Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 4. 6. 2006 17:48

Petuna
♥♥♥♥♥--

Re: máte nějakou úchylku?

Simono, jsi jednička!!!!!! Aspoň víš že žiješ!! A neřešíš prkotiny!!

Pa

Není tady

#77 4. 6. 2006 20:41

Nela
♥♥♥♥♥♥-

holka napsal(a):

Nelo, to jsem ráda že nejsem sama, dokonce nerada vyslovuju slovo knoflík, obzvlášť mám problém vzít do ruky kovový knoflík, nebo i mince, nějaký nýty a kovový přívěšky, nebo vzít do ruky něčí prstýnek to nesnášim. Aspoň už jsem se naučila neřešit knoflíky na džínách.
Taky nerada říkám náušnice a pupík, nevím proč tyhle slova nemůžu.
Prádlo no comment - barva k barvě, ponožka k ponožce atd.
Jo a přestávám jíst jakmile z mýho talíře někdo vezme rukou třeba kousek okurky. Klidně mu udělám celý jídlo, rozdělim se o svoje, ale ať mi nikdo nešahá do talíře !!

Ty jsi moje krevní skupina! Samozřejmě já taky nesnáším malé kovové věci,  když mám vzít něco malého kovového do ruky, úplně mne oblévá pot a  dělá se mi špatně. Manžel sbíral staré  mince,  když je vysypal na  na stůl v kuchyni,  myslela jsem, že  to nepřežiju. Vůbec nemůžu pochopit, když někdo rád chodí např. do zastavárny a prohlíží si něčí náušnice, prstýnky, přívěšky....

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#78 5. 6. 2006 13:11

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak ty ponožky taky věším stejné vedle sebe, ale to je proto, že když je tak sundavám, můžu je hned párovat, je to pohodlnější :-)

Není tady

#79 5. 6. 2006 13:31

holka
♥♥♥♥---

Nela napsal(a):

holka napsal(a):

Nelo, to jsem ráda že nejsem sama, dokonce nerada vyslovuju slovo knoflík, obzvlášť mám problém vzít do ruky kovový knoflík, nebo i mince, nějaký nýty a kovový přívěšky, nebo vzít do ruky něčí prstýnek to nesnášim. Aspoň už jsem se naučila neřešit knoflíky na džínách.
Jo a přestávám jíst jakmile z mýho talíře někdo vezme rukou třeba kousek okurky. Klidně mu udělám celý jídlo, rozdělim se o svoje, ale ať mi nikdo nešahá do talíře !!

Ty jsi moje krevní skupina! Samozřejmě já taky nesnáším malé kovové věci,  když mám vzít něco malého kovového do ruky, úplně mne oblévá pot a  dělá se mi špatně. Manžel sbíral staré  mince,  když je vysypal na  na stůl v kuchyni,  myslela jsem, že  to nepřežiju. Vůbec nemůžu pochopit, když někdo rád chodí např. do zastavárny a prohlíží si něčí náušnice, prstýnky, přívěšky....

smile Myslela jsem že jsem jediná na světě, ani rodičům jsem to nevysvětlila. Když jsem byla malá a nechtěla na takový věci šahat tak si mysleli že trucuju a schválně dělám protivnou. Až dneska mamka vidí že to nebylo jen tak, akorát nad tím kroutí hlavou. Dřív se otvíraly kompoty nějakou mincí, to byla noční můra.....
A nosíš sama nějaké šperky? Já hodně vyjímečně, spíš jen náušnice.....

Není tady

#80 5. 6. 2006 14:05

Nela
♥♥♥♥♥♥-

holka napsal(a):

Nela napsal(a):

holka napsal(a):

smile Myslela jsem že jsem jediná na světě, ani rodičům jsem to nevysvětlila. Když jsem byla malá a nechtěla na takový věci šahat tak si mysleli že trucuju a schválně dělám protivnou. Až dneska mamka vidí že to nebylo jen tak, akorát nad tím kroutí hlavou. Dřív se otvíraly kompoty nějakou mincí, to byla noční můra.....
A nosíš sama nějaké šperky? Já hodně vyjímečně, spíš jen náušnice.....

Já nosím jedny zlaté náušnice a na krk většinou v poslední době bižuterii, ale nejraději mám, když jsou to jen korálky, prostě nic kovového.   Taky bych si nevzala na sebe náušnice někoho, ani od mamky, nebo bych si nekoupila použitý prstýnek, náušnice apod.
S těma kompotama, to jsi mi teda připomněla, samozřejmě, že jsem to nesnášela. Mně vždycky vytáčelo, když jsem u někoho otevřela šuplík a tam byl třeba desetník na otevírání konzerv.  To, když jsem viděla, tak jsem byla na omdlení. Doma jsme to prostě kvůli mně nemohli mít, ani nikde drobné mince položené.  Dělá se mi špatně, když vidím, že někdo něco takového přidržuje v puse.

Není tady

#81 7. 6. 2006 1:26

carlo
♥♥-----

Stale nakupuji hrnickyna kafe nebo caj. Miluji keramiku anebo stary porcelan. Ve volnem case chodim po Bazarech a stale dokupuji.

A pak mam jeste jednu uchylku a to si myslim, ze asi neni normalni. Pokud nevim jak se rozhodnout, tak si hazim kostkou.

Není tady

#82 8. 6. 2006 14:23

Lehena
♥♥-----

Teda holky, vy jste s tím prádlem teda pěkně uchylnýlol:lol:To já mám zase úchylku na zamykání dveří, třeba 5x kontroluju, jestli jsem zamkla, i když vím, že jsem zamkla..a stejný je to i s žehličkou, sporákem a vodou a to i když jsem nic nežehlila:o..jo a taky nesnášim dotýkat se sametu, semiše apdo..jen si to představím, už mám husinu...brrr

Není tady

#83 9. 6. 2006 7:51

Marky-23
♥♥♥----

Zpátky k tématu: začínám mít úchylku (závislost) na Babinetě     big_smile

Není tady

#84 9. 6. 2006 7:53

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Marky-23 napsal(a):

Tak to asi většina z nás.

Není tady

#85 9. 6. 2006 8:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

krásné téma, přečetla jsem to všechno a úplně nejvíc mě překvapily ty kovové předměty, je to zajímavé a docela by mě zajímalo kde jste k tomu přišli jak někdo psal, že by minulý život??
Já bytostně nesnáším molitan, když na nej sáhnu skoro se dusím...jinak si nemůžu na nic vzpomenout no možná to že nesnáším když mi někdo sahá na lýtka!!!Nevím jestli to sem patří ale zpřerážela bych dotyčnému ruce:-))
Jinak mi fatk nic nenapadá:-))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#86 9. 6. 2006 9:04

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

adra napsal(a):

krásné téma, přečetla jsem to všechno a úplně nejvíc mě překvapily ty kovové předměty, je to zajímavé a docela by mě zajímalo kde jste k tomu přišli jak někdo psal, že by minulý život??
Já bytostně nesnáším molitan, když na nej sáhnu skoro se dusím...jinak si nemůžu na nic vzpomenout no možná to že nesnáším když mi někdo sahá na lýtka!!!Nevím jestli to sem patří ale zpřerážela bych dotyčnému ruce:-))

Ahoj Adro,no molitan nic moc,taky nemusím,ale jakýkoliv kontakt s polystyrénem,to je hnus,brrrr
Ty lýtka...to je zajímavé,to má pak asi chlap s Tebou těžkýbig_smile

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#87 9. 6. 2006 9:36

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

adra napsal(a):

To tě teda moooooc lituju protože o moooooc přicházíš hladit někomu lýtka a ještě pokud má punčošky joo,to bych se uhladil famózní.godlikegodlike

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#88 9. 6. 2006 10:09

Aneleh
♥♥-----

No nevím,jestli toje úchylka,ale když mám oblečení na sobě asi hoďku(hlavně trika a mikiny),tak mám potřebu to hned vyprat.Asi je to úchylka,protože miluji voňavé a vyprané prádlo.A taky nesnáším jak chodím po bytě a hledám prádlo do pračky -třeba peru zrovna černé a ptám se manžela,jestli všechna trika dal do pračky - a on,že jo.Tak zapnu pračku a v zápětí objevím ve světlé mikině ČERNÉ triko - já bych v tu chvíli vyskočila z kůže a zabila ho,On si totiž vyslíká všechno najednou a pak to úhledně skládá na opěradlo židle!!!dumbom
JÓ holky a dostaly mě ty počítačové hry - ještě.že doma žádné nemáme.

Není tady

#89 9. 6. 2006 10:23

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Ota, Ariesek67, ono je to tak že je to tak hnusný s těma lýtkama až mě to vzrušuje a to je ta pravá úchylka ne??

A taky jsem ujetá na to když má chlap na krku řetízek a rozepnutou košili...to bach "dala všechno" ale musí vonět:-))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#90 9. 6. 2006 10:26

Ota
Moderátor(ka)

adra napsal(a):

Ota, Ariesek67, ono je to tak že je to tak hnusný s těma lýtkama až mě to vzrušuje a to je ta pravá úchylka ne??

A taky jsem ujetá na to když má chlap na krku řetízek a rozepnutou košili...to bach "dala všechno" ale musí vonět:-))

Adro,každej na něčem ujíždíme,ale snad to nebude tak hozný,že bychom byli úchylovébig_smile

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#91 9. 6. 2006 10:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ne smile jinak funguju "normálně" což je taky relativní smile smile reta

Není tady

#92 9. 6. 2006 10:47

Ota
Moderátor(ka)

adra napsal(a):

ne smile jinak funguju "normálně" což je taky relativní smile smile reta

Kdo jsme normální?Jednomu vyhovuje to a druhý by se z toho posmál.Podstatné je to,když svým "ujetím" neobtěžujeme okolí.
Ale začíná se oteplovat a tak bude hned lepší nálada a pohled na svět.smile

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#93 9. 6. 2006 11:18

nice.Nani
♥------

Ivčo K.

Myslím, že každá z nás má svůj postup na věšení prádla i ne vše ostatní. Taky věším kalhotky zásadně na jednu šňůru, ponožky na jinou a taky je hledám do páru, samozřejmě pokud jich je víc stejných, musí být všechny vedle sebe, snažím se mít taky stejné barvy kolíčků na jednom kuse prádla, taky věším vedle sebe kalhotky, které mám nejrdši, ty taky většinou věším dopředu na sušáku a tak různě.... nakonec věším trika a ručníky, které mají samozřejmě taky svoje místo...
...a co teprve skládání oblečení, to je věc! Musí to být všechno perfektní...
Nádobí na odkapávači má samozřejmě taky své místo, jakmile vidím nerovnoměrně zahrnutou záclonu ( je pak někde nařasená víc a jinde míň ), okamžitě vstanu a musím to zpravit, taky mě nenechá na místě čmouha na televizoru.....
A jsem ráda, že takový blázen nejsem jenom jábig_smile

Upravil(a) nice.Nani (9. 6. 2006 11:21)

Není tady

#94 9. 6. 2006 11:41

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

Marky-23 napsal(a):

Tak to asi většina z nás.

Já taky rock  Už jsem jasnej úchyl. vissla

Není tady

#95 9. 6. 2006 12:25

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Jo ! To je ale docela sympatická úchylka. Trpím jí již od dubna a mně osobně dělá móóc dobře. Ale to je spíš závislost než úchylka. Jsem tu denně a posiluje to duši !  :gloria

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#96 9. 6. 2006 12:26

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

gloriagloriaSákryš, jak se dělají ty smajlíci?????????????

Není tady

#97 9. 6. 2006 12:28

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady

#98 9. 6. 2006 14:28

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

dakota napsal(a):

gloriagloriaSákryš, jak se dělají ty smajlíci?????????????

No vidíš a ještě ses naučila smajlíky. Takže začátek úchylky s dobrým koncem tummenupp

Není tady

#99 9. 6. 2006 16:55

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

nice.Nani napsal(a):

Ivčo K.

Myslím, že každá z nás má svůj postup na věšení prádla i ne vše ostatní. Taky věším kalhotky zásadně na jednu šňůru, ponožky na jinou a taky je hledám do páru, samozřejmě pokud jich je víc stejných, musí být všechny vedle sebe, snažím se mít taky stejné barvy kolíčků na jednom kuse prádla, taky věším vedle sebe kalhotky, které mám nejrdši, ty taky většinou věším dopředu na sušáku a tak různě.... nakonec věším trika a ručníky, které mají samozřejmě taky svoje místo...
...a co teprve skládání oblečení, to je věc! Musí to být všechno perfektní...
Nádobí na odkapávači má samozřejmě taky své místo, jakmile vidím nerovnoměrně zahrnutou záclonu ( je pak někde nařasená víc a jinde míň ), okamžitě vstanu a musím to zpravit, taky mě nenechá na místě čmouha na televizoru.....
A jsem ráda, že takový blázen nejsem jenom jábig_smile

Jo dobrý s věšenímprádla ale jak to máte s praním moje ženská pere asi třikrát do týdne někdy i čtyřikát to bych jí nejraději zabil jeden den bílí druhý den černý třetí den červený další den modrý jako by to nemohla dát na dvě části barevný a bílí.kdo má pořát platit tu vodu.A pořát to není schopná pochopit.dumbomdumbom

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#100 9. 6. 2006 17:03

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Ariesek: Peru klidně modrý, černý, zelený prádlo dohromady. Pokud to nepouští, tak je to celkem jedno.
Bílý zvlášt, to je jasný.

Sice neperu každej den jinou barvu, ale ty moje úhledný komínky stojej taky za to. Běda, jak je jeden nakřivo  dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí