Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 9. 6. 2006 17:11

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

Re: máte nějakou úchylku?

choysia napsal(a):

Ariesek: Peru klidně modrý, černý, zelený prádlo dohromady. Pokud to nepouští, tak je to celkem jedno.
Bílý zvlášt, to je jasný.

Sice neperu každej den jinou barvu, ale ty moje úhledný komínky stojej taky za to. Běda, jak je jeden nakřivo  dumbom

No nevím asi bych to taky nerozdejchával,ale zase to nestojí tolik peněz.

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#102 9. 6. 2006 17:12

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

To ne, já je stavím dobrovolně a zadarmo!!! lollol

Není tady

#103 9. 6. 2006 17:21

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

choysia napsal(a):

To ne, já je stavím dobrovolně a zadarmo!!! lollol

Ale můj bordel ve skříni nemá s komínkama,"těch jsem si užil za dva roky na vojně dost" nic společného,taky jsem v tom na zabití,ale dvakát do roka si to úhledně poskládám taky a to když přeskládávám zimní oblečení dozadu a letní dopředu.Mánželka mě do skříně raději neleze.

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#104 9. 6. 2006 17:33

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Ne, manželka ti to vrací tím účtem za vodu lollollol

Ahoj, jdu rovnat komínky...vissla

Není tady

#105 9. 6. 2006 20:19

Allice
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

A taky jsem ujetá na to když má chlap na krku řetízek a rozepnutou košili...to bach "dala všechno" ale musí vonět:-))

Retizek u kluka se mi tez libi,ale nesmi to byt tlusty retez, jen decentni retizek..
gloria . A pak silim (v tom kladnem slova smyslu) kdyz chodi kluk tak narovnany, ze ma mezi lopatkama takovou ryhu...tummenupp

Není tady

#106 10. 6. 2006 16:03

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Mám úchylku, že nemůžu ani vidět manžele Paroubkovi, připadají tak nějak jako spodina lidstva, ale je to jen moje úchylka?

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#107 10. 6. 2006 16:39

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Ariesek67 napsal(a):

Jo dobrý s věšenímprádla ale jak to máte s praním moje ženská pere asi třikrát do týdne někdy i čtyřikát to bych jí nejraději zabil jeden den bílí druhý den černý třetí den červený další den modrý jako by to nemohla dát na dvě části barevný a bílí.kdo má pořát platit tu vodu.A pořát to není schopná pochopit.dumbomdumbom

Tak já peru někdy i víckrát než třikrát do týdne.Pokud je míň prádla,dám si program na úsporu vody.Prádlo třídím pouze na teplé a studené barvy+bílé.Tvoje žena už to má asi jako úchylku.A praním jednou za týden se nic nevyřeší.Buď vypere každý druhý den jednu várku nebo o víkendu čtyři várky za sebou.Pokus bys nechtěl,aby to všechno prala v jedné vodě.To dělala tchýně v malé Romovce(šnekovce)a za to bych ji nejradši zabila já,že mě kdysi zaprala všechno dětské prádlo,když hlídala děti.

Není tady

#108 10. 6. 2006 16:40

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Mám úchylku, že nemůžu ani vidět manžele Paroubkovi, připadají tak nějak jako spodina lidstva, ale je to jen moje úchylka?

Tak to není,já bych ho klidně i s chutí nakopla do řitě.

Není tady

#109 10. 6. 2006 17:19

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Nevím, co pořád máte, vždyt paní Paroubková je pěkná ženská.smilehttp://imgsrv1.ftipky.cz/poznas_marilyn.jpg

Není tady

#110 10. 6. 2006 22:17

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jo to jo, měla bych víc papat, abych jí byla podobnější.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#111 12. 6. 2006 11:46

Marfet
♥♥-----

Já mám zas úchylku na svůj hrnek na kafe wink . Používám ho výhradně na kafe a nikdo jiný si ho nesmí půjčit. Jinak jiný hrnky mi jsou ukradený.

Není tady

#112 12. 6. 2006 12:14

nice.Nani
♥------
Místo: Praha

Marfet napsal(a):

Já mám zas úchylku na svůj hrnek na kafe wink . Používám ho výhradně na kafe a nikdo jiný si ho nesmí půjčit. Jinak jiný hrnky mi jsou ukradený.

To je dobrý, já mám svoji oblíbenou vidličku a jinou prostě nejím!

Není tady

#113 29. 7. 2006 13:09

x256987
Host

Tiina napsal(a):

Peto tohle je ještě celkem sranda, ale existuje hra, Carmaggedon, kde jde v podstatě o to, že jedeš závod, ale cílem není jen vyhrát, ale taky zklikvidovat soupeře a porazit co nejvíc chodců, když toho chodce sestřelíš opravdu efektně, dostaneš body navíc za umělecký dojem. Tuhle hru hrál manželův bratr, ale musel toho nechat, protože se přistih, že jede autem a přemýšlí, jak nejlíp trefit támhletoho pána, aby to bylo za co nejvíc bodů. Občas si dělám srandu, že až opravdu vychytají umělou realitu, ty helmy a tak, pánům hrábne.

No vidíš, a dneska by za to, že sejme pána na ulici, opravdu body dostal neutral

#114 29. 7. 2006 17:37

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Nevím, co pořád máte, vždyt paní Paroubková je pěkná ženská.smilehttp://imgsrv1.ftipky.cz/poznas_marilyn.jpg

Ta vpravo má mozek...

Strach je malá smrt...

Není tady

#115 29. 7. 2006 18:04

annie
♥♥♥♥♥♥-

Hmmm, dojímá mě, jak někteří lidé jsou schopni napakovat politiku do všeho... usch

Není tady

#116 29. 7. 2006 18:17

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

annie napsal(a):

Hmmm, dojímá mě, jak někteří lidé jsou schopni napakovat politiku do všeho... usch

Souhlas......... hmm

Jo a jinak, jsem divná v tom smyslu, že pokud jím chleba, sušenku, housku........ nejdřív musím okousat kraje a pak teprve jím zbytek.....  big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#117 29. 7. 2006 18:22

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

A někteří jsou schopní napakovat humor i do politiky...smile

Není tady

#118 29. 7. 2006 19:21

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Eri napsal(a):

annie napsal(a):

Souhlas......... hmm

Jo a jinak, jsem divná v tom smyslu, že pokud jím chleba, sušenku, housku........ nejdřív musím okousat kraje a pak teprve jím zbytek.....  big_smile

Já to dělám u krajíce chleba s paštikou nebo se sýrem taky.A plněné sušenky(tatranky,zlaté oplatky)rozdělám a zubama nejdřív oškrábu čokoládu,potom samotnou oplatku.

Není tady

#119 29. 7. 2006 19:26

x256987
Host

Tak dumám, jakou "úchylku" mám já. Asi tu, že okamžitě po zakoupení ze všeho (šampóny, krémy) odlepuju úplně všechny etikety - prostě je tam nesnesu. Někdy docela dumám, co v tom kelímku je a jestli už to dávno není prošlé...

#120 29. 7. 2006 20:49

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Judita napsal(a):

Tak dumám, jakou "úchylku" mám já. Asi tu, že okamžitě po zakoupení ze všeho (šampóny, krémy) odlepuju úplně všechny etikety - prostě je tam nesnesu. Někdy docela dumám, co v tom kelímku je a jestli už to dávno není prošlé...

Joo tak to uchylka urcite je.Ale dobra lol tummenupp

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#121 29. 7. 2006 21:32

alba
♥♥-----

Já mám taky úchylku - s rohlíkama.když jím suchý rohlík, nejdřív okoušu  kůrku a to měkké uprostřed zmačkám do kuličky a teprve tu zmačkanou kuličku sním.Když si to po sobě čtu, zní to poněkud nechutně, ale mně to takhle chutná.
Můj manžel má zase úchylku se zubní pastou - musí stát na víčku a ne jinak, ležet na umyvadle nesmí, to mu vadí.

Můj bratr musí u všeho, co si koupí okamžitě zkontrolovat dobu trvanlivosti (i kdyby to byl papír na záchod).
Jsme zkrátka úchylná rodina.

Není tady

#122 29. 7. 2006 21:57

Lu*
♥♥-----

tak konecne nekdo normalni bez kolicku:-)))drzim ti palce, budte i s prckem moc zdravi...

Simona Janoušková napsal(a):

Tak jsem zjistila, že jsem asi úplně jiná. Nevím co budu dělat zítra, na tož pak za týden. Prádlo věším všelijak a většinou bez kolíčků. Dveře většinou zamykám, ale stalo se mi, že jsem odešla od auta a nechala dveře dokořán. Druhý den jsem našla za stěračem papírek od policie, že mi dveře zavřeli.
Asi mám taky úchylku, že jsem dost svá. Pořídila jsem si sama barák u lesa k rekonstrukci, pak neplánovaně dítě a tak tu tak žijeme sami v chaloupce u lesa, sama spoustu věcí opravím i zdít jsem se naučila. Teď už sice mám přítele, ale rok jsem vegetila sama s dítětem a ničeho jsem se nebála. Většina lidí se mě ptá, jestli se tu nebojím, ale dokud mi neběhají zvířata po půdě, tak se fakt nebojím. A když se bojím (těch koček na půdě a představuju si zloděje) vezmu si k sobě dítě do postele a strach mě přejde.
Nejšílenější věc kterou jsem podnikla, to mi bylo 25 koupila jsem si jízdenku na vlak Interrail a odjela sama do Severní Evropy, spala jsem sama pod širákem ve Švédsku, Dánskou a i v Norsku daleko za polárním kruhem.
Přitom jsem dost společenská, ale když jsem nesehnala na cestu spolucestující, jela jsem sama. Cestu jsem taky nějak moc neplánovala, prostě jsem někam jela vlakem, vystoupila na konečné, přespala a šla se podívat druhý den do okolní přírody. Moc neplánuju a skoro všechno mi vychází a nakonec i to moje neplánované dítě je moje největší štěstí. Plánovala jsem akorát v práci. To jsem se starala o nákup výrobního materiálu, takže plánovat umím, když chci, ale v osobním životě mám jen dlohodobé cíle a zbytek vždy nějak dobře dopadne. Vůbec nezaměstnávám mozek věcmi, jako je systém věšení prádla a většinu věcí jen úhledně skládám a nežehlím.
Jednou jsem měla úchylně pořádného přítele, každá věc měla své místo. Např. šampón vždy stejné značky byl vždy v polici v pravo nahoře. Chodila jsem s ním 3 roky a jeho pokoj vypadal vždy stejně.

Není tady

#123 30. 7. 2006 4:52

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

moje uchylka je smat se na pohrbech. ja vim ze to zni strasne, ale fakt za to nemuzu. uz to mam od malicka. vzdycky mne tam neco rozesmeje a ja nemuzu prestat.
dalsi - nasnesu ten zvuk, kdyz nekdo kartacuje treba boty. to me vstavaji vsechny chlupy na tele.
taky jsem posedla cistenim zubu. nekdy si je cistim i desetkrat denne. a kdyz mne chce pritel libat, ptam se jestli je ma vycistene.
a hrozne mne pritahuje chlupaty muzsky hrudnik a vyvinute predlokti.
mozna si jeste na neco vzpomenu.

Není tady

#124 30. 7. 2006 11:25

ŽANETKAB
♥------
Místo: SEVERNÍ MORAVA

Jak tak koukám tak já asi nejsem normální!
Kdysi jsem musela mít sladěné barvy na sobě ( prádlo, oděvy, boty, kabelku,sponu ve vlasech, lak na nehtech i rtěnku),komínky ve skříni podle barvy, porcelán v poličkách ,... Možná to souviselo s povoláním, jsem krejčová, dělala jsem modeling.,prošla jsem kurzy barevné typol., kosmetiky,základy oděvního návrhářství..
Byt jak ze škatulky, vše mělo své stálé místo....
Stále jsem mívala návštěvy, spoustu přátel...
Vše se změnilo před 11 lety prvě zjistili naší malé, že srdeční vada kterou má bude vážnějšího charakteru a pak mě ještě nabouralo auto!!!
Najednou to byly jen nevýznamné blbosti. Čím více času jsem trávila s dcerou po nemocnicích tím méně mi záleželo na všem ostatním!!!
Postupně mě opouštěli všichni známí ( bylo jim blbé se bavit o dětech jak jim rostou a jak jsou zdravé, nebo o poslední společenské akci či filmu.., když my jezdili po kontrolách a jinak všude jen chodili s Kačkou.)
Měla jsem ale jednu obrovskou výhodu poznala jsem charakter a povahu lidí, které jsem měla kolem sebe!!
Je mi srdečně fuk, jesti jsou ve skříních komínky a jestlí věci jsou na svých místech, nebo co si vezmu na sebe!!!

Ale musím přiznat jedna úchylka mi zůstala!!
Miluji svatební šaty jak je vidím někde za výkladem, nebo jak vidím nevěstu, nebo svatební fotky... Mám jeden velký sen, otevřít si svatební salon se vším všudy..( pomalu na tom pracuji, ale dcera má vždy přednost!!!!)
Žaneta

Není tady

#125 30. 7. 2006 14:47

Zlata
♥♥♥----

No vidíte,doteď mě nenapadlo,že jíst rohlíky jako Alba je úchylka,dělám to tak od dětství a zásadně začínám s odmotáváním vprostřed a jedu pěkně dokolečka.Manžel šílí,takže ho radši nedráždím a rohlíky si nechávám na dobu kdy mě nevidí.
Myslíte,že je ještě úchylka když úchylně věší prádlo tolik lidí? To už je přece normálka.Zajímavé je,že tohle jsem si vypěstovala až když jsem před pár lety dostala košíček s umělohmotnými kolíčky.Dřevěné mě nebrali.Takže na zelené tričko zelené kolíčky,pokud mi dojde barva věším barvami ladícími.A znervozňuje mě manželovo černé tričko- černé kolíčky nejsou,tak na černou používám bílé,dělá to pěkný kontrast.
A pak nesnesu nedovřené šuplíky,což je mužova specialita.Okamžitě vstávám a zavírám.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí