Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 31. 5. 2006 19:25

Jessie
♥♥♥♥♥--

Poraďme si navzájem

K tomuto nápadu mě inspirovalo téma "úklid v kuchyňce". Každá z nás občas shání ve svém městě nové kadeřnictví, kosmetiku, nehtové studium atd. Co takhle si vzájemně poradit - Téma např. Poraďme si navzájem - Kladno a zde budeme psát o zkušenostech ze salonů z tohoto města, popřípadě z celého kraje. Samozřejmě nemusíme zůstat jen u zkrášlování, často čtu dotazy na speciální obchody např. s nadměrnými velikostmi atd. Takže co říkáte na můj nápad?

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#2 1. 6. 2006 9:05

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Re: Poraďme si navzájem

Ahoj Jessie, výborný nápad jsem dokonce i z Kladna, takže jestli potřebuješ s něčim poradit, když budu vědět ráda odpovím. S kadeřnicí jsem spokojená ve studiu K pracují tam s kosmetikou Wella a je to tam mnohem levnější než např. v Amadeu a myslím, že i kadeřnice jsou mnohem zkušenější.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#3 1. 6. 2006 17:16

Jessie
♥♥♥♥♥--

Já si teď hodně oblíbila kadeřnictví LaDa na Sítné - už jen to že každá z kadeřnic má krásný účes mě nadchlo a co teprve když mě ostříhali. Bohužel barvení a tak je pro mě jako pro studentku dost drahé, ale je to cenový průměr

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#4 2. 6. 2006 3:29

Pešta
♥♥♥♥---

ahoj, já chodila nad Gomé do Loreálu, a ted se přestěhovali dolu do města, tak si je najdu. 

Renčo ke komu chodíš v K, vlastní to můj kamarád, viděla jsi ho ženil se v ve "svatbách paní Veroniky"?

Není tady

#5 2. 6. 2006 7:52

Renča1
♥♥♥----

Ahoj Pešto, chodim do toho druhého Káčka co je v ul.Poděbradova nad kavárnou Zebra. Slávka znam parkrát jsem u něj byla,ale už je to pár let. Ten pořad jsem bohužel neviděla.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#6 2. 6. 2006 13:43

Pešta
♥♥♥♥---

Jestli myslíš to K naproti cukrárně Venezia, tak tam jsem chodila kdysi k Petře N.

Není tady

#7 3. 6. 2006 12:44

Jessie
♥♥♥♥♥--

Teď jsem četla v kamelotu inzerát na K. Ke komu chodíte? Nejen kadeřnice, ale i kosmetičky a tak. Jo a mmch - co si mám představit pod pojmem "základní ošetření pleti"? Moc díky

Není tady

#8 5. 6. 2006 7:25

Renča1
♥♥♥----

Pešta napsal(a):

Jestli myslíš to K naproti cukrárně Venezia, tak tam jsem chodila kdysi k Petře N.

Pešto ty myslíš asi studio Swing, to je naproti kavárně Venezia. To Káčko je o pár ulic výš a blíž k hlavní třídě.

Není tady

#9 5. 6. 2006 7:36

Renča1
♥♥♥----

Jessie napsal(a):

Teď jsem četla v kamelotu inzerát na K. Ke komu chodíte? Nejen kadeřnice, ale i kosmetičky a tak. Jo a mmch - co si mám představit pod pojmem "základní ošetření pleti"? Moc díky

Kadeřnice jsou tam tři, chodim k Pavle a moje ségra k Markétě a taky je spokojená. Pavla dělá i kosmetiku, ale na té jsem nebyla,takže nemůžu posoudit. Řekla bych že základní ošetření pleti bude, hloubkové čištění+masáž obličeje+maska a nanesení krému. Ceny tam maj v pohodě, dřív jsem chodila do Amadeuse a tam jsem platila jednou tolik.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí