ty tři středopravé strany schopny. Pak se uvidí. Já v tuto chvíli nevím, jak se kdo rozhodne.

* Co podle vás zbude z vašeho volebního programu? Je něco, co by z něj mohlo být použito pro budoucí vyjednávání?

Pokud bude soc. dem. opoziční stranou, tak zvolebního programu budeme realizovat málo. Pokud jde o program eventuální středopravé koalice, tak a chlapci zapomenou na jakékoli experimenty, které by změnily tuto zemi v největší laboratoř střední Evropy a obyvatele v pokusné králíky. Rovná daň nebude, veřejné služby se privatizovat nebudou. Na to a zapomenou.

* ODS považuje svůj volební výsledek za vynikající, stejně tak vy, ale vlastně není tady nikdo, kdo by mohl dát dohromady většinu. Jak si představujete další vývoj?

Vrátil bych se ještě k výsledku soc. dem.. Když jsem přebíral vládu, byla soc. dem. na deseti procentech preferencí. Ve volbách měla 32 procent. Takže to je epochální úspěch a ukažte mi jinou zemi v Evropě, kde by se to někomu povedlo. Také jsem pánům Topolánkovi, Kalouskovi a Bursíkovi řekl, že bez nás si ani ruce neumyjí. Pokud budou chtít rozhodovat o nějakých zásadních věcech, budou se muset dohadovat s námi. Jinak to nepůjde.

* Máte jistotu, že i přes volební výsledek je vaše pozice ve straně neotřesitelná? Nemůžete být překážkou pro ty, kteří by případně uvažovali o velké koalici?

Myslím, že se nikdo neodváží něco takového navrhovat. To by skutečně znamenalo můj odchod z vedení strany.

* Jaké řešení tedy vidíte v nastalé situaci?

To je věc druhé strany.

* Existuje možnost jakési obdoby opoziční smlouvy? Ptám se proto, že jste se vyhnul odpovědi na otázku možné podpory menšinové vlády.

To je určitě předčasná otázka, ale opoziční smlouvu mohu vyloučit zcela kategoricky, stejně jako nějakou její obdobu.

* Co takhle varianta - nepodpořit Topolánkovu vládu a spoléhat, že to budete vy, kdo se pokusí o sestavení vlády?

Tak daleko mé uvažování nejde. Řekl jsem jednoznačně, že se budeme snažit, aby příští vláda byla alespoň tak stabilní, jako moje.

* Uvažujete v opozici o užší spolupráci s KSČM?

Určitě ne.

* Předpokládáte, že vaše vláda učiní ještě nějaké zásadní kroky, typu podpisu smlouvy na obrněné transportéry, či jmenování nového ředitele státních lesů apod., které by mohla nová vláda považovat za nevratné?

Pokud jde o transportéry, je to v pravomoci ministra obrany a předpokládám, že smlouvu podepíše. Pokud jde o jmenování šéfa lesů, to je jiná věc. Nevím, jak dopadl tendr, ale podnik musí být někým řízen.

* Může dojít ještě k nějakým personálním změnám třeba v bezpečnostních složkách?

Předpokládám, že pokud k nějakým změnám dojde, pak minimálně.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#32 5. 6. 2006 18:21

Anička
♥♥-----
Registrovaný: 16. 2. 2006
Příspěvky: 34

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Tiina napsal(a):

Judyno tak nevím, dala jsem si tu práci a na webu ODS jsem si přečetla jejich program. O daňových prázdninách jednou za 4 roky jsem se nikde nedočetla, ale i kdyby, tak je to 1) jenom návrh 2) co ti brání začít taky podnikat, když se tedy podnikatelé mají tak dobře.

Co píše MF Dnes je jedna věc, co se píše v originálních dokumentech je věc jiná.

Co se těch urážek týká - tak pokud narážíš na tu poslední větu, to není urážka, ale konstatování faktu. A ti lidé co o nich píše Popelka opravdu věří tomu, že je Paroubek z těch sr... dostane ??????? To nevypovídá o jejich velké inteligenci, to se na mě nezlob.

Milá Tiina, proč tady urážíš lidi, kteří volili ČSSD? Máme přece svobodné volby a nárok na vlastní názor, tak nevím, proč jsi tak zapšklá? A na druhou stranu, ty si myslíš, že nějaká strana nás z těch sraček dostane? ODS ani nikdo jiný to určitě nebude.

