29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky z mého věšení prádly by jste se zbláznili. Visí to, jak mi to přijde pod ruku, tričko, džíny, ponožky, další tričko, ručník. Klidně dám na jednu věc jeden kolíček dřevěný a druhý zelený plastový :-)))).
A zavírám dveře,neustále, úplně trpím, když je někdo nechá otevřený. Prostě dveře z kuchyně na chodu musí být closed at all times :-)
Není tady
S těma dveřma to je děs. Žijeme v bytě 3+1 a když je manžel stále zavírá je mi fakt mdlo. Jestli tím také i ostatní neotravujete svoje protějšky!! Protože jsem na to tak šíleně alergická že víc nemůžu být. A co chudáci děti? Kvůli toho uklízení a azvírání jsem fakt schopná se rozvést. Dýchám pouze když není doma a děti taky!! Dejte na to bacha
Není tady
Petuna napsal(a):
S těma dveřma to je děs. Žijeme v bytě 3+1 a když je manžel stále zavírá je mi fakt mdlo. Jestli tím také i ostatní neotravujete svoje protějšky!! Protože jsem na to tak šíleně alergická že víc nemůžu být. A co chudáci děti? Kvůli toho uklízení a azvírání jsem fakt schopná se rozvést. Dýchám pouze když není doma a děti taky!! Dejte na to bacha
Já zase pořad nechávám svítit v koupelně světlo nevím proč,ale i když jdu vedne do koupelny vždy rosvítím světlo,ale už ho nezhasnu a dveře nechávám otevřené stabilně normální stav a taky jsou moje slabá stránka klíče když jdu ráno do práce tak si je vezmu ale když jdu na nákup tak je zásadně nechávám na věšáčku.
Není tady
Ahóóój
S tím prádlem jste mě fakt dostaly!
Já mám kolíčky dřevěný ve dvou velikostech a neexistuje aby byly rozdílný velikosti na jednom kuse prádla. A na tričku musí být aspoň 4,aby nebylo vytahaný.Když jsem byla nemocná a věšel prádlo chlap,
tiše jsem trpěla - na tričko dva kolíčky a každej jinej!!!
S chlapem si taky užiju,kdykoli přijdeme někam na návštěvu a on uvidí noviny nebo časopis,chňapne po něm a už nevidí-neslyší! A když hledám noviny doma,jdu najisto na záchod.
Andriesku a ty se pořádně po nás ženskejch otáčej!
Vždyť by nám to strašně chybělo,přiznejte se holky!?
Není tady
suzy napsal(a):
Nela napsal(a):
Já zase nemůžu vzít do ruky utržený knoflík a když vidím knoflík venku na zemi, musím okamžitě přejít jinde, dělá se mi úplně mdlo. Vůbec si nedovedu přestavit, že by mi knoflík doma někdo položil třeba na stůl. Přišité mi nevadí. Mám to od dětství a doma si zvykli.
Na věšení prádla mám podobný systém, jako ostatní.No to uz zavani nejako fobii.Ale ja mam neco podobnyho v tom,ze kdyz si predstavim ze by mne nekdo nalil za krk nebo na telo neco sladkyho,lepkavyho .....jezisi fuuuuuujjjjj.Zblaznila bych se.Takze se u nas zadna erotika v tom smyslu patlani med po nahem tele nekona a nemuzu se na to divat ani v televizi.
To si mě Suzy připomněla,jak jsem v 15ti hodil u moře jedný kamarádce medúzu(nepálivou) do vrchního dílu plavek.To byl slovník,než jí vytáhla:D
Není tady
já zase nesnáším, když někdo ochutnává jídlo z hrnce nebo mísy lžící, kterou tam pak zase vrací - to mě berou čerti... nebo olíznout lžičku na cukr a zas ji do toho cukru vrátit - to bych vraždila...
Není tady
jé Tino, tak to u tebe nic ochutnávat nebudu - to je moje olíznout, zamíchat a za chvíli znovu...¨
a bramborovej salát je nejlepší z vařečky, kterou se míchá
Není tady
Já se otočím po každém psovi a když je milej snažím se ho pomazlit. Po chlapovi se podívám po jednom ze sta, ale po pejsánkovi po každém. No to je hrůza, když to vidím černé na bílém.
Není tady
Nela napsal(a):
Já zase nemůžu vzít do ruky utržený knoflík a když vidím knoflík venku na zemi, musím okamžitě přejít jinde, dělá se mi úplně mdlo. Vůbec si nedovedu přestavit, že by mi knoflík doma někdo položil třeba na stůl. Přišité mi nevadí. Mám to od dětství a doma si zvykli.
Na věšení prádla mám podobný systém, jako ostatní.
Nelo, a nedusila ses třeba v minulém životě knoflíkem? Ne, fakt to zní hodně zajímavě - určitě to z něčeho pochází a bylo by určitě zajímavé vědět z čeho.
Já mám taky pár úchylek - např. jsem alergická na psí hovínka. Když jdeme na rodinnou procházku, pokaždé sleduji cestu a upozorňuji dceru i manžela (který vždycky poznamená něco o fóbii), kde hrozí nebezpečí... Představa (a bohužel občas i realita) rozšlápnutého nebo kočárkem rozjetého exkrementu je pro mě totiž hodně po*ná.
Není tady
No Petuno u nás se to týká pouze dveří z chodby do kuchyně, je to pozůstatek z doby, kdy jsme měli v domě myši a já mám dodneška hrůzu z toho, že nějaká vběhne do kuchyně :-).
A propos to je docela slušná úchylka - mám fobii z myší, děsnou. A taky někdy mluvím sama se sebou, ale jenom tehdy,když vím, že mě nikdo neslyší, nějak mi to pomáhá utřídit si myšlenky.
Není tady
Ahoj, můj manžel nesnáší rohlíky posypané solí. Strašně z toho šílí, ale kupuje si schválně rohlíky hustě solí sypané a pak ty krystalky odroluje třeba půl hodiny. No neni to úchyl první kategorie?? Já jsem snad celkem normální...
)Akorát mám fóbii z tchýně
Není tady
- prádlo na věšáku (ponožky vyšponované, stejné u sebe, kalhotky pověšené za jednu stranu, trika cik-cak)
- jídlo (když někdo ujídá nedodělaný jídlo, nebo těsto, a dodělaný když si ho neveme na talíř, když manžel nechá jedno sousto na talíři, nebo jeden doušek pití - ale to se pak měnim v hysterku a řvu...)
- ubrus (je to divný, ale když jsem ho dávala pod televizi a dala ho nakřivo, že byl jeden roh delší, nebo tak, tak jsem TV třeba 30x sundala, aby to bylo rovně)
- zvířata (když je někdo bije)
- děti (když jsou to frackové a rodiče je nezvládají)
- CD (mám srovnané podle abecedy)
a až si zase vzpomenu, ještě připíšu...
-
Není tady
Myšpulín: to je dobrý s těma rohlíkama!!!
Není tady
Ahoj, já zase nikdy nešlapu na kanály a všelijaký poklopy, co je pod nima díra. Když občas není vyhnutí, přejdu je se zavřenýma očima. Nebojím se, že se propadnu. Nevím, proč to dělám, ale mám to už od malička.
Není tady
Ota napsal(a):
suzy napsal(a):
Nela napsal(a):
Na věšení prádla mám podobný systém, jako ostatní.No to uz zavani nejako fobii.Ale ja mam neco podobnyho v tom,ze kdyz si predstavim ze by mne nekdo nalil za krk nebo na telo neco sladkyho,lepkavyho .....jezisi fuuuuuujjjjj.Zblaznila bych se.Takze se u nas zadna erotika v tom smyslu patlani med po nahem tele nekona a nemuzu se na to divat ani v televizi.
To si mě Suzy připomněla,jak jsem v 15ti hodil u moře jedný kamarádce medúzu(nepálivou) do vrchního dílu plavek.To byl slovník,než jí vytáhla:D
no tak to ja bych byla prvne taky sprosta a pak bych se zblaznila,nebo naopak.takze opravuji svou uchylku,nemusum mit na tele nic lepkavyho a taky zivyho (krome chlapa samosrejmne)
Není tady
To já zase věším pokaždé kalhotky jako první, protože mi babička říkala, že potom nebude pršet, a tudíž prádlo nezmokne, sice hloupá pověta, ale já to dělám bez přemýšlení automaticky už několik let.
Není tady
marus12 napsal(a):
To já zase věším pokaždé kalhotky jako první, protože mi babička říkala, že potom nebude pršet, a tudíž prádlo nezmokne, sice hloupá pověta, ale já to dělám bez přemýšlení automaticky už několik let.
Hezkýýýý to jsem ještě neslyšel budu to muset poradit manželce.Já rád oždibuju těsto když peče třeba na Vánoce i bramborovej salát.
Není tady
ponožka napsal(a):
Ahoj, já zase nikdy nešlapu na kanály a všelijaký poklopy, co je pod nima díra. Když občas není vyhnutí, přejdu je se zavřenýma očima. Nebojím se, že se propadnu. Nevím, proč to dělám, ale mám to už od malička.
Já taky nešlapu na kanály, mám to od malička, rodinné dědictví. A taky když vidím jeptišku, nebo pohřebáky, 3x si odplivnu. A když se pro něco vracím domu, tak si sednu. To jsem taky zdědila. Ale to už spíš je pověrčivost. Ale u mě je úchylný to, že to musí dělat všichni, který jsou v mým okolí.
A na prádlo mám taky svůj věšící patent.
Jo a trička musím mít do komínků.
Upravil(a) choysia (31. 5. 2006 17:14)
Není tady
Já pořád utírám dres. Přijdu domů odkuďkoliv a jdu ke kredenci i v kabátě, utřu dres, ikdyž je čistej, svléknu se a jsem spokojená. Blbost, že? Na věšení prádla jsem alergická, to musí mít řád. To nikomu nedám dělat. A mám přííííšernou fobii na myši. Brrr
Není tady
Jak tak čtu o tom věšení prádla, tak jsem si vzpomněla na jedno vyprávění kamarádky - jeden její známý(gay-to je tak mimochodem, fakt nic proti nim nemám), musel mít prádlo na šňůře sladěný barevně i s kolíčkama ...Ale abych taky něco práskla na sebe, tak jsem si dneska ráno uvědomila, že musím neustále rovnat židle ke stolu - odtažené židle to neexistuje
Jo a ty komínky, na ty si také potrpím
Není tady
Na moje chlapa bych někdy potřebovala kameru. Můžu se utlouct, když krmí malou a zároveň jak jí to dává do pusy, tak u toho špulí pysky - on o tom samozřejmě neví A taky když hraje něco u počítače - auta nebo skákačky, někdy mám strach, že vypadne ze židle
Není tady
S věšením prádla souhlasím. Ale víte co ještě nesnáším - zmačknutou a zašroubovanou nedopitou plastovou lahev. To mě chytá fantas.
Není tady
Peto jo to znám, když manžel střílí ve hře příšery, tak u toho uhýbá a když hrál auta, nakláněl se do zatáček. Ale co mě nejvíc dostalo, bylo když jsme jeli někam autem a manžel hledal klávesu F5 aby si to jako uložil :-)))) to jsem fakt nemohla
Není tady