Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 15. 3. 2007 14:19

Ajax
♥♥♥♥♥--

Re: náruživý manžel

no asi je hodně důležité a záleží na tom "jak" je tenhle požadavek sdělen... jestli sprostě až hanlivě tak by mě to asi taky uráželo, ale jestli pěkně, romanticky a toužebně, tak bych byla moc šťastná, žebych měla manžu který po mě tak touží......

Není tady

#77 16. 3. 2007 8:14

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

3 x za 5 min ... herecka, dobre to na neho zahrala !!! :-D A mozno si total vymysla, ale ja by som mu povedala, ze ma jeho ex nezaujima a takymi rečami ma absolutne demotivuje k dalsim neznostiam a sekla s tym na nejaky cas uplne. POtom by sa urcite spamatal a uvedomil si, ze sa sprava hrozne sebecky a takymi recami moze niekoho ranit. Ak nie je tvoj prvy a zase zacne dristat o byvalke, tak povedz nieco pozitivne o tvojom ex, ze ta vedel lepsie rozpalit a pod. !

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#78 16. 3. 2007 8:57

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Mafia: Nebo kdy si stěžoval, že jí to trvá dlouho, že jeho ex byla do 5ti minut ... Odpověděla bych "viď, mě to taky přijde divné. Se svým ex jsem byla měla orgasmus ještě, než ho do mě stačil zasunout" big_smile

Není tady

#79 16. 3. 2007 8:59

xkisek
♥♥♥♥---

Abych to trochu uvedla na pravou míru, bavíme se hodně otevřeně o všem i o tom co se komu líbí a co ne  a co kdy kdo s kým prožil , on byl hodně uzavřený a prý se s nikým o takovýhle intimnostech nebavil. On se chová sobecky celkově, nikdy neměl pořádný vztah, vždy jen kamarádky a to ještě nekolik najednou, i to jeho manželství bylo podivné, ale to už jsem popisovala jinde.
No taky jsem s tím sekla úplně a na jeho sbližovací pokusy nereaguju tak jako dřív. A tudíž nic není. Už jsem to vydržela týden smile A jsem smířená s tím že tenhle vztah jde do háje sad
Ale jsem ráda že jsem si potvrdila svojí doměnku, že to není snad ani možná ( 3x za 5 min ), obzvláště když mu někdy řekla, že jediný v čem si rozumnějí je sex a jindy zas, že sex by oželela, kdyby byl lepší manžel. Ale to by bylo na dlouhé psaní a jemu to stejně nevysvětlím, na to je moc zabedněnej dumbom Ale kdybych někdy měla příležitost, tak se jí na to snad zeptám.

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#80 16. 3. 2007 10:48

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

xkisek.... pussa

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#81 16. 3. 2007 10:56

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tak já třeba nemám problém s tím, udělat si to sama 3x během pěti minut. Ale to už musím být hodně nadržená. A při milování s partnerem klidně taky 3x. vissla

Není tady

#82 16. 3. 2007 11:04

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

sandro, tummenupp

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#83 16. 3. 2007 11:17

xkisek
♥♥♥♥---

sandra napsal(a):

Tak já třeba nemám problém s tím, udělat si to sama 3x během pěti minut. Ale to už musím být hodně nadržená. A při milování s partnerem klidně taky 3x. vissla

a byla bys schopná se toho dobrovolně vzdát?

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#84 16. 3. 2007 11:21

sandra
♥♥♥♥♥♥-

xkisek napsal(a):

sandra napsal(a):

a byla bys schopná se toho dobrovolně vzdát?

Jak se toho vzdát? Moc nerozumím otázce. Když si to udělám sama, tak se přeci nemám čeho vzdávat. A více orgasmů během milování jsem měla s každým partnerem.

Není tady

#85 16. 3. 2007 11:28

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

xkisek napsal(a):

Abych to trochu uvedla na pravou míru, bavíme se hodně otevřeně o všem i o tom co se komu líbí a co ne  a co kdy kdo s kým prožil , on byl hodně uzavřený a prý se s nikým o takovýhle intimnostech nebavil. On se chová sobecky celkově, nikdy neměl pořádný vztah, vždy jen kamarádky a to ještě nekolik najednou, i to jeho manželství bylo podivné, ale to už jsem popisovala jinde.
No taky jsem s tím sekla úplně a na jeho sbližovací pokusy nereaguju tak jako dřív. A tudíž nic není. Už jsem to vydržela týden smile A jsem smířená s tím že tenhle vztah jde do háje sad
Ale jsem ráda že jsem si potvrdila svojí doměnku, že to není snad ani možná ( 3x za 5 min ), obzvláště když mu někdy řekla, že jediný v čem si rozumnějí je sex a jindy zas, že sex by oželela, kdyby byl lepší manžel. Ale to by bylo na dlouhé psaní a jemu to stejně nevysvětlím, na to je moc zabedněnej dumbom Ale kdybych někdy měla příležitost, tak se jí na to snad zeptám.

Ahojda xkisku,
já bych jen chtěla dodat, že jsem schopná prožít hodně orgasmů za sebou a i 3x za 5 min. to je pak taková smršť. a  hlavně už to ani nepočítám. říká se to trochu odborně, že jsem multiorgastická .... tak jen abys věděla. možná to ta bývalá tvého přítele hrála, nevím, ale já bych to  hrát nemusela. Ale osobně zastávám názor, že o bývalých se nemluví  - tedy nesoudí a nesrovnává s tím současným před tím současným. a hlavně ne v posteli smile

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#86 22. 3. 2007 12:37

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kde se to MULTIO kupuje? Stačí pro začátek 20 deka...sad

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#87 22. 3. 2007 14:54

janica
♥♥♥♥♥♥-

Ahá tak tady to je, někomu příroda nadělila "multio" a na někoho zapomněla úplně. Se na to vys* roll dumbom

Není tady

#88 22. 3. 2007 15:04

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Já ymslela, že mluvíte o vitamínech. jo,t ak to my si musíme ty orgasmy vydřít - respektive 1 styk = 1 orgáček. větší množství si nedovedu představit, to by mne mohlo odstřelit supermariobig_smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#89 22. 3. 2007 16:25

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Nety napsal(a):

Já ymslela, že mluvíte o vitamínech. jo,t ak to my si musíme ty orgasmy vydřít - respektive 1 styk = 1 orgáček. větší množství si nedovedu představit, to by mne mohlo odstřelit supermariobig_smile

Nety, já si je musím taky vydřít big_smile

Není tady

#90 22. 3. 2007 16:35

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

a nikdo ti nepomůže viď ? :-)))

Není tady

#91 22. 3. 2007 16:45

sandra
♥♥♥♥♥♥-

vašek napsal(a):

a nikdo ti nepomůže viď ? :-)))

lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí