|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se poradit, chci si nechat udělat ty nalepovací gelové nehty....teda myslím, že jsou nalepovací. Jaké s tím máte zkušenosti? Vypadají moc hezky, viděla jsem je na rukou jedné úřednice. A kolik to tak stojí si je nechat udělat?
Není tady
Gelovky stojí cca 500 Kč a dále pak každé 3-4 týdny doplnění cca 350 Kč, u doplnění se cena odvíjí i podle toho jestli ti nějaké nehty mění.
Není tady
nalepovacie som ešte nevidela, ale asi by som im neverila, iank normálne gelovky sú super, ešte keď ich amnikérka krásne pomaluje, radosť to nosiť.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
nalepovacie som ešte nevidela, ale asi by som im neverila, iank normálne gelovky sú super, ešte keď ich amnikérka krásne pomaluje, radosť to nosiť.
Ano, vypadají moc pěkně, chci si je nechat udělat na svatbu. Svoje si totiž neustále okusuju a to je hrozný!!
Není tady
Ahojky, ty gelové nehty jsou opravdu moc pěkné, měla jsem je chvíli, protože mi i při malinkém nárazu odpadávaly a lámaly se mi třeba v půlce. Tak jsem potom přešla na porcelánové, jsou sice trošku hrubší, ale jsou pevnější a lépe drží. Ale u každého to je jinak. Jinak teď jsou mnohem lepší nehty, kde se přilepuje jen bílá špička, lépe drží a nemusíš tam chodit tak často kvůli odrůstu a vypadají mnohem více přirozeně.
Jinak jestli si je chceš nechat udělat kvůli svatbě, tak si je nech udělat o něco dříve, aby sis na ně zvykla, protože ze začátku to chvíli trvá, než si zvykneš a třeba se s tím špatně češe, oblíká .... 
Není tady
Ahoj.
S gelovými nehty mám roční zkušenost a to velmi dobrou
. Záleží jak na práci manikérky(nejlepší je sehnat si pár referencí o paní, ke které se chystáš a pokud možno podívat se na její "živou práci", ne fotky. Minulý týden jsem viděla kolegyni s, na první pohled, křivě udělanými a nestejně silnými nehty...), taky na tom, co vše chceš s nehty dělat(jakou děláš práci atp.) a taky tomu přizpůsobit délku nehtů... Znám dívčiny, které si je nechaly udělat velmi velmi dlouhé a pak se s nimi chtěly rýpat v záhoně.... to může být problém...
A jak psala Monika, každému "sedne" něco jiného... budeš to muset vyzkoušet na vlastní nehtíky
.
Hezký den všem, D.
Není tady

Holky, doporučte někoho v Praze
. Moc díky!
Není tady
Tak díky za rady.
Nechci si je nechat udělat dlouhé, chci je jen tak nějak, abych měla upravené ruce. Zítra se budu objednávat, tak snad mě vezme ta paní co nejdříve, abych si zvykla.
Není tady