|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
K tomuto nápadu mě inspirovalo téma "úklid v kuchyňce". Každá z nás občas shání ve svém městě nové kadeřnictví, kosmetiku, nehtové studium atd. Co takhle si vzájemně poradit - Téma např. Poraďme si navzájem - Kladno a zde budeme psát o zkušenostech ze salonů z tohoto města, popřípadě z celého kraje. Samozřejmě nemusíme zůstat jen u zkrášlování, často čtu dotazy na speciální obchody např. s nadměrnými velikostmi atd. Takže co říkáte na můj nápad?
Není tady
Ahoj Jessie, výborný nápad jsem dokonce i z Kladna, takže jestli potřebuješ s něčim poradit, když budu vědět ráda odpovím. S kadeřnicí jsem spokojená ve studiu K pracují tam s kosmetikou Wella a je to tam mnohem levnější než např. v Amadeu a myslím, že i kadeřnice jsou mnohem zkušenější.
Není tady
Já si teď hodně oblíbila kadeřnictví LaDa na Sítné - už jen to že každá z kadeřnic má krásný účes mě nadchlo a co teprve když mě ostříhali. Bohužel barvení a tak je pro mě jako pro studentku dost drahé, ale je to cenový průměr
Není tady
ahoj, já chodila nad Gomé do Loreálu, a ted se přestěhovali dolu do města, tak si je najdu.
Renčo ke komu chodíš v K, vlastní to můj kamarád, viděla jsi ho ženil se v ve "svatbách paní Veroniky"?
Není tady
Ahoj Pešto, chodim do toho druhého Káčka co je v ul.Poděbradova nad kavárnou Zebra. Slávka znam parkrát jsem u něj byla,ale už je to pár let. Ten pořad jsem bohužel neviděla.
Není tady
Jestli myslíš to K naproti cukrárně Venezia, tak tam jsem chodila kdysi k Petře N.
Není tady
Teď jsem četla v kamelotu inzerát na K. Ke komu chodíte? Nejen kadeřnice, ale i kosmetičky a tak. Jo a mmch - co si mám představit pod pojmem "základní ošetření pleti"? Moc díky
Není tady
Pešta napsal(a):
Jestli myslíš to K naproti cukrárně Venezia, tak tam jsem chodila kdysi k Petře N.
Pešto ty myslíš asi studio Swing, to je naproti kavárně Venezia. To Káčko je o pár ulic výš a blíž k hlavní třídě.
Není tady
Jessie napsal(a):
Teď jsem četla v kamelotu inzerát na K. Ke komu chodíte? Nejen kadeřnice, ale i kosmetičky a tak. Jo a mmch - co si mám představit pod pojmem "základní ošetření pleti"? Moc díky
Kadeřnice jsou tam tři, chodim k Pavle a moje ségra k Markétě a taky je spokojená. Pavla dělá i kosmetiku, ale na té jsem nebyla,takže nemůžu posoudit. Řekla bych že základní ošetření pleti bude, hloubkové čištění+masáž obličeje+maska a nanesení krému. Ceny tam maj v pohodě, dřív jsem chodila do Amadeuse a tam jsem platila jednou tolik.
Není tady