Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 5. 2006 7:16

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

bioderma - mastná plet a akne

máte někdo zkušenost s touto kosmetikou?
mám mastnou plet a tvoří se mi uhříky, byla mi doporučena pletová voda sensibio H2O, stojí 340Kč 200ml, není lepší třeba ta vichy?

Není tady

#2 31. 5. 2006 14:03

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Re: bioderma - mastná plet a akne

Tu vodu jsem měla a žádný zázrak to nebyl. Teď používám celou řadu Vichy a ta je docela příjemná (pěkně voní), ale od akné ti nepomůže a pleť se mastí dál. Z celé řady mi asi nejvíc vyhovuje make-up na smíšenou pleť.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#3 31. 5. 2006 14:30

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

Renčo no to je zklamání, já myslela, že to zabere, sakra. Od uhříků určitě nepomůže, ale prý by měla odmastit plet alespon trošku.
Kolik stojí pletová voda od vichy?

Není tady

#4 31. 5. 2006 16:45

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Cenově to vyjde skoro na stejno,používám čistící gel Normaderm cena 320,-, krém Normaderm cena myslim kolem 500,-. Taky mám vzoreček krému,který se aplikuje přímo na pupínky,popravdě účinek nemá žádný. Ta voda Ti pleť odmastí,ale je to jen na pár hodin, tak jako gel od Vichy.Jediné co mě trošku zmatní je ten makeup Vichy,ale taky to nevydrží celý den. Kdyžtak si řekni v lékárně o nějaké vzorečky (taky to tak dělam) a uvidíš jestli budeš spokojená :-)

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#5 3. 6. 2006 20:36

Daroly
♥♥♥----

pupicek napsal(a):

máte někdo zkušenost s touto kosmetikou?
mám mastnou plet a tvoří se mi uhříky, byla mi doporučena pletová voda sensibio H2O, stojí 340Kč 200ml, není lepší třeba ta vichy?

Ahoj,
na odlíčení mastné, problémové pleti je doporučována pleťové voda Sébium H2O(ne Sensibio) a na zmatnění se má používat denní krém Sébium créme matifiante(asi 310 Kč) - ten je určen přímo na zmatnění a taky na ošetřování pleti s akné. Ještě jsem je nevyzkoušela, ale jako další roll asi zkusím právě Biodermu. Podle toho co jsem četla a slyšela by měla mít řada Sébium slušné výsledky(ne zázračné - bohužel smile ). Ale jako vždy, nejlépe je odzkoušet vše na vlastní pleti.
Hezký víkend, D.

Není tady

#6 3. 6. 2006 23:28

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Pupíčku, mám mastnou pleť a celý život jsem měla problémy s pletí. Pak mi paní v obchodě nabídla, od firmy Gestil ,  že se mi plet zlepší a fakt že jo. Doporučila mi   nějakou vodičku na uhříky, že  se mi nejdříve zhorší/čistí se  i do hloubky/ a pak zlepší a krém/ asi se jmenoval Couperoosa/. Od té doby nic nepoužívám, ale mám pokoj...také jsem brala měsíc Herbalife  a ten také moc dobře čistí....myslím, že je to italská firma a bude i v zahraničí...poradí určitě dobře ! Finančně si to moc nepamatuji, ale nebyla to hrůza, snad kolem 500 Kč

Není tady

#7 14. 7. 2010 9:39

simča001
♥------

já mám z řady Sebium moc ráda pleťovou vodu nepovolená reklama krásně připraví pleť na použití krému.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí