29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s tm jak odstranit zubní kámen u pejska. Před rokem jsme byli na odstranění kamene lejzrem, a zdá se mi že i když mu čistíme zuby, tak se mu ten kámen dělá víc...a hlavně nad předními zouby se mu začali odchlipovat dásně ...Veterinář nám řekl,že s tím nic neudělá, že pokut žere tak mu to nevadí....
Není tady
Sudino náš známý taky měli psa a jezdili s ním na ten lejzr. A opravdu říkali, že jim příjde, že od té doby co byli na lejzru se mu ten kámen dělá víc. Ale z vlastní zkušenosti nemůžu sloužit.
Není tady
Mám malého maltézáka a na zubní kámen jezdím od jeho 5 let každý rok (ted 11). Když mu ho nenecháš odstranit tak může dostat zánět dásní . Kámen ho tlačí do dásní, můj pes když už se odstranování blíží , tak už jezdí hubou po zemi a drbe si dásně. Letos jsem se už bála , aby se mi probrala z narkozy, ale dostala slaboučkou. Ty zoukby tím taky zachráníš, protože zubní kámen je roztahuje od sebe a uvolnuje je z dásní. Můj pes při každém zákroku přijde alespon o 4 zuby. Ted jich má v hubě asi už jen 9, ale granule ještě baští.
Není tady
No my jsme byli na tom před měsícem. Jen se mi zdá, že to čištění je ultrazvukem.
Každý pejsek má zoubky jiné a je to geneticky dané.
Přesně tak jak píše Pešta je to hodně důležité, mohlo by to mí nenapravitelné následky a navíc bychom potom museli pejskovi vařit, takto si papká granulky kde má všechno.
Není tady
Cistit alespon 3x tydne zubky, masirovat dasne a davat hodne tvrdych tycinek z buvoli kosti atp.
Není tady
sudino zkus si přečíst : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=14311 diskuzi "čistíte psovi zuby?" mně se nejlépe osvědčila hovězí kost S KLOUBEM očistí kámen dokonale a hlavně, se to pak nezhoršuje jak po čištění u veterináře
Není tady
Bety napsal(a):
sudino zkus si přečíst : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=14311 diskuzi "čistíte psovi zuby?" mně se nejlépe osvědčila hovězí kost S KLOUBEM očistí kámen dokonale a hlavně, se to pak nezhoršuje jak po čištění u veterináře
tak u nas kosti procistuji nejen ustni ale i jine dutiny
jednou jsme meli neco od pedigree, bylo to v modrem sacku primo na cisteni zubu a cistilo to dobre
Není tady
a kam jezdíte na čištění? kdo je váš osvědčený vet? je někdo z vysočiny? nemůžem vybrat kliniku:(
Není tady
Mám skoro 3 letého zl.retrívra,zuby mu čistím,kupuju mu tyčinky apod. na zuby a asi před týdnem jsem na dvou vrchních špičácích objevila začínající zubní kámen,tak jsem objednaná na zítřek k veterinářce..Bojím se hlavně toho uspávání,známý mi říkali,že to vypadá jako když pes je mrtvej a to fakt teda nevim jak to rozdejchám..Vím,že se to dělá běžně,ale nikdy jsem to ještě nezažila a svýho mazlíčka mám nadevše ráda,proto nechci,aby trpěl
Není tady
Mishulenko
neblazni, on normalne dejcha, to je ale blbost tvrdit,ze vypada mrtvej. vypada normalne jako kdyz spi. Nekolikrat jsem uz drzela v naruci mrtveho psa i hribe nebo tele a muzu ti potvrdit, ze to vubec neni to same.
az ho doneses od veterinare domu, zabal ho do deky a poloz ho na zem, nekam do rohu na koberec. urcite ho nedavej do postele nebo na gauc, jsou chudinci celi dezorientovani a blbnou, mohl by ti spadnout.
davej jen pozor, aby mel venku z huby jazyk, kontroluj mu dech a hlavne bud ve strehu, muze te pokoussat. ne ze by se ti mstil za tu narkozu ale on fakt vubec netusi kde je a kdo jsi ty.
zajisti mu dostatek vody, bude mit zizen a nech ho do druheho dne odpocivat. vsadim se, ze to zvladnete
Není tady
Ja se tomu kamenu snazim predchazet, cistim zoubky ob den nasemu pejskovi a kupuji i dentalni tycinky
Není tady