ODS skutečně daňové prázdniny slibovala. Ale před volbami slibují všichni.

A k tomu podnikání. Sice nevím, jaké úvěry nabízejí banky, ale myslíš si , že zaměstnanec, který si vydělává třeba 7 000,- měsíčně si něco našetřil a může si vzít úvěr? Holt každému se nepodařilo dobře se narodit.

A co se týče lidí na pracáku. Já jsem v roce 2002 odmaturovala. Byla jsem na pracáku, přihlásila se do rekvalifikace. Našla si práci na dobu určitou. Ta vypršela, opět na ÚP, SAMA jsem si zaplatila jinou rekvalifikaci, kterou jsou pokládala za důležitou. Bohužel dostali přednost lidé z městského úřadu (vrámci přesunu). Poté jsem si našla práci na zimní sezonu. Bohužel zima skončila a já opět hledám. Není to nic jednoduchého v kraji, kde na 1 místo čeká 25 lidí. Navíc setkávám se s odmítaím přístupem, protože mi je 24 let a je pravděpodobné, že budu mít v blízké době děti. A na to se mě ptají páni podnikatelé při každém pohovoru. To už mi je potom jasné, že si mě nevyberou. Takže teď věřím v pomoc svých přátel, kteří se snad někde za mě přimluví. Ono totiž se 3 000,- na měsíc se opravdu žít nedá. Ještěže mám přítele, který mě živí.

Není tady

 

#33 5. 6. 2006 18:22

Nety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 11785

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Tak v případě Paroubka je kádr jistě připraven exkluzivně albert


http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

 

#34 5. 6. 2006 18:25

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Je Aničko, tak z toho kraje zdrhej dokud jsi bez závazků.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#35 5. 6. 2006 18:31

Nety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 11785

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Myslím, že jsou regiony, kde na práci člověk prostě nenarazí a je to problematické. otázkou zaměstnanosti žen se zabývat nemusíme - jednou vadí, že děti nemá, jindy, že je má, protože je permanentně na OČR, má příliš vysoké vzdělání, nebo příliš malé vzdělání, jednou je bez praxe, jindy je příliš stará na to, aby se ještě něco naučila - alespoň v očích potencionálního zaměstnavatele a stále dokola. Mně bude třicet, novou práci - takovou, kde bych chtěla zůstat -  jsem si našla v 25ti letech.  S podobnými problémy se potýká snad každá ženská..... Zkusila jsem si být i tři měsíce na ÚP a raději jsem se svěřila do rukou známých a agentur, protože s prací je to prostě úděsné. A vím, že jsou lidé, kteří na pracáku dokáží trávit roky a netrápí je to. A stejně tak jsou lidé, pro které je vůbec potupou, že tam musí chodit a že prostě hledají a nenachází. Otázkou je také volba. Když jsem po škole nemohla práci sehnat, chodila jsem na noční do psího útulku za 2000 Kč. A to je sedm let, takže to bylo velmi málo peněz na vysokoškolačku a na noci trávené mezi myšma roll big_smile Pokud přijde o práci 45ti letá žena s dětmi, je to katastrofa za každých okolností a myslím, že by nikdo její situaci nezlehčoval. Do jednoho pytle všechny házet nemůžeme, leckdy je to velmi těžké. Ale práce se opravdu dá získat, ne hned, ale  během několika měsíců jistě nějaká ano. A dá se za ní jít i do jiného regionu. Jde to.

Upravil(a) Nety (5. 6. 2006 18:41)


http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

 

#36 5. 6. 2006 18:39

Anička
♥♥-----
Registrovaný: 16. 2. 2006
Příspěvky: 34

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Irenka21 napsal(a):

Je Aničko, tak z toho kraje zdrhej dokud jsi bez závazků.

Jak už jsem psala, každý nemůže bydlet ve velkém městě. A konkétně já s přítelem tu máme matky a v brzké době nebudou soběstačné. Takže tu zůstat musíme. Teda nemusíme, ale byli bychom sobci nechat je tu na pospas.

