Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 6. 2006 16:40

Aniččka
♥♥-----

Červenání v obličeji

tuci napsal(a):

Kdo mi poradí, jak se zbavit červenání v obličeji. Objeví se vždy po tělesné námaze, po sklenične vína nebo i teplé polévce. Mám při tom pocit, že mi zhoří obličej. Díky.

Za to zřejmě může Tvůj krevní oběh. gloria

Není tady

#2 22. 6. 2006 11:03

Rakave
♥------
Místo: Severní Morava
Web

Re: Červenání v obličeji

Tak to je i můj problém.Hlavně v tom horku,stačí sebemenší námaha a já jsem v oblišeji rudá.Lékarnice mi poradila pít šalvějový čaj.Tak zkouším...prý pomáhá proti pocení.

Není tady

#3 24. 6. 2006 13:47

lyonne
♥♥-----

ja jsem zase po namaze v obliceji flekata..nos a celo mam bile a jinak jsem cervena jak rak..je to dost hrozny

Není tady

#4 26. 6. 2006 11:52

janica
♥♥♥♥♥♥-

Ani nevíte, jak jsem šťastná, že v tom nejsem sama lol
Potkávám spoustu lidí, ale nikdo není tak rudý jako já.
A to nejenom po námaze, po alkoholu, ve vedru, ale připadá mi, že prostě furt. Kromě toho zcela nepochopitelně rudnu i při sebemenšíchblbostech - potkám kamarádku, mám promluvit před více než jedním člověkem, při telefonování......
Občas mi připadá, že jsem se s tou barvou smířila, ale s tím horkem, jak ty tváře sálají - s tím se smířit nedá - je to prostě příšerný.

Není tady

#5 26. 6. 2006 14:54

Ilseli
♥♥♥----

janica napsal(a):

Ani nevíte, jak jsem šťastná, že v tom nejsem sama lol
Potkávám spoustu lidí, ale nikdo není tak rudý jako já.
A to nejenom po námaze, po alkoholu, ve vedru, ale připadá mi, že prostě furt. Kromě toho zcela nepochopitelně rudnu i při sebemenšíchblbostech - potkám kamarádku, mám promluvit před více než jedním člověkem, při telefonování......
Občas mi připadá, že jsem se s tou barvou smířila, ale s tím horkem, jak ty tváře sálají - s tím se smířit nedá - je to prostě příšerný.

Dívky zkuste navštívit Klasického homeopata v blízkosti Vašeho bydliště. Věřím, že se tomu dá pomoci.smile

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#6 26. 6. 2006 15:33

janica
♥♥♥♥♥♥-

Ilseli napsal(a):

Dívky zkuste navštívit Klasického homeopata v blízkosti Vašeho bydliště. Věřím, že se tomu dá pomoci.smile

Tak nevím....žádného homeopata neznám a nejsem si jistá, jak by mi s tím mohl pomoci? Nemohla bys být trošinku konkrétní? Není mi zcela jasné, jak by se dalo zabránit hrnutí krve do hlavy???

Není tady

#7 26. 6. 2006 23:16

Ilseli
♥♥♥----

janica napsal(a):

Ilseli napsal(a):

Tak nevím....žádného homeopata neznám a nejsem si jistá, jak by mi s tím mohl pomoci? Nemohla bys být trošinku konkrétní? Není mi zcela jasné, jak by se dalo zabránit hrnutí krve do hlavy???

Klasická homeopatie se zabývá celým člověkem nejen fyzickým tělem ale i po emocionální, duševní stránce a na základě všech symptomů hledá vhodný homeopatický lék pro daného člověka, bez ohledu jaké má fyzické potíže např. červenání obličeje, pocení, kruhy pod očima, celulitidu, únavu ci boreliozu. Uvedené fyzické potíže jsou v klasické homeopatii až druhotné.

Upravil(a) Ilseli (26. 6. 2006 23:18)

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#8 27. 6. 2006 13:13

Aniččka
♥♥-----

Mám také problémy s červenáním, ale homeopatie mě nenapadla.smile

Není tady

#9 27. 6. 2006 13:56

janica
♥♥♥♥♥♥-

Mno...mě taky ne.
Zkusíš to???

Není tady

#10 27. 6. 2006 19:02

Daniela M
♥♥♥----

janica napsal(a):

Mno...mě taky ne.
Zkusíš to???

Janico, na homeopatii nedám dopustit!

Není tady

#11 28. 6. 2006 8:33

Alan
♥♥-----
Místo: Vsetín

To mě se zase líbí, když má někdo červený líčka.big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#12 28. 6. 2006 9:07

janica
♥♥♥♥♥♥-

Alane...tak to bych chtěla vidět, jak by si Ti líbily moje rudé tváře reta rodna

Není tady

#13 29. 6. 2006 18:55

Daniela M
♥♥♥----

tuci napsal(a):

Kdo mi poradí, jak se zbavit červenání v obličeji. Objeví se vždy po tělesné námaze, po sklenične vína nebo i teplé polévce. Mám při tom pocit, že mi zhoří obličej. Díky.

