Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 6. 2006 12:17

janik
♥♥♥----

Re: náruživý manžel

Heduš odpísal som ti na meil!

Není tady

#52 12. 3. 2007 15:49

Jarča
♥♥♥♥---

Řekněte jestli jsem normální - schválně jsem si našla svoji starou diskuzi - manžel se se mnou rozvádí a já ho najednou chci a chci ho moc - jsem normální, když odmítám to, co mám a chci to, co mi uniká?

Není tady

#53 13. 3. 2007 8:38

macháček
♥♥-----

tina napsal(a):

ADFka napsal(a):

Holky, možná, kdybysme se taky tak snadno udělaly (stačilo by se párkrát pohnout), taky bysme chtěly furt. Teda mně to pěkně točí, že chlapi to mají tak jednoduchý (a navíc teď, když jsem zjistila, že mám mužskej mozek a musím prověřit, jestli náááhodou nejsem lesba, že prej bych k tomu mohla mít sklony - proboha - eště aby mi tak narost bíbr...) big_smile

tak to bacha - skoro vždycky "jsem" rychleji než můj muž

To jsi teda pěkná čertice, ale zpět k tématu, nutit do sexu může jedině sobec a blbec (pardon). Vždyť pokud se maji dva rádi, tak se také tolerují i co se týče milování, hodné záleží také na psychice - co člověk za celý ten den prožil, v jakém je rozpoložení. Rozkázat prostě nic nejde. Já jsem třeba teď ve stádiu, že můžu (nebo chci) klidně každý den (ale také si uvědomuji, že to tak vždy nebylo a nebude, což je úplně normální), ale rozhodně do ničeho partnerku nenutím. Kolikrát si řekneme, že si raději budem o něčem hezkém povídat (když poznáme jeden na druhém, že na to zrovna neni chuť) a je to taky fajn a někdy to přejde i v krásné milování. Prostě na pilu se tlačit nemá. Jinak je pravda, že u nás chlapů je to jednodušší, vzrušení, pár pohybů a jak jsem někde trefně četl a už se ti vaří koule.

Není tady

#54 13. 3. 2007 8:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

já můžu mít sex i když mi není dobře - tedy na duši...právě sexem se odreaguju...tolik k "starému" tématu:-))

Jarčo to teda koukám, četla jsem první příspěvek...a vím že se máš ted rozvádět...a jestli jsou tvoje pocity normální??ale jistě, vždycky přece chceme to nemůžem mít...a neumíme si vážit toho co máme...nic ve zlém...jen to tak prostě VETSINOU v životě JE:-((((

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#55 13. 3. 2007 19:46

xkisek
♥♥♥♥---

Já jsem také z manželství šla s pocitem, že jsem frigida, BM teda byl jen malinko protivný, ale uléhala jsem s pocitem, že musím a někdy jsem při milování i usnula, a nebylo to tím, že by se mi to nelíbilo, vždycky mě dokázal přivést k orgasmu i když to u mě není jednoduché. No a teď mi přítel vyčítá, že jsem nymfomanka, což je blbost 3 x - 4 týdně mi to stačí. A pak také poslouchám, že jeho BM se udělala 3x za 5 min a mě to trvá strašně dlouho. Má mě tam kde chce  - už  mě to přestává bavit a radši si to udělám sama. Ale spokojená nejsem.

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#56 13. 3. 2007 19:48

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

:-))

Není tady

#57 13. 3. 2007 20:06

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

CO TAK HLEDAT DÁL lol TŘEBA NAJDEŠ NĚKOHO KDO NEMÁ  MALÉ SEBEVĚDOMÍ A NEBUDE TĚ MUSET POŘÁD UJIŠŤOVAT ŽE JEHO MANŽELKA TO NECHTĚLA TAK ČASTO A UDĚLALA SE RYCHLEJI vissla TO OBVIŇUJE TEBE NEBO OBHAJUJE SEBE???

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#58 13. 3. 2007 20:36

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

hlavně je to vůl ...

Není tady

#59 13. 3. 2007 21:31

Pelikan
♥♥♥----

xkisek napsal(a):

Já jsem také z manželství šla s pocitem, že jsem frigida, BM teda byl jen malinko protivný, ale uléhala jsem s pocitem, že musím a někdy jsem při milování i usnula, a nebylo to tím, že by se mi to nelíbilo, vždycky mě dokázal přivést k orgasmu i když to u mě není jednoduché. No a teď mi přítel vyčítá, že jsem nymfomanka, což je blbost 3 x - 4 týdně mi to stačí. A pak také poslouchám, že jeho BM se udělala 3x za 5 min a mě to trvá strašně dlouho. Má mě tam kde chce  - už  mě to přestává bavit a radši si to udělám sama. Ale spokojená nejsem.