Není tady

 

#37 5. 6. 2006 18:45

Anička
♥♥-----
Registrovaný: 16. 2. 2006
Příspěvky: 34

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Nety napsal(a):

Myslím, že jsou regiony, kde na práci člověk prostě nenarazí a je to problematické. otázkou zaměstnanosti žen se zabývat nemusíme - jednou vadí, že děti nemá, jindy, že je má, protože je permanentě na OČR, má příliš vysoké vzdělání, nebo příliš malé vzdělání, jednou je bez praxe, jindy je příliš stará na to, aby se ještě něco naučila - alespoň v očích potencionálního zaměstnavatele a stále dokola. Mně bude třicet, novou práci - takovou, kde bych chtěla zůstat -  jsem si našla v 25ti letech.  S podobnými problémy se potýká snad každá ženská..... Zkusila jsem si být i tři měsíce na ÚP a raději jsem se svěřila do rukou známých a agentur, protože s prací je to rpostě úděsné. A vím, že jsou lidé, kteří na pracáku dokáží trávit roky a netrápí je to. A stejně tak jsou lidé, pro které je vůbec potupou, že tam musí chodit a že prostě hledají a nenachází. Otázkou je také volba. když jsem po škole nemohla práci sehnat, chodila jsem na noční do psího útulku za 2000 Kč. A to je sedm let, takže to bylo velmi málo peněz na vysokoškolačku a na noci trávené mezi myšma roll big_smile Pokud přijde o práci 45ti letá žena s dětmi, je to aktastrofa a myslím, že by nikdo její situaci nezlehčoval. Do jednoho pytle všechny házet nemůžeme, leckdy je to velmi těžké. Ale práce se opravdu dá získat, ne hned, ale  během několika měsíců jistě nějaká ano.

Nestěžuji si na to, že se práce nedá najít. Dá, ale je to dřina. Vůbec nejsem nadšená, když musím přijít na ÚP, vyplnit 6x A4 a čekat, až mi řeknou, že pro mě nic nemají. Neočekávám, že mi někdo dá 20 tis. a budu houpat nohama. Jako středoškolačka jsem dělala sekretářku a potom jsem šla doslova smažit hranolky. Ale byla jsem ráda, že pracuji. Což se samozřejmě o všech říct nedá. Proto nás nikdo nemůže házet do jednoho pytle s lidma, kteří dělat nechtějí. Už tak je pro nás nezaměstnané dost težký. A je jedno jestli je člověku dvacet, padesát, má a nebo nemá děti apod.

Není tady

 

#38 5. 6. 2006 18:58

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Irenko, takových krajů je ale u nás hodně. Já jsem třeba z Vysočiny a práce se zde hledá opravdu špatně a je velice mizerně placená. A jak už jsem psala dříve (možná na vedlejší stránce, nevím), i kdybych šla jinam, tak za peníze utržené za byt u nás prostě bydlení ve větším městě neseženu. A jak psala Anička, i já zde mám staré rodiče, kteří za chvilku budou potřebovat pomoc.
A Tino, k těm daňovým prázdninám - mě se jen nelíbí, když má být někdo zvýhodňován a někdo musí platit vše. Jinak podnikat nemůže každý (já si solidních a úspěšných podnikatelů velice vážím) a všichni by si měli uvědomit, že podnikatel potřebuje šikovné zaměnstnance a zaměstnanci jsou zase závislí na svém zaměstnaveteli. Všichni jsou důležití a měli by si sami sebe navzájem vážit.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#39 5. 6. 2006 18:59

Nety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 11785

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Souhlasím, že je to těžké, ale nesouhlasím s  tím, že je jedno, jestli je někomu dvacet, čtyřicet nebo padesát a zda je sám nebo ne. Je rozdíl v tom, když jsi zodpovědná sama za sebe a nebo jsou na Tvém příjmu závislé Tvé děti. Pak už mᚠtu zodpovědnost i za ně a v momentě, kdy se rozhoduješ, zda jim můžeš nakoupit oblečení, jogurty a ovoce, tak věř, že je ta situace zcela rozdílná.


http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

 

#40 5. 6. 2006 19:20

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Holky já jsem z Moravy, taky je tu těžké najít práci, strašně ráda bych zaměstnala nové mladé lidi, ale jak jsem na jednom z těchto för psala, podle zákoníku práce je to moc svazující a tak třetina mých zaměstnanců jsou důchudci. Sama jsem se z velkého města přestěhovala na vesnici, je mi tu blaze, synové sice někdy litují, že nejsou blíž různým zábavám, ale za chvilku budou mít řidičáky, jsem tedy asi vidkák, ale posezení na dvorku, uklidnění na zahradě mi vyhovuje, jsem už asi starší  nebo co.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#41 5. 6. 2006 19:21

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 9473

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

to tiiina:
cituji: "Pardon, ale když je někdo rok nebo víc na úřadu práce, asi to z jeho chutí pracovat nebude tak slavné. Navíc dobře, podporu dostává omezenou dobu, ale pak nastupují různé sociální dávky."

víš vůbec jak v praxi ty dávky vypadají ? moje mamina se dostala na ÚP a po půl roce jí řekli "manžel vydělává, a vás živí".... takhle to v praxi chodí...
a odsuzovat lidi, kteří jsou déle než rok na pracáku je taky krátkozraké, já mám totiž zkušenost osobní....... byla jsem na pracáku 20 měsíců.... bohužel jsem nedodělala VŠ....což se ale může stát komukoli....vedla jsem si evidenci, kterou mám dodnes, takže ti můžu naprosto přesně říct, že za tu dobu jsem dostala přesně 4 DOPORUČENÍ z úřadu práce (oooo, jak se snažili mi práci zprostředkovat, jsou tam na nic)..... obeslala jsem celkem 147 firem a inzerátů, byla na 41 konkurzech... a přesto jsem práci nenašla...prostě jsem byla absolventka, bez praxe, se střední školou, v kraji, kde byla nezaměstnanost 14procent (v té době)
jen podotýkám, že to bylo v letech 2001 - 02, ale nemyslím si, že za časů ODS bude líp.................. situaci Aničky znám až moc dobře na vlastní kůži....

ODS měla v předvolebních slibech daňové prázdniny, to pro ty, co mě tu osočují z výmyslů...a pan Topolánek tvrdil, že oni nebudou ti, kdož předvolební sliby nebudou plnit...

a jinak stěhovat se za prací................... kdyby se všichni stěhovali tam, kde práce je..... řada míst u nás už by byla vylidněná, donekonečna to taky nejde.... budeme všichni žít ve velkých městech....nebo že bychom všichni utekli do EU a místo nás sem přišli samí Poláci, Ukrajinci, Vietnamci...? Děkuji, nechci...
a nevím, zda vám něco říká slovo KOŘENY....


"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

 

#42 5. 6. 2006 19:36

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Jo, jo. Máme to holky všichni těžké. A měli bychom se snažit o vzájemné pochopení. Někdo zkrátka nemůže žít ve městě, někdo na venkově. Někdo si prožívá problémy zaměstnance a jiný má zas problémy zaměstnavatele.Každý má svou cenu.  A pracovat a vycházet s lidmi, to je tedy opravdu potíž. Všem se vyhovět nedá, ale trošku se snažit a zkusit se vžít do starostí toho druhého to ano. Proto se mi nelíbí ty jednoduché věty typu - podnikat může každý, práci může mít každý a pod. Tak jednoduché to opravdu není. A my jsme tady opravdu pouze na začátku. V zemích, kde je demokracie zažitější,se zaměstnavetelé snaží vytvořit svým zaměstnancům dobré podmínky, protože si umějí spočítat, že se jim to vyplatí. Zaměstnanci zase makají, neulejvají se a nekradou, protože taky vědí, že se jim to vyplatí. Tady je leckde tvrdý kapitalismus.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#43 6. 6. 2006 6:48

Nety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 11785

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Daňové prázdniny pro každého živnostníka na jeden rok v období 2006-2010, pokud se zřekne nároků na sociální příjmy.  - volební program ODS.

No, nejsem živnostník, ale naprosto vůbec mne to nepobuřuje.cool


http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

 

#44 6. 6. 2006 9:22

Nety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 11785

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Předseda ČSSD Jiří Paroubek v sobotním projevu zpochybnil platnost voleb do Sněmovny. Odkazoval se při tom na normu, která s volbami nemá vůbec nic společného. Řeší vytápění a dodávku teplé vody pro domácnosti."Zákon 245 z roku 95 o volbách do Parlamentu České republiky v platném znění uvádí v paragrafu 16 odstavec 2, že volební kampaň musí probíhat čestně a poctivě, zejména nesmí být o kandidátech a politických stranách nebo koalicích, na jejichž kandidátních listinách jsou uvedeni, zveřejňovány nepravdivé údaje. To se prokazatelně v mém případě skandálním způsobem stalo," uvedl Paroubek v projevu, v němž odmítl uznat porážku a ODS obvinil z nečestných praktik.
Pod číslem 245/1995 lze ve Sbírce zákonů najít vyhlášku ministerstva průmyslu a obchodu, kterou se stanoví pravidla pro vytápění a dodávku teplé užitkové vody včetně rozúčtování nákladů na objekty a mezi konečné spotřebitele.

lollollollol


http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

 

#45 6. 6. 2006 10:12

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 2792
Web

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

joo i tohle dostatečně ukazuje jakou osobností je předseda ČSSD.
Mimochodem dneska je od 17hod. na Václaváku demonstrace za odstoupení diktátora Paroubka wink

Upravil(a) Jeňýk (6. 6. 2006 10:13)


Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

 

#46 6. 6. 2006 10:23

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Aničko velmi dobře, z těch sraček tě nedostane žádná strana, každý se o sebe musí starat sám a ne sedět na zadku a naříkat jaký jsem chudák, že nemůžu najít práci a čekat, že to za za tebe někdo vyřeší. Když není práce v tvém regionu, přestěhuj se jinam, začni podnikat, něco dělej, ale neknič tady, že se o tebe nikdo nepostará. Spoléhat na to, že se za tebe někdo přimluví je strašně pohodlné, leč neefektivní.

A co se tvé poznámky o tom,že podnikají jenom ti, co se dobře narodili. To je naprosto alibistické a absurdní, jde o nápad, o odvahu začít něco dělat, může začít v malém a vypracovat se. Ostatně tak to taky udělala většina podnikatelů, těch, kterým něco spadlo z nebe nebo jak říkᚠty, dobře se narodili, je naprosto mizivé procento.

Nevím co slibovali, každopádně v programu to nemají. A vůbec, ty vidíš jenom to, že ti nenávidění podnikatelé by ušetřili na daních, co už ti nedochází, že v zájmu každého z nich je, aby firma prosperovala, čili když ty peníze ušetří na daních, investuje je do firmy a dá lidem práci.

Není tady

 

#47 6. 6. 2006 10:37

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Popelko tak si to shrneme. V tvém regionu práce údajně není, takže tvoje řešení je, být na pracáku eventuálně na sociálce. Stěhovat se nikam nebudeš, protože to by způsobila vylidnění kraje a navíc tam mᚠkořeny.....no nevím, mě by přišlo logické, že když tam co jsem práce není, půjdu tam, co je. Ale holt to třeba někdo vidí jinak.

Co se mých "urážek" voličů ČSSD týká..sorry, ale to je můj názor a na ten mám právo jako každý jiný a můžu ho vyjádřit jakou formou chci. Jestli se ti to nelíbí, je to tvůj problém.

A pokud ODS slibovala daňové prázdniny..no nevím, nesledovala jsem jejich kampaň až tak pozorně, ale v programu jsem to prostě nenašla.

Není tady

 

#48 6. 6. 2006 10:39

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Nety - ok, dostala si mě. Ale taky v tom nevidím nic špatného, navíc ta podmínka zřeknutí se sociálních příjmů to staví do úplně jiného světla.

Není tady

 

#49 6. 6. 2006 10:51

Nety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 11785

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Jeňýk napsal(a):

joo i tohle dostatečně ukazuje jakou osobností je předseda ČSSD.
Mimochodem dneska je od 17hod. na Václaváku demonstrace za odstoupení diktátora Paroubka wink

A jdeš Jeňýku? styrkastorstark


http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

 

#50 6. 6. 2006 10:56

Nety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 11785

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Tiina napsal(a):

Nety - ok, dostala si mě. Ale taky v tom nevidím nic špatného, navíc ta podmínka zřeknutí se sociálních příjmů to staví do úplně jiného světla.

No právě wink Já tě nechtěla dostat, já bych za ODS pomalu dýchala gloria Já mám k levici takřka vrozený odpor a zatím mne nikdo nepřesvědčil, že je to špatně big_smile Je a moc se mi líbilo, jak si Jirka po volbách hned spočítal křesla automaticky dohromady s KSČM, hoši, hoši....aaaach jo.


http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů