6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemáte někdo zkuenost s tm jak odstranit zubní kámen u pejska. Před rokem jsme byli na odstranění kamene lejzrem, a zdá se mi e i kdy mu čistíme zuby, tak se mu ten kámen dělá víc...a hlavně nad předními zouby se mu začali odchlipovat dásně ...Veterinář nám řekl,e s tím nic neudělá, e pokut ere tak mu to nevadí....
Není tady
Sudino ná známý taky měli psa a jezdili s ním na ten lejzr. A opravdu říkali, e jim příjde, e od té doby co byli na lejzru se mu ten kámen dělá víc. Ale z vlastní zkuenosti nemůu slouit.
Není tady
Mám malého maltézáka a na zubní kámen jezdím od jeho 5 let kadý rok (ted 11). Kdy mu ho nenechá odstranit tak můe dostat zánět dásní . Kámen ho tlačí do dásní, můj pes kdy u se odstranování blíí , tak u jezdí hubou po zemi a drbe si dásně. Letos jsem se u bála , aby se mi probrala z narkozy, ale dostala slaboučkou. Ty zoukby tím taky zachrání, protoe zubní kámen je roztahuje od sebe a uvolnuje je z dásní. Můj pes při kadém zákroku přijde alespon o 4 zuby. Ted jich má v hubě asi u jen 9, ale granule jetě batí.
Není tady
No my jsme byli na tom před měsícem. Jen se mi zdá, e to čitění je ultrazvukem.
Kadý pejsek má zoubky jiné a je to geneticky dané.
Přesně tak jak píe Peta je to hodně důleité, mohlo by to mí nenapravitelné následky a navíc bychom potom museli pejskovi vařit, takto si papká granulky kde má vechno.
Není tady
Cistit alespon 3x tydne zubky, masirovat dasne a davat hodne tvrdych tycinek z buvoli kosti atp.
Není tady
sudino zkus si přečíst : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=14311 diskuzi "čistíte psovi zuby?" mně se nejlépe osvědčila hovězí kost S KLOUBEM očistí kámen dokonale a hlavně, se to pak nezhoruje jak po čitění u veterináře
Není tady
Bety napsal(a):
sudino zkus si přečíst : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=14311 diskuzi "čistíte psovi zuby?" mně se nejlépe osvědčila hovězí kost S KLOUBEM očistí kámen dokonale a hlavně, se to pak nezhoruje jak po čitění u veterináře
tak u nas kosti procistuji nejen ustni ale i jine dutiny jednou jsme meli neco od pedigree, bylo to v modrem sacku primo na cisteni zubu a cistilo to dobre
Není tady
a kam jezdíte na čitění? kdo je vá osvědčený vet? je někdo z vysočiny? nemůem vybrat kliniku:(
Není tady
Mám skoro 3 letého zl.retrívra,zuby mu čistím,kupuju mu tyčinky apod. na zuby a asi před týdnem jsem na dvou vrchních pičácích objevila začínající zubní kámen,tak jsem objednaná na zítřek k veterinářce..Bojím se hlavně toho uspávání,známý mi říkali,e to vypadá jako kdy pes je mrtvej a to fakt teda nevim jak to rozdejchám..Vím,e se to dělá běně,ale nikdy jsem to jetě nezaila a svýho mazlíčka mám nadeve ráda,proto nechci,aby trpěl
Není tady
Mishulenko
neblazni, on normalne dejcha, to je ale blbost tvrdit,ze vypada mrtvej. vypada normalne jako kdyz spi. Nekolikrat jsem uz drzela v naruci mrtveho psa i hribe nebo tele a muzu ti potvrdit, ze to vubec neni to same.
az ho doneses od veterinare domu, zabal ho do deky a poloz ho na zem, nekam do rohu na koberec. urcite ho nedavej do postele nebo na gauc, jsou chudinci celi dezorientovani a blbnou, mohl by ti spadnout.
davej jen pozor, aby mel venku z huby jazyk, kontroluj mu dech a hlavne bud ve strehu, muze te pokoussat. ne ze by se ti mstil za tu narkozu ale on fakt vubec netusi kde je a kdo jsi ty.
zajisti mu dostatek vody, bude mit zizen a nech ho do druheho dne odpocivat. vsadim se, ze to zvladnete
Není tady
Ja se tomu kamenu snazim predchazet, cistim zoubky ob den nasemu pejskovi a kupuji i dentalni tycinky
Není tady