29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, co si mám počít s manželem, který chce pořád? Když ho odmítnu, že jsem unavená, nebo ospalá, tak se zasekne a třeba týden nemluví...Nebo se pohádáme a on začne vyčítat věci, které už jsou dávno promlčené, vyřízené atd. zkrátka 10 let dozadu a je pěkně jedovatej.
Už jsem ve stavu, že když nebudu souložit do konce života, tak se vůbec nic nestane. Podotýkám, že je mi 33 a jemu 36.
Není tady
jak se nic nestane??
Není tady
Jej, tak to znám. taky jsem měla manžu, co takhle toužil. Já tedy toužím v současné době abnormálně, ale to je novým protějškem. S ním - po jeho věčném vyžadování sexu - se to měnilo v povinnost, následně ve strašný úkol a pak jsem si občas vymodlila třeba nemocný močák nebo něco jak na mne pak sáhnul, ende. Mno. A když jsem nedala, tak samozřejmě následoval tentýž průběh - výtky, hádky, nemluvení, a to vždy do osmé večer, kdy jsem se mihla kolem postele. Jenže , když se celý den koukáš na nas.... ksicht, tak pak nemáš tuplem chuť. takže se to hezky doplňovalo. A následovali i výroky - to mi nebudou v práci věřit, jakou mám frigidu doma. Nebo : ty vole, já si snad už letos nezaš... Tralala. jednoho dne jsem mu to splnila.
Takže podle mého názoru s tím nejde dělat nic, protože ten chlap to prostě vyžaduje a nejde tam v tom dělat kompromisy. Kompromis = neuposlechneš, nedáš = zhoršení situace.
Není tady
Nety to byl opravdu vůl ...
Jarčo tady se opravdu hledaj kompromisy těžko ...
Není tady
Ona je něco jiného touha a něco jiného vydírání. Já bych mu řekla, že těžko se mi bude s ním líbit sex, když to dělám jen proto, aby neměl blbé kecy. A pokud chce, aby se mi to líbilo, ať si to citové vydírání odpustí, jinak ho příště nechám, ať si nemluví třeba měsíc.
Není tady
Nety napsal(a):
Já tedy toužím v současné době abnormálně, ale to je novým protějškem.
Netynko, to teda vlastně znamená, že to prostě chce nový protějšek, co? Jinak to asi nepůjde...
Není tady
Ahoj Jarči, co je to chce pořád- 1x denně, 1x týdně, 2x denně, 4x denně?
Promiň, že se ptám, ale všechno je relativní .
Pa
Není tady
Tak mladá a už takovej odpor
Není tady
Ahoj Jarčo, zkus nám přiblížit to slovo "pořád" - pro někoho to může znamenat 3x denně, pro jiného 3x týdně... a to už je pak rozdíl. Ať do toho víc vidíme.
Každopádně bych se tě ještě zeptala: co on má za práci, co ti pomáhá doma - píšeš, že ty jsi často unavená, co on? Je také unavený, ale přesto má chuťě? Nebo není unavený, protože ti doma s ničím nepomůže... Ono to záleží na hodně věcech. Ale častokrát když jsem četla nebo slyšela podobné téma, tak to bylo proto, že ženská dřela v práci, z práce přišla domů a tam jí čekala druhá šichta, děti... manžel z práce rovnou na gauč, žádné starosti - při tomto modelu není potom divné, že ty nemáš chuť a on má roupy. Není tohle váš případ?
Není tady
Pořádně ho zapřáhni!!! Vymysli si nějakou těžkou lopotu a jsem zvědavá, jak se bude tvářit večer po celodenní námaze
Není tady
Vyčerpanie v tom nebude! Je to v niečom inom. Ja som mal na to chuť aj keď som od skorého rána do neskorého večera poriadne makal na stavbe. Možno ešte viac!
Sex je pre mna ako zabudnúť na niečo ubíjajúce, stereotyp, starosti a teda mám aj po námahe chuť na všetko zabudnúť a užiť si. Ak sa tak stane je to ako čerešnička na dorte a potom aj na houby den je lepší
Ono to skôr bude v tom že ženu už nebaví sex s mužom, že ju muž nedokáže uspokojiť, že ju muž už tak nevzrušuje, že je to stereotyp pre ženu...
A Vašku nemyslím si že je to vôl. Len je skalmaný! A poriadne! UJrčite si nemyslel, keď si svoju ženu bral, že sa im može niečo také stať. A pritom za to vôbec nemusí niesť vinu, možno len žena už nemá takú potrebu.
Všetci hladíte len na ženu, že chuderka je nútená svojim manželom keď nechce....
Ale pozrite sa na to aj z pohladu muža. Ćo má robiť keď mu vlastná žena odmieta jednu z najkrajších momentov života v ich spoločnej láske?
Je to smutné keď skôr žena nehladá príčinu prečo to tak je, že nehladajú následne ako to odstrániť.. Skôr sa žena uzatvára do seba a potom sa to zmení až s novým partnerom!!! Muž vidí ako sa ich spoločná láska, vzťah posúva do hajzlu, ako zostáva len trápenie sa navzájom.
Myslím že muž nerád robí akýkoľvek nátlak na svoju ženu. Nebaví ho to. A keď sa to nezmení aj on stratí o sex s nou akýkoľvek záujem a to potom bude už úplný koniec. Určite by bol ovela radšej keby za ním s tým prišla sama / Apropo, možno keby to raz spravila, posunulo by sa to do dosť lepšej polohy/.
A čakať sa neoplatí. Verte že keď je to už raz tak, okrem vínimiek, žene ten sex s ním už nechýba a tak to aj zostane, pokial sa neprihodí niečo výrazné čo zmení ich život.
Není tady
janik
ale to že byl vůl byl příspěvek na Nety ex ...
k tomu originál příspěvku byl ten druhej odstavec
Není tady
janik:
Tak nevím, já bych to zas neviděla tak jednostranně všechno o tom sexu....aspoň mi to nepřijde - podle toho, jak to jarča popisuje - jako jeden z nejkrásnějších momentů v jejich společné lásce - tak maximálně pro něj, ale pro ni????
Podle mě to přece musí být všechno o nějaké dohodě a kompromisech a ne citovém vydírání!
Není tady
Janík, láska a sex sú dve rôzne veci.
janik napsal(a):
Vyčerpanie v tom nebude! Je to v niečom inom. Ja som mal na to chuť aj keď som od skorého rána do neskorého večera poriadne makal na stavbe. Možno ešte viac!
Sex je pre mna ako zabudnúť na niečo ubíjajúce, stereotyp, starosti a teda mám aj po námahe chuť na všetko zabudnúť a užiť si. Ak sa tak stane je to ako čerešnička na dorte a potom aj na houby den je lepší
Ono to skôr bude v tom že ženu už nebaví sex s mužom, že ju muž nedokáže uspokojiť, že ju muž už tak nevzrušuje, že je to stereotyp pre ženu...
A Vašku nemyslím si že je to vôl. Len je skalmaný! A poriadne! UJrčite si nemyslel, keď si svoju ženu bral, že sa im može niečo také stať. A pritom za to vôbec nemusí niesť vinu, možno len žena už nemá takú potrebu.
Všetci hladíte len na ženu, že chuderka je nútená svojim manželom keď nechce....
Ale pozrite sa na to aj z pohladu muža. Ćo má robiť keď mu vlastná žena odmieta jednu z najkrajších momentov života v ich spoločnej láske?
Je to smutné keď skôr žena nehladá príčinu prečo to tak je, že nehladajú následne ako to odstrániť.. Skôr sa žena uzatvára do seba a potom sa to zmení až s novým partnerom!!! Muž vidí ako sa ich spoločná láska, vzťah posúva do hajzlu, ako zostáva len trápenie sa navzájom.
Myslím že muž nerád robí akýkoľvek nátlak na svoju ženu. Nebaví ho to. A keď sa to nezmení aj on stratí o sex s nou akýkoľvek záujem a to potom bude už úplný koniec. Určite by bol ovela radšej keby za ním s tým prišla sama / Apropo, možno keby to raz spravila, posunulo by sa to do dosť lepšej polohy/.
A čakať sa neoplatí. Verte že keď je to už raz tak, okrem vínimiek, žene ten sex s ním už nechýba a tak to aj zostane, pokial sa neprihodí niečo výrazné čo zmení ich život.
Není tady
Vašku tak OK, ale aj tak v Netynom príspevku som nevidel, nejaké vydieranie, možno silnú nespokojnosť. Ale ženy si často túto nespokojnosť vysvetlia ako vydieranie, pretože sami akosi cítia že je to ich povinnosť a potom to aj tak berú. Ale povinnosť to nie je celkom tak. Je to skôr výraz_: Ano mužíček mám ťa rada!
Neviem kolký z mužov to berú u žien že je to ich povinnosť. Ale ja osobne si to nemyslím ani z ďaleka a myslím si že ani vetšina mužov. Možno sa nájde iba pár výnimiek.
Ale zase naopak väčšina žien, ktorým sa to stane že majú menšiu potrebu a muž to potrebuje, to tak nejak samé od seba začnú pociťovať ako povinnosť a to celú vec ešte zhoršuje!
Ja by som žene rád urobil vrchol aj keby sa mi práve nechcelo. Veď to nemusí byť iba vtákom, je kopec dobrých pomôcok. A okrem toho nemusí ísť vždy len o akt. Može to byť vzájomne maznanie, dráždenie, vzrušujúci rozhovor, predstavy a až potom keď to tak cítia obaja príde aj k pohlavnému aktu, alebo len k tomu že jeden partner privedie druhého k orgasmu aj bez sasmotného aktu.
Není tady
Nety, ty si bola vydata?
Není tady
Veď to nemusí byť iba vtákom....to jsou mi výrazy blé...
Není tady
Janica a Eset!
Pre mna láska a sex nie sú dve rozdielne veci. Veď si napríklad zoberte či máte chuť sa milovať s niekým, na koho ste vrcholne naštvané, koho by ste radšej zavraždili, od koho pociťujete krivdu.
Ano láska je niečo viac ako sex! Ale sex je jedným z telesných vyjadrení lásky!
Janica, v týchto veciach ťažko hladať kompromis. Myslím že to nejde. Také dohody že sex bude 1x do týždňa neuznávam a myslím si že tým trpia obaja.
Ono to treba riešiť ináč. Nájsť príčinu prečo nie je chuť a tam spoločne zabojovať.
Myslím si že práve keď nie je chuť, tak nie je niečo v poriadku a to treba napraviť. Ale najlepšie žena spozná prečo nemá chuť a tu fakt treba byť absolútne úprimný!
Není tady
Janica
O citovom vidieraní nemože byť reč, ak je tomu tak už je dávno po vzťahu!
Myslím si že to ani jeden tak doslova neberie, ale žena skôr pociťuje akýsi nátlak vyplívajúci z manželovej nespokojnosti a jej predstave že to je jej povinnosť.
Není tady
Nechtěla bych mít nic společnýho s takovým chlapem, který není schopen věc normálně inteligentně řešit. Podle mě je to zkrátka ubožák, když na tebe vytahuje nějakou špínu... promiň. Tohle vůbec není tvá chyba. Záleží mu jen na sobě a na tebe nehledí. Hlavně, aby jemu samotnýmu bylo dobře. Krapet zapomněl, že v páru jste dva. Z něčeho tu únavu a nechuť asi mít musíš. To ho holt nenapadne a řekla bych, že nenapadne, dokud do něj neuhodí blesk.
Není tady
janik
tak si to přečti ještě jednou !!!
Není tady
janik:
Vyjadřujeme se tu k případu Jarky - tedy aspoň já - ne obecně!!!!
Přečti si její první příspěvek - Tobě to nepřipadá jako vydírání?????
Není tady
janik:
A co s týká té chuti???? Takhle zjednodušeně to nelze brát - můžu být zamilovaná až po uši, ale prostě nejsem taková samice abych byla VŽDY A VŠUDE PŘIPRAVENA.... a nadšená, že už má zas chuť... Takhle to prostě nefunguje - ať chceš nebo ne! Ani u chlapů - ten můj je toho důkazem.....
A nebo že by výjimka potvrzovala pravidlo?????
Upravil(a) janica (1. 6. 2006 11:22)
Není tady
vašek napsal(a):
jak se nic nestane??
TO ZNAMENÁ, ŽE MI TO NEBUDE CHYBĚT
Není tady
Leila napsal(a):
Ahoj Jarči, co je to chce pořád- 1x denně, 1x týdně, 2x denně, 4x denně?
Promiň, že se ptám, ale všechno je relativní.
Pa
1X denně to je standart. Samozřejmě víckrát by to bylo lepší.
Není tady