|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Máte s tím prosím někdo zkušenosti?
Není tady
mam ji skoro rok.Na zacatku jsem mela jeste 2x menstruaci a pak uz jen nepravidelne spineni, jehoz intervaly se zkracovaly. Ted uz jen obcas ,nekdy po styku po delsi dobe.dost neprijemne bolesti v prsou i v podbrisku, ktere trvaly skoro pul roku a hlavne to, ze jsem pribrala cca 5kg a nejak se jich nemuzu zbavit. Ale to ma mozna souvislost i s vekem ( je mi44 ). Ted jsem byla na kontrole a lekarka mi rekla, ze je dobre, ze jsem vydrzela,protoze tim, ze nekrvacim, chrani se sliznice pred moznym vznikem nadoru. Takze ma to sve pro i proti. Ja driv mela normalni telisko a byla jsem taky spokojena,ale chtela jsem se uz zbavit menst., ktera byla pro me peklem. Takze to je moje zkusenost. Kolik ti je a mela jsi uz telisko?
Není tady
Kamarádka měla ze začátku hrozný bolesti, tak si jí hnedka nechala vyndat. Doktor jí to samozřejmě nevěřil. Pak si jí nechala dát znovu a už bez problému. Je jí teď 25 a už jí má nějaký ten rok. Jen se ze štíhlé slečny stala boubelka a ať se snaží, jak se snaží, kila jí nejdou dolů. Teď přemýšlí o tom, že si jí nechá vyndat...
Není tady
Milé dámy, je to přesné: U mirény spojíš příjemné s užitečným - nemám starosti s tím, kdy jet na dovolenou "užívat" si mohu 365 dnů v roce, ušetřím za vložky a ještě jsem chráněná před těhotenstvím. Ta počáteční vysoká investice se spolehlivě vrátí. Jako u všeho je tu něco za něco -taky já mám 5 kilo navíc ale nedělám si s tím hlavu.Kde je napsáno, že je to právě z Mirény? Život je optázka priorit. Doporučuji všem, které máte bolestivé menses, nechcete otěhotnět a navíc nechcete být omezovány pravidelnými " návštěvami".
Není tady