Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 3. 6. 2006 22:28

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Tak co voliči ČSSD, co říkáte na projev pana Paroubka po volbách? Stále si myslíte že je to ten nejlepší reprezentant naší země?
Nemáte pocit že něco podobného už tady bylo..... no jen vzpomínejte, pan Stalin, pan Hitler, pan Urválek nebo pan Gottwald..... už víte co myslím?
ANO, TOMUTO PÁNOVI JSTE DALI HLAS! roll

Upravil(a) Jeňýk (3. 6. 2006 22:29)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#2 3. 6. 2006 22:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Povolební projev pana Paroubka - co vy na to voliči ČSSD?

Jenyku, trochu brzdi.....
To, ze Paroubek neunesl porazku a nas, vsechny jeho NEvolice, vlastne oznacil za nesvepravne hlupaky, kteri se nechaji ovlivnit nejakymi predvolebnimi skandaly jeste neznamena, ze nesvepravni jsou prave jeho vlastni volici.
A neni vubec nad cim jasat. Buhuzel volby opet skoncily patem a vitezstvi ODS je ji celkem k nicemu, protoze opet neda dohromady vetsinu v parlamentu. Takze abychom se jeste vsichni nedivili...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#3 3. 6. 2006 23:02

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Brzdi, brzdi.... já jsem ve stavu kdy mám pocit že mi vyskočí srdce krkem ven big_smile
Hele mě je jedno kdo koho volí, teda kromě komunistů. Tohle ale je NÁŠ předseda vlády!! To je ostuda všech a ne jen voličů ČSSD, to mě na tom sejří!! Mě vadí že když někde teď řeknu že jsem Čech tak okamžitě budou vědět že MŮJ předseda vlády je nevychovaný prase a i já na tom mám svůj podíl přestože jsem ho nevolil.
Ale jinak jsem naprosto, naprosto klidnej úďo tongue

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#4 3. 6. 2006 23:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hmmm.... takovych predsedu vlady, za ktere bylo mozne se stydet, takovych jme v posledni dobe uz meli! Paroubek ma jen tu smulu, ze je nas stale vic, kteri si to uvedomujeme. Uvedomujeme si, ze jsou nasim zrcadlem....
A duvod k radosti bohuzel nevidim zadny...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#5 3. 6. 2006 23:43

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

No, důvod k radosti je snad jen to že přišlo docela dost lidí....  roll
Myslim že na podzim jdeme znova.

Upravil(a) Jeňýk (3. 6. 2006 23:43)

Není tady

#6 4. 6. 2006 9:58

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No to to dopadlo...Snad nejhůř, jak to mohlo dopadnout. Těší mě pouze poměrně vysoká volební účast a nízká procenta komunistů a hlavně lidovců. To snad ani nejde vyřešit. Půjdou teď po sobě všich jak psi místo aby se na něčem smysluplném domluvili. A pan Paroubek to svým projevem tedy rozhodně nevylepšil. (I když té špíny se na něj házelo opravdu hodně). To jsem zvědavá, co teď bude. Asi to fakt jistí ten podzim.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#7 4. 6. 2006 10:28

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Podívejte se na film o Hitlerovi, jaké projevy měl na začátku kariery a srovnávejte, podobnost je velká. jmenuje se to Vzestup zla, ČSSD uznávám jako stranu, která má dost voličů, ale Paroubek a Rath, jim to kazí svou sprostotou a divným vystupováním.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#8 4. 6. 2006 10:32

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Irenka21 napsal(a):

Podívejte se na film o Hitlerovi, jaké projevy měl na začátku kariery a srovnávejte, podobnost je velká. jmenuje se to Vzestup zla, ČSSD uznávám jako stranu, která má dost voličů, ale Paroubek a Rath, jim to kazí svou sprostotou a divným vystupováním.

Ten film máme doma, ještě jsem ho neviděla, ale brácha jo a říkal úplně to samý.

Upravil(a) choysia (4. 6. 2006 10:33)

Není tady

#9 4. 6. 2006 13:59

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

jsem ráda, že nejsem sama.

Není tady

#10 4. 6. 2006 16:51

Rybička
♥♥♥♥♥--

Pan Paroubek snad už ani nemohl být trapnější. Myslím, že hodně uškodil především sám sobě a pohled jeho některých dosavadních zastánců na jeho osobu se snad malinko změní. Doufám...
Trošku mi připomínal malého rozmazleného chlapečka, který nedostal co chtěl, a tak se pořádně vzteká a kope kolem sebe. Kdyby přijal porážku, která nebyla nijak propastná (bohužel) a byl rád za to, kolik lidí ho vůbec volilo, udělal by pro sebe lépe. Hezky se projevil, jen co je pravda...

Není tady

#11 4. 6. 2006 16:53

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jenom mne mrzí, že monoho lidí nemá o ekonomice ani ánunk a žere mu ty jeho kecíky.

Není tady

#12 5. 6. 2006 10:03

Barbara
♥♥♥----

Irenko, po té, co jste přirovnala Paroubka k Hitlerovi, musím se ozvat. Tak za prvé, o ekonomice mám přehled docela dobrý, tak nevím jestli jste tak zmasírována našema modrobílýma médiama, jak dnes trefně vyjádřil pan Kraus, jaktože on toho zatracovanýho Paroubka neodsoudil ? , že píšete, že mu žere ty jeho kecíky, snad nemyslíte, že ekonomika se vyvíjí mimo prostor a navzdory politice, to snad nemyslíte vážně. Paroubek hned když nastoupil jasně deklaroval, že je ochoten dělat politiku v zájmu občanů bez ohledu na strany, a co na to ODS, to ona začala degradovat kampaň, protože si po odchodu slabého Grose byla jista svým vítězstvím, že by bývalý president Havel ztrácel čas s diktátorem Paroubkem. Ne, prostě je jasně vidět, že politiku dělají média a ty jsou u nás jasně napravo.  A že
tolik špíny,co novináři ať už prostřednictvím novin nebo internetu nakydali na Paroubka, to nemá v civilizovaném světě obdoby.
Předpokládám, že si řeknete, nějaka potrhlá socdemačka se tu ozývá, ale již dříve jsem jasně řekla, že kdyby ODS byla skutečně pravicová, tak bych volila ji, ale to co předvedla se svým programem, schválně se podívejte, co slibovala před půl rokem a co nyní, nebylo nic jiného než boj o koryta. A ten Kubica, opět cituji Krause ze sobotní Frekvence l, není Vám podivné, že na otištěných stránkách byly
pouze odposlechy členů ČSSD, to si snad myslíte, že všichni ostatní jsou čistí.? Co Vy na to, Vám se to zdá fér?

Není tady

#13 5. 6. 2006 10:53

stefi.z
♥♥-----

Barbara napsal(a):

Irenko, po té, co jste přirovnala Paroubka k Hitlerovi, musím se ozvat. Tak za prvé, o ekonomice mám přehled docela dobrý, tak nevím jestli jste tak zmasírována našema modrobílýma médiama, jak dnes trefně vyjádřil pan Kraus, jaktože on toho zatracovanýho Paroubka neodsoudil ? , že píšete, že mu žere ty jeho kecíky, snad nemyslíte, že ekonomika se vyvíjí mimo prostor a navzdory politice, to snad nemyslíte vážně. Paroubek hned když nastoupil jasně deklaroval, že je ochoten dělat politiku v zájmu občanů bez ohledu na strany, a co na to ODS, to ona začala degradovat kampaň, protože si po odchodu slabého Grose byla jista svým vítězstvím, že by bývalý president Havel ztrácel čas s diktátorem Paroubkem. Ne, prostě je jasně vidět, že politiku dělají média a ty jsou u nás jasně napravo.  A že
tolik špíny,co novináři ať už prostřednictvím novin nebo internetu nakydali na Paroubka, to nemá v civilizovaném světě obdoby.
Předpokládám, že si řeknete, nějaka potrhlá socdemačka se tu ozývá, ale již dříve jsem jasně řekla, že kdyby ODS byla skutečně pravicová, tak bych volila ji, ale to co předvedla se svým programem, schválně se podívejte, co slibovala před půl rokem a co nyní, nebylo nic jiného než boj o koryta. A ten Kubica, opět cituji Krause ze sobotní Frekvence l, není Vám podivné, že na otištěných stránkách byly
pouze odposlechy členů ČSSD, to si snad myslíte, že všichni ostatní jsou čistí.? Co Vy na to, Vám se to zdá fér?

..musím se zastat Irenky a ty Barbaro,určitě rozumíš ekonomice natolik,že víš kolik jako pracující odvádíme státu a ,že se za vlády ČSSD je to opravdu hodně....
Děláme jen na dlouhodobě nezaměstnaný a za zaměstnance se odvádí tolik,že se zamestnavatelům už ani nevyplatí nikoho zaměstnat.Proč se v tomhle státě vypaltí být na pracáku..a nemakat??? jinak tobě čest práci

Není tady

#14 5. 6. 2006 11:03

Barbara
♥♥♥----

Stefi, právě, že to tomu rozumím, tak mě Vaše vyjadřování mrzí. Protože si představ, že daně ze závislé činnosti, to je pro dříve narozené, bývalá daň ze mzdy, dělají ročně cca 250 miliard příjmu státního rozpočtu a daně od podnikatelů - fyzických osob, kteří křičí, že mají platit daně, bez ohledu na zisk, tvoří cca 15 miliard, a to si představ, kdyby tam nebyla ta povinná min.daň, kolik by to asi bylo?
To, že odvody 34% jsou vysoké s tím naprosto souhlasím. Vám jako nevadí, že podle Vás hloupí zaměstnanci platí i z té malé mzdy daně a rádobypodnikatelé ke konci roku dělají vše pro to, a¨by náhodou nedosáhli zisku, copak to nevidíte. Neříkám zase, že všichni, ale bohužel já jich ve svém okolí vidím většinu, a proto asi ta skepse.

Není tady

#15 5. 6. 2006 11:23

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

V jednom nedělním diskusním pořadu hovořil odborník přes média a i ten uznal, že zdejší média jsou na rozdíl od zahraničí opravdu napravo a nebyla objektivní.
Já také nevím proč by měla být OSVČ jednou za roky prominuta daň, když já jako zaměstnanec odvádím daně pořád a nemohu si z nich nic odepsat. Jen si vemte ten nepoměr - zaměstnanec, který dojížídí do práce, tak si to pěkně zaplatí, ale např. živnostník už má za to samé odpisy. Nebo zrovna minulý týden jsem byla v obchodě, jeden manželský pár si tam kupoval oblečení a ptal se prodavačky, jestli jim to může napsat jako pracovní oděv.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#16 5. 6. 2006 11:25

stefi.z
♥♥-----

....no nevím jak se díváš na svou výplatní pásku,ale je pravda pokud ti chce dát zaměstnavatel čistého 10 000,- musí  vykázat 21 000,- opravdu umíš kalkulovat jen s velkými čísli,ale ty malé tě moc nezajímají

Není tady

#17 5. 6. 2006 11:32

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

Tak co voliči ČSSD, co říkáte na projev pana Paroubka po volbách? Stále si myslíte že je to ten nejlepší reprezentant naší země?
Nemáte pocit že něco podobného už tady bylo..... no jen vzpomínejte, pan Stalin, pan Hitler, pan Urválek nebo pan Gottwald..... už víte co myslím?

ten projev, to bylo něco strašnýho. Jako by k nám zpět sestoupil Klement Gottwald, toho bych vybrala z Tvého výběru. myslím, že můj názor na to naprosto hezky shrnul ve svém projevu pan prezident. Takže co se vystoupení týče, hrůza. Ale já jsem mu tedy rozhodně hlas nedala, ani jemu, ani jeho straně. I když jeho projev mne vede spíše k tvrzení : JEMU NE dumbom

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#18 5. 6. 2006 11:45

Barbara
♥♥♥----

[Stefi, nevím proč to tak hrotíš, představ si, že umím kalkulovat i s výplatou, takže mi je jasné, že ty také. Ale přece ten podnikatel si dá z toho cca 17 tisíc do nákladů, a o to má nižší základ pro výpočet daně. Já ale tady nechci operovat s tím, že by sociální náklady na mzdu nebyly abnormálně vysoké a pro podnikatele demotivující, já prostě jsem přesvědčena, že na současný styl podnikání doplácí nejvíc ti slušní zaměstnanci, kteří pracují pořádně a odvádí daň a ještě snad i ti slušní podnikatelé, kteří také nejsou léta ve ztrátě a kteří bohužel, na ty neslušné, doplatili.

Není tady

#19 5. 6. 2006 12:24

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Stejně se to celé valí někam neznámo kam, vždyť říkám, že normální zaměstnanci nemají ánunk o tom, co musí zaměstvatel za ně platit, vidí jen svůj výplatní papírek, nevidí odpovědnost zajistit zakázky, prodat zboží, sledovat konkurenci a vymáhat pohledávky, jsou úplně v jiné rovině, jejich svět je jednoduchý a jasný a práce končí s koncem pracovní doby.

Není tady

#20 5. 6. 2006 13:08

stefi.z
♥♥-----

Barbara napsal(a):

[Stefi, nevím proč to tak hrotíš, představ si, že umím kalkulovat i s výplatou, takže mi je jasné, že ty také. Ale přece ten podnikatel si dá z toho cca 17 tisíc do nákladů, a o to má nižší základ pro výpočet daně. Já ale tady nechci operovat s tím, že by sociální náklady na mzdu nebyly abnormálně vysoké a pro podnikatele demotivující, já prostě jsem přesvědčena, že na současný styl podnikání doplácí nejvíc ti slušní zaměstnanci, kteří pracují pořádně a odvádí daň a ještě snad i ti slušní podnikatelé, kteří také nejsou léta ve ztrátě a kteří bohužel, na ty neslušné, doplatili.

..no a dokonce jsme se dostaly k jádru věci....čí je to vinna?Kdyby se nemuselo odvádět tolik státu...rozhodně,peníze dělají zase peníze a další investice,  větší zaměstnanost, jenže tohle tato vláda nechtěla.Nechci opravdu nic hrotit..tahle místnost byla otevřena kvůli proslovu pana Paroubka a ta se mi rozhodně nelíbila.No a strana která ,,kamarádí,, s komunistickou nemá podle mně v demokratickém státě co dělat.(jen škoda,že má pořád tolik příznivců)

Není tady

#21 5. 6. 2006 13:23

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nety napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

ten projev, to bylo něco strašnýho. Jako by k nám zpět sestoupil Klement Gottwald, toho bych vybrala z Tvého výběru. myslím, že můj názor na to naprosto hezky shrnul ve svém projevu pan prezident. Takže co se vystoupení týče, hrůza. Ale já jsem mu tedy rozhodně hlas nedala, ani jemu, ani jeho straně. I když jeho projev mne vede spíše k tvrzení : JEMU NE dumbom

Inu, nejlépe se pozná povaha ve vypjatých okamžicích a führer Paroubek se krásně odkopal.

Jinak o Plzeňácích jsem nikdy nepochyboval...... možná i proto že jsem se tam sám narodil a dlouhááááá léta žil wink

Není tady

#22 5. 6. 2006 14:03

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Není tady

#23 5. 6. 2006 14:38

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Někdo tu psal, kolik špíny nakydala média na Paroubka...no, tak tak to co na sebe v sobotu večer vykydnul samotný pan Paroubek - říkáme mu doma Jirka - tak tomu říkám pěknej průser, lepší výraz nemám smile ´A ještě dodatek, že za tím stojí celá strana, to už je jen perlička, takový bonbónek rollroll  Skutečně trvám na tom, že tento projev jednou bude kolovat na CD stejně jako třeba slavný Jakešův singl v Hrádku u Plzně big_smile Samozřejmě je nechci srovnávat, lepší projev než-li měl Jakeš, slohem písemným počínaje a verbálním konče, má prodprůměrný student na střední škole big_smile

Také nechápu, co znamená to písmenko D ve zkratce ČSSD.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#24 5. 6. 2006 14:43

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Jen jsem ještě chtěla dodat, že jsem velice pozorně sledovala debaty politologů na téma zmíněného projevu.  nebyl mezi nimi - ani v rádiu, ani v TV - jediný, který by jakýmkoli způsobem omluvil Paroubkův projev. Naopak.  A velice hezky popsali i možnosti vývoje do budoucna a dopad tohoto úžasného "vodopádu slov".

Není tady

#25 5. 6. 2006 16:50

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

no.....tak jsem si přečetla celou debatu a každý má svým způsobem asi pravdu...
Paroubek je kriticky nesympatický, uletěl a choval se jako blbeček...
na stranu druhou otázkou je, nakolik "normální" je vytahovat před volbama věci jako zneužívání mladistvých atd...
další věc - ano, podnikatelé u nás odvádí nehorázné sumy, to je fakt...
na stranu druhou je i pravda, že takový podnikatel si opravdu dá do nákladů kde co, až se někdy nestačím divit... a jednou za 4 roky daňové prázdniny ? hmmm, bezva nápad, ale kdy mají daňové prázdniny ty miliony zaměstnanců....
někdo tady říkal, že podnikatel má odpovědnost za zakázky, zboží, dodávky,.... a zaměstnanec odejde s koncem pracovní doby...a šlus...
no, ale co si budeme povídat, ono, málokdy je ten podnikatel jediný, který má na starosti chod celé firmy, obvykle jsou to desítky dalších lidí, kteří toto mají na starosti a v kompetenci... A zaměstnanec ? Já třeba dělám v oboru, kdy si připadám jako nonstop telefonní linka, která v kterýkoli okamžik může čekat nějaký průšvih, který se musí OKAMŽITĚ řešit... pokud se pohybuji na dovolené v ČR, stává se, že se musím náhle vrátit... moji práci za mě taky nikdo neudělá a pracovní doba určitě nekončí v 16:30 jak mám napsáno ve výkazu... Já ale daně platím jako mourovatá a odečíst si můžu jen kratinký seznam věcí (úrok z úvěru na byt, darování krve...)
a konečně na závěr, je zde zmiňováno i to, že platíme na tisíce dlouhodobě nezaměstnaných............. Ano.... Ale už si nikdo neuvědomuje, že stovky ne-li tisíce z těchto lidí nejsou tak dlouho na ÚP dobrovolně... že když neodpracují rok v kuse, nedostanou vůbec nic...
Já ve svém okolí mám několik lidí, kteří jsou v této situaci... Hledali práci, pracovali...propustili je, byli na ÚP.... našli si další práci....ale zase je zaměstnavatel po 3 měsících vyhodil a vzal nové.... a tak pořád dokola...ale protože nemají oddělaný rok v kuse, nedostanou nic...

pak mi řekněte.............nezasloužili by si všichni tam nahoře tak na půl roku zkusit žít s minimální mzdou, nemít zdarma MHD, ani další výhody, nebo zkusit, jaké to je, když s vámi podnikatel orá jak sviňa s branků ???

není lepší ani horší strana.... každý z nich, jakmile se dostane ke korýtku, začne myslet už jen ta to, aby se u něj co nejdéle udržel....a když ne, aby odešel do něčeho hodně perspektivního...
Nebo si snad opravdu myslíte, že např. pan Gross řádně studoval VŠ jako každý jiný občan ? Navštěvoval přednášky, semináře, plnil všechny práce.......... tak, aby dostal titul a nyní mohl vykonávat jistě dobře placenou práci koncipienta......
Promiňte, ale tomu já nějak nevěřím.... Stejně jako už nevěřím všem těm, kdo říkají MYSLÍME NA OBČANY.....

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí