29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak syn má prý taky rosaceu - jenže na nose. Byl na pulsním světel - bez úspěchu a teď má od dr. předepsaný Rosex gel.
Není tady
No tak k tomu červenání s k vám bohužel přidávám docela mi to otravuje život...Kožní mi akorát řekla, že za to, že mi třeba i občas naskáčou fleky při rozrušení, můžou zúžené cévy. V časopise jsem našla proti tomu krémy Clinique daily relief cream a Urgent relief cream...Ale oba jsou dost drahé, přes tisícovku, tak teď nevím, jestli do toho investovat...
Upravil(a) Sii (15. 5. 2008 14:29)
Není tady
Červenala jsem se od puberty celkem často, ale teď co jsem vysadila antikoncepci (pokoušíme se s přítelem mimčo), je to ještě horší. Červenám se kvůli sebemenší prkotině. Já jen doufám, že je to hormonama a časem to bude lepší. Přitom než jsem začla HA (Evra) brát, nebylo to tak děsný jako teď...
Není tady