Tuci a už jsi sama přemýšlela, proč se Ti toto stává. Nic totiž není samo sebou, vše má svůj důvod a vše se dá srovnat.hjarta

Není tady

#14 30. 6. 2006 11:32

Ivanka27
♥------

Daniela M napsal(a):

tuci napsal(a):

Tuci a už jsi sama přemýšlela, proč se Ti toto stává. Nic totiž není samo sebou, vše má svůj důvod a vše se dá srovnat.hjarta

ja jsem se taky dost cervenala a koupila si krem Ruboril, v lekarne a pomaha, sice porad cervenam ale uz je to jen to zdrave cervenani a ne rudnuti, zkus ho taky, maji ho s SPF 15 na leto.

Není tady

#15 30. 6. 2006 11:42

janica
♥♥♥♥♥♥-

Ivanka27 napsal(a):

ja jsem se taky dost cervenala a koupila si krem Ruboril, v lekarne a pomaha, sice porad cervenam ale uz je to jen to zdrave cervenani a ne rudnuti, zkus ho taky, maji ho s SPF 15 na leto.

Ivanko a kolik tak asi stojí? Taky jsem četla již o nějakém krému, který by to mohl zmírňovat, ten stál kolem 400,-
Stejně je to divný, proč červenají jen tváře a čelo (to je právě pak to nejlepší - ten kontrast s bílou bradou anosem) - kdyby radši červenalo břicho, nebo nohy, to by byl ten život hned snažší godlike

Není tady

#16 30. 6. 2006 13:30

Chyara
♥♥-----

Není tady

#17 4. 7. 2006 12:39

EVA2
♥------

Tak já mám stejný problém. Stačí teplý nápoj,sluníčko,vydýchaný vzduch v autobuse nebo alkohol a objeví se mi čer.fleky v obličeji a na krku. Homeopatii jsem zkoušela stálo mě to už 2.100 kč a výsledek žádný. Ted bě zaujal ten krém Ruboril a taky zkuste webový stránky www.bioline.cz jsou tam přípravky značky Derouge na tento problém

Není tady

#18 4. 7. 2006 16:32

Daniela M
♥♥♥----

EVA2 napsal(a):

Tak já mám stejný problém. Stačí teplý nápoj,sluníčko,vydýchaný vzduch v autobuse nebo alkohol a objeví se mi čer.fleky v obličeji a na krku. Homeopatii jsem zkoušela stálo mě to už 2.100 kč a výsledek žádný. Ted bě zaujal ten krém Ruboril a taky zkuste webový stránky www.bioline.cz jsou tam přípravky značky Derouge na tento problém

Evi, to také záleží jakého si vybereš homeopata, jaké má vzdělání aj. Na www. homeopatie.cz jsou zaručeně ti, co homeopatii něco ví a neprošli  jen rychlokurzem.

Není tady

#19 4. 7. 2006 17:42

EVA2
♥------

Léčila mě p.Mašková z Prahy stránky o homeopatii jsem prošla snad všechny. A ty znáš nějakého opravdu dobrého?

Není tady

#20 4. 7. 2006 19:33

Daniela M
♥♥♥----

EVA2 napsal(a):

Léčila mě p.Mašková z Prahy stránky o homeopatii jsem prošla snad všechny. A ty znáš nějakého opravdu dobrého?

Vím jen, že v homeopatii, je to zcela jinak než v klasické medicíně. Tam záleží na mnohem více na mentální stránce než na jakékoliv fyzické nemoci. Ano znám dobrou homeopatku ale ta je moje.smile

Není tady

#21 1. 2. 2007 12:23

Micunda
♥------

Ahojky Micunda,

mám velky problém s červenými tvářemi, potřebovala bych poradit jak na to. Už jsem toho vyzkoušela spoustu, ale nic tak moc nezabírá. Kdo má účinný lék na tento problém

Není tady

#22 1. 2. 2007 12:24

Micunda
♥------

najdi si mě micunda, rada bych s tebou něco rozebrala.

Není tady

#23 1. 2. 2007 12:29

Micunda
♥------

Ivanka27 napsal(a):

Daniela M napsal(a):

tuci napsal(a):

a je jen jeden ten Ruboril, slyšela jsem že jsou 2 typy

Není tady

#24 16. 2. 2007 20:58

Debra
♥------

Taky patřím mezi ty červený líčka a je mi to dost nepříjemné.Hlavně ty hlášky "jé ty máš barvičku".Byla jsem i v nemocnici na kožním,vzali si vzorek a je to rosacea-růžovka.Má ji určeté procento lidí a je to dědičné, spíše estetický kaz.Léčba nic moc.Chránit pleť před sluncem,mrazem,větrem.....Začínala jsem krémem Ruboril a zinkovou mastí.Pak  od VICHI Rosaleac teď se mažu večer:Diroseal od Avéne a ráno calciovkou a na ni makeup. Taky jsem byla u léčitelky a ta mi posilovala imunitu a že nějaký vnitřní orgán není v pořádku, doktor se mi vysmál,ale na vyšetření neposlal.

Není tady

#25 5. 3. 2008 18:58

Davos@
♥------

Halo lidi chápu vás vým jaký to je fakt hrůza co by jste řekli na čínskou medicínuhttp://www.sanbao.cz/index.php?ses=MTQ8fD4wPHw%2BMDx8Pg%3D%3D&str=1&ob=83

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí