|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tiina napsal(a):
Peto jo to znám, když manžel střílí ve hře příšery, tak u toho uhýbá a když hrál auta, nakláněl se do zatáček. Ale co mě nejvíc dostalo, bylo když jsme jeli někam autem a manžel hledal klávesu F5 aby si to jako uložil :-)))) to jsem fakt nemohla

Není tady
Můj manžel zase nechává nedopité zbytky - v hrnečku, ve skleničce dokonce i ve flašce od piva. Prostě to niky nedopije až do dna. A dělá to i jeho segra. A mě může šlak trefit, když vezmu hrneček, chci ho hodit do myčky a poliju si kuchyn
Není tady
Moje úchylka jsou neupravené vlasy. Můžu vypadat podle druhých dokonale, ale když se mi nelíbí vlasy, tak mám špatnej celej den. Sama si je nedokážu vyfoukat a tak prudím a jsem věčně nespokojená. Ale když je mám OK, tak je všechno úžasné, i když to není pravda.
Není tady
Peto tohle je ještě celkem sranda, ale existuje hra, Carmaggedon, kde jde v podstatě o to, že jedeš závod, ale cílem není jen vyhrát, ale taky zklikvidovat soupeře a porazit co nejvíc chodců, když toho chodce sestřelíš opravdu efektně, dostaneš body navíc za umělecký dojem. Tuhle hru hrál manželův bratr, ale musel toho nechat, protože se přistih, že jede autem a přemýšlí, jak nejlíp trefit támhletoho pána, aby to bylo za co nejvíc bodů. Občas si dělám srandu, že až opravdu vychytají umělou realitu, ty helmy a tak, pánům hrábne.
Není tady
Jarča napsal(a):
Můj manžel zase nechává nedopité zbytky - v hrnečku, ve skleničce dokonce i ve flašce od piva. Prostě to niky nedopije až do dna. A dělá to i jeho segra. A mě může šlak trefit, když vezmu hrneček, chci ho hodit do myčky a poliju si kuchyn
A ten můj zase nechává, když se nají, talíř na stole a není schopnej to dát ke dřezu. Podotýkám ke dřezu, protože když už to teda uklidí, tak to nahází do dřezu a to zase chytá fantas mě. Ještě když ten talíř je se zbytkama jídla tak je to úplně skvělý!!!!
Jinak já jsem úchylná na lesky na rty a na jelení loje... Vždycky tu svoji pusinu musím mít něčím namatlanou......, ale zase rtěnky nesnáším a vůbec je nepoužívám.....
Není tady
Můj manža si po sobě nikdy neuklidí hrníček od kafe do dřezu. A já mám úchylku na voňavky. I kdybych jich měla sto tak my to fakt vůbec nevadí!!
Není tady
... sem si vzpomněla, že ještě nemůžu vzít látku do zubů, ani zubama překousnout nit... je to pro mě jako pro někoho když třeba nehtama přejedete tabuli... 
Není tady
Ja mam fobii ze zamykani..Nez odejdu z bytu, musim zkontrolovat vodu a plyn a pak prichazi zamykani, jsem z toho zoufala..Mam strach, ze spatne zamknu..
Pak nedokazu odejit narychlo z bytu, musim mit jakztakz uklizeno, hlavne v kuchyni a pokoji..
Nemam rada, kdyz neco naplanuji a pak se ten plan na posledni chvili zmeni..TAk premyslim, ze nejsem moc flexibilni..
Kdyz prijdu domu, musim se prevleknout..
Zidle take prisouvam, ale to souvisi s tim uklizenim.. 
Není tady
Tak s tím zamykáním to mám stejné a také s topením v koupelně v bytě. V zimě je zima tak si ho pustím a pak nevím jestli jsem ho vypla atd. Ale to myslím není taková nepochopitelná úchylka.Dělá to většina
Není tady
Nelo, to jsem ráda že nejsem sama, dokonce nerada vyslovuju slovo knoflík, obzvlášť mám problém vzít do ruky kovový knoflík, nebo i mince, nějaký nýty a kovový přívěšky, nebo vzít do ruky něčí prstýnek to nesnášim. Aspoň už jsem se naučila neřešit knoflíky na džínách.
Taky nerada říkám náušnice a pupík, nevím proč tyhle slova nemůžu.
Prádlo no comment - barva k barvě, ponožka k ponožce atd.
Jo a přestávám jíst jakmile z mýho talíře někdo vezme rukou třeba kousek okurky. Klidně mu udělám celý jídlo, rozdělim se o svoje, ale ať mi nikdo nešahá do talíře !!
Není tady
Můj manžel se zásadně svlíká u postele
a kdybych to neuklidila tak nejenom,že by neměl co na sebe ale přez tu haldu by se nedostal ani do postele a nejvíc mě berou mory když dávám prádlo do pračky a všechny jeho ponožky jsou srolovaný do klubíčka a já je musím všechny rozmotat 
Není tady
Jé holky tak to je nás víc s tím zamykáním dveří. Já vždycky třikrát trhnu za kliku a musím se prostě přesvědčit jestli jsem zamkla. A vždy když odcházím z bytu kontroluju plyn a vodu jestli náhodou neteče z kohoutku. Je to hrůza i můj manža mě klepe vždy na čelo jestli nejsem blázen. Ale já se to asi nikdy neodnaučím!
Není tady
Ja si snad 100x denne mazu ruce... po kazdym umyti a muj pritel si porad pomaduje rty. Jak u blbejch!
Není tady

