|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Mě se hrozně líbí žena když má na sobě punčocháče a nejlíp pod kalhotama a pokud jí jen kousíček z kalhot vykouknou tak jsem úplně hotovej to je děsnej úlet,ale já si nemůžu pomoct.
Není tady
Pocita se uchylka taky nakupovani?
no ale kdyz se tak zamyslim........ 

Není tady
suzy napsal(a):
![]()
Suzíku,tak Ty "úchylně" nakupuješ?
To já neúchylně vláčím nákupy a někdy si u toho pěkně zanadávám! 
A úchylka-já mám asi závislost-na rodině. 
Arieseku67,to je ale pěkná úchylka.Dívat se na krásný ženský nohy.Jen doufám,že to končí jen u toho úletu.
A teď vážně. Žádnou úchylku asi nemám,jen nepěknou zkušenost.
Mám v sobě asi magnet na úchyly a tak od jisté doby nechodím nikam sama.
Není tady

SLUNÍČKO napsal(a):
suzy napsal(a):
![]()
Suzíku,tak Ty "úchylně" nakupuješ?
![]()
To já neúchylně vláčím nákupy a někdy si u toho pěkně zanadávám!
A úchylka-já mám asi závislost-na rodině.
Arieseku67,to je ale pěkná úchylka.Dívat se na krásný ženský nohy.Jen doufám,že to končí jen u toho úletu.
A teď vážně. Žádnou úchylku asi nemám,jen nepěknou zkušenost.![]()
Mám v sobě asi magnet na úchyly a tak od jisté doby nechodím nikam sama.
Je to děs já vím,ale nemůžu si pomoct je to silnější jako já.
Není tady

Ariesek67
To není žádná úchylka,prostě se Ti to líbí a pokud ženy neobtěžuješ,tak co.
Taky se rád kouknu na ženský zadek a vůbec mě to netrápí :-)
Hezký den.
Není tady
Můj muž si vždy kupuje vodu s bublinkama a pak s ní dlouho třepe, aby ty bublinky z toho dostal. Že mu prý vadí...
Není tady
Sleduji v TV počasí, ráno každou čtvrthodinu ?!?!?!
Není tady

poletucha napsal(a):
Můj muž si vždy kupuje vodu s bublinkama a pak s ní dlouho třepe, aby ty bublinky z toho dostal. Že mu prý vadí...
Tak to znám též :-),žena dělá to samé.
Není tady
plánuju, jakmile nemám aspoň trochu nalinkovaný budoucí týden, umírám nejistotou a stresem z toho že nevím co bude. Je to na nic, ale nic s tím neudělám.
Nezavírám dveře, někdy ani od auta ne 
Upravil(a) Májajája (31. 5. 2006 11:16)
Není tady
Májo, s plánovánim to znám a nejradši bych, aby můj plán všichni a všechno (včetně počasí) respektovalo, jinak 
ale s dveřmě to mám přesně opačně - musej bejt zavřený
Není tady
jo jeste mam jednu
kdyz vesim vyprane pradlo tak kalhotky a ponozky musi byt vzdy na leve strane susaku,proc to tak delam ale nevim
uz jsedm dost uchylnaaa 

Není tady
přestanu číst - nebo zjistim co mám úchylek - já věšim na sušák stejnoměrně - takže když dám nalevo třeba čtvery kalhotky, musej bejt i napravo a pět ponožek musí bejt na jednu tu krátkou šňůru (teda ona to neni šňůra - píšu o takovom tom věšáku na doma)
Není tady

suzy napsal(a):
jo jeste mam jednu
kdyz vesim vyprane pradlo tak kalhotky a ponozky musi byt vzdy na leve strane susaku,proc to tak delam ale nevim
uz jsedm dost uchylnaaa
Tak s tímhle,by si doblbla psychiatra:D
Není tady
Oto ,asi jo
ale jak tady ctu tak mam prijemny pocit ze v tom nejsem sama 

Není tady
Jája napsal(a):
přestanu číst - nebo zjistim co mám úchylek - já věšim na sušák stejnoměrně - takže když dám nalevo třeba čtvery kalhotky, musej bejt i napravo a pět ponožek musí bejt na jednu tu krátkou šňůru (teda ona to neni šňůra - píšu o takovom tom věšáku na doma)
jo jo,ten susak duverne znam,je to ten na kterem mam ponozky a spodni pradlo (ale jen moje
) v levo 

Není tady
Suzy, nemůže bejt jen vlevo - musí bejt rovnoměrně 

koukej to okamžitě převěsit, jsem si to jen představila 
Není tady
A máte na bílé prádlo bílé kolíčka a na modré modré kolíčky?? Ne??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
tak to nemám - ale vybírám nejdřív jednu barvu kolíčků a pak další a na jednom kusu prádla nesměji bejt dvě barvy kolíčků - to radši najdu jiný 
a když věšim venku - tak mám jednu šňůru jen na ponožky a druhou na kalhotky
Není tady
Jája napsal(a):
tak to nemám - ale vybírám nejdřív jednu barvu kolíčků a pak další a na jednom kusu prádla nesměji bejt dvě barvy kolíčků - to radši najdu jiný
no ja nastesti kolicky nepotrebuju protoze to mam na tom susaku doma a tam to drzi.Ale kdyz vesim nahodou pradlo u mamky musi mit kazdej kousek pradla dva stejny kolicky.No sme asi trochu divny obe dve ze?Ikdyz myslim ze tenhle prispevek byl zalozen na mnohem mnohem zajimavejsi uchylky

Není tady

Jája napsal(a):
Tak to musí být super pohled hlavně že je to upravený.A já myslel jakej jsem cvok že koukám za každám ženským zadkem.Cha,cha:
Upravil(a) Ariesek67 (31. 5. 2006 12:29)
Není tady
Já zase nemůžu vzít do ruky utržený knoflík a když vidím knoflík venku na zemi, musím okamžitě přejít jinde, dělá se mi úplně mdlo. Vůbec si nedovedu přestavit, že by mi knoflík doma někdo položil třeba na stůl. Přišité mi nevadí. Mám to od dětství a doma si zvykli.
Na věšení prádla mám podobný systém, jako ostatní.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Jája napsal(a):
a když věšim venku - tak mám jednu šňůru jen na ponožky a druhou na kalhotkyTak to musí být super pohled hlavně že je to upravený.A já myslel jakej jsem cvok že koukám za každám ženským zadkem.Cha,cha:
nemyslim ze jsi cvok ale proste normalni klasickej chlap
to ja ten zadek uz mam od vas "cvoku"ukoukanej.Ale vlastne je to trochu ujety v tom,ze si nemuzete pomoct ale stejne se kouknete ze? 

Není tady
To mátedobrý s těma kolíčkama. Já mám manžela, který několikrát za sebou utře neviditelný prach, protože se víří, stále zavírá dveře, a v jednom kuse něco žmloulá v ruce když čte. Kousek papírku,nitě atd.Pako!!!
Není tady
Petuna napsal(a):
To mátedobrý s těma kolíčkama. Já mám manžela, který několikrát za sebou utře neviditelný prach, protože se víří, stále zavírá dveře, a v jednom kuse něco žmloulá v ruce když čte. Kousek papírku,nitě atd.Pako!!!
to pako se mi zda vystizny ( ale bez urazky) 

Není tady
Nela napsal(a):
Já zase nemůžu vzít do ruky utržený knoflík a když vidím knoflík venku na zemi, musím okamžitě přejít jinde, dělá se mi úplně mdlo. Vůbec si nedovedu přestavit, že by mi knoflík doma někdo položil třeba na stůl. Přišité mi nevadí. Mám to od dětství a doma si zvykli.
Na věšení prádla mám podobný systém, jako ostatní.
No to uz zavani nejako fobii.Ale ja mam neco podobnyho v tom,ze kdyz si predstavim ze by mne nekdo nalil za krk nebo na telo neco sladkyho,lepkavyho .....jezisi fuuuuuujjjjj.Zblaznila bych se.Takze se u nas zadna erotika v tom smyslu patlani med po nahem tele nekona a nemuzu se na to divat ani v televizi. 

Není tady