6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokuste se odpovědět, uděláme si malý průzkumek.
Není tady
Stranu zelených
Není tady
ČSSD, důvod: nechci privatizaci namocnic, jako zaměstnanec vím, co mě čeká - žádné plat. třídy, ale smluvní plat o 2-3000 nižší, bez možnosti dalšího růstu. To jsou informace, které mám od svých kolegyn z akciovek.
Není tady
já nikoho.... všichni už to zkusili a jde to od desíti k pěti... až někdo zase začne myslet opravdu na 10,5 milionu ličí ČR, pak budu mít důvod ho volit....a než házet hlasy z trucu, raději je nehodím nikomu...
Není tady
chodtě už všichni s volbama někam reta:
Upravil(a) papa (3. 6. 2006 18:23)
Není tady
papa napsal(a):
Pražáci zase rozhodly, no co jako vždy v Čechách o nás bez nás.
Jakto, že Pražáci ZASE rozhodli. Volit snad mohli všude, ne?
Volila jsem ODS, nevím, proč bych neměla mít odvahu to přiznat.
Upravil(a) choysia (3. 6. 2006 18:17)
Není tady
Papa vy jste obyčejný chudák, je mi vás líto.
Koho jsem volil já snad dobře víte
KSČM 12%....... OTEVŘU SI ASI ŠAMPÁŇO!!!!!!
Není tady
Proooč Jeňýku ? Že jsme vyhodily z naších daní 250 melounu na volebný kampaň? Za to jste mohly mít opravenej Motol.
Není tady
Papa vy nejste chudák, vy jste dokonce ubožák. Vy tady přepisujete svoje příspěvky podle toho jak se vám zlíbí. Pročpak jste smazal to že "zase rozhodnuli Pražáci o vás bez vás"?
Není tady
no....nevím, jestli pražáci rozhodli o nás bez nás, ale podle mě viz. http://volby.novinky.cz/vysledky.php
je mnohé jasné............ poměrně zajímavé, jak severní a jižní morava a severní čechy nepreferují ODS, asi jim vidina jejich cesty moc přitažlivá není...
Není tady
Irenko 21 a koho jste volila vy?
Není tady
Nevím co se Vám nezdá, to jsem se naučil v létech 1990-1998. kdy nám vládla ... A letošní kampaň ODS mě v tom jen utvrdila. No v Praze ODS skoro 50 % , tak co k tomu dodat?
Vypadá to na pat a to je ok, patří jim to. Naštěstí Morava to vyvážila alespoň trošíčku.
Upravil(a) papa (3. 6. 2006 21:41)
Není tady
A Jeňýku jen dodatek, já vám nezazlývam, že v Praze volíte ODS, ale jen to potvrzuje to co jsem psal, že žijete někde úplně jindě než zbytek republiky.
Není tady
Tím končím svoji volebnou účast a doufám, že ODS a ČSSD nevýjde jejich plán volby opakovat.
Není tady
Papa zopakujte si základní školu a pak přijďte, zatím jste jen politováníhodný.
Není tady
Malá popelko škrtnutí dávek za nic by se nelíbilo nikomu.....
Není tady
Simona Janoušková napsal(a):
Irenko 21 a koho jste volila vy?
Já ODS, potřebovalo to změnu a já mám ráda svobodu, sociální stát mi připadal v mnohých aspektech pouze zvýjhodňující jednu skupinu lidí proti druhé, která může jenom makat a platit stále větší poplatky. Jsou věci, se kterými se u nich nekamarádím, ale je jich míň než ta bezmoc, kterou jsme pociťovali v minulých letech.
Není tady
mala.popelka napsal(a):
já nikoho.... všichni už to zkusili a jde to od desíti k pěti... až někdo zase začne myslet opravdu na 10,5 milionu ličí ČR, pak budu mít důvod ho volit....a než házet hlasy z trucu, raději je nehodím nikomu...
Zelení ještě nic nepokazili, ne? Ti co nešli volit, jsou podle mne zrádci své budoucnosti, copak ti je jedno, jak budeš žít, kolik svobody a možností ji využít budeš mít, jaké daně budeš platit a kolik lidí bude na tvých výdělcích parazitovat?
Není tady
papa napsal(a):
A Jeňýku jen dodatek, já vám nezazlývam, že v Praze volíte ODS, ale jen to potvrzuje to co jsem psal, že žijete někde úplně jindě než zbytek republiky.
To není pravda, podle výsledků voleb štve levicová milostrdnost k nepracující menšině i hodně lidí na Moravě.
Není tady
Jeňýku, trošku slušnosti, ju?
Já volil Stranu zelených, vlastně už podruhé.
Není tady
Ahoj,
volila jsem ODS a to jen z nouze. Dala jsem si otázku jaké strany mají šanci se dostat do parlamentu a pak druhou, zda chci doleva či doprava. Pak jsem váhala chvíli mezi ODS a Zelenými, ale vzhledem k tomu, co jsem si přečetla v jejich volebním programu, tak jsem vsadila na jistějěší stranu. Jinak bych volilla Evropské demokraty.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
papa napsal(a):
To není pravda, podle výsledků voleb štve levicová milostrdnost k nepracující menšině i hodně lidí na Moravě.
Irenko, ale jestli sis všimla, tak na Moravě všude vyhrálo ČSSD. A skutečně myslím, že nebýt Prahy, tak to ODS nikdy nevyhraje.
Není tady
KALIK napsal(a):
Já volil Stranu zelených, vlastně už podruhé.
Kdepak jsem byl neslušný?
Není tady
Ale podle poměrů stran třeba na Zlínsku jenom o necelé procento, na Ostravsku je hodně nezaměstnaných, kteří nejsou ochotni se stěhovat za prací a Cikánů, tam ČSSD vyhrála drtivě, na Olomoucku je zase podhůří Jeseníků a Šumpersko, kde také není práce, tam ovšem vyhráli také těsně, pokud zůstanou odvody za zaměstnance a daně takové , jaké jsou nová pracovní místa pro lidi v produktivním věku nevzniknou, zákoník práce také nahrává, zaměstnávat raději důchodce na dobu určitou a nevázet si na krk zaměstnance, pro kterého nemusí být třeba časem práce, jak se ho potom zbavovat? Problematika zaměstnávání lidí je u nás špatná, nejsem pro výpověď bez udání důvodu, ale pro volnější z organizačních důvodů, když není práce. Také mne štve, že dotace na podnikání a pobídky můžou dostat jenom cizí firmy a čeští živnostníci a podnikatelé nemohou dostat ani v roce, kdy s podnikáním začínají daňové prázdniny, o co jsou horší než ti cizinci, kteří knám přicházejí? Lidé u nás o některých věcech a problémech nevědí nebo jim nerozumí a nezaměstnanost bude stagnovat nebo se zvašovat, protože ani jedna strana nebude moci prosadit svůj program. já bych byla pro nové volby, aby se národ jasně vyjádřil, to ovšen asi není tak jednoduché.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
KALIK napsal(a):
Já volil Stranu zelených, vlastně už podruhé.Kdepak jsem byl neslušný?
přinejmenším 18:21, 19:02.
Není tady