29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto knihou od Evy Kiedrońové? Dnes jsem se byla na ni podívat, vypadá docela zajímavě, ale odradila mě cena - 499 Kč. A nevím, jestli jen nejsem ovlivněna pořadem Sama doma, kde to téměř každé úterý doporučují.
Není tady
Ahoj Gio, tak já jsem se také nechala ovlivnit tím pořadem:D Tu knížku mám doma. Objednala jsem si ji přes internet. Jen jsem ji prohlídla a ještě jsem se ani nepodívala na to CD, co k tomu je. Takže bohužel nevím, jaké to až tak je, ale asi si podívám, tak ti pak písnu:) Pá
Není tady
Gio, Ivagrun jí má doma, tak ti může poreferovat...
Není tady
jojo, já ji mám a jsem s ní moc spokojená. Zkus ji koupit přes nějakého studenta, je na ni 10% sleva. Dokonce mě za tu knížku pochválil i manžel, a to jsem ji nejdřív kvůli té ceně doma tajila :-)
Už jsem četla sice hodně názorů, že to pí Kiedroňová s tou správnou manipulací přehání a je fakt, že všechno se dá jen těžko dodržovat, ale dá ti to dobrý základy pro manipulaci s miminkem.
Jinak Gio, jak se cítíš? Už se těšíš na miminko nebo si užíváš posední dny "svobody"?
Není tady
Díky za odpověď - moc si neužívám, jsem poslední dobou šíleně unavená a spací. Aspoň 1x denně se vykopu na krátkou procházku a to mě předbíhají i babky s berlema. Začalo mi tvrdnout břicho, malý se mi tam vždycky chudák šprajcne a to nejlépe na močáku. Já se pak nemůžu ani hnout a na ten záchod se dostat. Ale prý se mu ještě ven nechce, je ještě vysoko. Doufám, že nebudu rodit někdy ve 42. týdnu - ale čert to vem, ať vyleze, kdy se mu bude chtít.
Není tady
Taky jsem o této paní a knížce něco slyšela a jednou viděla v Sama doma. A když jsem viděla jak si bere mimčo do náruče, myslela jsem že si dělá srandu. Jsem zvědává která z vás když bere mimčo do náruče přemýšlí o tom, jestli to dělá přesně podle ní. Přijde mně to nepřirozené. Naše maminky, babičky i prababičky tohle neřešily. A taky jsem to přežily. Někdy si myslím, že už se to přehání. Ale hlavně, když to tomu, co to vymyslel vynáší. Pododtýkám, že už mám dvě děti a i bez knižky mají páteř vpořádku.
Upravil(a) Rhea (2. 6. 2006 11:06)
Není tady
Já ji nedávno koupila taky, v Librexu měli zrovna v březnu mimořádnou slevu 20%, jinak mají každý čtvrtek 15%. Já mimčo zatím nemám, ale mám dvě 4 měsíční neteře, tak ji zatím studuje švagrová. Některé rady opravdu fungují, je tam spousta obrázků, plakát a DVD. Já jako moderní (snad) budoucí maminka chci mít nejnovější informace. Doma máme samé totalitní a doba přece jen pokročila.V úterý se na SD dívám pravidelně a líbí se mi to.
Není tady
Ahoj Gio.
Knížku taky máme doma. Je pěkná, ale možná by se stačilo podívat jen na to CD, je tam všechno, co je v té knížce přímo ukázané. Je celkem dobré vědět, jak mimčo chytnout a do jaké polohy, ale můžu ti říct, že knížku jsem do porodu stihla 2xpřečíst a CD 2xprohlédnout, ale stejně, když mi malou dali do ruky, tak jsem si na nic nevzpomněla. Chtělo by to spíš asi navštívit nějaký kurs, kde se to člověk naučí.
Není tady
souhlas s Jitou, ja ji mela pujcenou a nejvic zajimavy je to DVD ale na druhou stranu, jestli planujes chodit na plavco, tak tam ti to taky ukazou. Rehabilitacni doktorka mi dokonce rikala, ze ne se vsim v te knizce souhlasi, tak nevim. Ja dvakrat koukla na DVD a staci mi to.
Není tady
Ahojky,knížku jsem dostala a ze začátku to fakt hodně pomůže. Mě v porodnici moc nenaučili jak s miminkem zacházet a tahle knížka mi dost pomohla,je pravda že všechno se dodržet nedá ale já ji vřele doporučuju.:-)))
Není tady