|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahooooooooooj,
po dlouhý době se hlásím, jsem tu jen na skok, tak vás chci všechny mooooooooooc pozdravit!!!!!!!!!!!!
Jak jsme se dohodly cca před 14ti dny, že se tu sejdeme na 1.6., tak se těším na vaše novinky 
Láduš je těhulka, Tiffi taky.....takže holky moje MOC VELKÁ GRATULACE 
A co vy ostatní????
Leidi, Ivi, Cecilko a spol?
Jinak já jsem dnes 6.den po embryo transferu, naštěstí vydrželi oba drobečci a teď už jen záleží, jak se jim u mě bude líbit. Na kontrolní test mám jít až 18.den po ET, ale test si zkusím asi dřív, někdy příští týden, to už by mohlo být znát
Určitě vám dám vědět 
Tak se mějte moc krásně a pište rychle, ať vás tu těch pár minutekl zastihnu!!!!
Pa Andri
Není tady
Andri napsal(a):
Ahooooooooooj,
po dlouhý době se hlásím, jsem tu jen na skok, tak vás chci všechny mooooooooooc pozdravit!!!!!!!!!!!!
Jak jsme se dohodly cca před 14ti dny, že se tu sejdeme na 1.6., tak se těším na vaše novinky
Láduš je těhulka, Tiffi taky.....takže holky moje MOC VELKÁ GRATULACE
A co vy ostatní????
Leidi, Ivi, Cecilko a spol?
Jinak já jsem dnes 6.den po embryo transferu, naštěstí vydrželi oba drobečci a teď už jen záleží, jak se jim u mě bude líbit. Na kontrolní test mám jít až 18.den po ET, ale test si zkusím asi dřív, někdy příští týden, to už by mohlo být znátUrčitě vám dám vědět
Tak se mějte moc krásně a pište rychle, ať vás tu těch pár minutekl zastihnu!!!!
Pa Andri
Ahoj Andri, moc ti drzim palecky, at uz jses pod carou!!!
Není tady
Andri napsal(a):
díky moc Sillwi, kéž by!!!!!!!!!
Andri, ale pozor, ne abys pak skakala od radosti tak, jak ta "osoba" na tom tvem obrazku 
Není tady
Jééé, Andri, Tebe tu ráda vidím. Moc jsem na Tebe myslela a držím pěstičky,aby oba drobečci se zabydlely a bříško rostlo o 106
Jak to je? Co hormonální stimulace, jak jsi jí snášela?
Není tady

Andri..tak taky přeji hodně štstí a ať se drobečkům u tebe líbí 
Andri..technický dotaz ???? Ty sis musela taky píchat ty injekce do břicha ?? Jaký to je ???? 
Není tady
Ahoj Ivi a Pinky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stimulovala jsem od 2.DC každý den 1x injekcí do břicha, píchala jsem si je sama, bylo to nejjednodušší, než každý den někam chodit. Asi od 5.dne jsem přibrala další injekci a to asi do 11.dne, poslední den byly inj.3 a další den nic a až pak odběr. Snášela jsem je docela dobře, jen únava byla.
Holky, co je tu nového?????????????????????
Není tady

Nového je toho spustu....hlavně hodně těhulek...a to je dobře...
Teď čekáme co Leideia...měla možná testovat....ještě si nebyla jistá..... !! Ale po IUI asi šestý den špinila, takže je možné a pravděpodobné..že jí to zlatíčku,
konečně vyšlo !!!!! 
Andri..jsi borec.....
Já bych se nepíchla a už vůbec ne do břicha !!! 
Když jsmebyla malá, kousnul mě pes a tak jsme dostávala injekce do břicha taky..bylo to děsný !!! je to stejný systém nebo je to jen nějaké injekční pero..jako třeba u cukrovky ?????
Není tady

Tak to jo Andri..to by se ještě dalo..už jsme se lekla, že je to nějaká tetanovka 

Andri...jaká je pravděpodobnost, že to budou dvojčátka ???? Myslím podle doktorů v % ???
A ještě jsem se tě chtěla zeptat...v čem byl tvůj problém, že jste se rozhodli pro umělé ????
Není tady
Andri, držím pěstičky!!!!!
Není tady

Ahojky a příště ať nahlásíš dvě // 
Budeme se těšit a myslet na tebe !!!!! 
Není tady
Andri těším se příští týden na pozitivní zprávičky a že se přesuneš pod čáru. Držím palečky

Není tady
Ahoj holky, já tu skoro vůbec dnes nejsem, zaučuji v práci 2 kolegyně, takže vůbec nestíhám. Ivuško, testovalal jsi? Já jsem srad a myslím,že testování bude zbytečný, čekám to každou chvilkou, mám přesně takový ten pocit těsně před rozběhnutím MS......
Takže mě příští cyklus čeká to samé jako Andri.......
Není tady
Lei, psala jsem ti SZ. Také čekám, že to zase přijde...

Není tady

Lei..nezoufej.....třeba to fakt vyjde !!!!! 
Právě proto, že nemáš žádné příznaky......já jsem nikdy žádné neměla a jaké mám dva zdravé, zlobivé raubíře !!!!
Není tady
Ivi, už jsem odepsala.....
Není tady
Leidea napsal(a):
Ahoj holky, já tu skoro vůbec dnes nejsem, zaučuji v práci 2 kolegyně, takže vůbec nestíhám. Ivuško, testovalal jsi? Já jsem srad a myslím,že testování bude zbytečný, čekám to každou chvilkou, mám přesně takový ten pocit těsně před rozběhnutím MS......
Takže mě příští cyklus čeká to samé jako Andri.......
Lei, ono to opravdu, opravdu, opravdu bolí úplně stejně!! Neklesej na mysli!! 
Není tady
Ledei..konečně jsem tě tady našla..no, jak říkají holky,............vážně....nepoznáš to !!! uvidíš!!! já taky nepoznala a pořád myslela,že každou chvíli to přijde a ne...držím palce...
Není tady
holky a kolikátý den po ovulaci vám vyšel test pozitivní?
Není tady
Leidei, neklesej na mysli, já u 1. těhu neměla vůbec žádné příznaky a ted jsem měla klasický premenstr. syndrom , takže jsem s tím vůbec nepočítala a ejhle.
Není tady
Leidea napsal(a):
holky a kolikátý den po ovulaci vám vyšel test pozitivní?
Ledei,mně slabounce pozitivní asi 13.den..rapid preg dokonce 12.den....ale fakt jsem tu čárku skoro neviděla, na tom méně citlivém se objevila snad až po 8.minutách na rapid pregu asi po 3. min. už jsi testovala?
Není tady
Přesně,jak říká Jesi...pokud trpíš na premen. syndrom,tak to nepoznáš už vůbec......!! fakt
Není tady