Ta jeho bývalá byla nějak orgastická, nebyla zakoupena v sexshopu?

A dále .... taky dobře. tummenupp

Není tady

#60 13. 3. 2007 21:32

xkisek
♥♥♥♥---

nevím, už mě to nějak nebaví hledat, mám důležitější věci na práci, když to tady tak čtu a přemýšlím nejsem si jistá, že vztah s chlapem za to úsilí stojí sad

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#61 13. 3. 2007 21:34

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

s chlapem jo, ale to co máš doma neni chlap ... leda tak špatná kopie :-(

Není tady

#62 13. 3. 2007 21:34

xkisek
♥♥♥♥---

Pelikan napsal(a):

xkisek napsal(a):

tummenupp ... jo taky o tom někdy přemýšlím a ještě prý měla mokrý orgasmus smile

Není tady

#63 13. 3. 2007 21:37

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

zkus mu říct, že tvůj bejvalej měl pořádnýho ... a s tou jeho parodií na piňdoura to prostě nejde :-))

Není tady

#64 13. 3. 2007 21:37

xkisek
♥♥♥♥---

vašek napsal(a):

s chlapem jo, ale to co máš doma neni chlap ... leda tak špatná kopie :-(

on není tak špatný, jen to dobrý má ukryto hodně hluboko storstark

Není tady

#65 13. 3. 2007 21:39

xkisek
♥♥♥♥---

vašek napsal(a):

zkus mu říct, že tvůj bejvalej měl pořádnýho ... a s tou jeho parodií na piňdoura to prostě nejde :-))

přeci nebudu jako on kapitulation

Není tady

#66 13. 3. 2007 21:42

elinka
♥♥♥♥---

xkisek napsal(a):

no a zkusíš kopat? dumbom

Není tady

#67 13. 3. 2007 21:45

xkisek
♥♥♥♥---

ne, kašlu na to, když nechce ať nechá být, buď to vyplave samo anebo si každý půjdeme jinou cestou...

Není tady

#68 13. 3. 2007 21:47

elinka
♥♥♥♥---

tummenupp godlike tummenupp

Není tady

#69 13. 3. 2007 22:02

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

elinka napsal(a):

xkisek napsal(a):

no a zkusíš kopat? dumbom

leda do zadku wink

Není tady

#70 13. 3. 2007 22:08

elinka
♥♥♥♥---

vašek napsal(a):

leda do zadku wink

no tak jsem to právě myslela rodna vissla

Není tady

#71 13. 3. 2007 22:17

xkisek
♥♥♥♥---

tohle heslo mám od koní, řek to jeden "zaříkávač": "ten kůň není svině, jen to dobrý má ukryto hodně hluboko" a mě se moc líbí, vždyť přeci v každém je něco dobrého,nebo ne? Jdu kouknout na toho svého hřebce smile , ale asi už spí sad ať žije babinet rock

Není tady

#72 14. 3. 2007 12:47

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

to ADFka:
nenapadne tě někdy, že tvoje hloupý vtípky můžou někoho zranit popř. urazit? Zkus občas přemýšlet, než napíšeš nějakou hovadinou, jako bylo to s lesbou, bíbrem a mužským mozkem.

Není tady

#73 14. 3. 2007 12:59

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

???? bóže......

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#74 15. 3. 2007 14:02

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

To je jako bys mluvila přesně o mě wink Můj ex to taky chtěl pořád - i několikrát denně "těch 5 minut mi snad můžeš obětovat", až se mi to naprosto zhnusilo a ze sexu a chlapů mi bylo akorát tak na blití - a to jsem předtím byla celkem sexuální dračice. Dokonce jsem uvažovala, že budu hlídat maják někde na odlehlém koutě. Teď mám přítele a mohla bych klidně každý den, zatímco on má potřebu podstatně nižší. Ale rozhodně by mě nenapadlo se toho bouřlivě dožadovat nebo vydírat, jako to umí chlapi. To je hnus.

Jarunka napsal(a):

Taky jsem mela takoveho manzela. Krome toho, ze TO musel mit kazdy den alespon jednou, jeste se uspokojoval sam nebo dokonce volal na sex.linky. Vydrzela jsem to s nim pet let a po odchodu se me zadny chlap sedm let nedotknul.
Pak se to zmenilo, nasla jsem si pritele a chut se vratila. Jenze je v tom hacek.... on nechce skoro vubec a ja ted zase chci porad.
Ale je to rozhodne lepsi nez s tim maniakem!

Není tady

#75 15. 3. 2007 14:10

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Nebo to byla dobrá hérečka - chtěla mít od manžílka pokoj, tak mu vystřihla pár orgasmů, aby měl radost.

Pelikan napsal(a):

xkisek napsal(a):

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí