6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myslim že jí nerozumí ani většina poslanců kteří o ní budou hlasovat.....
Troufla bych si říct, že mnozí ji ani nečetli... že existuje něco jako stručný výtah pro poslance...
Není tady
Oni, kolikrát ani nerozumí tomu, co sami spáchali..
Není tady
V tom případě by to snad měli mít jako povinné víkendové vzdělávání z úst odborníka a pochopitelně ve vlastní režii, aby už konečně věděli, co podepisují a o čem je řeč.
Každý asi ve svém okolí známe lidi, co umí prodat i to, co viděli jen z dálky. Prodají to jako svou zásluhu a ani jim to není traný, dívat se z oka do oka tomu, kdo za tím ve skutečnosti a s vrozenou skromností stojí.
No jo, politika je právě o těchto chytrolínech.
Není tady
Tak ještě pár odkazů......... a čtěte opravdu pečlivě.
http://zpravy.idnes.cz/natlaku-europosl … domaci_adb
http://www.virtually.cz/?art=17491
http://data.idnes.cz/soubory/domaci/A08 … A_AFCO.PDF
Pámbuzaplať za to že presidentem je pan Václav Klaus!
Není tady
Je toho docela hodně a tak jen to , co mě zarazilo do židle.
proboha, do jaké pr... se to řítíme?
Paní EP z Dánska to vyjádřila i pro mě konečně dost jasně a je mi z toho fyzicky šoufl. Ta bezmoc, že zase bude někdo bez nás o nás rozhodovat je děsná.
hlavní stan řízení Evropy je na dobré cestě být pod kontrolou malé skupiny nejsilnějších a pak už je to kousek ke světové centrální vládě a jsme , milý Jeňo , někde na prognozách z Osudu. Co?
Trochu jsem to nedopochopila, když neprojde radar, tak nebude L. smlouva podepsaná a uznaná? No, možná by to bylo to nejlepší, co se nám může stát , ne?
Není tady
Poněkud zvláštní pohled na úlohu Francie v Evropě má Jan Nepomuk Albert Berwid Buquoy. Ne se vším, co tento pán napíše, souhlasím, ale na tomto jeho článku něco je - a tak nějak mi to zapadá do toho, co se děje dnes:
http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/c/546 … ensko.html
Není tady
Heluška napsal(a):
Ta bezmoc, že zase bude někdo bez nás o nás rozhodovat je děsná.
O nás bez nás? Heluško a kohopak jsi volila? Hlasovala jsi také pro vstup do EU? Budeš v budoucnu volit novou pravicovou stranu která bude, doufejme, euroskeptická?
Jo a na tom Osudu fakt asi něco bude. http://zpravy.idnes.cz/prognoza-pro-rok … domaci_zra konec světa se opravdu asi blíží.
Upravil(a) Jeňýk (9. 12. 2008 16:54)
Není tady
Já jsem hlasoval pro vstup do EU, protože žádná alternativa opravdu není, ale chtěl jsem volný pohyb osob, pracovních míst a podobně. Ne aby na nás tlačili skoro jako za komunistů, že musíme něco podepsat, jinak bude zle.
Není tady
PetrV napsal(a):
Já jsem hlasoval pro vstup do EU, protože žádná alternativa opravdu není, ale chtěl jsem volný pohyb osob, pracovních míst a podobně. Ne aby na nás tlačili skoro jako za komunistů, že musíme něco podepsat, jinak bude zle.
Neboj bude hůř. On ten volný pohyb není zas tak volný jak se zdá, pracovní místa taky nějak nebudou a místo uvolnění dojde ještě k větší byrokracii neboť už dnes máš na pračkách nápisy, že dítě se v tom nepere, mikrovlnka není na sušení koček a že do mixeru se nestrkají prsty.....
Není tady
http://aktualne.centrum.cz/eurorubrika/ … ?id=624454 výborně Vladimíre!
Není tady
Pisatel napsal(a):
PetrV napsal(a):
Neboj bude hůř. On ten volný pohyb není zas tak volný jak se zdá, pracovní místa taky nějak nebudou a místo uvolnění dojde ještě k větší byrokracii neboť už dnes máš na pračkách nápisy, že dítě se v tom nepere, mikrovlnka není na sušení koček a že do mixeru se nestrkají prsty.....
Nedivil bych se, kdyby se EU za 30-40 let rozpadla Protože už se z toho fakt pomalu stává druhý Sovětský svaz.
Není tady
Ale to je klidně možné. Nic totiž není navěky a vše prochází vývojem, Aspoň by mělo. I já jsem byla (jsem?) pro vstup do EU. Nevím, jestli je to správný krok, jen si prostě myslím, že lidé by měli spolupracovat, pomáhat si a doplňovat se.
Není tady
že lidé by měli spolupracovat, pomáhat si a doplňovat se
Ale na to snad nepotřebujou nařízení a hlavně dohled "shora". Když chtějí, dohodnou se, když ne, ani zákon nepomůže. Ty nevíš, že největší zmatek se dá nadělat striktním dodržováním všech vyhlášek, předpisů a nařízení?
Není tady
PetrV napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PetrV napsal(a):
Nedivil bych se, kdyby se EU za 30-40 let rozpadla Protože už se z toho fakt pomalu stává druhý Sovětský svaz.
Že by RVHP? Já věděl proč jsem proti EU
Není tady
helena napsal(a):
že lidé by měli spolupracovat, pomáhat si a doplňovat se
Ale na to snad nepotřebujou nařízení a hlavně dohled "shora". Když chtějí, dohodnou se, když ne, ani zákon nepomůže. Ty nevíš, že největší zmatek se dá nadělat striktním dodržováním všech vyhlášek, předpisů a nařízení? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Měla jsem na mysli obecně spolupráci a pomoc mezi státy v rámci EU.
Není tady
Přijde chlap do baru, kde obsluhuje barman - robot.
#
# # Natočí mu perfektní pivo a zeptá se ho, jaké má IQ.
# # Chlápek odpoví, že někde kolem 150.
# # Barman se s ním plynně začne bavit o kvantové fyzice, globálním
# # oteplování, makroekonomice, nanotechnologiích...
# # Chlap je z toho celý vedle, tak si říká, že ho vyzkouší. Jde domů,
# # převlékne se a vrátí se do baru.
# # Barman mu opět natočí perfektní pivo a ptá se na IQ.
# # Chlápek řekne, že má kolem stovky. Robot s ním začne kecat o ženských, o
# # fotbale, o autech...
# # Chlapovi se to hrozně líbí, tak jde zase domů, převlékne se a vrátí se do
# # baru.
# # Obdrží opět perfektní pivo a obvyklý dotaz.
# # Tentokrát řekne robotovi, že má IQ 50.
# # Na to se barman nakloní až k němu a pomalu, ale skutečně pomalu, říká:
# # Tak co? Zase budeme letos volit Paroubka?
# #
#
Není tady
A je v tom nějaký rozdíl???
Není tady
helena napsal(a):
No, vlastně asi není, ale nějaká koordinace by v případě tolika států být měla, ne? Ale jak striktní jsou ty vyhlášky a vůbec jak zní Lis. smlouva to fakt nevím, v tom se opravdu nevyznám.
Není tady
No, ony některý nejsou ani tak striktní, jako nablblý... což není důvod k jejich nedodržování. Jen si vzpomeň, je to pár dnů, co média sdělovala, že se konečně bude moci prodávat různě tlustá mrkev a křivý okurky... protože zrušili nařízení, že ovoce a zelenina MUSÍ býti jednotného tvaru. Holt aspoň matku přírodu se jim nepovedlo znásilnit...
Není tady
helena napsal(a):
Spolupráce samozřejmě ano, ale jakou pomoc myslíš?
Není tady
Spolupráce samozřejmě ano, ale jakou pomoc myslíš?
Komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci... Pamatujete?
Není tady
helena napsal(a):
No, ony některý nejsou ani tak striktní, jako nablblý... což není důvod k jejich nedodržování. Jen si vzpomeň, je to pár dnů, co média sdělovala, že se konečně bude moci prodávat různě tlustá mrkev a křivý okurky... protože zrušili nařízení, že ovoce a zelenina MUSÍ býti jednotného tvaru. Holt aspoň matku přírodu se jim nepovedlo znásilnit...
Jejda, to mi uniklo. Tak to je ovšem roztomilé a opravdu blbé.
Není tady
No vidíč, Judyno - a ono toho bude víc, jen se to k nám všechno nedostane.
Není tady
PetrV napsal(a):
No a já jsem hlasoval pro vstup hlavně ptoto,že jako suveréní já i Vy něco změníme.Jinak to,že nás tam budou tlačit,to jsme snad věděli.
Není tady