SLUNÍČKO napsal(a):
Ahóóój
S tím prádlem jste mě fakt dostaly!![]()
![]()
![]()
Já mám kolíčky dřevěný ve dvou velikostech a neexistuje aby byly rozdílný velikosti na jednom kuse prádla. A na tričku musí být aspoň 4,aby nebylo vytahaný.Když jsem byla nemocná a věšel prádlo chlap,
tiše jsem trpěla - na tričko dva kolíčky a každej jinej!!!
S chlapem si taky užiju,kdykoli přijdeme někam na návštěvu a on uvidí noviny nebo časopis,chňapne po něm a už nevidí-neslyší!A když hledám noviny doma,jdu najisto na záchod.
Andriesku a ty se pořádně po nás ženskejch otáčej!
Vždyť by nám to strašně chybělo,přiznejte se holky!?
Taky jsem puntičkář na prádlo,Nejdřív trika od největšího do nejmenšího.Ponožky hledám do páru(i když je potom zas dám na kupu)a kolíčky vždy stejné,buď oba dřevěné,nebo umělé musí být stejný druh a barva i když jde o dvě ponožky.Přítel jednou ponožky navěšel tak,jak mu šli pod ruku.Já to psychicky nevydržela a šla to nenápadně předělat.
A taky věci na stole rovnám do pravých úhlů.Oba ovladače vedle sebe,mobily,cukřenku.Když je třeba ohrnutý kousek záclony,musím vstát a jít to narovnat.Jinak ale maniak na úklid nejsem.Nádobí do rána klidně nechám ve dřezu,ale...talíře musí být od největšího po nejmenší.Hrnečky na lince vedle sebe.........
Není tady

lastunicorn napsal(a):
... sem si vzpomněla, že ještě nemůžu vzít látku do zubů, ani zubama překousnout nit... je to pro mě jako pro někoho když třeba nehtama přejedete tabuli...
Já nemůžu šáhnout na molitan.A stříhat ho nůžkami na kousky(do polštářků)to mi vstávají vlasy na hlavě a mám husí kůži.Než jsem před 19 lety po každém koupání převlíkla podložku,tak jsem byla jak oškubaná husa.
Není tady
Tak jsem zjistila, že jsem asi úplně jiná. Nevím co budu dělat zítra, na tož pak za týden. Prádlo věším všelijak a většinou bez kolíčků. Dveře většinou zamykám, ale stalo se mi, že jsem odešla od auta a nechala dveře dokořán. Druhý den jsem našla za stěračem papírek od policie, že mi dveře zavřeli.
Asi mám taky úchylku, že jsem dost svá. Pořídila jsem si sama barák u lesa k rekonstrukci, pak neplánovaně dítě a tak tu tak žijeme sami v chaloupce u lesa, sama spoustu věcí opravím i zdít jsem se naučila. Teď už sice mám přítele, ale rok jsem vegetila sama s dítětem a ničeho jsem se nebála. Většina lidí se mě ptá, jestli se tu nebojím, ale dokud mi neběhají zvířata po půdě, tak se fakt nebojím. A když se bojím (těch koček na půdě a představuju si zloděje) vezmu si k sobě dítě do postele a strach mě přejde.
Nejšílenější věc kterou jsem podnikla, to mi bylo 25 koupila jsem si jízdenku na vlak Interrail a odjela sama do Severní Evropy, spala jsem sama pod širákem ve Švédsku, Dánskou a i v Norsku daleko za polárním kruhem.
Přitom jsem dost společenská, ale když jsem nesehnala na cestu spolucestující, jela jsem sama. Cestu jsem taky nějak moc neplánovala, prostě jsem někam jela vlakem, vystoupila na konečné, přespala a šla se podívat druhý den do okolní přírody. Moc neplánuju a skoro všechno mi vychází a nakonec i to moje neplánované dítě je moje největší štěstí. Plánovala jsem akorát v práci. To jsem se starala o nákup výrobního materiálu, takže plánovat umím, když chci, ale v osobním životě mám jen dlohodobé cíle a zbytek vždy nějak dobře dopadne. Vůbec nezaměstnávám mozek věcmi, jako je systém věšení prádla a většinu věcí jen úhledně skládám a nežehlím.
Jednou jsem měla úchylně pořádného přítele, každá věc měla své místo. Např. šampón vždy stejné značky byl vždy v polici v pravo nahoře. Chodila jsem s ním 3 roky a jeho pokoj vypadal vždy stejně.
Není tady
Simona: To je úžasný, fakt si jela takhle sama? Tak na to bych neměla. Klonouk dolů. Je to 1000x lepší než moje trička rovnaný do komínků. 

Není tady
To choysia: fakt jsem jela takle sama na 3 týdny, ale po cestě jsem navštívila 3 kamarádky (ve Švýcarsku, ve Švédsku ve Stockholmu a v Německu), takže sama jsem spala asi jen půlku těch dní, z toho někdy ve vlaku, takže to docela šlo, navíc mi ani jedinkrát nezapršelo a i ve Švédsku a Dánsku jsem se mohla koupat v moři nebo v jezerech, bylo dost horko. Byla to jedna z nejlepších dovolených a vyšla mě asi jen na 10000Kč.
Moje komínky ve skříňce začínají vždy tak po měsíci padat. Tak se na sebe rozzlobím, že jsem nepořádná, všechno vyndám ze skříňky a narovnám do úhledných komínků, zvlášť trička, zvlášť trika a zvlášť noční košile, vše srovnám podle barev a velikosti. Nevím čím to je, že za měsíc mám zase všechno pomíchané.
Není tady
Simona: To ti teda závidím, i tu cestu, i tu odvahu vyrazit.
Jestli chceš, tak si najdi "Životní styl", tam si píšeme s holkama o vandrech, třeba by se ti to líbilo.
Píšou tam o Norsku, Indii a tak.
Není tady
Díky za typ, podívám se tam.
Není tady
Jarča napsal(a):
Jé, to dělá můj přítel taky.
Tedy ne tak úplně, on jen nedopíjí čaj a kávu z hrnečku. Prý takový zvyk... 
Není tady
Májajája napsal(a):
plánuju, jakmile nemám aspoň trochu nalinkovaný budoucí týden, umírám nejistotou a stresem z toho že nevím co bude. Je to na nic, ale nic s tím neudělám.
Nezavírám dveře, někdy ani od auta ne
Já plánuju také i několik let dopředu, moje matka i manžel to nemají moc rádi.
Není tady
tina napsal(a):
já zase nesnáším, když někdo ochutnává jídlo z hrnce nebo mísy lžící, kterou tam pak zase vrací - to mě berou čerti... nebo olíznout lžičku na cukr a zas ji do toho cukru vrátit - to bych vraždila...
Já to také nemám ráda, ochutnám a lžíci dám do dřezu a míchám vařečkou.
Není tady
Jak to čtu jsem nějak moc divně normální, nebo možná nenormální, mám úchylku na svalnatý chlapy a sportovní auta.
Není tady

Irenka21 napsal(a):
tina napsal(a):
já zase nesnáším, když někdo ochutnává jídlo z hrnce nebo mísy lžící, kterou tam pak zase vrací - to mě berou čerti... nebo olíznout lžičku na cukr a zas ji do toho cukru vrátit - to bych vraždila...
Já to také nemám ráda, ochutnám a lžíci dám do dřezu a míchám vařečkou.
To byste mě asi zabily,já strašně ráda,když jdu přes kuchyň a na sporáku je hrnec s polívkou nebo stydnoucí omáčkou od oběda vezmu naběračku a rovnou z hrnce piju studenou polívku nebo tu omáčku.
Není tady