29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no asi je hodně důležité a záleží na tom "jak" je tenhle požadavek sdělen... jestli sprostě až hanlivě tak by mě to asi taky uráželo, ale jestli pěkně, romanticky a toužebně, tak bych byla moc šťastná, žebych měla manžu který po mě tak touží......
Není tady
3 x za 5 min ... herecka, dobre to na neho zahrala !!! :-D A mozno si total vymysla, ale ja by som mu povedala, ze ma jeho ex nezaujima a takymi rečami ma absolutne demotivuje k dalsim neznostiam a sekla s tym na nejaky cas uplne. POtom by sa urcite spamatal a uvedomil si, ze sa sprava hrozne sebecky a takymi recami moze niekoho ranit. Ak nie je tvoj prvy a zase zacne dristat o byvalke, tak povedz nieco pozitivne o tvojom ex, ze ta vedel lepsie rozpalit a pod. !
Není tady
Mafia: Nebo kdy si stěžoval, že jí to trvá dlouho, že jeho ex byla do 5ti minut ... Odpověděla bych "viď, mě to taky přijde divné. Se svým ex jsem byla měla orgasmus ještě, než ho do mě stačil zasunout"
Není tady
Abych to trochu uvedla na pravou míru, bavíme se hodně otevřeně o všem i o tom co se komu líbí a co ne a co kdy kdo s kým prožil , on byl hodně uzavřený a prý se s nikým o takovýhle intimnostech nebavil. On se chová sobecky celkově, nikdy neměl pořádný vztah, vždy jen kamarádky a to ještě nekolik najednou, i to jeho manželství bylo podivné, ale to už jsem popisovala jinde.
No taky jsem s tím sekla úplně a na jeho sbližovací pokusy nereaguju tak jako dřív. A tudíž nic není. Už jsem to vydržela týden A jsem smířená s tím že tenhle vztah jde do háje
Ale jsem ráda že jsem si potvrdila svojí doměnku, že to není snad ani možná ( 3x za 5 min ), obzvláště když mu někdy řekla, že jediný v čem si rozumnějí je sex a jindy zas, že sex by oželela, kdyby byl lepší manžel. Ale to by bylo na dlouhé psaní a jemu to stejně nevysvětlím, na to je moc zabedněnej Ale kdybych někdy měla příležitost, tak se jí na to snad zeptám.
Není tady
xkisek....
Není tady
Tak já třeba nemám problém s tím, udělat si to sama 3x během pěti minut. Ale to už musím být hodně nadržená. A při milování s partnerem klidně taky 3x.
Není tady
sandro,
Není tady
sandra napsal(a):
Tak já třeba nemám problém s tím, udělat si to sama 3x během pěti minut. Ale to už musím být hodně nadržená. A při milování s partnerem klidně taky 3x.
a byla bys schopná se toho dobrovolně vzdát?
Není tady
xkisek napsal(a):
sandra napsal(a):
a byla bys schopná se toho dobrovolně vzdát?
Jak se toho vzdát? Moc nerozumím otázce. Když si to udělám sama, tak se přeci nemám čeho vzdávat. A více orgasmů během milování jsem měla s každým partnerem.
Není tady
xkisek napsal(a):
Abych to trochu uvedla na pravou míru, bavíme se hodně otevřeně o všem i o tom co se komu líbí a co ne a co kdy kdo s kým prožil , on byl hodně uzavřený a prý se s nikým o takovýhle intimnostech nebavil. On se chová sobecky celkově, nikdy neměl pořádný vztah, vždy jen kamarádky a to ještě nekolik najednou, i to jeho manželství bylo podivné, ale to už jsem popisovala jinde.
No taky jsem s tím sekla úplně a na jeho sbližovací pokusy nereaguju tak jako dřív. A tudíž nic není. Už jsem to vydržela týdenA jsem smířená s tím že tenhle vztah jde do háje
Ale jsem ráda že jsem si potvrdila svojí doměnku, že to není snad ani možná ( 3x za 5 min ), obzvláště když mu někdy řekla, že jediný v čem si rozumnějí je sex a jindy zas, že sex by oželela, kdyby byl lepší manžel. Ale to by bylo na dlouhé psaní a jemu to stejně nevysvětlím, na to je moc zabedněnejAle kdybych někdy měla příležitost, tak se jí na to snad zeptám.
Ahojda xkisku,
já bych jen chtěla dodat, že jsem schopná prožít hodně orgasmů za sebou a i 3x za 5 min. to je pak taková smršť. a hlavně už to ani nepočítám. říká se to trochu odborně, že jsem multiorgastická .... tak jen abys věděla. možná to ta bývalá tvého přítele hrála, nevím, ale já bych to hrát nemusela. Ale osobně zastávám názor, že o bývalých se nemluví - tedy nesoudí a nesrovnává s tím současným před tím současným. a hlavně ne v posteli
Není tady
Kde se to MULTIO kupuje? Stačí pro začátek 20 deka...
Není tady
Ahá tak tady to je, někomu příroda nadělila "multio" a na někoho zapomněla úplně. Se na to vys*
Není tady
Já ymslela, že mluvíte o vitamínech. jo,t ak to my si musíme ty orgasmy vydřít - respektive 1 styk = 1 orgáček. větší množství si nedovedu představit, to by mne mohlo odstřelit
Není tady
Nety napsal(a):
Já ymslela, že mluvíte o vitamínech. jo,t ak to my si musíme ty orgasmy vydřít - respektive 1 styk = 1 orgáček. větší množství si nedovedu představit, to by mne mohlo odstřelit
Nety, já si je musím taky vydřít
Není tady
a nikdo ti nepomůže viď ? :-)))
Není tady
vašek napsal(a):
a nikdo ti nepomůže viď ? :-)))
Není tady