29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Holky, nevím jestli už se to neprobíralo, ale chodila k někomu z vás domů paní na učení plavání už od nejmenších dětí? Chtěla bych už začít s Honzíkem blbnout ve vaně, tak hledám nějaký tip. Jsme z Prahy.
Jinak se chodí od dvou měsíců do bazénku nebo jak to je? Teď jsem našla nějaký kurz cvičení (spíš teda manipulace) pro nejmenší mrňousky v Průhonicích, tak to možná vyzkoušíme.
Jéé, my si budem užívat...
Není tady
Ahojky k nám chodila kamarádka co dělá i kursy plavání, vím že se ve vaně dá plavat od 6týdnů a do bazénku můžou děti od 3měsíců po prvním očkování ..
Jukni se na starší diskuze o plavání s miminkama , tam píšou i maminy co jsou z Prahy a chodí s miminkama, možná tam najdeš i nějaké kontakty
..
Není tady
my byli na vanickach v utery a jdem pristi patek, ale jsme ve Zline, psala jsem o tom v diskuzi vanicky. nauci nas tam ruzne uchopy, vcera jsme to zkouseli ve vane a mala byla jak u vytrzeni:-)
Není tady
Ahoj Ivo, bohužel nemám kontakt na instruktorku co chodí domů, ale tady máš odkaz na vaničky v Praze 9- Letňanech, nedaleko Tesca.
http://www.studio-motylek.cz/vanicky.asp
Já jsem tam byla na vaničkách 3x a pak jsme chodily na plavčo do bazénu. Plavání je tam sice dooost drahé, ale to zázemí za to stojí ( pro ty nejmenší určitě). Teď chodíme do www.betynka.cz - jééé a teď jsem koukala na jejich stránky že chodí paní domu a návštěva je od 210 do 290 Kč . No to je bezva, to se bude hodit i nám, ještě že ses ptala
Upravil(a) spunt (1. 6. 2006 11:26)
Není tady
Spunte, díky moc, ten Motýlek vypadá moc pěkně, ale to mám přes celou Prahu :-( No, zkusim ještě hledat...
Není tady
Praha 4, to je ideální :-))
Není tady
Stránky: 1